מנהלת חדשה בפורום- דפנה

dafgol

New member
../images/Emo51.gif על הברכות והמחשבה ../images/Emo23.gif

אז היה לי יום ארוך היום.....ארזתי את בר גולן ואת עצמי ונסעתי לראיון בצהריים בר"ג.( גולן לקח יום חופש ) היום היה הטיול הראשון של בר לאזור חיוג חדש.....
. תכננו לעשות אח"כ יום כיף...אבל היה כל כך חם שרק קפצנו לקניון לאכול
וחזרנו צפונה.....אוי הפקקים.....הפקקים
עשינו לברבור את " אגם הברבורים " ,לא שמתי לב ושפכתי גם יותר מידי סבון לאגם..... ( האמבטייה כבר ממש קטנה לו....
) , ובשעה טובה ומוצלחת הברבורון
. עכשיו יש לי זמן להתחיל ללמוד את הכל.....יום ארוך עבר על כוחותיינו. אז תודה על הברכות
ואני מתחילה ללמוד....יהיה לילה ארוךךךךךךךך. אבל קודם כל אתעדכן בפורום
.
ות דפנה.

חגית99

New member
מזל טוב!!!../images/Emo140.gif

עכשיו נכנסתי לפורום וראיתי שמגיע לך מזל טוב ענקי!!!! שיהיה בהצלחה. חגית.

tulilit

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif דפנה היקרה ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קופצת לרגע לברך אותך על צביעת השם בכחול
אין מישהי מתאימה יותר לפזר קסם אימהי, חום, ואוזן קשבת על דפי הפורום. עכשיו בכלל יהיה כיף להצטרף אליכן בעתיד.
רבה

dafgol

New member
הי טולי

תודה על הברכות והמחמאות....( הסמקתי...). מצטערת שנעלמתי לך אתמול...בר קצת השתולל.... מקווה שנרגעת קצת ושדברים היום נראים כבר אחרת ויסתדרו על הצד הטוב ביותר. רוצה ש" נטפל " בטכניון ???
שולחת לך חיבוק ענקי ותרגישי טוב , מקווה לתפוס אותך היום.... תצ'מרי על עצמכם.....( הסארס מפחיד אותי שם...)
ות

liat ליאת

New member
דפנוש, המון מזל"טים../images/Emo70.gif

כשאמרת לי שרק מקודם חזרת, לא בדיוק הבנתי מאיפה ומה, ועכשיו אני קוראת שהיום היית בראיון והראש שלך הפך להיות כחול
(לפני כן רק ראיתי את השם שלך בכחול....) אז זו הסיבה שלא קיבלת ממני תגובה הולמת
בכל'פן, המון הצלחה, ותמשיכי להיות כמו שאת!!!

טוטי30

New member
../images/Emo26.gifמנהלת חדשה בפורום- דפנה../images/Emo36.gif

באושר רב אני מברכת את דפנה על הצטרפותה הרשמית כמנהלת נוספת לקהילת הורים לתינוקות!
מזל טוב!

וונדי1

New member
../images/Emo49.gif בהחלט מנהלת לעניין... מה

ברבור חושב על האמא המנהלת שלו

באושר רב אנחנו מקבלים אותה!../images/Emo24.gif

לא הספקתי לברך קודם. ברכות מכל הלב לדפנה הכחולה לרגל הצטרפותה לחבר המנהלים... בברכה, ועד התינוקות הארצי!

קרן^

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif

אור100

New member
מזל טוב מנהלת חדשה ../images/Emo24.gif

אין כמוך. את נהדרת. בהצלחה!!!

twiti

New member
אז שוב ../images/Emo49.gif...../images/Emo25.gif ו../images/Emo24.gif

למעלה