מפגש פורום בחנוכה!

EaTit442

New member
../images/Emo70.gifשימור לב../images/Emo70.gif

היום, ממש ברגעים אלו, אולי מוקדם יותר, היה אמור להערך מפגש פסגה מרגש של הפורום, או אולי רק המנהלת ואני. מפה לשם, הפלאפון לא צלצל ואני ישנתי, ועכשיו, יוזמה חדשה, כדי לפגוש את אותה המנהלת המסתורית (*ליקוק*) וגם אתכם. כן, אין לי מה לעשות בחיים והצבא לא ממש רץ לקראתי, אולי יותר מדדה בצעדים של נכה, בנתיים אני עסוקה בלאבד את שפיות דעתי ומנסה לגרור כמה שיותר אנשים יחד איתי (אתם?). אז בואו, מפגש פורום מרגש, בכלל, תכף חנוכה, אבל אני אומרת שאפשר גם קודם. אזור הדרום אמרתם? מצויין, יש פה המון שממה, ייפי. רוצים? נכון שרוצים? נכון שרוצים המון? -יעל-
(לה לה לה לה לה -דריה)

MooN aka asdfgh

New member
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

לא בחנוכה!!! אני לא אוכל לבוא אם זה יהיה בחנוכה ואני מאד מאד רוצה לבוא, אז בבקשה לא בחנוכה!!! בעניין המיקום, נראה לי שיהיה יותר נוח איפושהו באזר המרכז (בפורום מוסיקה שחורה עשינו בספורטק והיה אחלה) כי גם לאנשים שלא גרים שם (כמוני למשל, אני גר בשרון) יש נגישות יותר קלה לשם... ואני לא יודע איך בדיוק אני אגיע לדרום...

Neta558

New member
יעל-קוקי-קוקו! ../images/Emo99.gif

יעל, קוראת מחשבות שכמותך! מה עוד את מחוללת במחשבתי ובמסתרי נפשי?
אכן, מפגש פורום נוסף מתוכן לחנוכה. התכוונתי להודיע חגיגית על אירגונו היום, אבל גנבת לי את ההודעה המרגשת... (אבל אני אסלח לך, רק בגלל הליקוק). ובכן, מפגש פורום בחנוכה לכל המעונינים. טרם נקבע תאריך, אך הוא יאלץ להקבע במהלך החג, כי בלי חופשה קשה להיפגש (רוב הפורום עדיין במסגרת של חינוך פורמאלי הנקרא בי"ס, לא?). ובנימה אישית - אני לא חוזרת לדרום! את שוב תעלמי לי! בו! ממליצה על ירושלים או הצפון הרחוק, אבל יודעת ששוב ניסע תל אביבה, לפיח הנצחי שעוטף עיר בטון בה רודפים אחרי הזמן ושוכחים לשחות בים. אור ואהבה לכולם! נטע, במצב רוח משופר ומשועשע.

vegan

New member
מפגש במרכז אנונימוס בירושלים

לאחר שהמפגש הקודם היה במערב הארץ, עדיף לחתולין ולכלבין לקיים את המפגש הקרוב במרכז הארץ, בירושלים. לגמרי במקרה, בחנוכה צפויה חנוכתו הרשמית של מרכז אנונימוס בירושלים וזו הזדמנות לכולם לבוא לראות את המרכז, להשתתף בחנוכתו, לאכול סופגניות טבעוניות עם (
) ריבה ומיני לביבות. זה גם יפתור לנו את נושא קורת הגג - בחנוכה לא כדאי לתכנן על מפגש תחת כיפת העננים
. אם בכל זאת יהיה יום יפה - עולים לגג של המרכז ובו גן ציבורי נחמד עם ספסלים. יש במרכז אפילו וידאו וטלויזיה כך שאפשר יהיה לצפות יחדיו בסרט נחמד כמו הפרק המפורסם ממשפחת סימפסון (שפול מקרתני מצמחן את ליסה). במקרה חירום יש אפילו מחשב עם אפשרות חיבור לפורום. ואם מתחשק לכם פתאום קצת אקשן - תמיד אפשר לקחת שלטים, תחפושות, מיצגים ועלונים ולצאת להפגנה מול מקדונלד´ס או מסעדה עם כבד אווז. ואגב, בדיוק מולנו שוכן משרד החינוך והאיזור שורץ מאבטחים. סגרנו?

חברים יקרים,

למרות הפיתוי הגדול לגעת בכם באמת (לא. אינני חושבת ש"לראות אתכם" מבטא זאת היטב.), ולטעום לראשונה בחיי סופגניות טבעוניות (עם
ריבה..
), כנראה ש.. ייבצר ממני להגיע..עקב. אוהבת אתכם מאד, מקווה שבכולזות (פינת הג´סטה הלשונית ליקיריי..). ומאחלת לנו: מזל-טוב! [הברכה האמיתית, עם כניסת הסופ"ש.)

ווינגז

New member
לדעתי...

לדעתי זה רעיון טוב... אני מאוד רוצה להגיע... ואני אנסה למצוא דרך... בכל מקרה אני חושבת שבחנוכה זה אחלה רעיון! ביי... יעל

MooN aka asdfgh

New member
בבקשה לא בחנוכה!!!

בבקשה בבקשה בבקשה!!! את רוצה שאני אתחנן?! אני ממש ממש ממש רוצה להיות במפגש אבל אני לא אוכל כל חנוכה, בבקשה ששנו את המועד... בבקשה בבקשה בבקשה!!!

דורון ק

New member
הצעה...

מה אתם אומרים על מפגש בחנוכה ובירושלים ולאחר מכן עוד מפגש מתוכנן בתל אביב ואחרי חנוכה?
או
?

vegan

New member
ברור שיהיו עוד מפגשים

המפגש הקודם היה בתל אביב, עכשיו יהיה בירושלים (זהו - הוחלט, מי שמתנגד נשלח אליו את ג´ון) ואני בטוח שנמשיך לעשות מפגשים רבים ברחבי הארץ. אני מתנגד לחלוטין אם הכוונה לשני מפגשים סמוכים שיהפכו למפגשים איזוריים. רוצים לראות את כולם. מסיבה זו, אני גם בעד שאם לא נוח להרבה בחנוכה (כך זה נראה) נדחה לשבוע שאחרי חנוכה. אפשר ביום חמישי כשרוב האנשים פנויים למחרת ולא לחוצים לחזור מוקדם. לי בחנוכה לא טוב בשלישי וחמישי.

אז אם באנונימוס ירושלים,

אז זה בסדר. ואז נוכל גם להביא את האנשים מחיפה שיראו מה זה סניף! אני לא יכולה בימי חמישי. נוראי, הא?

Neta558

New member
../images/Emo26.gif מפגש פורום בחנוכה! ../images/Emo36.gif

אנחנו רוצים לארגן מפגש פורום בחנוכה. כדי שהמפגש יתאים לכמה שיותר אנשים ויהיה מוצלח אף יותר מהקודם, אנחנו כרגיל זקוקים לתגובות שלכם והרבה בלגאן מקדים... אנא הגיבו להודעה זו (ניתן גם לשלוח לי מסר בענין) וציינו: 1. ימים בחנוכה בהם אינכם יכולים להגיע למפגש (ציינו שעות בוקר\צהריים\אחה"צ\כל היום). 2. הצעה למקום מפגש, אם יש לכם. אנא ציינו גם האם יש אזורים אליהם לא תוכלו להגיע. 3. הצעות לפעילות, למי שיש, ודעתכם על ההצעות הבאות: א. פיקניק טבעוני נוסף. ב. פעילות שטח למען זכויות בעלי חיים. ג. מפגש חברתי מאורגן (הפעלות ומשחקים לילדים ולבוגרים
) 4. עד כמה אתם אוהבים את מנהלות הפורום, כדי שנדע כמה להתחשב במגבלותכם
(סתם. הפעם לא חייבים להתחנף, באמת!) 5. בברכה.

ווינגז

New member
בקשר למפגש!

היי! אני כבר מתה לפגוש את כולם פה! בכל מקרה היה מה שחשבתי... 1. כעקרון כל יום מתאים לי עם קובעים מראש... אני אוכל לארגן יום פנוי בלו"ז... חחחחחח 2. אם אפשר להפגש בחיפה... הכי נוח... עדיף לא בהדר אבל אם יש שם משהו שרוצים לעשות אז בסדר.... 3. פיקניק טבעוני נשמע ממש ממש אחלה...... בכל מקרה אני חשבתי גם על הפגשה מול מסעדה או כדומה..... 4. בקשר למנהלת הפורום... אני לא יודעת... אני לא הרבה זמן פה אבל אני אשמח להכיר אותה... חחחח
5. ביי, יעל

מפגש, מפגש, מפגש!!!

1. אני לא יכול להגיע ב 12 / 5-3. ייתכן ויתווספו תאריכים לכאן... 2. מקום מפגש? האמ... 3. אני בעד שנתחיל במינגלינג, תחרות השלט הכי יפה להפגנה, הפגנה מדהימה ומגומקת להפליא, לאחר מכן טוזיג טבעוני נפלא, ומפגש חברתי מאורגן, שכולל משחקי קוקוטאקי עד יום המחרת. מי שממש יתאהב בנו, ניתן אולי להישאר לקומזיץ למשך הלילה!!! 4. המון המון
5. בברכה גם לך, אלון.

Gal-Mo0D

New member
נ-טע!

אז ככה : בחנוכה אני נוסע לטיול בימים שלישי-רביעי-חמישי ככה שאלה לא אפשריים במיוחד. ביום ראשון יש לי השלמות במתימטיקה בבוקר וטקס קבלת מלגה (תגידו לי מזל טוב!) בערב, ככה שגם זה תפוס... אז נשאר לי רק יום שני אחה"צ
אני מניח שלא ממש יתחשבו בי אז תקבעו מה שבא לכם, בכל מקרה פגשתי את רובכם
אבל אולי אולי אולי אולי אולי יתפנה לי יום חמישי, או יום שלישי, נראה. ונטע היא המלכה של כולם! *ליקוק* למרות שגם הצעת המין קסמה לי מאוד

Veggie John

New member
כן כן!! קומזיץ! <קופצת מעלה מטה>

1. כל יום רביעי בין השעות 17:00 עד 22:00 אני נתונה לחסדי הפסיכומטרי, כך שקביעת הפגישה לזמנים הללו הן דרך מצויינת להיפטר ממני *מסתכלת סביבה בחשד* 2. כל איזור המרכז לרבות (ולהלל) ירושלים, יהא מצויין בשבילי. זה המקום לציין שאם ימוקם המפגש ברצועת עזה לא אוכל להגיע. 3. אני בעד משהו חברתי ופחות פעילותי. 4. הו נטע. לו רק ידעת עד כמה אהבתיך! עד כמה בוערות עצמותיי בתשוקה אילמת אליך! עד כמה פקות ברכיי ומתייבשות שפתיי בכל פעם שעיניי הכמהות נתקלות בשמך בשרשור זה או אחר! עד כמה קשה העמדת הפנים!! *מתמוטטת מעומס הכיסופים* 5. חנוכה יוצאת שבוע הבא או הזה שלאחריו?

vegan

New member
קומזיץ רעיון מצויין - לאביב

אני בעד, אבל לשמור את הרעיון לאביב. בחנוכה עלולים להתקע בגשם ולכן רצוי לתכנן מפגש תחת קורת גג (למשל מרכז אנונימוס בירושלים). עוד יותר טוב, אם במקרה שמתמזל מזלנו ויש יום יפה, אפשר לצאת גם החוצה (למשל לגינה הציבורית שמעל המרכז).

למעלה