מפגש פורום בחנוכה!

אתם כל כך מתגע-גע-ים? ../images/Emo13.gif

מה זה פה? כל יום מפגש? לא נורא, אבל אם אתם רוצים שאני אגיע רצוי מאוד שזה יהיה בחיפה. אם לא, אני לא יודעת עד כמהאני אוכל להגיע (אולי עם יעל, מי יודע?). אם תבטיחו משהו מפתה כמו מפגש עם כ-ל הפורומים או מפגש של כל הפעילים של אנונימוס (אבל צריך אישור מהמשטרה). ואז אני אגיע.

אני,

אהיה באותם ימים ב-מדבר, ארץ לא מים, הו שם קונצרטי עוד שבועיים.. (אם אנחנו כבר בקטע של לאכול ארגוב..הלת´- יש לך מה להציע בנידון?) אבל! יכול להיות שארחיק נדוד עד לירושלים, אם (ורק אם): לא יהיה קונצרט/ חזרה/ משהו מאד חשוב מול המפגש, ו...תרנגולת תגיע!!! מצטרפת לברכת בואי-בואי-בואי-בואי-בואי-בואי-בואי-בואי-בואו... כי כיף בירושלים!

vegan

New member
שתיכן באות

למרות ההערה של אלון שיש בעייה עם הגיל - איך שאתן כותבות, אני יותר קטין מכן. נטע התרנגולת - אני בעד להזמין את שאר הפורומים (בעיקר אם זה יגרום לך לבוא). אנחנו (פעילים בירושלים) רוצים גם להזמין את פעילי אנונימוס מרחבי הארץ לבקר במרכז לכבוד חנוכתו הרשמית. אם מעדיפים, אפשר לשלב ולהפוך זאת למפגש פעילים, לא רק מהפורומים. שירה - את כל השבוע שם? יש יום עדיפויי? בכל מקרה תכתבי לנו את הפרטים - אם לא תבואי, שנוכל לרדוף אחרייך.

haleth

New member
"עדיפויי" - ../images/Emo45.gif

סחה, אמנון! * הולכת ומשתלטת על שפת הפורום *

Neta558

New member
מתגעגעים המון! עד הירח וחזרה! ../images/Emo13.gif

נטע, את מורידה את המוראל לכולם כשאת אומרת שלא תגיעי לאיזור אחר
מקסימום, תוכלו לנסוע יחד כל החיפאים (אתם מתרבים פה בקצב גדול יחסית). אפילו יש לכם רכבות, מה יותר נהדר מזה? (תשובה-מרגלית!). בברכת - בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי בואי! (נשבעת לכם שזה עבד בעבר!) נטע

וווייייי מפגש פורום!

אישית לא ממש נקשרתי כאן לאף אחד אבל אף פעם לא הייתה לי התנגדות לפגוש אנשים חדשים ואולי להיקשר אליהם במציאות... ימים שאני לא יכולה: שישי, שבת, חמישי... כאילו הסופשבוע של חנוכה, ורביעי-בספק. עדיף באיזור המרכז כמובן-איזור תל אביב זאת אומרת. פעילויות לא צריך לארגן משהו יתור מידי, פשוט להיפגש ולהסתובב או משהו...

lifegirl

New member
בהההה....

נטע יקירתי, להלן הלו"ז שלי לחנוכה :) יום ראשון- לומדת למבחן במתימטיקה יום שני בבוקר- מבחן במתימטיקה (מניחה שאני פנוייה אחה"צ) שישי- יום עיון של פרופיל (מה שאומר שגם את לא יכולה!) שבת בערב- ועידת ישראל לעשוקים (אני מציינת את זה בעיקר על מנת שתגיעו, ועל מנת שאני אוכל לציין את זה שלא בשרשור אופטופיק... חה! ניצחתי את השיטה)... כל יום באמצע הולך... (אבל אני צריכה הודעה מוקדמת). ו- לא מאמינה שאני אומרת את זה- אבל מוכנה אפילו למפגש בירושלים... שני

לא בירושליים!!!

אולי בראשון? או רחובות? לרחובות יש רכבת (עד כאן האגואיזם להיום...) שניה,עוד אגואיזם אחד קטן- גם לבאר יעקב יש רכבת,וזה גם שניה מהשדות ושתי שניות מהקיבוץ!! אממ....אני בעד תל אביב... ובעד חגיגת חנוקה אלטרנטבית....זה יהיה כיף! טלטול

vegan

New member
3 שירים לתל אביבים

"וגם אני, הייתי פעם תל אביבי ולא ידעתי מה קורה מרידינג וצפונה. כן, גם אני הייתי פעם תל אביבי ולא ידעתי מה הולך מיפו ודרומה. מי העלה בדעתו שיש עולם ממזרח לרמת גן ומערבה מן הים" "תל אביב אינה מודאגת" - להקת הנח"ל - אהוד מנור - מתי כספי 1987 "וגם אני הייתי פעם קרניבור ולא ידעתי מה קורה ברפת בחצור כן, גם אני הייתי ויויסקטור ולא ידעתי מה מגדל לו בושמיץ במזור מי העלה בדעתו שיש מזון טבעוני טעים, נאכל בתאבון" אלמוני - תפוז - פורום צמחונות וטבעונות "תפקחו את העיניים, תסתכלו סביב" נעמי שמר

מה לגבי נוסחת פשרה?

הייתי הולך על איזשהו מקום בין ת"א לי-ם, מה אתם אומרים למשל על מכבים-רעות? זה גם מקום מגוריה של מנהלתנו האהובה *ליקוק* ועוד כמה חברי פורום, וגם מקום חביב למדי. לי אישית נוח להגיע לשם יותר מי-ם (אתם יודעים משפחה פארנויאידית, לא אוהבים שאני נמצא בי-ם...) ובהמשך לסלוגנים: הפתרון הוא התפשרות - מכבים רעות מפגש פורום צמחונות וטבעונות - ביישוב מכבים רעות צמחונות היא רק שלב - טבעונות מיד עכשיו, ושיא הנוחות זה במכבים רעות. בין עיר האורות לעיר החומות, ישוב קטן וחמים - רעות מכבים
(יש עתיד בתור קופירייטר?)

Neta558

New member
אלון יקירי (והודעה לכולם)

אין גבול לחנופה שלך! קבל ח"ח ואותיות נוספות!
אם לרגע חשבת שאארח את המפגש בביתי, אנא חשוב שנית... כדי לעזור לך בכך, נסה להיזכר כמה פעמים היית אצלי בבית
(אבל אתה תמיד מוזמן, כמובן...) אני חוששת שאזור מודיעין לא יהיה יעיל במיוחד. אנחנו אמנם מתווכחים על ת"א מול ירושלים, אבל צריך לזכור גם את תושבי הצפון (חיפה) הצפון הרחוק (מאור), השרון (הטבעונים הפריקים) הדרום (*ליקוק*) ואפילו אילת (
) בקיצור, עם כל אהבתי הנצחית ועם זאת רגעית לירושלים, בירת מדינתינו ולב נפשנו - אני חושבת שהפתרון הטוב ביותר (איזה ניסוח מוזר) יהיה להיפגש בת"א... יותר מדי הורים פולנים יש לנו פה. (ואל תזבלו לי על האזור הנפלא בו נמצא מרכז אנונימוס בי-ם, כבר פספסתי פעם וירדתי תחנה אחרי הזמן...) אני מציעה להתחיל לחשוב על מקומות בת"א. באשר לחנוכת אנונימוס י-ם (חנוכה בחנוכה, הידד) - אתם יכולים להזמין את חברי הפורום בכל מקרה, ומי שאמו (או אביו) תאפשר (או יאפשר) לו (או לה) - יגיע (או תגיע).

סתם בשביל הכיף...

[סלוגנים בסימן
] -אם ברצונכם לטבען את הדורות הבאים, כדאי להפגש ברחוב הנביאים.. -אוויר צלול נעים וקר יינעם למי שלא אוכל בשר. (או: למי שלא אוטם "פז-קר"...) -ג´ון, אמנון, עדי, שירה, ושכל השאר ייסעו שעה.. -נטע, נטע, בואי לירושלים! בלעדייך (רצוי בסלסול..) אין לי צבע בלחיים! -במקום בו אומרים "במבליק" ו"מציצה" ייפגשו בעת ההיא תמהונים למחצה. -פוחדים להתפוצץ? כדאי להסתתר מאחורי עץ! ועד כאן! (כי שעה אחת יפה קודם..)

haleth

New member
כי מציון תצא תורה ודבר טבעונות מי-ם

רק ירושלים! יש לנו בוביק של מרכז! ואם זה יהיה בירושלים, נוכל לחייב את אמנון להביא לנו סופגניות חמות וטריות
ובין הפעילים ששירה רשמה, יש לנו גם את רונאללה! ואולי רועי יקבל חופשה ואז ג´ון לא תקרע בין שתי מחויבויות! (טוב, ניסיתי) ואני יכולה רק בראשון ורביעי!

Veggie John

New member
רועי יוצא רק סופשבוע הבא *דומעת*

ו--כולם ביחד איתי בשירה אדירה!! :
י-רו-שלים! אנחנו בירושלים! אנחנו ירושלמים!
השיר שלנו רק מתחיל
(מומלץ לחזור ולשיר בלופ אינסופי עד שכל חברי הפורום הלא ירושלמים דעתם תיטרף והם ימהרו לכאן להשתיקנו, ואז נוכל לקיים פגישה כדת וכדין במרתף הבירה המתקרא ´סניף אנונימוס י-ם´. *חיוך מלא שיניים*

למעלה