מפגש פורום בחנוכה!

דורון ק

New member
בקשר למפגש...

מבחינת זמן זה די תלוי מתי אבל בעיקרון נראה לי בסדר מבחינתי בחנוכה. מבחינת מיקום-מרכז בכלל ות"א בפרט,לא נראה לי שיסתדר לי להגיע למקום יותר מרוחק. לדעתי עדיף מפגש חברתי+הפגנה: נראה לי שצריך להפגין ולידע את הציבור לגבי מחקר הפירות וה-B12 היוקרתי שצריך להערך(על מנת שיהיה אוביקטיבי ומקיף ככל הניתן כמובן) על כמה שיותר פירות,ואולי אף להתחיל לעסוק בו באופן רציני באותה הזדמנות-אז תנו יד למדע!

rastotman

New member
אולי.....

ותעצרו אותי אם הרעיון תלוש לגמרי לא מעט אנשים אמרו פה שהם לא יכולים בחנוכה- אבל אני מעריכה שעד היום האחרון של החופש כולם יחזרו מהפעילויות שמונעות מהם להגיע, וזה יוצא גם ביום שבת ככה שגם מחוסרי החופש, העובדים, היוצאים לטיולים והמשלימים לבגרויות יוכלו להגיע. עוד יתרונות של יום שבת האחרון של החופש, בדיוק באותו יום נערכת ועידת ישראל לעשוקים (מצאתי בעצמי את היום שבת שהיא נערכת בו), מה שאומר שבטח יהיו הסעות במהלך היום לת"א ולא ניצטרך לחכות לרכבות שאחרי צאת השבת, וכולנו נוכל ללכת אחר כך להפגנה אם כבר אנחנו בת"א. פתרון מושלם או לא פתרון מושלם?
.

Neta558

New member
לא ממש...

חוץ מזה שנראה לי לא בסדר לנצל הסעות להפגנה, לא בטוחה בכלל שיהיו הסעות לאירוע. בנוסף, ההסעות מגיעות בזמן שההפגנה מתחילה, כך שאי אפשר להספיק לעשות משהו לפניה. (ולא הייתי רוצה שאנשים יצטרכו לבחור בין הפגנה למפגש). יום שבת הוא גם בעיתי במיוחד למי שמגיע מרחוק, שיכול להגיע רק מאוחר עם האוטובוס הראשון.

Veggie John

New member
מפגש פורום! האח!

תל אביבים עצלנים - י-ם יפהפיה בחורף, ואני לא רוצה לשמוע שום תירוצים! ולכל הפחדנים - אל דאגה, מרכז אנונימוס הירושלמי לא ממוקם בקרבת איזורים מתפוצצים
מלבד זאת יש לנו אקלים חורפי ונפלא, פלאפל מצויין וקרוב, אוויר הרים צלול כיין ושאר ירקות. בנוגע לזמנים - כל עוד לא מדובר ביום רביעי כלשהו, קאונט מי אין.

pink sunset

New member
מתווספת למחאה!

אוף... לא עקבתי ברציפות אחר הפורום לאחרונה - והינה מסתבר שפיספסתי מפגש!!
אני ממש ממש ממש רוצה להגיע למפגש הבא, אבל לצערי אני מתווספת לרשימת ה"לא יכולים בחנוכה"...
אולי בכל זאת אחרי חנוכה?.. וגם ירושלים דיי מפחידה אותי האמת, יותר מידיי פיגועים, אני אפחד לעבור בתחנה המרכזית וגם לעלות על אוטובוס בדרך למקום המפגש..
אגב, אני בעד מפגש בדרום (בטח לא בגלל שאני בארשבעית).
אבל גם ת"א תהיה בסדר!

למעלה