משהו שלא מסתדר לי

אתה עושה פה הבדלה לבין המציאות שלנו לשל הסדרה

לפי ההגדרה שלנו, שוטר שיקפוץ על פצצה זה מעשה גבורה. נכון, הוא הביא למותו שלו, אבל זה מעשה גבורה. אני באמת בספק אם ההקבלה הזו חלה גם על אבודים. סעיד ביודעין לקח את הפצצה ורץ איתה. אנחנו יודעים שהוא לא יכול למות. באותה מידה כשג'ק הצית את הפצצה ונשאר שם הוא לא עשה את זה כי הוא רצה להתאבד אלא כי הוא רצה להוכיח נקודה. הוא לא רצה להתאבד. בשורה התחתונה הוא פשוט לא רצה להתאבד. אפשר להמשיך ולתרץ את זה באלפי דרכים שונות..... אני חושב שזו פאשלה קטנה, לא נורא קורה.

riv312

New member
אם אני מבינה נכון..

אם אני מבינה את הדיון שלכם-סעיד לא יכול להתאבד, למה? כי הוא מועמד? הוא מת/הפך לזומבי, והכי חשוב עבר לצד של סמוקי. לטעמי, זה מבטל את חוסר היכולת שלו להתאבד, ככה שאני לא ממש מבינה את הפאשלה. אם לא הבנתי נכון, תקנו אותי

הבנת נכון

וזו תיאוריה שלך, אני לא קונה את זה. יש פה את עניין הגלולה (למישהו זה הזכיר את מטריקס?) במקדש אחרי שהחיו את סעיד.למה דוגן לא יכל להרוג אותו וזהו? ובכלל, למה סעיד הפך? הוא הרי הצליח לצאת מזה, אז מה הסיפור? ואני לא חושב שהוא לא בוגד בחברים שלו כמו שהוא עשה גם אם הוא לא היה מת, בשביל להציל את אהובתו הוא היה עושה את זה. בכל מקרה... חזרה לנושא... אני עדיין חושב שזו פאשלה. ולסיכום אקורדיון זה כלי מעצבן אבל סטריאו לאב זה טראק טו-אוב!

זו לא בדיוק התאבדות מסיבה פשוטה אחת...

אם ג'ק היה משאיר את ריצ'ארד לבד עם הדינמיט, ריצ'ארד היה מת, כי הוא היה נשאר בכוונה ליד הדינמיט. נכון גם זה נשמע כמו התאבדות? אבל זה לא. זה לא לפי החוקים לפחות. כנ"ל סעיד. סוייר הפעיל את הפצצה, וסעיד לקח אותה. זו לא התאבדות, סעיד לא גרם למוות של עצמו, אלא סוייר בעצם.

בורקיטו

New member
לבל תשכחו שסעיד כבר מת

ועכשיו הוא נמצא תחת הגדרה שונה (ככל הנראה) איך הוא מת מלכתחילה זו השאלה

למעלה