סליחות

אמברון

New member
אני מאוד מאוד אוהבת אותך ../images/Emo24.gif

לא ממש יודעת מה היה לפני השנה הזאת, אבל מההיכרות שלי איתך, יודעת שהספקת לעשות המון בשנה שחלפה. את אמא מדהימה ללוטן, ואשה חזקה, חכמה, חמה (הכל ב- ח'
) ונהדרת. אני הכי שמחה בעולם שנפלה בחלקי הזכות להכיר אותך מקרוב
.

וואו, תודה!../images/Emo9.gif

הרבה זמן לא אמרו לי כאלו מילים חמות (ב-ח'
)! תודה, מתוקה שלי! את יודעת שאני אוהבת אותך גם כן? וחבל רק שלא הספקתי לפגוש אותך יותר בשנה שחלפה...

yaelia

New member
מרגישים מאוד../images/Emo24.gif

נשמע שאת עושה כל מה שאת יכולה, ועושה את זה טוב. אני בטוחה שללוטן טוב ושהיא שמחה באמא שלה שמספיקה יותר ומאושרת יותר. להתחיל עסק זה לא עניין קל, מי כמוני יודעת. אני בטוחה שתהיה לך שנה מצוינת ומלאת הפתעות. יצא לי מבולבל. הבנת נכון?

בטח שהבנתי!

מה בכלל היה מבולבל? אני שמחה שמישהו מאשר לי שלפתוח עסק זה לא קל, כי אני מרגישה שאני שוחה בים דברים שצריך להספיק ואני לא מספיקה כלום. חשבתי שזו רק אני. דרך אגב, באשר לעסק שלך - את עושה גם עוגות יומולדת לילדים? אני אשמח בינואר להזמין עוגת יומולדת ללוטן... אני לא יודעת איך לקשט עוגות, או בכלל להכין אותן בלי ספר... ותודה!

ליצה

New member
צודקת...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ולכולנו שנה טובה ונפלאה, שנהיה שם בשבילם ובשביל עצמנו, ושיהיה רק טוב ובריאות. והמון המון אהבה. ואנחנו מגדלות ילדים מאושרים ומקסימים אחד אחד במודעות עצומה ועם המון המון רצון טוב ובעיקר חום ואהבה.

ו שתי

New member
סליחה ../images/Emo4.gif

מעצמי, על חוסר היכולת לכעוס על אחרים מבלילהאשים את עצמי וגם בגלל חוסר היכולת הזו להסתכל על 7/8 הכוס המלאה, אלא להתאכזב מהמעט באמת שלא מוצלח בחיים שלי. סליחה מניר, שבמשך השנה הכי קשה שעברה עליו בחיו, לא רק שלא הייתי בת זוג תומכת כמו שהייתי רוצה להיות, אלא גם שמתי אותו אחרי אירועים ואנשים כ"כ לא חשובים. וסליחה מאלה, סליחה ענקית, שלא הצלחתי ללדת אותה כמו ומתי שהיתה אמורה להוולד, וכשזה קרה הייתי עסוקה בלרחם על עצמי.

dorlim

New member
סליחות....

שתי בקשות סליחה ענקיות יש לי האחת מעצמי על נסיון אינסופי להיות מושלמת, גם כשאני מכירה בעובדה שאני לא יכולה... וסליחה ענקית מבעלי שסובל אותי ברגעים הקשים וממתין בסבלנות לימים טובים יותר

קובולט

New member
הסליחות שלי

סליחה מבר על הלילות שהוא בילה בפגיה בלעדי. סליחה מבר שהקשבתי לכל מיני עצות לא נכונות ובסוף לא הצלחתי להניק אותו כמו שרציתי (ועד היום הוא נרדם בערב על הציצ בגעגועים).
סליחה מהבעלול שחשבתי שהוא יודע מה עובר עלי ולא ידעתי לבקש עזרה מתי שצריך.
סליחה מאמא שלי שתמיד עוזרת אבל נראה שאני רק מתלוננת באוזניה ונובחת עליה בכל אפשרות. סליחה מעצמי, שעוד לא עשיתי בדיקת דם כבר חצי שנה אחרי הלידה, למרות שברוא שמשהו חסר לי בגוף (ברזל). וטופס הטיולים שעדין מחכה לי באוניברסיטה, וכנראה ימשיך לחכות. וסליחה הכי גדולה על שאיבדתי את מגוון הקולות שהיו לי כולם מופנים עכשיו לבר והאנשים המבוגרים סביבי שומעים רק קול של פקודה, דבר שפוגע בכולם. וסליחה שאני לא חית פורומים כמו בעבר אתן בהחלט חסרות לי

ornaok

New member
סליחות...

סליחה שרציתי כל כך ללדת שהסכמתי לזירוז, במקום ללכת הביתה לנוח עוד כמה ימים, ולא נתתי לגוף לעשות את שלו. סליחה שנכנעתי והסכמתי ללחץ שיחברו אותי לאפידורל. סליחה שלא התאמצתי מספיק בימים אחרי הלידה, ונתתי ללירי להיות לבד בפגיה. סליחה שויתרתי על האסרטיביות ונתתי לאחיות הפגיה והתינוקיה לקלקל לי את ההנקה, ובמיוחד - לטפטף לי מטרנה על השד כדי שלירי תפתח פה. סליחה שעליתי 15 ק"ג אחרי הלידה, הזנחתי את עצמי לחלוטין, ועכשיו אני נאבקת בזה כל כך קשה... והסליחה הכי גדולה... סליחה שהתעקשתי על הנקה מלאה כשכל הסימנים הראו שזה לא מספיק. סליחה שהרעבתי את לירי בשם הפנאטיות והעקרונות שלי. סליחה שלא ידעתי להתפשר ולהבין שעדיף ילדה שבעה עם הנקה חלקית מילדה רעבה עם הנקה מלאה. סליחה מעצמי שאני לא יודעת מה אני רוצה מהחיים שלי. אני מרגישה צורך עז למצוא כיוון, ללמוד משהו, לעשות משהו עם עצמי, אבל אני לא יודעת מה, ומבטלת את זה ודוחה את זה. סליחה שלא הצלחתי להתמיד בחתימה בלשכה כדי לקבל את דמי האבטלה, החיים היו קצת יותר קלים אם לא היה נמאס לי כל כך מהר... סליחה שאני לא ישנה מספיק, גם כשיש לי אפשרות, ואני מסתובבת כל הזמן עייפה. ותודה אחת גדולה...תודה על המשפחה והבית - אני כל כך מאושרת!

galiaS

New member
כתבת מקסים

אני מאחלת לך שהלידה הבאה שלך וכל מה שסביבה יהיו חויה מתקנת.

למעלה