אני הכי אוהב את: הנרי רולינז, האמנם הוא לא הכי כוסון. אבל הוא גבר רציני...
A ADCMAN New member 14/5/05 #53 אני הכי אוהב את: הנרי רולינז, האמנם הוא לא הכי כוסון. אבל הוא גבר רציני...
S Sum41xGiRL New member 14/5/05 #70 בואנה ראיתי אותו לא ממזמן בסרט של ג'אקאסס, הוא יותר מכוער מתקופתו בבלאק פלג... הוא נוהג בקטע שעושים לSTEVE - O קעקוע על רכב שטח. זה מצחיק.
בואנה ראיתי אותו לא ממזמן בסרט של ג'אקאסס, הוא יותר מכוער מתקופתו בבלאק פלג... הוא נוהג בקטע שעושים לSTEVE - O קעקוע על רכב שטח. זה מצחיק.
A ADCMAN New member 15/5/05 #81 כן, אני יודע.... וגם השיר Hybrid moments מופיע בסוף הסרט... וג'קאסס זה סרט דפוק. לא הלכת להופעה ההיא של יוסלס איי.די אצל הסקייטרים?
כן, אני יודע.... וגם השיר Hybrid moments מופיע בסוף הסרט... וג'קאסס זה סרט דפוק. לא הלכת להופעה ההיא של יוסלס איי.די אצל הסקייטרים?
W whatascene New member 15/5/05 #84 אויש איזה סרט טיפשי.. מעניין איך עוד לא נפלו להם הביצים.. או שכן..?
W whatascene New member 15/5/05 #86 חח מי יודע.. אבל מכל הדברים שהן ספגו כבר.. אפילו לפני הסרט.. אאוץ'..
W whatascene New member 15/5/05 #101 לפחות הם עושים מזה כסף.. אבל ראיתם את החיקוי הישראלי שלהם? זה כבר בכלל עצוב..
W whatascene New member 15/5/05 #104 אני כבר לא זוכרת, יש מצב.. וגם ניסו לעשות שטויות עם עגלות וכאלה..
G GD ROCKS New member 14/5/05 #55 אממ.. אני חולה על כולם אז זאת החלטה קשה. לכל אחד יש משהו שאני אוהבת. אבל אם כבר אז בילי.
G GD ROCKS New member 14/5/05 #56 אממ.. אני חולה על כולם אז זאת החלטה קשה. לכל אחד יש משהו שאני אוהבת. אבל אם כבר אז בילי.
S sk8er girl 26 New member 14/5/05 #58 אם כל התוצאות ועם התמונה שצירפת לא נראה לי שהיה בכלל צריך לעסות את הסקר הזה כי אין מה לעשות-בילע פשוט שווה.
אם כל התוצאות ועם התמונה שצירפת לא נראה לי שהיה בכלל צריך לעסות את הסקר הזה כי אין מה לעשות-בילע פשוט שווה.
W whatascene New member 14/5/05 #62 בטח שלא צריך.. בילי נראה הכי טוב אז כולם בוחרים אותו.. איזה שוק...... =\