סקר

whatascene

New member
אולי הם לא היו בהתחלה..

אבל מה שנהיה מהם זה שואה ממש.. בכלל כל הקקה מייקה האלה של הארדקור פאנקרז שחושבים שהם האמאמאמא של הפאנק.. לבלינק יש שיר כזה? זה חדש.. למרות שיש מלא שירים עם השורה הזאת חח.. או שבעצם כבר כולם קאברים אחד של השני..

ADCMAN

New member
לא

זה של הבאזקוקס.. ולא הבנתי מה דיברת ע ל הארדקור

whatascene

New member
אה לא משנה..

כן אני מכירה את השיר שלהם, גרין דיי גם עושים את זה לייב לפעמים..

whatascene

New member
כן דווקא יצא להם טוב..

ואם האיכות לא הייתה חרא זה בטח היה אפילו יותר טוב.. אויש.. כמה שאני צריכה לראות איזו הופעה טובה....

BlueBeIl

New member
קודם זה היה בM2 איזה כיף

אחרי שיר של הדיסטילרז
ובקשר לגוד שרלוט - קראתי את זה בכתבה בעיתון, באמת! לא סתם המצאתי. מצד שני זה היה באיזה ראש אחד או משהו בסגנון, והם תמיד מעוותים דברים...

benji girl

New member
הם לא 5 שנים!!!

מ-1996... חישוב מהיר.. 9 שנים!! והם ממש לא להקה קקה.. הם אחלה להקה!!

wommer

New member
בטח את תמחקי לי את ההודעה מאוד

מהר, אבל להזכירך את המנהלת ואת כמו האלוהים של הפורום, אז את אמורה להוביל דיונים, למחוק הודעות...

BlueBeIl

New member
מה אני סטאלין?

אני לא אתחיל להתווכח איתך על מה בדיוק התפקיד של המנהלת, אבל היא לא יכולה להשפיע על תחומי ההתעניינות של שאר החברים בפורום. ואני לא פה בשביל לצנזר ולשלול את חופש הביטוי מאנשים... כל עוד לא שמים פה תמונות פורנו (שהן לא של חברי הלהקה כמובן
) שום דבר לא יותר מדי מצריך מחיקה. וגם אם הייתה הודעה שאולי היה עדיף למחוק תמיד שורשרו אליה תגובות חשובות.... ולהגיד שאני האלוהים של הפורום זה די, איך להגיד את זה, טיפשי.

ADCMAN

New member
מר וומרז.

תשמע טוב, ותשמע טוב. הפורום הזה פועל על-פי תקן אנארכיסטי, כלומר: אפחד פה לא האלוהים של הפורום. וכמו כן, גם המנהלת היא לא המחליטה הראשית. זכותו של כל אחד לפתוח שרשור על מה שבא לו - כל עוד זה מקובל על-ידי שאר הקבוצה..., תפוז חייבים שיהיה פה מנהל\ת שיהיה אחראי פה, אבל חוץ מיזה שהיא מסדרת את העיניינים. היא שווה לך. היא לא אלוהים של הפורום. היא כמו כל חבר בפורום. have a nice day

whatascene

New member
אם היית סטאלין זה היה מטריד..

בהתחשב בעובדה שהוא דאג למותם של 50 מליון אנשים מהעם שלו, מעניין מה זה היה עושה לארץ בת הכמעט-7-מליון תושבים שלנו.. חח

למעלה