קצרים ליום ראשון - שבוע טוב

tamark4

New member
טוב שאת - את

אז את לא ממש נלחצת ומתרגשת מתחרויות מטרה. בכל כושר שתהיי, נראה לי שזו אחלה תחרות בשבילך, שתהני ממנה. מבינה את תחושת הפספוס - לפעמים נראה לי שבדיוק בשביל הדרמה הקטנה הזו אנחנו קובעות תחרויות מטרה, הרי לאולימפיאדת לונדון לא נגיע, טוב שיש פרפרים בריצתחפושות. ואגב למה עדיף להתחפש - רוכבת אופנים או כיפה אדומה ?

איכשהו רואה אותך יותר כיפה אדומה

למרות שאין דבר מצחיק יותר מבגדים של רוכבים. בואי נסגור שאם את מצליחה לרוץ עם קליטים, יהיה צחוקים ...מסכימה שטוב שאני אני (
תודה) אבל גם לזה יש קצת חסרונות.

ofec bar

New member
איכשהו לא מאמינה לך

(שנגמרו לך הרעיונות היצירתיים)

מור שלז

New member
אי אפשר הכל...

מזדהה איתך מאוד, גם אני מתקשה לפצל את הפרפרים שלי על פני כמה תחומים... או שאני מתרגשת מאיש ברזל, או שאני מתרגשת מארגון טריאתלון נשים, או מנשים על גלגלים. המקסימום שאני מצליחה לעשות זה בימים מסויימים להרגיש פרפרים על ארוע מסויים, ובימים מסויימים על האחר... איזה יופי על ריצת התחפושות!!! הפרסים, הפרסום, הבאזזז - זה בהחלט שווה פרפרים!

אניני2

New member
????שינוינ תאריך בגארמין 110

עשיתי ריסט, השעה סודרה, בלאגן עם התאריך... בsetup יש רק שעה לשינוי.... מה זה?

מור שלז

New member
יצאת איתו החוצה שיקלוט לווין?

בדרך כלל אחרי שהוא קולט לווין, הוא כבר מסתדר עם התאריך (גילוי נאות: אין לי גרמין 110, היה לי 205, 405 ועכשיו 310)

כמה אפשר לקטר תוך כדי 20 דקות ריצה../images/Emo35.gif../images/Emo178.gif

קשה לי, כואב לי, הרגליים לא זזות, העליה הזו לא היתה יותר מתונה? מה זה הדופק הזה? מי זו הגרוטאה הזו שרצה ככה? כמה זמן לוקח ל20 דקות להגמר? זה לא לקח פעם הרבה פחות זמן? זהו, נגמר...
מתי רצתי יותר מזה? איך בדיוק זה קרה? באמת אפשר לרוץ יותר מ20 דקות?
אבל היי, ארבעה שבועות ויום ואני רצה 20 דקות רצופות בחוץ. אפילו מזג האויר מחייך אלי
בדיקה של המסלול בבית הראתה שהקצב היה סביר. פרופורציות! לפני שנה לא רצתי בקצב כזה גם בלי כל התקלות שסידרתי לי..... נכון שרצתי יותר זמן אבל מי סופר?
מכיוון שויתרתי לי על הירידה מהבית, רוב המסלול ב"מישור" שזה במודיעינית עליות קלות עד בינוניות.
חביב שהיום הירידות כבר לא מכאיבות לצלעות... סיום בחדר הכושר לסדרה של תרגילי כוח רגליים וקינוח בתרגילי פיזיו מתונים - לודא שיכאב.... או כמו שאומר הפיזיו - "לגעת בכאב ולעזוב עד שהוא לא נעזב יותר..."
זו הדרך שלי להחזיר את עצמי לעצמי. בפעם הבאה זה חייב להיות יותר קל....

מור שלז

New member
אהבתי: "זו הדרך שלי להחזיר את עצמי לעצמי"

כל כך יפה! כל כך נכון בעיני! איזה יופי שאת כבר רצה 20 דקות. ועוד בקצב סביר?!?!?!?!? אין עליך, פשוט מדהימה! (ולא אכפת לי אם נמאס לך כבר שאני אומרת את זה: את מדהימה! וההתקדמות שלך מדהימה!)

../images/Emo51.gifזו פראפראזה על שיר של נתן זך

שאני מאד אוהבת. "עד מחר", פה בביצוע הנפלא של נורית גלרון. לך ולעידוד ולתמיכה המופלאים שלך אני מקדישה באהבה את השיר שאני הכי אוהבת מהאלבום הזה - "כולנו זקוקים לחסד".

מור שלז

New member
אוי, כמה שאני אוהבת את השיר הזה!

איזה כיף שהקדשת לי את השיר הזה, והיום יותר מתמיד

2_be

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני עם מור, אין עליך! מפעם לפעם זה יהפוך להיות קל יותר. עוד מעט קצת ואת חוזרת ללו"ז הריצות שלך כפי שהיה לפני המפגש עם הגלגל.

avivar

New member
זה מישור זה??

בדרך אליך בעליות אפילו הרכב שלי השתעל .. את ממש בשפיץ של מודיעין, ובשפתו של המאמן שלנו - "מישורת" - משהו בזוית של 10 מעלות פלוס מינוס.. ביחיאת נועה, תשמרי על עצמך!!

ריצה בעליה הביתה היא עדיין בגדר פנטזיה

לכן קיבלתי טרמפ הלוך וחזור. טיפסתי רק את הגבעות הקטנות....

למעלה