שאלון, לכל מי שמחפש מה לעשות

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifשאלון, לכל מי שמחפש מה לעשות../images/Emo3.gif../images/Emo36.gif

כללי: *שם: *זכר/נקבה: *גיל: *גובה: *משקל: *מידת נעליים: כמה סוכר בקפה/תה? * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? * מהו מספר המזל שלכם? * כמה חברים טובים יש לכם?
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?
זה או זה: * סופגניה או לביבה? * ספגטי או מקרוני? * גלידה או ארטיק? * מגנום או מגנום לבן? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * בשר או עוף? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * אורז או פתיתים? * מלווח או ג'חנון? * חמאה או גבינה? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ? * רוק כבד או רוק רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * המומינים או דרדסים? * טלנבלות או מדע בדיוני? * בידור או דרמה? * אמטיוי או וי אייג' ואן? * הוט או יס? * האלופה או השיר שלנו?
האם אי פעם: * שברת פעם שן? * עשית טיפול שיניים? * הקאת במקום ציבורי? * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? * רצית שיהיה לך זנב? * ראית סרט כחול? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? * בלעת כפתור? * תיקנת מורה על שגיאה? * נתקעת במגלשה? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה? * באבא\\אמא של חבר\\ה? * בדמות מספר\\סרט? * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) * הורים גרושים? * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? * חוטיני זה סקסי? כן\\לא * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? * זכית בהגרלה כלשהי? * שומע עכשו מוסיקה? * היום שצריך למחוק מהשבוע- * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?
עכשיו: * צריך לשירותים? * מלטף חיה? * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gifמשעמם לי!מאד../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

כללי: *שם:רוקס *זכר/נקבה:לא סגורה על זה XD *גיל:16 *גובה:1.77 *משקל:אממ 65 או 64 *מידת נעליים:41 כמה סוכר בקפה/תה?הרבה * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * מהו מספר המזל שלכם?45 * כמה חברים טובים יש לכם?אין לי חברים
סתם לא אממ 2 או 3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק-פופ פאנק-פופ רוק-פופ * מי הזמר המועדף עליך?אממ אין לי כח לרשום את כולם * מי הזמרת המועדפת עליך?כנ"ל * מי הלהקה המועדפת עליך? כנ"ל * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? שירים של קלי קלרקסון * מה השיר המועדף עליך בכלל?הרבה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית/דיכאון/שחורה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?30 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי צרובים או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטי * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום לבן * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?אממ אני לא כל כך מכירה את זה אז נגיד ג'חנון * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק! * רוק או פופ?אעאע אני לא יכולה לבחור * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?לטינית * המומינים או דרדסים?XDD דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן?MTV * הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו?לא זה ולא זהXDD האם אי פעם: * שברת פעם שן? נופ * עשית טיפול שיניים? לצערי * הקאת במקום ציבורי?יאם,בקניון XDD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?אממ יש מצב * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)אממ לא נראה לי * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך?לא זוכרת זה היה מזמן XDD * פגשת אי פעם את מתי אטלס?כן! הוא הרצה לנו על סמיםXDD * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא נראה לי * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?XDD לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?לא XDD * ראית סרט כחול?לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?XDDD נראה לי שלא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן,מלא * נתקעת במגלשה?XDDD לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?כן * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?יאפ
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?אממ לא נראה לי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כן * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:צהוב/ירוק * יש לך חיית מחמד?כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)אממ לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?טבעת שחבר שלי נתן לי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)במה לגמרי * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא:XDD תלוי על מי * מה סקסי בעיניך?XDD תלוי בבן-אדם * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?XDDD * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?עיינים וחיוך. * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?מאד! עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?כן * על מי אתה חושב עכשו?על אפאחד * מה אתה חושב על אותו אדם?על אפחאד? שהוא נורא נחמד XDD * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?נופ

butbut

New member
את באמת לא אוהבת צהוב.ירוק?

נאמ..למה? צבעים חמודיםXD

rox love BSM

New member
אממ לא יודעת למה

כאילו בבגדים הכוונה,גם כתום אני לא אוהבת XDD

butbut

New member
את יודעת מה..XDD עכשיו כשאני חושבת על זה..יש

לי בקושי בגדים בצבע צהוב..אולי רק סריג..וגם זה עם פסים בצבע אפורXDD. נאמ...כתום אין לי בכלל!! XDD וירוק יש חולצה אחת. LOL

butbut

New member
../images/Emo45.gifחח מסכימה איתך-את החולצה הזאת הייתי לובשת

>>>> LMAOO חוץ מן העובדה שהיא סופר זועקת.

rox love BSM

New member
XDD לא הייתי לובשת את זה ברחוב

כאילו זה ממש בוהק כזה לא יודעת. אני לא כל כך אוהבת למשוך תשומת לב

butbut

New member
חחח צהוב זה בוהק מטיבעוXDD

במיוחד צהובמרקר. ואיי את לא מבינה איך שאת שונה מאחותי..היא מלככת ההתבלטות בטח,ברגע שמכירים אותה שום דבר כבר לא נראה "בוהק" XDD
חולצה עם כזה דבר הייתי לובשת בכייף-זה יפהXDLOL
.. סוטה מהנושא.. XDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifזה יותר זהב לא../images/Emo35.gif

אם זהב [זהב זה צבוע מה שכתוב על החולצה לא החולצה עצמה] אני רואה שהרבה הולכים, גםא אני לא הייתי מתגדת
ןבקשר לבובספוג- אני אוהבת בובספןג
אני אלך עם חולצת בובספוג

rox love BSM

New member
XDD גם אני הייתי לובשת

אני מעדיפה שחור כחול כהה חום כהה צבעים כאלו XDD אבל כאילו אני די בולטת כי צבעתי את השער שלי לשחור ממש וזה נראה ממש מוזר אני נראית ממש חיוורתXDD אז לא יודעת אני מעדיפה לא להתבלט

butbut

New member
חחחחחחח אני מתה על שחור-אם אחותי לא הייתה

צובעת אני הייתי עושה את זה.. XDD זה כזה מתאים לי כי יש לי עור פנים לבן... LOL בטח זה גם מתאים לך-את בטח לבנה[בריטית שלמה בכול זאת]. LMAO. אוו...גמני אוהבת בגדים כהיםם... או וגם עם כיתוב כזה לא היה אכפת לי ללכת
XDD

rox love BSM

New member
אני שונאת להיות לבנה!

אני נשרפת תוך שנייה ולא יודעת זה מגעיל כזה יש לי ילדה בכיתה שיש לה שיזוף כזה יפה ואני מהזה מקנאה בה

kelly7i

New member
אוי, מגניב../images/Emo98.gif

נולדת שם וזה? ותפוז מעצבן אותי, הוא לא שולח לי כבר יומיים תגובות לאימייל ><"

rox love BSM

New member
כן

גרתי שם עד גיל 5או 6 עליתי עם אמא שלי אבא שלי ואח שלי נשארו שם ועלו לארץ לפני כמה שנים.

kelly7i

New member
נשמע שווה, בטח יש לך שליטה באנגלית

ו.. זה מגניב כזה

rox love BSM

New member
XDD כן כי ההורים שלי לא מדברים

עברית טוב,ואח שלי בתהליכי למידה. ואממ זה נחמד לפעמים....

למעלה