שאלון, לכל מי שמחפש מה לעשות

kelly7i

New member
XDDDDDD אני מתארת את זה אחד המצחיקים

LOL מזכיר לי שפעם נסעתי לאמריקה לטיול בת-מצווה, אז היינו עם חברים של אבא שלי, ויש להם ילד בגילינו, חח אז מתישו הוא איבד את אחותו אז הוא שואל אותי: "איפה אחותך שלי?" אני בחים לא ישכח כמה זה היה קורע, הוא כולו היה מודאגXDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאיך אבל את יודעת עברית כל כך טוב?

חחחח כאילו, אף אחד במשפחה שלך לא ממש מדבר עברית טוב אבל את כן XDD כאילו, את גם כותבת מצוין וזה ואני רוצה לשמוע אותך מדברת אנגלית!! במבטא
אני חייבת לדעת איך זה ואח שלך בטח מדבר עברית כמו שדני מדבר עברית בפיק של בוט
חחחחחח זה כל כך כיף לך לדבר אנגלית חלק!! במבטאא כאילו אני גם יודעת למדבר אנגלית ממש טוב אבל מלידה זה בכלל מגניב

rox love BSM

New member
כי שנכנסתי לכיתה א'

היה בבית ספר שלי אולפן ושם למדתי עברית. וגם יש לי חברות ישראליות וזה אז כבר אין לי מבטא.... וגם קראתי מלא כדי שלא יהיו לי שגיאות כתיב XDDD

kelly7i

New member
חח אני גם חיוורת,

ובגלל זה לא מסוגלת להיות עם צבעים בהירים וזוהרים, פשוט נראה עלי מוזר כתום\צהוב וגם ורוד.. אוקי, פשוט ממזמן הגעתי למסקנה: שבגדים לא יפים עלי! שום דבר לא יושב עלי טוב!>< גם תיקים. דברים לא מתאימים לי

O0NoNi0O

New member
חיח יו אני כול כך הייתי לובשת את זה..

מה? זה גאוני! עם אקססוריז צהובים או כאפייה או משו חח זה משתלב הכי יפה בעולם חחח אני חולה על טישרטים צבעוניות יש לי מלאXDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifבאת לי בדיוק בזמן../images/Emo9.gif

טנקסס קלי
XDD כללי: *שם: יעל *זכר/נקבה: תנו לי לחשוב ... *גיל: 13 וחצי [: *גובה: מטר ובמבה
*משקל: במבה וחצי
*מידת נעליים: 39
יש לי רגל ארוכה כמו של קינג קונג
XDDD הצחקתי את עצמי XD כמה סוכר בקפה/תה? 1 וחצי בלי שאמא רואה
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 * מהו מספר המזל שלכם? 19
לומר לכם למה
טוב
XDD קודם כל זה המספר של התאריך לידה שלי [19.10] וכך פעם אני בוחרת אותו כשצריך לבחור מספר ואיכשהו הוא מתקשר לי ללכ דבר ואתמול שבוט שמה איזה קישור לאיזה חיה אתה בקשר למזל שלך ואז היה כתוב מסםרי מזל והיה שם את 19
* כמה חברים טובים יש לכם? תגדירו חברים... מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פופ / רוק / פאנק ...
* מי הזמר המועדף עליך? דניאלן דיוייד ג'ונס
* מי הזמרת המועדפת עליך? קלי קלארקסון
* מי הלהקה המועדפת עליך? תנו לי לחשוב
הג'ירפות
XDDD טוב נו עליתם עליי- מקפליי
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? not alone + youve got a friend + when i'm gone * מה השיר המועדף עליך בכלל? לא יודעת זה כל פעם משתנה ><" * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? ~אני יודעת שכולם יכתבו מזרחית~ אממ לא יודעת ><" מזרחית דכאונית. [אני לא לא סובלת מזרחית, זה לא כ"F גרוע, אבל אני לא סובלת מזרחית דכאונית
] * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לבית עצמו? 60 בערך XDD לי? 1-2 .. הראל סקעת ושירי מימון
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 2-3
זה או זה: * סופגניה או לביבה? לא זה ולא זה ><" * ספגטי או מקרוני? ספגטי
|אהמהארי| * גלידה או ארטיק? ג=ל=י=ד=ה
* מגנום או מגנום לבן? מגנום
* תותים או דובדבנים?תותתתתים
~איפה סיוון/חזי שלי
XD~ * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? ש=ו=ק=ו=ל=ד
לא סובלת עוגות גבינה
* בשר או עוף? בשר ... * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אפקורס
|מרגיש שמנמן| * אורז או פתיתים? אורז
* מלווח או ג'חנון? מלוואח
* חמאה או גבינה? חמאה
מי אוכל חמאה לבד
XD * סלט ירקות או סלט פירות? ירקותתתת
יאמי יאמי בריא בריא
* מסטיק או סוכריה על מקל? אייייכ שניהם לא
צריך להחריב את שניהם מהעולם
* רוק או פופ? שניהם
* רוק כבד או רוק רגיל? רגיל
* מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? XDD * המומינים או דרדסים? דרדרסים
מה כולם מתלהבים מהמומינים
מזה שכל היום הם ערומים ובים הם שמים בגדי ים
XD דרדרסבא יותר שווה
* טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות ! ספרדיות אז'ה ננה סטופידה טונטה סקסייה! XDD * בידור או דרמה? גמה וגמה
* אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי [
מה זה השני
] * הוט או יס? הוט [חם לי
] XDD * האלופה או השיר שלנו? האלופה להלהלה הלאופה ותמיד תהיי היחידה .. ><"
האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא
* עשית טיפול שיניים? כן
* הקאת במקום ציבורי? לא XD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
XD * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
XD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לאXD * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) מפגשש פורום ויומולדתD: שניהם עברו
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נוופ
זאת אומרת לא לא התחרטתי, לא עישנתי בכלל
* טעמת קליק XL? כן D: אם כן,מהו המועדף עלייך? לבן עם פצפוצים
XDD * פגשת אי פעם את מתי אטלס?
מי
XDD*-8 * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן
זאת אומרת לא העלו אותי אבל כן הורידו><" * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDלא
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא><" * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כל הזמן
* רצית שיהיה לך זנב? לא XD * ראית סרט כחול? לא
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן
* בלעת כפתור? XDDלא * תיקנת מורה על שגיאה? כל הזמן
* נתקעת במגלשה? לאXDD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? יאפ * התאהב פעם במורה? ברור אני והמורה לשל"ח מנהלות רומן בסתר D: * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא
* בדמות מספר\\סרט? ~איזה דני ג'ונס אחד מהסרט ג'אסט מיי לאק, מישהו מכיר
~ * במישהו מאותו מין? לא
בעצם כן, דאגי פוינטר ><" * חווית אהבה חד צדדית? יאפ. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן
ארטיק שנקרא נוגקיד פקוט מתתי עליו והייתי קונה אותו כל יום לפני אזיה ארבע שנים ועכשיו שטראוס טוענים שהם לא ייצרו כזה ארטיק
שקרנים
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? פול אנד בר
+אנטר * ואחת אהובה שפשטה רגל? קולמוס
XDDD * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין ... * יש לך חיית מחמד? דג D: *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ברור, ספרדית
אז'ה ננה סטופידה טונטה סקסייה
D: * הורים גרושים? ברוך השם לא
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הרבה
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חרקים <

גילולית

New member
../images/Emo205.gifראשונה?טוב לקח לי70שנה לענות, כנראה שלא.

XD ותודה
כללי: *שם:גילי *זכר/נקבה:נקבה *גיל:14 וחצי *גובה:מטר וחצי וחצי(1.50וחצי)וכן, החצי סנטימטר כן משנה! *משקל:בין 45 ל47, זה זז *מידת נעליים:36-37 אולסטאר-38 כמה סוכר בקפה/תה?כמה שצריך. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם?אין=\ * כמה חברים טובים יש לכם?הרבה
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פופ-רוק, פופ-פאנק * מי הזמר המועדף עליך?דני LOL * מי הזמרת המועדפת עליך?נאמ..איי גס קרי אנדרווד * מי הלהקה המועדפת עליך? מק, דא! * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? THE ALL AMERICAN REJECTS-IT ENDS TONIGHT,NA,DKW * מה השיר המועדף עליך בכלל?משתנה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?ראפ(חוץ מנבדלים ביותר), מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?הרבה, יחסית * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?אין, אני שומעת במחשב. זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?יש הבדל? * גלידה או ארטיק?ארטיק * מגנום או מגנום לבן?מגנום טילון * תותים או דובדבנים?
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה?
גבינה * בשר או עוף?כלום, אני צמחונית
* עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה * אורז או פתיתים?אורז
* מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?שניהם
* סלט ירקות או סלט פירות?שניהם
* מסטיק או סוכריה על מקל?לא איכפת לי
* רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?נון * המומינים או דרדסים?מומינים
* טלנבלות או מדע בדיוני?הארי פוטר זה גם בתוך מד"ב נכון?אם כן אז מד"ב למרות שבכללי אפחד. * בידור או דרמה?בידור?גם וגם.חוצמזה דרמה זה גם סוג של ביודר, פ/שאט לא מצחיק. * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי היטס
* הוט או יס?הוט
* האלופה או השיר שלנו?אם ממש חייבים השיר שלנו אבל בכללי בלעכס שניהם לאץ האם אי פעם: * שברת פעם שן?
* עשית טיפול שיניים?אני מניחה. * הקאת במקום ציבורי?
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
XD * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
עדיין מחכה, למחנ"ץ כדי לראות אם המשאלת יומולדת שלי התגשמה
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
איכס * טעמת קליק XL?
יאמ אם כן,מהו המועדף עלייך?
* פגשת אי פעם את מתי אטלס?
מי זה
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
XDDDD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
אני לא חושבת..מה כאילו כמו שהרופא הציל את האישה במארגנת החתונות
אם כן אז לא.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
אני מניחה שמתישהו * רצית שיהיה לך זנב?
WTF * ראית סרט כחול?
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כמעט LOL * בלעת כפתור?
נראה לי אבל בלעתי הרבה דברים אחרים. * תיקנת מורה על שגיאה?
אבל לא בקול רם XD * נתקעת במגלשה?
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?XD
* התאהב פעם במורה?
* באבא\\אמא של חבר\\ה?
* בדמות מספר\\סרט?
הרבה LOL מה לעשות שג'וד מהקניון חתיך?? * במישהו מאותו מין?
דני נחשב?XD סתםסתם * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?
נראלי.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?אברקרומביLOL,חנויות סטייליסטיות בחו"ל בכל אופן * ואחת אהובה שפשטה רגל?
אבל אני כבר שונאת אותה אהבתי אותה אז.. * צבע שיש לכם סלידה ממנו:צהוב שיכוןXDסתם * יש לך חיית מחמד?
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)קצת ספרדית מטלנובלות ולומדת ערבית כבר 3 שנים אבל אני לא יודעת.. * הורים גרושים?
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)
גבהים, אבל לא איכפת לי אני עדיין מטפסת ועושה כל מיני כאלה.. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?קצתLOL לא תלוי על מי ועל מה.. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא
* מה סקסי בעיניך?דני
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?מנגינה שדני מנגןXD סתם מאיפה לי
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?דניXDDאממ..עינים?אם זאת השאלה(אני קשת קליטה XD) * זכית בהגרלה כלשהי?
אבל בהגרלה שאין בה מפסידים LOLOLOL * שומע עכשו מוסיקה?לא, נגמר הקניון באמת, למה לא החזרתי*מחזירה* * היום שצריך למחוק מהשבוע-שני.בעע. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?
אני מתעוררת מאוחר מדי * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?
ממש, כי לפעמים אני שוברת לרענן
עכשיו: * צריך לשירותים?קצת..כן.. * מלטף חיה?
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?אולי.. * על מי אתה חושב עכשו?על התשובה שלי מהשאלה הקודמת * מה אתה חושב על אותו אדם?איזה אדם
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לשם שינוי לא!

MoVe AlOnG

New member
מה שהשיעמום גורם...

כללי: *שם:צ'ן [המקורי זה חן] *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 16.5 *גובה: אני חושבת 1.60 *משקל: אין לי שמץ! *מידת נעליים: 41 כמה סוכר בקפה/תה? 2 כפיות ואם אפשר לא חם מדי... * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? אאממ...0 * מהו מספר המזל שלכם? כל מספר זוגי כלשהו עד 28 * כמה חברים טובים יש לכם? חברים טובים יש הרבה...השאלה כמה מהם באמת חברים טובים. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פאנק רוק,פופ רוק,רוק. ולפעמים יציאות של פופ. * מי הזמר המועדף עליך? Ashley Parker Angel * מי הזמרת המועדפת עליך? אין מישהי מיוחדת..אולי קצת אבריל. * מי הלהקה המועדפת עליך? יש 2 עיקריות. מקפליי וסימפל פלאן. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? running out of time מהחדשים של סימפל. * מה השיר המועדף עליך בכלל? אי אפשר לענות על שאלה כזאת
* איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית!לא מבינה את מי ששומע את זה. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הולכת לספור. 17. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אולי איזה 1-2 זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה. * ספגטי או מקרוני? מה ההבדל?
* גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? לא טעמתי.... * תותים או דובדבנים? תותים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד. * בשר או עוף? ....... * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד צ'יפס
* אורז או פתיתים? אורז. * מלווח או ג'חנון? ג'חנון. * חמאה או גבינה? גבינה צהובה * סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות [עגבנייה ומלפפון] * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. למרות שזה גורם ללסת שלי להתקע. * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים?המומינים כמובן. מישהו יודע איזה חיה הם?
* טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני. * בידור או דרמה? אאאווו... * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי. * הוט או יס? יס [עם תוספת אמטיוי היטס וזה מושלם.] * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו. האם אי פעם: * שברת פעם שן? נופ. * עשית טיפול שיניים? אכן כן. * הקאת במקום ציבורי? ביצפר נחשב? * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחח...אם חושבים על זה יש מצב שהמחכנת שלי. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אכן כן. כל מיני הפגנות ושיעור שתיקה [כולם שתקו ולא הוציאו מילה ולא ענו על שאלות ולא כלום] נגד מורה לאנגלית. סוף השנה העיפו אותו קיבינימט. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? נופ. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) שיעיפו את המורה לאנגלית מלמעלה. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא!לא!לא! * טעמת קליק XL? כן!כן!כן! אם כן,מהו המועדף עלייך? וואי לא שמתי לב מה היה הצבע שלו בכלל.... * פגשת אי פעם את מתי אטלס? הולכת לבדוק בגוגל על מי מדובר? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?חחחח להיות המזכירה של אבא שלי ולמחרת לחזור לתפקיד הקודם נחשב? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)איימתי שאם יעיפו את הכלב שלי אני אברח מהבית. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לגמרי. * רצית שיהיה לך זנב? יש מצב שפעם זה עבר בראשי. * ראית סרט כחול? נופ. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחח לא. * בלעת כפתור? נופ. * תיקנת מורה על שגיאה? לא,שונאת שמתקנים על שגיאה. * נתקעת במגלשה? חחחח נראה לי שכן. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא. * התאהב פעם במורה? אאאאוועעעע לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה?נופ. * בדמות מספר\\סרט? כן
* במישהו מאותו מין? לא! * חווית אהבה חד צדדית? פאקינג שנה וחצי. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? פילסברי! * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנות ספרים. * ואחת אהובה שפשטה רגל? רולו בחולון. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד! * יש לך חיית מחמד? כן,כלב שנראה כמו כבש. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) נופ. * הורים גרושים? נופ-תודה לאל. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הפמוטים של סבתא רבה שלי ז"ל והבובה של הכלב שיש לי. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך! כמה שזה נשמע מטומטם,הדבר הזה תמיד יפחיד אותי. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כל כך כן. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא! * מה סקסי בעיניך?דאגי פוינטר. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ההההמממ... * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?שיער ארוך ועיניים יפות. * זכית בהגרלה כלשהי? כן שהייתי קטנה כל הזמן. * שומע עכשו מוסיקה? אכן כן. * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? יאפ,אי אפשר לוותר על הסירייל של הבוקר. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן,מאוד! עכשיו: * צריך לשירותים? מאוד! * מלטף חיה? נופ הכלב שלי ישן למטה. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן כמו ללכת לשירותים! * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אל תתהה על הקנקן אלא במה שיש בו. * על מי אתה חושב עכשו? על חברה שלי שצריכה לבוא אליי ועדיין לא באה. * מה אתה חושב על אותו אדם? ההממ...למה היא עדיין לא באה?! * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא.אבל אני מתאפקת לשירותים לכל אורך השאלון. סייימממתתתייייי! הלכתי לשירותים. בויה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כן, כן איי דונט הב אה לייף ../images/Emo3.gif

כללי:
*שם: אלכס. *זכר/נקבה:
נקבה, זה כל מה שיש בפורום הזה >< *גיל: 17 וחצי. *גובה: 167. *משקל: 51. *מידת נעליים: 39-40. כמה סוכר בקפה/תה? 1-1 וחצי. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8. * מהו מספר המזל שלכם? נהה לא מאמינה בשיט הזה. * כמה חברים טובים יש לכם? מממ.. 1-2 אבל הן עדיין לא הכי טובות.
מוזיקה:
* מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק
* מי הזמר המועדף עליך? טום פלטצ'ר לייק דה
אחריו זה טום דלונג ואז ג'סטין טימברלייק
* מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל. * מי הלהקה המועדפת עליך? מממ.. איך קוראים להם? מ.. ק.. מקפליי? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Adele - Hometown Glory.
* מה השיר המועדף עליך בכלל? McFly - SFA (Part 2). * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית ודכאון בעעע
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? None. ~עלוב~ * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הכל במחשב.
זה או זה:
* סופגניה או לביבה? סופגניה. * ספגטי או מקרוני? ספגטי. * גלידה או ארטיק? נהה, לבחור בין 2 הדברים המשמינים האלה? בלתי אפשרי * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן
* תותים או דובדבנים? תותים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה
* בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? פתיתיםםםםםם!!!!!~!!111 * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאההההה~!~!!!!111 כאילו אני אוכלת את זה עם כפית! * סלט ירקות או סלט פירות? הווו בלתי אפשרי * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל, כי יש בה את שניהם!
אה, איזה מתוחכמת אני * רוק או פופ? רוק-פופ, ושוב התחכום! * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אם כבר אז לטינית [ויש לי בפלייליסט את אנריקה ושאקירה
]. * המומינים או דרדסים? דרדסים, מעולפם לא ראיתי מומינים =0 * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע ביוני
* בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? לאחרונה אני יותר צופה ב-VH1
* הוט או יס? יש לי הוט אבל הייתי רוצה יס
* האלופה או השיר שלנו? שניהם קקי
האם אי פעם:
* שברת פעם שן?
* עשית טיפול שיניים?
* הקאת במקום ציבורי?
><" * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
לקסיקון
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
הטיסה לקנדה לפני שנה וחצי, חיכיתי לזה המון זמןן * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
* טעמת קליק XL?
אם כן,מהו המועדף עלייך? ממ הלבן עם הפצפוצי שוקולד * פגשת אי פעם את מתי אטלס?
! הוא הופיע בפנינו עם הצגה חמודה בטירוף וגם לקחתי ממנו חתימה >< הוא היה ממש חמוד ותמיד היה לי קראש עליו בתקופת לחיי האהבה >< * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
* היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
XDD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
* רצית שיהיה לך זנב?
למה? שאני אכשכש בו כשאני אהיה רעבה? * ראית סרט כחול?
XDD לא לבד.
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
* בלעת כפתור?
* תיקנת מורה על שגיאה?
* נתקעת במגלשה?
XDDDD ועוד במגלשה של ילדים קטנה בבריכה XDDD זה כאב.
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
יש לי סיבות משונות מאוד לשנוא אנשים. * התאהבת פעם במורה?
גאדד * באבא/אמא של חבר/ה?
* בדמות מספר/סרט?
קראש קטן שכזה לא אובססיביות או משהו כזה * במישהו מאותו מין?
* חווית אהבה חד צדדית?
יותר מדי..
וסתם:
* יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן, הרבה אני כבר לא זוכרת מה ><" * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? מונסטוןןן
ו-24/7 התמכרות. * ואחת אהובה שפשטה רגל? ממ יש מצב, לא זוכרת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא במיוחד * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ממ אני יכולה להרכיב כמה משפטים בערבית ואני יודעת איזה מילה וחצי ביוונית חחח * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא באובססיביות. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) ממ לא ממש. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא ><" * חוטיני זה סקסי? כן/לא תלוי על מי >< * מה סקסי בעיניך? טום. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ג'אז * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיער אימו * זכית בהגרלה כלשהי? מממ יכול להיות לא זוכרת, אבל לרוב אני חסרת מזל בהכל >< * שומע עכשו מוסיקה? ודאי, את הסאונדטראק של גריז ><" * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? אממ קפה ועוגיה/עוגה/פרוסה, נחשב ארוחת בוקר? * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? בגלל שאני יודעת שהמסגרת הבאה שלי הולכת להיות צבא, אני מעדיפה להישאר במסגרת הקיימת.
עכשיו:
* צריך לשירותים? הלכתי לפני שהתחלתי את השאלון * מלטף חיה? אין לי * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? אני כל הזמן חושבת על דברים שיש לי לעשות. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחח כן, הייתי שמחה להכיר אותו
* על מי אתה חושב עכשיו? אפחד. * מה אתה חושב על אותו אדם? --- * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כדי להעביר את הזמן עד הדבר שיש לי לעשות..

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifבאיחור אבל....../images/Emo26.gif

D: אני_מתה_עלייך!
XDD
אוחח אני חיבת לבקר בבית ים לראות אותך ואת מל... חייבת!!!!
וזהו><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח ../images/Emo23.gif לפחות מישהי הגיבה ><"

לאביו.

MelMcFly

New member
תפסיקי להכחיש שאת שומעת גם המורדים XDD

אני זוכרת שנתקעת במגלשהה XD יאו כמה צחקתיי

משעמם לי

* שם: אנסטסיה\אייזי * זכר/נקבה:נקבה * גיל:עוד מעט 15 * גובה:158-9 * משקל:בין 50 ל60 * מידת נעליים:41 >< * כמה סוכר בקפה/תה?2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?2 * מהו מספר המזל שלכם?5 * כמה חברים טובים יש לכם?טובים טובים? גם 2 * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק עדין * מי הזמר המועדף עליך?חוץ מטום ודני? אין * מי הזמרת המועדפת עליך?אין לי כ"כ אבל שיהיה הילארי דאף * מי הלהקה המועדפת עליך?בואו נחשוב! מקפליי * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?טו כלוס פור קומפורט * מה השיר המועדף עליך בכלל?כנ"ל * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?אין לי מושג! * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?אממ רגע אני סופרת... 5 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?הרבה זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?מקרוני * גלידה או ארטיק?גלידה! * מגנום או מגנום לבן?מגנום!! * תותים או דובדבנים?תותים {תותים אצל אבלין תותים אצל אבלין בואי נקנה לך תותים אצל אבלין!] * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד! * בשר או עוף?עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד רוללז * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?שניהם * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות! * מסטיק או סוכריה על מקל?בזוקה! * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?שניהם * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?לא זה ולא זה * המומינים או דרדסים?דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות [מכורה לאחת!] * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי * הוט או יס?קשה, שניהם יש ערוצים טובים בשיהם[אחמאחמאמטיויהיטסאחמ] * האלופה או השיר שלנו?השיר שלנו האם אי פעם: * שברת פעם שן?לא * עשית טיפול שיניים?בוודאי * הקאת במקום ציבורי?מזלי לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?ממש לא![מסתכלת לצדדים לבדוק שאין אפחד] * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא זכור לי * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לי * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)מה? * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?אממ כמובן! * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך?אווו שוקולד! הלבן עם הפצפוצים! * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא ממש * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אני מובטלת * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא היה לי סיוט מדנה * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לצערי נהייתי חברה של דנה סליחה אישתה של דנה, הקרבתי את הבית שלי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?יש לי! * ראית סרט כחול?מי לא?! * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?אמממ יכול להיות [מכחישה!] * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?חחח לצערי * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?גםלא * בדמות מספר\\סרט?כן!צ'אד.... יש הרבה! * במישהו מאותו מין?דנה וערבה נחשבות? * חווית אהבה חד צדדית?כן... :'( ברקי! וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?אממ לא עולה לי כלום למוח * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?באנגליה יש חנות בגדים ע-נ-ק-י-ת * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:סלידה? * יש לך חיית מחמד?כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)כן רוסית, קצת ספרית וערבית עילגת מאוד מאוד * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?השקס שלי [חזיר פרוותי ורוד] * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)חושך במה. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא! אני אוהבת לרכל! * חוטיני זה סקסי?גרר * מה סקסי בעיניך?הרבה דברים, דנה, ערבה, מקפליי, ברק, ארנון, אור כץ, שלו, אורל, אייל הפלאפון שלי * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? הגוף! * זכית בהגרלה כלשהי?כן! 2ש"ח * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-חמישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?קצת עכשיו: * צריך לשירותים?כן * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?אני טיפשה מדיי לחשב * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?בערך * על מי אתה חושב עכשו?על ברק * מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא יפה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא סתם משמעם לי זהו נגמר?! זה היה מהיר!

למעלה