עונה ^^
כללי:
* שם: אור * זכר/נקבה: נקבה
* גיל: 15 וחצי * גובה: לא יודעת XD בסביבות ה- 1.58 נראלי.. * משקל: גם לא יודעת ^^" * מידת נעליים: 38 * כמה סוכר בקפה/תה? לא אוהבת. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? בערך 3.. נראלי
מוזיקה:
* מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פרפ/רוק D: * מי הזמר המועדף עליך? אין XD * מי הזמרת המועדפת עליך? מממ.. אבריל לאבין? חח * מי הלהקה המועדפת עליך? אינלי כוח לפרט
אז מקפליי ^^ * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? טחח זה משתנה
אבל בינתיים זה דה באלאד אוף פול דיי
* מה השיר המועדף עליך בכלל? אין רק אחד.. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית! :S * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אמממ... ~בודקת~ בערך 15 (אבל אחד מהן כמעט
אף אחת מכן לא מכירה
) * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי צרובים חח
זה או זה:
* סופגניה או לביבה? סופגניה
* ספגטי או מקרוני? ספגטי
מה ההבדל?
* גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום [בין הדברים היחידים שאני מעדיפה את החום
] * תותים או דובדבנים? תותייייייייים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד [לא אוהבת גבינה] * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולדדדד * אורז או פתיתים? הווו... זה קשה. * מלווח או ג'חנון? מלווח
* חמאה או גבינה? לא אוהבתתתת * סלט ירקות או סלט פירות? פירות

* מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? אמממ... ממממממ... נראלי רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית
* המומינים או דרדסים? דרדסים D: * טלנבלות או מדע בדיוני? אפחד
* בידור או דרמה? תלוי במצב רוח.. * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? יס יס יססססס! * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו
האם אי פעם:
* שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא זוכרת XD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בהחלט! XDDDD * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לדעתי זאת לא ממש התמכרות.. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא שידוע לי.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן * אם כן,מהו המועדף עלייך? טעמתי נראלי סוג אחד.. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? הא? לא XD * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? סביר להניח :| סתםסתם, לא XD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? כן XDDD * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא XDDDDDDDD * תיקנת מורה על שגיאה? אולי.. לא זוכרת
* נתקעת במגלשה? כנ"ל
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן
* התאהב פעם במורה? לא :S * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? ברור * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? בכיתה ד'
וסתם:
* יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן!! אהבתי משו שנקרא"שוקולטה" ויום אחד הפסיקו לייצר! >< * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ירוק חומצי * יש לך חיית מחמד? כן
* דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא.. אבל אני לא רוצה לעשות עין הרע וכאלה XD * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) סוג של... אני נלחצת בקונצרטים וכאלה.. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא >> לא * מה סקסי בעיניך? אין משו מסויים... * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לטינית.. שמתאימה לרומבה וכאלה
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? אין לי כוח לפרט
* זכית בהגרלה כלשהי? לא
* שומע עכשו מוסיקה? לא >< * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? בצפר? ברור.
עכשיו:
* צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? שיעורים? כבר לא ייצא היום. XD * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קנקנו?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD * על מי אתה חושב עכשו? אפחד
* מה אתה חושב על אותו אדם? שיש לו שם מוזר.. וההורים שלו מסטולים.. מי קורא לבן שלו אפחד?!?! * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא XD הווו השעמום