שאלון, לכל מי שמחפש מה לעשות

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifבדיוק כמוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק שאני לא מטר 70 אלא מטר 50 בערך XDD

DoLi it is Me

New member
כל הקטע שאם אני יוכל מלא אני יראה כמו

היפופוטפם מהספארי>< אז בגלל זה האני שומרת [בערך] על עצמי

just orr

New member
עונה ^^

כללי:
* שם: אור * זכר/נקבה: נקבה
* גיל: 15 וחצי * גובה: לא יודעת XD בסביבות ה- 1.58 נראלי.. * משקל: גם לא יודעת ^^" * מידת נעליים: 38 * כמה סוכר בקפה/תה? לא אוהבת. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? בערך 3.. נראלי
מוזיקה:
* מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פרפ/רוק D: * מי הזמר המועדף עליך? אין XD * מי הזמרת המועדפת עליך? מממ.. אבריל לאבין? חח * מי הלהקה המועדפת עליך? אינלי כוח לפרט
אז מקפליי ^^ * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? טחח זה משתנה
אבל בינתיים זה דה באלאד אוף פול דיי
* מה השיר המועדף עליך בכלל? אין רק אחד.. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית! :S * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אמממ... ~בודקת~ בערך 15 (אבל אחד מהן כמעט אף אחת מכן לא מכירה
) * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי צרובים חח
זה או זה:
* סופגניה או לביבה? סופגניה
* ספגטי או מקרוני? ספגטי
מה ההבדל?
* גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום [בין הדברים היחידים שאני מעדיפה את החום
] * תותים או דובדבנים? תותייייייייים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד [לא אוהבת גבינה] * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולדדדד * אורז או פתיתים? הווו... זה קשה. * מלווח או ג'חנון? מלווח
* חמאה או גבינה? לא אוהבתתתת * סלט ירקות או סלט פירות? פירות :) * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? אמממ... ממממממ... נראלי רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית
* המומינים או דרדסים? דרדסים D: * טלנבלות או מדע בדיוני? אפחד
* בידור או דרמה? תלוי במצב רוח.. * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? יס יס יססססס! * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו
האם אי פעם:
* שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא זוכרת XD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בהחלט! XDDDD * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא
* עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לדעתי זאת לא ממש התמכרות.. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא שידוע לי.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן * אם כן,מהו המועדף עלייך? טעמתי נראלי סוג אחד.. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? הא? לא XD * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? סביר להניח :| סתםסתם, לא XD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? כן XDDD * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא XDDDDDDDD * תיקנת מורה על שגיאה? אולי.. לא זוכרת
* נתקעת במגלשה? כנ"ל
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן
* התאהב פעם במורה? לא :S * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? ברור * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? בכיתה ד'
וסתם:
* יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן!! אהבתי משו שנקרא"שוקולטה" ויום אחד הפסיקו לייצר! >< * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ירוק חומצי * יש לך חיית מחמד? כן
* דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא.. אבל אני לא רוצה לעשות עין הרע וכאלה XD * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) סוג של... אני נלחצת בקונצרטים וכאלה.. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא >> לא * מה סקסי בעיניך? אין משו מסויים... * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לטינית.. שמתאימה לרומבה וכאלה
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? אין לי כוח לפרט
* זכית בהגרלה כלשהי? לא
* שומע עכשו מוסיקה? לא >< * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? בצפר? ברור.
עכשיו:
* צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? שיעורים? כבר לא ייצא היום. XD * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קנקנו?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD * על מי אתה חושב עכשו? אפחד
* מה אתה חושב על אותו אדם? שיש לו שם מוזר.. וההורים שלו מסטולים.. מי קורא לבן שלו אפחד?!?! * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא XD הווו השעמום

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gifזה רק משעמום כן!! אני לא מצפה שיקראו את

זה כי אפחד לא יקרא
כללי: *שם: מיכל, מיקי, מיקית, מוקע, מיקע, מיכלית *זכר/נקבה:
*גיל: 17 וחצי *גובה: 1.61 ככה חחחחח באסה *משקל: לא יודעת XDDDDD *מידת נעליים: 40 כמה סוכר בקפה/תה? לא שותה * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? 7 * כמה חברים טובים יש לכם? 4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אממ אני חושבת שרוק והיפ הופ. כאילו מוזיקה שחורה * מי הזמר המועדף עליך? ג'סי מקרטני, ג'סטין טימברלייק שון פול. * מי הזמרת המועדפת עליך? ריאהנה, הילארי דאף, אלייה אממ עוד כמה * מי הלהקה המועדפת עליך? הלו מקפליי ופול אאוט ובלינק * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? סאם 41 חחח * מה השיר המועדף עליך בכלל? לא יודעת מתחלף כל הזמן * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אמממ יש לי הרבה * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 3 ככה, 4 זה או זה: * סופגניה או לביבה? ----- * ספגטי או מקרוני?----- * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? ------ * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? ------- * סלט ירקות או סלט פירות?------ * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לא יודעת * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטוי * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? אפחת האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך?ללא * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב?כן חח * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?לא * נתקעת במגלשה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?כןן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית?כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? אממ כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: חרדל * יש לך חיית מחמד? אהא כלבה *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) קצת ספרדית * הורים גרושים? כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא ממש * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא ממש * חוטיני זה סקסי? כן\\לא יש מצב תלוי * מה סקסי בעיניך? שפתיים גוף * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, פה... ורידים XD * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? אהא * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי!!!!!!!! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? אהא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא ממש עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחח כן * על מי אתה חושב עכשו? אפחד * מה אתה חושב על אותו אדם? -- * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן

נוי78

New member
שאלון ../images/Emo3.gif

כללי- שם:נוי זכר/נקבה: נקבה גיל: 14 וחצי גובה: 1.52
משקל: לא מדדתי בזמן האחרון מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? 2 =] מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 מהו מספר המזל שלכם? 3 כמה חברים טובים יש לכם? 3
מוזיקה- מה סגנון המוזיקה האהוב עלייך? פופ או משהו כזה מי הזמר המועדף עלייך? ג'סי מקרטני מי הזמרת המועדפת עלייך? אין כ"כ מי הלהקה המועדפת עלייך? מקפליי מה השיר המועדף עלייך בתקופה האחרונה? you are the music in me מה השיר המועדף עלייך בכלל? אממ אין לי מושג.. כל פעם משהו אחר =] איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דכאונית
כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא הרבה כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה ולא קצת,,בינוני חחח
זה או זה- סופגנייה או לביבה? לביבה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה
מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן
תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד
בשר או עוף? לא אוהבת כ"כ את שנייהם עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות חמאה
אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות
מסטיק או סוכרייה על מקל? שתייהם |סוכרייה| רוק או פופ? פופ רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אין לי מושג חחח המומינים או הדרדסים? הדרדסים טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי הוט או יס? יס האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו
האם אי פעם...- שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? נראה לי שכן.. :-\ שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העברי? לא שזכור לי חחח היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה כלשהי? לא עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו? לא יצא לך להתמכר לבפרי הארי פוטר? לא חח חיכית למשהו קרוב לשנה? לא נראה לי עישנתם סיגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי ואני לא אעשן טעמת קליק XL ? כן אם כן מה המועדף עלייך? השוקולד הלבן עם הנוגט (יאמי
) פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח)? לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? חחחח לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מטרייה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? אממ אולי פעם אחת מזמן נתקעת במגלשה? חחח לא שנאת שם מסויים בגלל מישהו? לא התאהבת פעם במורה? לא באבא/אמא של חברה? לא בדמות מספר/סרט? אממ יש מצב.. אני לא יודעת כ"כ אם זה נקרא... אבל.. יש את ג'סי מקרטני שזה לא ממש מסרט ודאגי שהוא היה מג'אסט מיי לאק במישהו מאותו מין? לא חווית חוויה חד צדדית? כן
סתם- יש מוצר שאהבת והפסיקו לייצר/למכור בארץ? אני לא מוצאת את הסוכרייה הכחול החמודה מאודד שפעם הייתה וארטיק אטרף =] יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות מה שעות? אממ לא ספציפית ואחת אהובה שפשטה רגל? לא צבע שיש לכם סלידה ממנו: צבעים שהם ממש ממש זוהרים (לבגדים במיוחד) יש לך חיית מחמד? כן =] כלבה
דובר עוד שפה (חוץ מעברית ואנגלית)? ערבית (בגלל ביה"ס) הורים גרושים? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו במיוחד? כן פחדים? במה וקצת גבהים מרגיש רע כשמרכל על אחרים? אם זה מישהו/מישהי שאני שונאת אז לא חוטיני זה סקסי? לא מה סקסי בעינייך? לא יודעת חח איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? כנ"ל מה הכי מדליק אותכם אצל המין השני? אממ חוש הומור,נחמדות וגם יופי חח אבל זה לא העיקר זכית בהגרלה כלשהי? לא שומע עכשיו מוזיקה? לא היום שצריך למחוק מהשבוע: רביעי!!! לומדים עד 3 ורבע
אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? לא
עכשיו- צריך לשירותים? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא חח על מי אתה חושב עכשיו? דנה מה אתה חושב על אותו אדם? כמה היא רזה האם אתה עונה על שאלון זה כדי להתחמק ממשהו שאתה צריך לעשות? לא

נוי78

New member
שאלון ../images/Emo3.gif

כללי- שם:נוי זכר/נקבה: נקבה גיל: 14 וחצי גובה: 1.52
משקל: לא מדדתי בזמן האחרון מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? 2 =] מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 מהו מספר המזל שלכם? 3 כמה חברים טובים יש לכם? 3
מוזיקה- מה סגנון המוזיקה האהוב עלייך? פופ או משהו כזה מי הזמר המועדף עלייך? ג'סי מקרטני מי הזמרת המועדפת עלייך? אין כ"כ מי הלהקה המועדפת עלייך? מקפליי מה השיר המועדף עלייך בתקופה האחרונה? you are the music in me מה השיר המועדף עלייך בכלל? אממ אין לי מושג.. כל פעם משהו אחר =] איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דכאונית
כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא הרבה כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה ולא קצת,,בינוני חחח
זה או זה- סופגנייה או לביבה? לביבה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה
מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן
תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד
בשר או עוף? לא אוהבת כ"כ את שנייהם עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות חמאה
אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות
מסטיק או סוכרייה על מקל? שתייהם |סוכרייה| רוק או פופ? פופ רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אין לי מושג חחח המומינים או הדרדסים? הדרדסים טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי הוט או יס? יס האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו
האם אי פעם...- שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? נראה לי שכן.. :-\ שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העברי? לא שזכור לי חחח היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה כלשהי? לא עוררת מהומה בביה"ס כמחאה על משהו? לא יצא לך להתמכר לבפרי הארי פוטר? לא חח חיכית למשהו קרוב לשנה? לא נראה לי עישנתם סיגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי ואני לא אעשן טעמת קליק XL ? כן אם כן מה המועדף עלייך? השוקולד הלבן עם הנוגט (יאמי
) פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח)? לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? חחחח לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מטרייה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? אממ אולי פעם אחת מזמן נתקעת במגלשה? חחח לא שנאת שם מסויים בגלל מישהו? לא התאהבת פעם במורה? לא באבא/אמא של חברה? לא בדמות מספר/סרט? אממ יש מצב.. אני לא יודעת כ"כ אם זה נקרא... אבל.. יש את ג'סי מקרטני שזה לא ממש מסרט ודאגי שהוא היה מג'אסט מיי לאק במישהו מאותו מין? לא חווית חוויה חד צדדית? כן
סתם- יש מוצר שאהבת והפסיקו לייצר/למכור בארץ? אני לא מוצאת את הסוכרייה הכחול החמודה מאודד שפעם הייתה וארטיק אטרף =] יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות מה שעות? אממ לא ספציפית ואחת אהובה שפשטה רגל? לא צבע שיש לכם סלידה ממנו: צבעים שהם ממש ממש זוהרים (לבגדים במיוחד) יש לך חיית מחמד? כן =] כלבה
דובר עוד שפה (חוץ מעברית ואנגלית)? ערבית (בגלל ביה"ס) הורים גרושים? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו במיוחד? כן פחדים? במה וקצת גבהים מרגיש רע כשמרכל על אחרים? אם זה מישהו/מישהי שאני שונאת אז לא חוטיני זה סקסי? לא מה סקסי בעינייך? לא יודעת חח איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? כנ"ל מה הכי מדליק אותכם אצל המין השני? אממ חוש הומור,נחמדות וגם יופי חח אבל זה לא העיקר זכית בהגרלה כלשהי? לא שומע עכשיו מוזיקה? לא היום שצריך למחוק מהשבוע: רביעי!!! לומדים עד 3 ורבע
אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? לא
עכשיו- צריך לשירותים? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא חח על מי אתה חושב עכשיו? דנה מה אתה חושב על אותו אדם? כמה היא רזה האם אתה עונה על שאלון זה כדי להתחמק ממשהו שאתה צריך לעשות? לא

../images/Emo58.gif ../images/Emo212.gif../images/Emo3.gif

כללי: *שם: שיר D: *זכר/נקבה:
*משקל: חחחח וואלה אין לי מוסג ! X D *מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? 1.5 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם? אהמ,נראלי 5 * כמה חברים טובים יש לכם? 7
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פופ,פאנק, פאנק- רוק :) * מי הזמר המועדף עליך? אין ממש,אבל נגיד ג'סי מקרטני * מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל לאבין * מי הלהקה המועדפת עליך?
סאם 41!!!!%^&%^$%%
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Zac Efron - Bet on it * מה השיר המועדף עליך בכלל? אי אפשר לבחור
יש כלכך המון * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית,דיכאון,רוק כבד ~איכאיכאיכאיכ~ * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 9 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אהמ,לא יודעת אבל כמה סרטים :)
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה
* ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? דובדבנים ! * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? פופ * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אני לא מאמינה שאני אומרת את זה
אבל ישראלית [ואני לא שומעת!!!] * המומינים או דרדסים?
המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה
האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא -555-
* עשית טיפול שיניים? לא * הקאת במקום ציבורי? כן
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחחח כן X DDDDDDDD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) רצו לפרק את הכיתה שלנו [וגם הצליחו
] ויצאנו למסדרון והתחלנו לצרוח כמו חיות X DDDD * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? אנא ערף ' : ] * פגשת אי פעם את מתי אטלס? כן * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא D: * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחח לא P: * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אהמ.......לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא |חייזר| * ראית סרט כחול? לא X D * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחח -עדיין- לא * בלעת כפתור? -עדיין- לא X D * תיקנת מורה על שגיאה? כן |מתבייש| * נתקעת במגלשה? לא X DDDDD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן
* התאהב פעם במורה? לא
* באבא\\אמא של חבר\\ה? לא
* בדמות מספר\\סרט? צ'אנינג טאטום
* במישהו מאותו מין? לא
* חווית אהבה חד צדדית? לא
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? נאמאמאמ, לא לא נראלי >.<" * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? וואנס
טאוור רקורדס
* ואחת אהובה שפשטה רגל? לא D; * צבע שיש לכם סלידה ממנו: סלידה? |מתבייש| * יש לך חיית מחמד? כןןןןן
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? מחשב יפה שלייי
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) הגרוק
מהמומינים
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא: לא * מה סקסי בעיניך? צ'אנינג טאטום
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? - * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? נאמ, אין לי מוסג D; אני חושבת שעיניים ירוקות
* זכית בהגרלה כלשהי? כן D: * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון DX מערכת מחורבנת DX * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? קצת
עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על התוכית שלי D: * מה אתה חושב על אותו אדם? זה תוכי
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חח לא P:

L D N

New member
../images/Emo215.gif What Time Is It?

כללי: *שם: שני *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 15 *גובה: טוב *משקל: לא טוב *מידת נעליים: 40 וחצי כמה סוכר בקפה/תה? 2 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם? 8 * כמה חברים טובים יש לכם? 2 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אין משהו כזה. אבל פופ גיטרה מגניב כזה זה קולי :) * מי הזמר המועדף עליך? מאט וויליס * מי הזמרת המועדפת עליך? לילי אלן!! * מי הלהקה המועדפת עליך? נמנמ.. באסטד ומקפליי * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Britney Spears- Radar * מה השיר המועדף עליך בכלל? Matt Willis- Don't Let It Go To Waste * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מטאל * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? בערך 60 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 0 זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים? תותיםםםםם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד!! * בשר או עוף? אף אחחד [אני צמחונית וזה] * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולדדדדדדדדדדדדדד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה! * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות
* מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? פופ * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? הדרדסים לשלטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? הוט!! * האלופה או השיר שלנו? האלובה.. האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי?לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?לא ממש * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה. כן, למחנה :) * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? הלבן * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא :S מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? ישמצב * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? לא.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה? ישמצב * נתקעת במגלשה? כן
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן!! * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? טופשופ * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן גודיבה בכיכר המדינה [חנות שוקולדים!] * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב :S * יש לך חיית מחמד? 2 *דובר עוד שפה? בערך ספרדיתת... * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הרבה.. * פחדים? קיא, עכבישים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? קצת * חוטיני זה סקסי? לא ממש * מה סקסי בעיניך? לא יודעת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מוזיקה קולית? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? לא יודעת >< * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כע * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי!!! יום כזה מיותר ג'יז! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? פעם כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? יאפ עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא ממש * על מי אתה חושב עכשו? המורה שלי למת' >< * מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא לימדה פסדר... * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? בערך...

../images/Emo54.gifמן הסתם בדיליי מטורף...

כללי: *שם: נוגה. *זכר/נקבה: נקבה. בפעם האחרונה שבדקתי. *גיל: 20 ורבע. *גובה: מטר-חמישים-ותשע. *משקל: *צונזר* *מידת נעליים: נע בין 39 ל-41. *כמה סוכר בקפה/תה? איכס קפה. בתה... בין שתיים לשלוש. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3. * מהו מספר המזל שלכם? 7. * כמה חברים טובים יש לכם? לוידעת. אני לא סופרת.
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק-פופ. * מי הזמר המועדף עליך? אין מועדף. * מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל לאבין. * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Hey Jude בגירסת כיסוי. [במקור זה של הביטלס.] * מה השיר המועדף עליך בכלל? יש יותר מדי. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחי.
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אולי שלוש. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? *מסמיקה* הרבה.
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה! * ספגטי או מקרוני? ספגטי. למרות ש.. מה בדיוק ההבדל?
* גלידה או ארטיק? גלידה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום. * תותים או דובדבנים? דובדבן. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד. * בשר או עוף? בש-- עו-- האמת? תלוי מה אוכלים.
* עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. * אורז או פתיתים? פתיתים. * מלווח או ג'חנון? ג'חנון! ^^ * חמאה או גבינה? גבינה. * סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות. [למרות שעם הסלט ירקות של אחותי, אפשר להתווכח על זה.] * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל עם מסטיק בפנים. XD * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית. * המומינים או דרדסים? דרדסים.
* טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני. * בידור או דרמה? דרמה. * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV. * הוט או יס? הוט. * האלופה או השיר שלנו? לא זה ולא זה.
האם אי פעם: * שברת פעם שן? אמ.. כן. * עשית טיפול שיניים? אני באמצע אחד, למען האמת. ><'' * הקאת במקום ציבורי? כה... * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? גם כן. XD * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אמ, כן, אני חושבת שכן. לסרטים של הארי פוטר, או לספר השביעי. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. עישנתי סיגריה לא מלחץ חברתי, ולא התחרטתי. * טעמת קליק XL? לא נראה לי. Oם אם כן,מהו המועדף עלייך? --- * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא. XD * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. * רצית שיהיה לך זנב? לפעמים.
* ראית סרט כחול? לא. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. עדיין לא. * בלעת כפתור? גם לא. * תיקנת מורה על שגיאה? יותר מדי פעמים. * נתקעת במגלשה? לא! XDD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא. * התאהב פעם במורה? לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. * בדמות מספר\\סרט? כן. * במישהו מאותו מין? לא. * חווית אהבה חד צדדית? לא.
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא. [אני משעממת.] * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אה, כן. סטימצקי. * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא. * יש לך חיית מחמד? לצערי, לא. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) קצת צרפתית, ספרדית, יפנית וערבית. * הורים גרושים? לא. ברוך השם. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? השוש החמוד שלי.
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) במה. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא איכס.
* מה סקסי בעיניך? אוו. יותר מדי. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה זה השאלות האלו?! Oם * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים יפות. * זכית בהגרלה כלשהי? כן. XP * שומע עכשו מוסיקה? לא. * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא. רק שוקו.
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא. אני נהנית! ^^
עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. OO * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן. על כל הפרויקטים שלי. איכס. >< * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? בהחלט. * על מי אתה חושב עכשו? על ענבר, שאני מדברת איתה כרגע. * מה אתה חושב על אותו אדם? עד כמה היא מופרעת, ועד כמה אני אוהבת אותה.
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? יאפ.

butbut

New member
3 כפיות סוכר???..תהיה לך סכרת XDD

LOL סתם...ת'אמת...זה מה שהרגילו אותי..להפחית בסוכר.

Charley XD

New member
עונה

כללי: *שם: אורטל *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 15 *גובה: אממ מטר 60 ומשהו .. *משקל: לא יודעת ><" 40 ומשהו .. *מידת נעליים: 36-37 כמה סוכר בקפה/תה? 2 בתה וקפה 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 * מהו מספר המזל שלכם? זה הופך להיות 3 אבל 4 XD * כמה חברים טובים יש לכם? אממ הרבה ? מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? לא יודעת זה משולב הרבה יותר מדי ><" * מי הזמר המועדף עליך? אממ וואי קשה .. ~עושה אן דן דינו עם כולם~ דני (?) * מי הזמרת המועדפת עליך? אימי או אלניס
* מי הלהקה המועדפת עליך? אני פה לא ? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? באק טו בלאק של אימי * מה השיר המועדף עליך בכלל? X: לא יודעת זה דיי מתחלף * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא הרבה * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? גם לא זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידדדדדדדדדדדדדדה
* מגנום או מגנום לבן? לבן ! * תותים או דובדבנים? תותים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה
* בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אממ חמאה נראה לי .. * אורז או פתיתים? אורז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה X: * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? תגדירי רגיל ><" אממ רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? מומינים שליטה !! * טלנבלות או מדע בדיוני? אממ לא יודעת ><" * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 אמטיוי פשוט התחיל לעצבן אותי .. * הוט או יס? יס /: * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) XD היום אבל לא עזר (וגם לא הייתה מהומה היו אחרי 5 או 4 אנשים) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יותר .. עדין מחכה * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? ><" * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי ? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? XD אני חושבת שבגלל ורדה רזיאל משהומשהו היה לי ! אבל את צופית נשאיר בצד .. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן ><" אבל הוא מת * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? מה ששיר שלחה לי נחשב ? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? וואי כן ! היא מזה בכתה * בלעת כפתור? לא XD * תיקנת מורה על שגיאה? לא לי יש מלא אז לתקן אותה ? * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן ! * התאהב פעם במורה? איכ לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן
* במישהו מאותו מין? בדמות של הספר נחשב ? היא ממש אדירה .. זה לא אני זאת היא ! * חווית אהבה חד צדדית? כן /: וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא ><" * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ירוק חומצה ><" המורה שלי למתמטיקה אהב את זה וזה היה מזעזע .. בואו לא נדבר על זה * יש לך חיית מחמד? דגים ? *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן (מתחיל להיות חיבה מיוחדת למקלות תופים שלי בנוסף) * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לא * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא XD * חוטיני זה סקסי? כן\\לא אממ אומרים שכן .. * מה סקסי בעיניך? הארי
סתם אממ גברים שעומדים על שלהם גם עם הם טועים לגמרי * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? שהארי שר
וזה לא אכפת לי עם זה לא נחשב ! * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? השפתיים או העיניים * זכית בהגרלה כלשהי? לא ><" * שומע עכשו מוסיקה? אכן * היום שצריך למחוק מהשבוע- היום ! גם עם היה לי תופים פשוט יום מפגר ! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? אממ קצת עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא XD * על מי אתה חושב עכשו? על קייל (נו עוד מעט מתחיל) * מה אתה חושב על אותו אדם? חתיכי ולא רגיל .. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

עדן XD

New member
../images/Emo185.gifכ"כ באלי טוב ../images/Emo3.gif

כללי: *שם: עדן *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 12 וחצי *גובה: 1.50 בערך.. *משקל: 32 *מידת נעליים: 37/8 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 * מהו מספר המזל שלכם? 6 * כמה חברים טובים יש לכם? מלא
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פופ * מי הזמר המועדף עליך?
* מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? הרבה, אינלי כווח לפרט
* מה השיר המועדף עליך בכלל? כנ"ל * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 3 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? קשה לספור
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? פופ * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כה * עשית טיפול שיניים? כה * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כןןןן
אם כן,מהו המועדף עלייך? האדום :) * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא, אבל הייתי עושה את זה * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא O: * ראית סרט כחול? לא O: * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אוי, כן
* בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? בכיתה א' , חשתי מבינה
* נתקעת במגלשה? כן
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא O: * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא O: * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? הפנינג
* ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום * יש לך חיית מחמד? כן תוכי
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) במה * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי ועם מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא נ'ערףף * מה סקסי בעיניך? די
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? O: * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? חתיכים
* זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לאכול
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? האמת היא שקצת
* על מי אתה חושב עכשו? חברה שלי * מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא הכיהכי * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

למעלה