שרשור הכרות...

מיכלוש7

New member
../images/Emo26.gifשרשור הכרות...

טוב, אני רואה שכל אדם חדש שבא פותח שרשור "גם אני חדש!" ועוד רגע כל העמ' יהיה מלא רק בשרשורים כאלו...
שרשור הכרות קצר יפתור ת'בעיה!! שכל אחד יכתוב איך קוראים לו, בן כמה, מאיפה, מתי הוא היה בפולין ועוד דברים שהוא רוצה לשתף אותנו בהם...

eMiFrEaK

New member
אז כככככה....

אני אנה, בת 17 מאשדוד..... הייתי בפולין בתאריך .. 2004\04\13- 2004\04\21 משלחת מס 1!!אוטובוס C כבוד!!

מיכלוש7

New member
ועכשיו אני...

מיכל, בת 16.5 מראשל"צ... הייתי ב-10.3-17.3.04... (אז עוד היה שלג!) ולדעתי זה פשוט מסע חובה לכולם.

היה עוד שלג?

אנחנו באנו בשיא החורף, הכי טוב ככה! 25.2.04 - 3.3.04 הכי נמוך שהיה זה מינוס 15 :) אה, משה מחולון 16 וחצי

asd2asd

New member
היי

קוראים לי חן , אני בת 16 וחצי בבאר שבע. נסענו בחודש אפריל האחרון, בתאריכים של מצעד החיים. היינו משלחת מספר 1.

asd2asd

New member
נ.ב.

אה.. ושכחתי לספר שהיינו במשלחת 7 תלמידים אז צורפנו לבית ספר אחר מאשדוד. אנה אוטובוס c שולט.

Orange Queen

New member
מוכ...

תגידי שזאת את..... :) אוטובוס C- ללא ספק אחד האוטובוסים הטובים..

asd2asd

New member
כן מוכ..

ככה אני אציג את עצמי כמוכ? לא כל העולם הוא שמרית...

נואח

New member
חבל על הזמן.

אני רואה ש -99% מההודעות כאן הם בנוסח מועדון הכרויות נוסטלגי, ללא התייחסות למשמעויות הלאומיות של חיזוק המדינה ושליטה באויבנו. האם למען זה הוקם האתר ? מועדון הכרויות ל"יוצאי פולין" ?

thunderstorm

New member
רעיון טוב../images/Emo13.gif

אני עינת, בת 17 וקצת מחיפה. הייתי בפולין השנה, 16/3/04-24/3/04. חגגתי שם יומולדת ביום האחרון... טוב, יותר נכון במטוס

miamor17

New member
אני נוסעת לפולין עוד חודש בדיוק

אני קצת לא יודעת מה אני צריכה להביא לשם ומה בדיוק נעשה כי עוד לא הביאו לנו פירוט על המסע...........אני מקוה שיהיה בסדר אם מישהו רוצה להמליץ לי על משהו (בקשר להכל..ההתנהגות..צריך להביא...כל דבר) הוא מוזמן..תודה

נואח

New member
המלצה !

שלא כמו רבים בפורום זה, אל תחפשי את ההיבט החברתי גיבושוני במסע. זהו לא מסע הכרויות וגיבוש חברתי, אלא התמודדות מול שאלות קשות, שנועדו לחזק את אמונתך בכוחו של צה"ל וכוחה של המדינה במאבקיה ההסטורים. אחרת עדיף לנסוע לפאריז או ללונדון.

thunderstorm

New member
מספיק כבר!

זה שכל מה שאתה קיבלת מהמסע זה אמונה חזקה יותר בצה"ל ובמדינה זה יופי, אבל זה לא הדבר היחיד שאפשר להפיק מהמסע. ורק לידיעתך - ההיבט החברתי של המסע הוא גם חלק מהמסע. אולי אצלך זה לא היה ככה - אבל אל תשלול את זה, כי ברוב המקרים - זה כן ככה. מאוד קשה לעבור את המסע הזה ללא ההיבט הזה. ולזו שביקשה המלצות: דבר ראשון, אל תתייחסי לדברים שאנשים אומרים לך לגבי מה שאת צריכה או אמורה להרגיש ולחשוב. כל דבר שתרגישי ותחשבי הוא נכון ואמיתי. לדעתי, המסע הזה הוא יותר ממסע לזכר השואה, אפשר להפיק ממנו המון גם ברמה האישית. בקשר לדברים שצריך להביא - כמו שכתבתי לך בהודעה קודמת, קלטת או דיסק עם מוסיקה שאת אוהבת - מאוד מאוד מומלץ. עוזר נורא. בקשר לאוכל - הממ.. האוכל הפולני די מגעיל, ואפילו מגעיל מאוד לפעמים (ארוחות ארוזות זה נוראי). אז מנות חמות זה באמת דבר מומלץ, אבל לא צריך להגזים, בארוחות בוקר/ערב במלון תמיד אפשר למצוא משהו סביר ומעלה. מה עוד להביא? אני מאמינה שעוד יגידו לכם, אבל אם יש לך עוד שאלות - את מוזמנת.

SMG

New member
מה?!?

אני לא יודעת איך הייתי מסתדרת שם בלי תמיכה של החברים שלי!! ולידיעתך לא צריך כל המסע לחשוב על כל העצב "ועל שאלות קשות שנועדו לחזק את אמונתך בכוחו של צה"ל וכוחה של המדינה במאבקיה ההסטורים" אחרת היא תשתגע... את לא תצטרכי לחפש הבט חברתי.. הוא פשוט יהיה זה בלתי נמנע.. ובקשר לדברים שכדאי לקחת... יגידו לך הכל.. אני לא אוהבת מנות חמות.. והסתדרתי מצויין.. אבל זה בהחלט מומלץ.. לקחתי איתי הההההההההמון ממתקים.. שהספיקו לי עד היום האחרון.. זה גם רק בגדר המלצה כי אפשר גם בלי זה... מה שחוווווובה לדעתי... זה דיסקמן.. יש שם נסיעות של שלוש שעות.. ככה שזה שימושי.. ובהתאם למזג האויר את תדעי איזה בגדים לקחת... שיהיה בהצלחה..

thunderstorm

New member
רק 3 שעות?

יש לך מזל.. אצלנו היו גם שתי נסיעות של 5 שעות וגם אחת של 6 שעות.... דיסקמן/ווקמן חובה....

שלוש שעות? הלוואי

סגרנו גם 8 וגם 6 דיסקמן זה מאוד יעיל , אבל לא חובה יקרינו לכם סרטים/עדויות כל הנסיעות

הקרינו לנו מלא דברים:

*הפסנתרן *רשימת שינדלר *סרט שנעשה על סבא של ילד שבא איתנו (שכחתי איך קוראים לו) *הבריחה מסוביבור *עדות של אישה שניצלה ועוד הרבה... למרות שהרוב לא ראו - אני ראיתי את כמעט הכל זה באמת מעביר את הזמן וגם דיסקמן...

למעלה