שרשור הכרות...

מיכלוש7

New member
כשממש עייפים מצליחים...

אני אישית בכלל לא ישנתי באוטובוס... לא הייתי מסוגלת...
צוות תעוד? יש כזה דבר? נשמע חשוב!! וואי צלמי המון ותשלחי לי אח"כ את התמונות...

SMG

New member
כשאת ישנה בקושי 6 שעות בלילה

וכל היום את בדרכים... אני בהחלט הצלחתי.. למרות שחבל לי שהפסדתי חלק מסרטים...

Pukipsey007

New member
miamor17 ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לשים פה ת'תמונות כשהן יהיו, נפתח לך גלרייה

thunderstorm

New member
מכתבים!

מאוד מאוד חשוב... נורא עוזר לקרוא דברים שחברים כתבו... אני קראתי מכתבי טיסה שכתבו לי שוב ושוב, ואפילו לקחתי איזה ציור קטן שידיד שלי צייר לי בשיעור... הדברים הקטנים האלה מחזקים. באמת. בקשר לפילם - לדעתי חשוב לקחת, אבל לא להגזים עם זה. שלא יווצר מצב שמרוב שמצלמים כל דבר מפספסים את החוויה עצמה. לא להסתתר מאחורי המצלמה, זה לא כדאי. נרות נשמה ומצית, גם כן לא לשכוח. אבל הכי חשוב, משהו שעוד לא אמרו - מחברת ועט. לנהל יומן מסע זה אחד הדברים הכי חשובים שם.. זה נורא עוזר לכתוב מה את חושבת, עוברת, רואה, מרגישה.. מכל הבחינות, לא רק על התכנים. גם לכתוב על ההווי מדי פעם. למה? כי קודם כל, זה לא טיול רגיל. את עוברת משהו שיישאר איתך תמיד, וזה מאוד מעניין לקרוא מאוחר יותר מה כתבת במסע עצמו.

T00L

New member
כנסי רגע

בקשר לציוד תביאי איתך מנות חמות וכאלה כי תיתכונני לשבוע של אך ורק שניצל וצ'יפס ואני מניחה שלא יהיה כלכך קר אז לא צריך הרבה בגדים חמים והכי חשוב מצלמה

SupermanZW

Well-known member
אך ורק שניצל וצ'יפס?

לא קיבלתם שום אוכל שלא היה שניצל וצ'יפס? אמא נחה, מה נחה מה?

מיכלוש7

New member
היי... בלי זלזול!!

לנו אפילו שניצל וצ'יפס לא היה!! הלוואי...! כל ערב אותו דבר!! מרק מוזר משקית, ועוד איזה תערובת בשר לא ברורה ומסוכנת לאכילה... אבל האמת שאפילו לא היה לי תאבון בפולין... רק בשבת קבלנו שניצל!! וואי היה טעים.. הכי שוות היו הארוחות בוקר!! קורנפלקס פולני! וחלב פולני! יאמ...

SupermanZW

Well-known member
אוי ואבוי...

באיזה מלון זה היה? כדי שאני אדע לא ללכת אליו...

Pukipsey007

New member
האוכל..

לנו היה אוכל.. סביר, בוקר וצהריים לחמניות עם משהו (עדיף משהו מוגדר, ולא ביצה שאולי היא בכלל לא מבושלת) ובערב איזשהו בשר, אבל כן..הרבה תפוחי אדמה. היו כמה דברים מגעילים אבל כל עוג לוקחים אוכל פשוט ומוכר זה אכיל++

לא יכולתי לאכול בפולין

חייתי על ירקות בעיקר, ומרק, בערב, שגם הוא עשוי בעיקר מירקות (ומים ותבלינים, כמובן...), פעם אחת אכלתי נקנקיות, ופעם אחת חצי שוק עוף, ופעם שני ביסים משניצל, אבל זהו. בעצם אכלתי גם דיי הרבה לחמניות(הלחמניות אצלינו היו ממש-ממש-ממש טעימות לי!!! חבל על הזמן!! לחם פולני זה ה-דבר!). הייתרון: ממש רזיתי במשך השבוע הזה!...
לא שזה עזר לי כל כך, העליתי הכל בחזרה תוך חודש...
בכל מקרה, אין לך מה להיות קטנונית לגבי אוכל... תזכרי שלאנשים שאת שומעת עליהם סיפורים כל היום אפילו פרוסת לחם לא הייתה, אז... מצד שני את יכולה להגיד שאת תאכלי עכשיו טוב, כדי להראות ש-הנה, עברנו את זה, ועכשיו הנכדים של אלו שהיו שם יכולים לאכול אוכל טוב, ואפילו להרשות לעצמם להתלונן אם הוא לא ממש טעים... אגב, לעוד מישהו פה היה את המיץ תפוזים המגעיל הזה כל יום?... זה היה ממש מצחיק... בהתחלה אף אחד לא רצה, כי זה היה ממש מגעיל, אבל אחרי כמה ימים כבר התרגלנו לזה, וכמעט כולם שתו אותו, ואפילו בקשו תוספות... חחחח...

T00L

New member
קיבלנו גם מיץ פסיפלורה

ותפוחים רקובים אז מאוד ממולץ מנות חמות או לקנות שם אוכל בעצירות כי אוכל זה הדבר הכיזול שם בערך!! והם גם לא מתבלים שומדבר וכשמבקשים מהם מלח הם מסתכליים ממש עקום (שבועיים אחרי זה לא יכלתי לאכול תפוחיאדמה)

thunderstorm

New member
אוי, המחסור במלח...../images/Emo5.gif

פשוט בעע... איזה סיפורים שיש לי על זה.. ובכלל על האוכל שם... חח...

T00L

New member
אני בעד קבוצת תמיכה

לא כל אוכל חייב להיות תפוחי אדמה/ציפס ושניצל בלי מלח ניתן לגוון!

thunderstorm

New member
זה עוד היה סביר..

באחת ארוחות הערב קיבלנו מעין גלילת בשר לא מזוהה... זה היה דוחה נורא.. כל מי שישב איתי בשולחן פשוט התחלק במנות של הצמחוניים שישבו איתנו - פסטה נורמלית... שלא נדבר על הארוחות הארוזות...
יאק.. ידיד שלי שנסע לפני שנה הזהיר אותי בקשר לזה, אבל לא הקשבתי לו... אוי, זה היה פשוט דוחה...

red tomato

New member
ח"ח על היוזמה

שירה מראשל"צ, בת 16.5, הייתי בפולין ב23-30/3/04 גם לנו היה שלג מהערב שהגענו לקראקוב, והפסיק רק בבוקר שעזבנו את קראוקוב (4 לילות היינו שם), היה כיף בשלג
שירה.

אז ככה

אני אורטל בת 17.5 מחולון ויצאנו למשלחת עצמאית - ולא השתתפנו במצעד החיים (לא נורא לדעתי) בתאריכים 13.4.04-20.4.04 והיה פשוט מדהים... !!!

למעלה