בבקשה.../images/Emo41.gif
פיף ותלתול פיף ותלתול, שני חברים טובים או או או הם כשני שובבים, שונאים ואוהבים, להזיק להצחיק מקווים. בלילה גם ביום, צצים בכל מקום נעלמים פתאום. פיף ותלתול, שוב יחד וממול שוב הם רבים, שונאים ואוהבים שוב הם כאן עם עוד תעלול אלה הם פיף ותלתול. פיף ותלתול, פיף פאף פוף, יחד ממול, הזוג הכי מושלם בכל העולם! בינבה בינבה בובי ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך, אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים. בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופון-פון בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופון-פון זעם הרשע, מנסה לגנוב את בינבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בינבה חכמה! שאלתיאל קוואק אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך ואם תשיר לי שיר ארקוד אקפוץ ארחף באוויר כדי שתשמח. בין טיפות המים, טוב לי כאן כפליים אני קצת מתעכב, כי סתם אני שוכח מבין טיפות המים רואים את השמיים אני פה מחכה עד שיצא ירח. לה לה לה לה לה... בין טיפות המים, נהדר כפליים עוד מעט אבוא. בין טיפות המים, נהדר כפליים אבל אני כבר פה! טאו טאו עמק, עמק נעלם מתחבא לו בעולם הנוף כל כך זורם ורך פורחים שם פרחים נהדרים למעלה עפות הציפורים עפות, עפות, כל כך יפות גר שם טאו טאו הנה טאו טאו נבלה איתו כך סתם עם כל רעיו ואמא גם. אולי אחר כך אפשר יהיה לעשות מזה מאמר?