שרשור שירים של הסדרות

Evil Beast

New member
מישהו זוכר את כל השיר של נילס?

אני זוכר חלק.. אבל אני זוכר את כל השיר של הלב.. שיר שמעלה דמעות.

../images/Emo26.gif שרשור שירים של הסדרות

בולי מילים ולחן:לא ידוע לילה אחד בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף כישוף לאיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי קטן וליזי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שם חבריו הטובים של בולי הקטן. בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום. בולי קטן וליזי גם... *** גברת פלפלת\חני נחמיאס מילים ולחן:לא ידוע מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת וזאת כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה, לכל אני מוכנה. אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה. זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא, פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עלי: "מה עם פלפלת? יש בה, יש בה משהו מוזר" בסוד ספרי לי, כפית קסמים שלי, למה רק לי? למה, למה רק לי? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה. *** המעופפים הנועזים\חני נחמיאס מילים ולחן: לא ידוע פה מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים הנועזים מי זה מתקרב? מי זה פה אורב? בואו לעזור בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד וכח תן ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול בוא נשמור על החלום על פרח ועל עץ מים זורמים רוח נעים פה מאחורי ההר בתוך היער עפים הדובונים *** רוני וליטל מילים:זיו סידי ושרון מלמד לחן:אבנר חודורוב וזיו סידי רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל על מיטת פלאים למסעות יוצאים מבילי השדון תמיד תמיד חומקים כדורי הצמר חברים טובים בכל צרה תמיד תמיד עוזרים רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל ***

© Tweety ©

New member
ארתור!

>תקנו אותי אם אני טועה אני חצי ישנה< בכל יום אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר כל אחד הוא מיוחד אז שים לב הי! איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחד נסה להיות קשוב ללב כי הלב אומר כי הזמן אומר אסור להרדם פתח את העיניים זקוף את האוזניים תשאר ולא תרצה ללכת צה ללכת! ועוד עצה לדרך וואוו ואוו תבטח בלבבך כי זהו היום! זהו היום! תאהב את עצמך אז שים לב! היי! איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחד

Silver Fox

New member
הלב/אילנית...../images/Emo35.gif../images/Emo82.gif|חן|

כמו הים, כמו לב הים ליבו של מרקו בוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק. כי אמו שלו, שם במרחקים והלב הוא קורא לאמא גם בלב, כמו בים סערות יש וגם סודות מי יגיד לו, מי ידע? הסוד שבלב! *פאם פאם פאם* הלאה! אל המרחק אמא שם במרחק! עוד מצפה לו דרך ארוכהההההה אל המקום בו אמא מחכההההה מעבר הר וים הלב מושך לשם והלב רוצה לאמא למרחקקקקקקקקק... (אני חושבת שטעיתי בכמה מילים או משפטים, עבר המון זמן מאז ראיתי...) מוש השור מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש מוש מוש עבודות קשות לרוב לו מוש מוש מוש מוש הוא איכר חרוץ, אבל תמיד יש הפתעות מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש מוש מוש מוש מוש מוש מוש! גם פה אני חושבת שטעיתי קצת...

Moondust

New member
בבקשה.../images/Emo41.gif

פיף ותלתול פיף ותלתול, שני חברים טובים או או או הם כשני שובבים, שונאים ואוהבים, להזיק להצחיק מקווים. בלילה גם ביום, צצים בכל מקום נעלמים פתאום. פיף ותלתול, שוב יחד וממול שוב הם רבים, שונאים ואוהבים שוב הם כאן עם עוד תעלול אלה הם פיף ותלתול. פיף ותלתול, פיף פאף פוף, יחד ממול, הזוג הכי מושלם בכל העולם! בינבה בינבה בובי ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך, אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים. בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופון-פון בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופון-פון זעם הרשע, מנסה לגנוב את בינבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בינבה חכמה! שאלתיאל קוואק אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך ואם תשיר לי שיר ארקוד אקפוץ ארחף באוויר כדי שתשמח. בין טיפות המים, טוב לי כאן כפליים אני קצת מתעכב, כי סתם אני שוכח מבין טיפות המים רואים את השמיים אני פה מחכה עד שיצא ירח. לה לה לה לה לה... בין טיפות המים, נהדר כפליים עוד מעט אבוא. בין טיפות המים, נהדר כפליים אבל אני כבר פה! טאו טאו עמק, עמק נעלם מתחבא לו בעולם הנוף כל כך זורם ורך פורחים שם פרחים נהדרים למעלה עפות הציפורים עפות, עפות, כל כך יפות גר שם טאו טאו הנה טאו טאו נבלה איתו כך סתם עם כל רעיו ואמא גם. אולי אחר כך אפשר יהיה לעשות מזה מאמר?

Miss Pigmelion

New member
המומינים|מיעו|

שם שיר: המומינים להקה/אומן: תוכנית טלויזיה לחן: ◄ מילות השיר הנה באים כן הם באים המומינים המופלאים בתוך העמק המלא שמחה עם מאי וכל המשפחה משפחת מומין...משפחת מומין אוהבים הם לטייל ולפעמים להשתולל מומין שלנו מומין טרול איתו בעמק גרה כל משפחת מומין... משפחת מומין, משפחת מומין, משפחת מומין, משפחת מומין, משפחת מומין מומין אבא חביב שמנמן וגדול מומין אמא תמיד מטפלת בכל בבית קטן הם גרים בשלווה ואהבה עם הרבה ידידים והרבה חברים בעמק קסום ומוזר הם גרים נפליג אל העמק המלא שמחה כולנו יחד, כולנו יחד

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

המומינים הם באים, כן הם באים המומינים המופלאים בתוך העמק המלא שמחה עם מאי וכל המשפחה משפחת מומין משפחת מומין... אוהבים הם לטייל ולפעמים להשתולל מומין שלנו מומין טרול איתו בעמק גרה כל משפחת מומין משפחת מומין עם אבא חביב שמנמן וגדול, מומין אמא תמיד מטפלת בכל בבית קטן הם גרים בשלווה באהבה... עם המון ידידים והרבה חברים בעמק קסום ומוזר הם גרים נפליג אל העמק המלא שמחה כולנו יחד כולנו יחד...

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif.....

טאורה בחשיכת ליל סערה, בשעת ברקים ורעמים, נולדה רוחו האיתנה של סוס פרא מדהים טאורה קוראים לו טאורה הוא אמיץ הוא חזק הוא חכם טאורה קוראים לו טאורה אין כמוהו בכל העולם. ***** (לא זוכרת ת'שם) היה אביו, מלך רם מנהיג ענק, אבל ברולגה היריב להיות מלך תחתיו בעעעעעע.... שמישהו ימשיך אני כבר לא זוכרת...

Silver Fox

New member
טאורה...../images/Emo82.gif|חן|

יש גם שורה "הוא אמיץ, הוא גאה" או משהו כזה
לדעתי הציורים שם היו ממש יפים. סוסים מקסימים.
וכן, לאבא שלו קוראים יאהמן או משהו כזה. מה זה יאהמן?
היה גם את הינשוף הזה שכל הזמן דיבר בחרוזים...

Miss Pigmelion

New member
זה לא יארומן היה אביו?|מיעו|

מלך רם אביר נישא.. אך בולגורה ה** להיות מלך רצה!!! טאורה! קוראים לו טאורה.... ציורים נורא יפה....היה ינשוף שדיבר בחזרוזים. היה את חץ השחצן, והיו כל מיני בנות, והיה את וומבט ועוד..

Silver Fox

New member
וומבט המעוצבן^_^../images/Emo82.gif|חן|

שתמיד לא רצה לתת להם לעבור אבל בסוף הוא נתן...

Shai Felton

New member
../images/Emo18.gifמוש השור../images/Emo77.gif

מוש השור עובד וטוב לו
מוש מוש, מוש מוש
עבודות קשות לרוב לו
מוש מוש, מוש מוש
הוא איכר חרוץ אבל תמיד יש הפתעות וכדאי לכם לפגוש את
מוש מוש, מוש מוש
מוש מוש, מוש מוש

השיר של הקטקטים ^.^

הקטקטים *____________* "בואו נעוף יחד, טרילילי טרללה טרילי, אל יער החלום,זה לא כ"כ רחוק. רק אל תשכחו לקחת, טרילילי טרללה טרילי, שק אחד גדול,מלא שמחה וצחוק. שם ביער,גרים הקטקטים. אף-פעם לא ראיתי,עוד כמותם זאטוטים. אז בואו נעוף יחד, טרילילי טרללה טרילי, ונחלום יחדיו,חלום מתוק, ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ (טיפ-טיפ:טיפ-טיפ!!) ואת חברה הטוב,טיפ-טיפון (טיפ-טיפון:טיפ-טיפון!!) והשאר עוד לא ידוע,איך אפשר לנחש חלום?! רק דבר אחד בטוח,שהכל יסתיים בשלום. טרללה טרללה,טרילי,טרללה טרללה טרילי......" (ואז יש עוד המון טרללה טרללה טרילי..P:)

נאמי ^^

טוב, נשים פה את הקובץ
הוספתי את השירים שאתם שמתם... יש שם כל מיני הערות שלי, אתם יכולים להתעלם ^^'

ונזכרתי בהתחלה של אבא בונה ^_^

"כמה נעים בשעת סיפור- השעה הכי נפלאה..." צרפו את זה למה שכתבתי בקובץ

LeAnNe

New member
אני יוכלה להוסיף לפי הזכרון שלי

אבל לא בטוח שהוא נכון.. כך יושבים כולנו יחד תחת מטריה אחת ומספר עוד סיפורים על שועל נמחד ו_________________ זה הזמן הכי מתאים דינוזאורים על הדשא משחקים בחץ וקשת סיפורים והפתאות זה מעניין מאוד אבא בונה בשעת סיפור מוצא מקום _____ הוא אוסף כך את כולנו.. בעע אני ממש לא חושבת שזה המילים הנכונות אבל בכל מקרה אני אלחץ על שלח

^-^

את ההמשך יש בקובץ המצורף... אבל ניחא, הנה ההמשך: השעה הכי נפלאה כך לשבת סביב ולהקשיב לאבא בונה כשהוא מתחיל רק לספר את ליבנו הוא שובה זו שעה גדולה זהו זמן ניפלא עוד סיפור עם אבא בונה. סיפורים שהוא מספר, נשארים איתנו יום וליל אם נישן או נשתולל סיפורים כה נפלאים תמיד משעשעים עוד סיפור אחד על זאב אחד זה הזמן הכי מתאים דינוזאורים על הדשא משחקים בחץ וקשת סיפורי הרפתקאות, על ניסים ונפלאות זה מעניין מאוווווד! אבא בונה בשעת סיפור מוצא מקום מיוחד הוא אוסף אז את כולנו תחת מטריה אחת הוא מספר על אוהבים ועל פרחי אביב זו שעה גדולה זהו זמן נפלא עוד סיפור עם אבא בונה.

למעלה