עוד...../images/Emo41.gif
חבורת הצב המעופף הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור-איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים שחור-איש ("מה?"), היזהר! אל תסמוך על קרלוס ופנתר היכנס במהירות לעקרב ספינתך כי אם לא תשמר עוד יבוא סופך הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור-איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים צוף הצפרדע, מנהיג אמיץ תותי הממציא, שום תגלית אינו מחמיץ. עם ליקי נסיכת ארץ המעיינות הצטרפו אלינו למסע הרפתקאות. הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור-איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים הנה הנה הם באים.
אלף ואחת אמריקות פנים רבות לאמריקה, אז נגלה את אמריקה, עם כריס ולון הכלב נצא לשם. בעליית הגג נמצא, ארגז ובו ספרים שסבו של כריס הביא איתו ממסעותיו. עם לון ועם כריס נסייר כולנו בואו ביחד תסעו איתנו ונעבור שם המון הרפתקאות שאותן לא נשכח, לא נשכח לעד, אז לדרך, תן לי יד, יד ביד...
ניצנץ שמעו מה שאומרים עליו, הוא בא לכאן משביל החלב הוא גר אי שם על פני כוכב שמנצנץ באור שובב. "אם תלחצו על כפתורי, תראו כמה יהיה כדאי." אז מה עושים? זה קצת מפחיד, האם הוא אויב או אולי ידיד? איתו תוכלו הכול לראות חידושים ורעיונות... נטייל עם ניץ-צץ, ניץ-נץ... אני זוכרת שהראו לנו את זה שנה שעברה בשיעורי מדעים... ואני חגגתי על הנוסטלגיה.