שרשור שירים של הסדרות

Moondust

New member
עוד...../images/Emo41.gif

חבורת הצב המעופף הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור-איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים שחור-איש ("מה?"), היזהר! אל תסמוך על קרלוס ופנתר היכנס במהירות לעקרב ספינתך כי אם לא תשמר עוד יבוא סופך הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור-איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים צוף הצפרדע, מנהיג אמיץ תותי הממציא, שום תגלית אינו מחמיץ. עם ליקי נסיכת ארץ המעיינות הצטרפו אלינו למסע הרפתקאות. הנה הנה הם באים חבורת המדליקים בשחור-איש הם נלחמים מכל צרה תמיד יוצאים הנה הנה הם באים. אלף ואחת אמריקות פנים רבות לאמריקה, אז נגלה את אמריקה, עם כריס ולון הכלב נצא לשם. בעליית הגג נמצא, ארגז ובו ספרים שסבו של כריס הביא איתו ממסעותיו. עם לון ועם כריס נסייר כולנו בואו ביחד תסעו איתנו ונעבור שם המון הרפתקאות שאותן לא נשכח, לא נשכח לעד, אז לדרך, תן לי יד, יד ביד... ניצנץ שמעו מה שאומרים עליו, הוא בא לכאן משביל החלב הוא גר אי שם על פני כוכב שמנצנץ באור שובב. "אם תלחצו על כפתורי, תראו כמה יהיה כדאי." אז מה עושים? זה קצת מפחיד, האם הוא אויב או אולי ידיד? איתו תוכלו הכול לראות חידושים ורעיונות... נטייל עם ניץ-צץ, ניץ-נץ... אני זוכרת שהראו לנו את זה שנה שעברה בשיעורי מדעים... ואני חגגתי על הנוסטלגיה.

Shai Felton

New member
חבורת הצב המעופף../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אני רוצה תמונות של זה.... איך את זוכרת??.

Shai Felton

New member
*מנסה*../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אני לא זוכרת הכל, אז מי שיכול להמשיך.... קאסי לוק ומרנה. קסאי ולוק ומרנה, להרפתקאה יוצאים, קסאי ולוק ומרנה, חבורת אמיצים קסאי הוא מנהיג החבורה, ויש לו משימה, מרתקת וקשה, לוק ומרנה מסייעים, להתגבר על כל מכשול, להדוף כל סכנה. המשך מישו?

swirrrly

New member
רק אני לא מבינה דבר אחד..../images/Emo118.gif

למה הפורום חייב להיות מוצף ב^^/^_^/^.^ אני מודה זה חמוד וזה כיף לאללה^^; אבל כמה אפשר ? ~_~ ^^;;; אבל תמשיכו כרצונכם.. רק רציתי להעלות את הנקודה..~_~

דר הדוור!

"ציפורים שרות לו! בוקר טוב אומרות לו! דר דוור שמח מאושר!"
ומישהו זוכר סדרה על ארבעה צפרדעונים קטנים חמודים כאלה? אפילו היו מחקים שלהם פעם.

א

כן אני אעלה את זה עוד מעט אבל זה מתחיל הו הנה פרנקלין בא אל ביתי לשחק הוא ידיד טוב צב קטן וצוחק

Mycroft

New member
אני מכיר את הגירסה הפרנקית ../images/Emo105.gif

אבל נעזוב אותה בשקט :)

Mycroft

New member
אממממ נדמה לי שהיא בריטית אגב

או קנדית, היה על האוטו ציור של כתר נדמה לי או שכתוב Royal Post

Hwoarang

New member
החתולים הסמוראים../images/Emo54.gif

החתולים הסמוראים בטוקיו הקטנה בליבה של השכונה שם גרים החתולים הסמוראים בפשע נלחמים לכל קריאה והזמנה על הצדק מגנים מהשמיים זריזי הלוחם חרב גינזו אז שולף על כולם הוא מצווה להיזהרררר בעזרת השמשיה ובלהבה עוטף זה אנשובי הכפול ולא אחר החתולים הסמוראים החתולים הסמוראים פוליאסטר הקטנה חברה נאמנה זהירות שהיא שולפת ציפורניים כל החבורה שם בטוקיו הקטנה מהם כדאי להיזהר כיפליים החתולים הסמוראים החתולים הסמוראים *מוזיקה* החתולים הסמוראים החתולים הסמוראים הם שוב נופלים מהשמיים

bubaale

New member
טאורה- השיר המלא-../images/Emo80.gif

בחשכת ליל סערה בשעת ברקים ורעמים נולדה רוחו האיתנה של סוס פרא מדהים טאורה קוראים לו טאורה הוא אמיץ הוא חזק הוא חכם טאורה קוראים לו טאורה אין כמוהו בכל העולם רהאמן היה אביו מלך רם מנהיג ענו אך בא ברולגה היריב להיות מלך תחתיו טאורה קוראים לו טאורה הוא אמיץ הוא חזק הוא חכם טאורה קוראים לו טאורה אין כמוהו בכל העולם טאורה קוראים לו טאורה הוא אמיץ הוא חזק הוא גאה טאורה קוראים לו טאורה מלך כל הסוסים הוא יהיה...

haunter

New member
נראה לי שיש טיפה שגיאות בפזמון

של בולי: בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן (?) חבריו הטובים של בולי הקטן

angel m

New member
או או או!

*חדשה* *חדשה* מצאתי אתר מדהים!!!!! אני כרגע ממוטטת משמיעת שלושת המוסקטרים בספרדית! איזה יופייייייייייייייי

Shai Felton

New member
איזה נוסטלגיהההה../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אתר מעולה!!!

angel m

New member
או או או!

*חדשה* *חדשה* מצאתי אתר מדהים!!!!! אני כרגע ממוטטת משמיעת שלושת המוסקטרים בספרדית! איזה יופייייייייי

למעלה