שרשור שירים של הסדרות

angel m

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gifכדיי שכווולם

ישימו לב ולא יפספסו את ההודעה שלמעלה^^:: יש שם המון שיריי פתיחה של סדרות ישנוווווות

קישורים

עדין לא עבדנו על קישורים בקרוב נעלה גם אותם |אני ולאקי מצטערים על העיכוב פשוט קשה לעשות כמה דברים במקביל| בקרוב נעלה מאמרים מדור מילות שירים קישורים לאתרים שונים וכו' המשך גלישה מהנה

Shai Felton

New member
כל מיני../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

לא יודעת אם עשו כבר - אגב לדעתי זה שרשור שצריך להיות בטאג ליין או משהו
בימבה
בימבה בובי ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אלו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ופונפון בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ופונפון זעם הרשע, מנסה לגנוב את בימבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בינבה חכמה כי בינבה חכמה
גברת פלפלת
מה קורה איתי לי קוראים פלפלת וזאת כפינה - כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה לכל אני מוכנה אני אישה קטנה מאד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי הכל בסוף קורה רק לטובה זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא פלא מסוכן ונהדר, אנשים אומרים עליי מה היא פלפלת יש בה יש בה משהו מוזר בסוד ספרי לי כפית קסמים שלי למה רק לי למה למה רק לי אני אישה קטנה מאד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה. זו צופי שלי, והחורפן שלה רוצים הם לבוא, רוצים הם לעזור כן בואו איתי, כל ידידיי, חברי הקטנים פתאום כל כך גדולים, אלו הפתעות, הנה מר פלפל, רק הוא לא יידע, את סוד הקסם, כפית הקסמים הקטנה.......

../images/Emo26.gif השיר של נילס:

נילס\יגאל בשן מילים ולחן:לא ידוע גירסה עברית:שפרירה זכאי בוא נילס, בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוף הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח, אל האור והתכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל מלמעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס בוא איתנו בוא רק הלאה הלאה עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף הזדמנות ללמוד את המילים

למעלה