כל מיני../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif
לא יודעת אם עשו כבר - אגב לדעתי זה שרשור שצריך להיות בטאג ליין או משהו
בימבה
בימבה בובי ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אלו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ופונפון בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ופונפון זעם הרשע, מנסה לגנוב את בימבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בינבה חכמה כי בינבה חכמה
גברת פלפלת
מה קורה איתי לי קוראים פלפלת וזאת כפינה - כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה לכל אני מוכנה אני אישה קטנה מאד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי הכל בסוף קורה רק לטובה זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא פלא מסוכן ונהדר, אנשים אומרים עליי מה היא פלפלת יש בה יש בה משהו מוזר בסוד ספרי לי כפית קסמים שלי למה רק לי למה למה רק לי אני אישה קטנה מאד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה. זו צופי שלי, והחורפן שלה רוצים הם לבוא, רוצים הם לעזור כן בואו איתי, כל ידידיי, חברי הקטנים פתאום כל כך גדולים, אלו הפתעות, הנה מר פלפל, רק הוא לא יידע, את סוד הקסם, כפית הקסמים הקטנה.......