יא בייבי!הסברים+פרק 1

kelly7i

New member
בת-אל...../images/Emo69.gif

בקשה קטנה לי אליך! את יכולה אולי לשים בבקשה בבקשה לפני כל פרק תקציר כזה של 2 שורות מה היה בפרק הקודם, פשוט ציטוט כזה של השורה-שתיים האחרונות, זה כל כך יחסוך לי רגעים רבים בהם אני ינסה להפעיל את גלגלי המוח החלודים שלי, וזה יהיה הרבה יותר נוח כזה יפה וכייפי, מקדמה כזה לפיק!
Can You?
חח שמתי לב שבלי זה אני ממש לא מסתדרת

butbut

New member
אין בעיה!בשבילך אני יצרף 2 שורות

מסוף הפרק הקודם בכול פעם:]]

kelly7i

New member
יאא יהיה לי תקציר שיזכיר לי מה הלך

בפרק הקודם! תודה!|חביוק|

D o u g i e

New member
woah.

זה ממש טוב. אני ממש התמכרתי לזה. בבקשההההההה תוסיפי עוד! את כותבת כ"כ יפה!!

butbut

New member
תודה רבה רבה:]]יום שישי אני מפרסמת עוד 2 פרקי

ם מבקום 1:]מקווה שיהיה לך כוח לחכותXDD

talosh1234

New member
אני לאוהב את הפיק שלך

באמת .. זה הפיק השני שאני באמת הכי הכי אוהבת ..

איזה יפהההההההההההההההההההההההההההההההההה

זה לא ממש ארוך
אבל זה מגניב מחכה להמשך........

butbut

New member
XDD חחחחחחחחח..לא ממש ארוך?

אני אזכור להבא:] XDD ותודה=]]

../images/Emo54.gifמגיבה לחלק האחרון... ../images/Emo9.gif

אז ככה: כמו שטל אמרה [אישה! לאן את נעלמת?! ><], אותיות אית"ן, בבקשה! בלי שום כוונה להעליב, זה צורם לי בעין כשאני רואה שאומרים, 'אני יעזוב' במקום 'אני אעזוב'. [ובאמת סליחה אם זה פוגע בך, אני פשוט יודעת שלא תקחי את זה קשה מדי... אז אם בכל אופן נעלבת: סליחה!
] חוצמזה, שוב, הפרק ארוך להפליא [וזה כלכך מוצא חן בעיניי!
זה כיף לקרוא ארוך! ^^}, וכתוב באמת בצורה קולחת ומושכת. אני לאהוב את הפיק הזה, הוא אכן אחד המוצלחים שיצא לי לקרוא בעברית על מקפליי, וזה נדיר.
Keep on the good work!

butbut

New member
זה לא מעליב בכלל !ההפך אני מודה לך על זה!!

אני פשוט לא זוכרת כלום בקשר לאותיו"ת אית"ן שלמדתי בלשון על עתיד,אז אני לא מייסמת את זה... >< אני פשוט צריכה לתקן את כול העתיד וזהוXDD.. וואו,תודה רבה!זה ממש מחמיא לי:] אני יקח לתשומת ליבי את ההערות שלך-ואת המחמאותXD

../images/Emo54.gifאוו, יש לי רעיון!

שרוב הסיכויים שלא תקבלי אותו, אבל למה לא לנסות להציע? XP אני רוצה להיות הבטא שלך! פליזפליזפליז! |פאפיפייס| לא הייתי מלא זמן, וזה ממש ממש יעזור לי בקולג' להתעסק בעוד פיק מקפליי כיפי ומהנה!
[מתוך מילון אלבוס דמבלדור 1.02 בבלוג של מיה האחת2: בטא:בטא (beta ש"ע) – בטא הוא מישהו שמסכים לקרוא את הפאנפיק (ע"ע) שכתבת לאחרונה ונותן לך את דעתו עליו, ובנוסף, עם מעט מזל, גם הצעות לשיפור. שימוש בקורא בטא הוא הדבר הראשון שכותב יכול לעשות על מנת לשפר את הכתיבה שלו. ההצעות שקורא בטא עשוי לתת כוללות דברים פשוטים דוגמת שגיאות כתיב ודקדוק, כמו גם נושאים מורכבים יותר, דוגמת אישיות הדמויות, זרימת העלילה, וכולי. ]

butbut

New member
אוה,מסכימה!!אני צריכה כנראה בטאXDD

=]]]]] אגב אהבתי את המילון הזה!XDD הוא שימושי=]

../images/Emo54.gifיאיי! ^^

אז פשוט.. תשלחי לי אימייל. [יש לך את הכתובת שלי, נכון? ואם לא, אז זה כמו המסנ, אז את זה יש לך.. XD]
יאיי! *מתרוצצתבחדרמחשביםמרובהתרגשות*

butbut

New member
XDD תקשיבי בגלל שנפלה עלי רוח של רעיונות

וחידושים אני כול שנייה משנה את הפרקים..אז יש לי ממש קצת פרקים שאני ממש ממש בטוחה לגביהם[אני בטוחה שאת מכירה את זה,שאת נכנסת אל הוורד ופתאום תןקף אותך דחף לשנות ולהרחיב ולהשמיט דבריםXDD]. קיצר..שכחת שיש לי פאק במסן?XDD תשלחי לי ת'מייל שלך במסרים,כי אני לא יכולה להיכנס ולבדוק במסן שלי. חחח..

למעלה