יא בייבי!הסברים+פרק 1

butbut

New member
XDDD אולי כי זה השם שלך?או כי רוני היא

פשוט פחות אממ..טומבוי מטל..ופחות רצינית. :]. תודה רבה!=]] זה הפרק היחיד שהוא ארוך כי לא רציתי להקשות עליכן את הקריאה:]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חח כה..

גם נתתי לחברה שלי לקרוא אותו
כי המלצתי לה
והיא אמרה שבמשפט "מה זה המקום התקוע הזה?" היא ממש יכלה לדמיין אותי שם XDD אבל הקטע שהיא אוהבת איגואנות, הרס.
XD לונורא!! הפיק מדהים וזה מה שחשוב ;]

butbut

New member
טנקס קבביתת:]]]]XD[אל תקראי לי שיפודית אח"כ

כול החברות שלי יאמצו את זהXDD].. אממ..חחח הייתי חייבת להכניס בה קצת "אוהבת דברים מוזרים"... טנקסססס:]] 3>

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XD אז למה את קוראת לי קבב?

טוב נמנמ את מעדיפה סטייק? או פרגית? XDDDD

butbut

New member
פרגית!!!!!!!!!1:]]]]XDD OMG!!בא לי עכשיו

אני כול כך אוהבת פרגיות..לאכול כאילו..איך אפשר לאהוב תרנגולת? >< סליחה-תחת של תרנגולת..XDDD

mcfly danna

New member
וואו.. בוט'

זה מממממממשששששששששש יפה... די, אני מכורה לכל פיק שאני קוראת.. אז אם יש לכם אחד.. תשלחו לי..

butbut

New member
תודה:]חח אבל כול יום יש פיק!כאילו

יש כרגע 3 פיקים בפורום.
של עדי:ראשון+רביעי
של מיכל:שני+חמישי
שלי: שלישי+שישי או שרביעי וחמישי הפוכים אצל מיקי ועדי..בכול אופן זה בערך הסדר..וזה יוצא שבכול יום יש פיק^^:]

just orr

New member
מה סורי מה? ><"

זה פרק כזה יפההההה!!!!!
וחמודדד D: ודאגי כזה מתווווק ^__^ "...היא הנהנה עם ראשה ל'כן' ופלטה "לא". " איך אני מדמיינת את זה XDD אה וגם.. כל פעם שכתבת "התעשטה" חשבתי שכתבת "התעטשה". ולא הבנתי מה את רוצה ממני XDDDD אני טיפשה, אני יודעת >< אעאע את מלכה שכתבת את זה
מדהים

butbut

New member
חחחחחחחח....לא את לא:]

לפעמים אני מחליפה בין האותיות בלי לשים לב.. XDDD קרעת אותי..זה באמת היה יכול להישמע גרוע אם זה היה "להתעטש" בזמןש היא צריכה "להתעשט".. אני מדמיינת את זה><..

just orr

New member
אז זהו, שאת כן כותבת נכון ואני מתבלבלת כי זה

נראה דומה. הנה: "טל לא פסקה מלבהות בפניו,ולאחר כמה שניות קלטה את מעשיה והתעשטה." אני כזה: "מה? התעטשה? *פרצוף מבולבל* אההההההההההה התעשטה!!!!!!" XD אוי אוי החוכמה שלי. והדיליי. ><'

butbut

New member
חחחח זה נשמע כזה מצחיק!

תארי לך שאת פוגשת את דאגי..סופכולסוף!...מרוב התרגשות את מדברת איתו,ופתאום את כזה "קוראים לי..אפצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1". XDDD.

לא זה לא!! זה ממש פאדיחההה חח

זה מזכיר לי כשהם היו במיוזיק קונטרול והייתה שם איזה מעריצה בטלפון ששרה ואז דווקא כשהיא הלכה לשירותים הם חזרו אליההה ואז הם התחילו לצחוק עליה חחחחח איזה פאדיחווותת

butbut

New member
XDDDDD....נכון זה פאדיחה רצח!זה מה

שהופך את זה למצחיק חחח... ואי באמת?יש לזה סרטון או משהו?זה נשמע טובXDD

McFly rullz

New member
פרק 2 שאני קראתי....

לא היה כזה ארוך!!!!!!!!!!! אבל זה כ''כ מהמם!!!!:]]] נהנת מכלל רגעע זה נראה כזה אמיתי
אהבתיייייייייייייייייייייייייייייייייי

butbut

New member
אמרתי לך ששיניתי!XDDD=]]

הם רק היה לי אייסי,או מחשב נורמאלי-או תפוזבל נורמאלי עם מסרים[שולח רק כשבא לו]..הכול היה יותר טוב><. ותודההה!!!רבה!=]

למעלה