יא-בייבי!פרקים 16-17

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי!פרקים 16-17../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

היי בננות-צהריים צובים! מצטערת על הדילייXDD הנה זה מתחיל-בלי שום קשר הייתה לי אתמול אחלה של חזרה[יש לי עוד אחת ביום רביעי]
בפרקים הקודמים: דני נטל את הכוס מידה ואמר "אל תחשבי שאני כול הזמן מתנהג ככה. בדרך כלל אני הרבה פחות נחמד". "אתה סתם אומר לי את זה, כי זה מגניב לומר דברים כאלה" העמידה אותו טל במקום וחייכה אליו חיוך גאוותני במקצת. "טוב,נכון" אמר דני וצחק. אגב..אפשר לשאול אותך משהו?" שאל דני,ושכב גם כן הוא באותה התנוחה שטל שכבה בה. "כן,בטח" אישרה טל,ולא התיקה את עיניה מן התקרה. "את..מרגישה אליו משהו?" שאל.
בקיצור-דני שאל את טל שאלה קשה-איך טל תענה עליה?
הנה זה מתחיל!
בלי לחפור יתר-על המידה:
שם הפיק: יא-בייבי!
בטא-אמנדה-שקט.
קישור רל הפרקים הקודמים[14-15]: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=108349244
נקווה שזה יעבוד
מי שבאמת רוצה לשמוע עצה-תחכו משהו כמו 15 דקות אחרי שההודעה הזאת מתפרסמת וככה אתן תוכלו לקרוא את כול החלקים בלי בילבול
[באמת-באמת] בוט:]

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 16 חלק |-יש מצב לדיליי ../images/Emo126.gif

המחשב שלי איטי:] אמרתי שהעיניינים יתחממו-אכן..הם התחממו:] ************************************************************************************************************** פרק 16: טל נבהלה מעצם השאלה. היא לא ציפתה ששאלה זו תופיעה בשיחתם, אך לא איבדה את עשתונותיה. היא חייכה מעט, ולאחר מכן סובבה את פניה כך שמבטה היה מופנה אל עבר דאגי. "אל מי?" היא שאלה בהתחכמות. דני בלע את רוקו ואמר "אל דאגי" קצרות. טל התמקדה על פניו הנאים של דאגי. היא העבירה את עיניה אל כול פיסה מפניו שהייתה פנויה. אל עיניו העצומות, אל שפתיו המפוסקות. ומיד עברה אל פלג גופו העליון שהיה חשוף לכול. היא עברה על חזהו השרירי, על הקעקוע שהיה מקועקע שם. ולאחר מכן הרימה את מבטה אל דני והשיבה בשקט "אני לא יודעת". דני מצמץ בעיניו במהירות ואמר "אני מבין". הוא החל לשחק עם קצוות השיער שנפלו על פניו. טל הרגישה לא בנוח עם תשובותיו הקצרות, היא מיהרה להסיט את מבטה ולשאול "קרה משהו דני?". דני גלגל את עיניו אליה ואמר "לא, אני סתם סקרן". "אוה," השיבה טל בשקט ומיהרה להוסיף "ולך, יש מישהיא?". דני הסתובב עם כול צידו של גופו אליה והשיב בשקט "לא, אף אחת לא רוצה אותי". טל חייכה והביטה אל פניו הרציניות, "אתה סתם צוחק עלי" היא השיבה. דני הרים את מבטו העצוב והכחול אליה ואמר "אני מתכוון בשיא-הרצינות טל, כבר הרבה זמן שלא היתה לי מישהי. שאני באמת יכול להגדיר את הקשר שלנו כ'רציני' לכול". "אני מבינה" השיבה טל. היא ידע שהוא מתכוון לכך, שאחרי הכול הוא גבר. הוא צריך לספק את עצמו, וליצור לעצמו מערכת יחסים סדירה. אי אפשר לחיות על בחורות לכמה ימים, או סתם אחת בשביל כמה שעות. "אני מתכוון," אמר דני לפתע, והמשיך לאחר שראה את מבטה של טל נעוץ בו. "את רוצה לשמוע? או שאת עייפה?" הוא שאל. טל ניערה את פניה מן השיערות שקיפצו אל עיניה וענתה "לשמוע" בשקיקה. "אוקי," אמר דני וחייך. הוא התרומם מעט ושם את מרפקיו על המזרון. "יצאתי עם מישהי בשם קלאודיה. היא הייתה מסוג הבחורות שנידבקות אלייך, רק כי יש לך קשרים אל בן-אדם אחר שהם רוצים. ואני לא הבנתי את זה, הייתי בודד מידי ועצוב מידי מכך שאני כבר לא מושך בעיני הבנות. והייתי עיוור להתנהגות הנצלנית שלה, היא רצתה את דאגי, ואני לא שמתי לב לכך". "מגעילה" פלטה טל בשקט והבמשיכה להביט בפניו. "היא שיחקה בי," אמר דני והחל לשחק עם נמלה זעירה שעברה על ידו. "היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי, ואני האמנתי לה, כמו אדיוט!" הוא אמר בכעס ומחץ את הנמלה. "דני, די תפסיק" זעקה טל והרימה את ידו. היא קילפה את הנמלה מאצבעותיו ואמרה במהירות "זה עבר, היא הלכה". "טל, אני נתתי לה לנשק אותי, הייתי כול כך בודד. לא היה אכפת לה" הוא אמר והביט אל תוך עיניה. טל עזבה את ידו ואמרה "אני מבינה אותך, גם לי זה קרה". "באמת?" שאל דני והרים את עיניו בציפיה. "כן," אמרה טל והמשיכה "זה היה ילד אחד, שהחליט לעבוד עלי כי סיפרו לו שאהבתי אותו. הוא שיחק בי כמו שמשחקים בחיית שעשועים. ורק כשהייתי שבורה מכדי להתגונן הוא עזב אותי". "מצטער" אמר דני בשקט. טל צחקה בחופשיות ואמרה "אל תצטער, חודש לאחר מכן נהפכתי לילדה הכי נקמנית בעולם, החזרתי לו כמגיע לו". "גם אני" אמר דני והרים את ידו, וסימן לה לתת לו 'כיף' עם ידה. טל הרימה את ידה ונתנה לילדו הרחבה 'כיף' מהיר, ושניהם פרצו בצחוק. "דרך אגב, תודה על השיר היום" אמרה טל והעבירה את שיערה אל מאחורי אוזנה. דני חייך ואמר "זה כלום, אני תמיד יכול למלא בקשות כאלו. שירה היא חלק מן החיים שלי". "תמיד רציתי שמישהו ישיר לי" אמרה טל בשקט, היא לא יכלה להוסיף כי תמיד היא חלמה שהאנשים שהיא מעריצה ישירו לה. היא לא יכלה להגיד לו שהיא אהבה את השירה שלו, בגלל שהיא מכורה אל הקול שלו. היא רק יכלה לחייך בחביבות, ולשבח את הרעיון. "בנות הן כול כך רומנטיות, הן לא יודעות שהבנים לא חכמים במיוחד" אמר לפתע דני, ושיפשף את עיניו. "מה זאת אומרת? אני לא חשבתי על השירה שלך בקטע הרומנטי. התכוונתי לזה שבכללי אהבתי אותה" שיקרה טל. היא שיקרה לעצמה ולדני, היא הרגישה כלפיו משהו, משהו שרצתה היא להימנע ממנו. "זה בסדר, אני מאמין לך אם את אומרת" אמר דני וצחק מעט. לאחר כמה רגעים ממושכים, שנראו כמו נצח. טל הביטה אל עבר דאגי שוב ושאלה את דני בלחש "לדאגי יש מישהיא?". דני השפיל את מבטו ואמר באדישות "לא, הוא פנוי. גם לו הייתה בעיה עם החברה, אקסית יותר נכון". טל הביטה לעברו ושאלה "זה אומר ששניכם פנויים?". "אכן" השיב דני בשקט, והעביר את מבטו העמוק אל פניה. "זה לא נראה ככה, תמיד הייתם נראים לי כמו שני אנשים שלעולם לא נותרים בודדים" אמרה טל. "זה מה שאת חושבת?" שאל דני והרים את פלג גופו העליון לצורת ישיבה. טל התיישבה גם כן היא והעבירה את השמיכה אל מעל כתפיה, והתעטפה בה. "כן" היא ענתה בשקט. "זאת טעות, אנחנו כן בודדים. לפעמים בסיבובי הופעות טום והארי יוצאים עם החברות שלהם, ואנחנו נשארים לבד" השיב דני בעצב. "גם הארי פנוי כרגע, לא?" שאלה טל בשקט וליקקה את שפתיה היבשות. "כן" השיב דני בשקט. "דני, זה לא כול כך נורא להיות לבד לפעמים" היא אמרה בנימה רגועה והחליפה איתו מבטים רבי משמעות. דני שיחק עם אחד מתלתליו ואמר "זה כן נורא, אחרי יום עבודה מפרך, לפעמים כייף לחזור הביתה ולדעת שמישהו מחכה לך. לדעת שיש לי מישיהא שאני יכול לחלוק איתה את המחשבות שלי, הרצונות שלי, ובין השאר גם את הרגשות שלי". "אתה בן-אדם עמוק" אמרה טל בשקט וחיבקה את עצמה עם הסמיכה בחוזקה, היא עדיין לא הייתה בשלב שגופה כבר התרגל לקור הלונדוני. היא הרגישה את הרוח היוצאת מן החלון מקפיאה אותה עד לשד עצמותיה. "תודה, כשזה קשור בי אני עמוק מאוד" השיב דני ולאחר מכן צחק. טל נשכה את שפתה התחתונה ושאלה "מה כול כך מצחיק אותך?". "את מתחפרת מתחת לשמיכה שלך מרוב הקור, ואני נמצא כאן ללא חולצה אפילו. זה לא קור רציני טל, זאת רק תחילת השנה" אמר דני והתרומם במהירות. "לאן אתה הולך?" שאלה טל, והמשיכה לחמם את עצמה. היא הרגישה בצמרמורת העוברת לכול אורך גופה ואמרה "קר לי". דני התקדם לכיוון החלון ואמר "לסגור את החלון,ואת החלון השני ולהביא לך שמיכה נוספת או סוודר". "זה לא מצחיק דני" אמרה טל באדישות והביטה על גופו. "אני רציני טל" אמר דני וחייך. הוא הפנה את פניו אל עבר עדן החלון, והשקיף אל הנוף. הרוח ליטפה את פניו, וגרמה לשיערו להתעופף מעט. "זה מדהים" הוא אמר בשקט, וסימן לטל להתקרב. "את רוצה לראות משהו יפה?" הוא שאל והיבט לעברה. "כן" אמרה טל והתרוממה מן הספה יחד עם הסמיכה שלה שעטפה את גופה. היא פסחה בזהירות על דאגי, בכדי לא לדרוך עליו בטעות ולהעיר אותו. הוא היה נראה כמו ילד קטן, הוא הסתובב אל הצד השני וכיסה את עצמו תוך כדי שינה. טל ראתה שהוא מתקשה לכסות את עצמו, ומיד לקחה את קצה השמיכה ועזרה לו מבלי ידיעתו.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

לאחר מכן היא חייכה ונעמדה על יד דני. הוא הסיט את מבטו מן החלון ופינה לה מקום על ידו. הוא היה יותר גבוה ממנה, ולכן לא היתה לו בעיה שיהא תעמוד מול פניו או על ידו. טל הביטה אל הנגלה לפניה, אל המדשאות הירוקות שנפרסו אל המרחקים. אל ציבעי השמיים האפורים. היא הרגישה את שרידי הרוח הקרירה מכים בפניה מיהרה להעלות את השמיכה אל מעל שפתיה, ולאחז בה בצורה כזאת שרק עיניה היו גלויות הן. דני הצביע על ידה אל המרחק ואמר "את רואה את האגם שם? מאחורי יש טירה. אני מקווה שאת מצליחה לראות, שרידי החושך מן הלילה עודנם פוקדים את האזור". טל הרגישה את ידו מתחככת בלחיה, אך לא יחסה לכך חשיבות יתרה. היא הביטה אל עבר האגם הכחלחל, ואל הטירה השחורה שהייתה ממוקמת על ידו. "מה זה?" שאלה טל והרימה את מבטה אליו. "סתם עוד אחת מתחנות הקמח של האיזור הזה, היא עתיקה מאוד" אמר דני בשקט. טל המשיכה להביט אל המראה הנפלא שהיה מול עיניה. ההרמוניה המושלמת של צבעו הירוק של הדשא בשילוב צבעו הכחול של האגם. זה נתן ססגוניות של שיכרון חושים לחוש הראיה שלה. יש נוף עוד יותר יפה מן המרפסת של הקומה הזו" העיר דני בשקט, והצביע לכיוון הצד השני. אני רוצה לראות, אתה יכול להראות לי?" שאלה טל בשקט והרימה את מבטה אליו. דני חייך חיוך רגוע ואמר בשקט "נוכל ועוד איך, אבל נצטרך לצאת מכאן בשקט. וכדאי שתלבשי על עצמך משהו, קריר בחוץ". טל חייכה לעברו ואמרה "לא הבאתי בתיק שלי בגדים ארוכים, שלא נדבר על צמר". "חכי כאן, אני אביא לך אחד משלי. ולבינתיים סיגרי את החלון בשקט, ופתחי את הדלת של הכניסה" אמר דני בלחש, והלך כמה צעדים אחורנית. טל סמנה לו עם ידה שהיא הבינה אותו, והביטה בגבו בזמן שהוא נעלם כליל בתוך נבכי המסדרון האפלולי. היא סגרה את החלון, ושכחה לסגור את החלון השני. אך משום תזוזותיו של דאגי החליטה לא לנסות, והתקדמה חרש חרש אל דלת הכניסה ללא שמיכתה. דני חזר מן החדר,לבוש בחולצתו הקצרה כשבידו סוודר מפוספס בגווני הכחול. טל שיערה לעצמה שהוא מחמיא לו מאוד, ומדגיש את מבטו הכחול. "הנה" הוא זרק לעברה את הסוודר הענק והוסיף "אין צורך לנעול את הדלת, המרפסת במרחק מסדרון אחד בלבד". טל הנהנה עם ראשה ויצאה מן החדר לכיוון המסדרון, היא עמדה והחלה ללבשו את הסודר על גופה. הוא בהחלט היה מחמם, וגדול עליה מספר רב של מידות עם זאת. היא הריחה את ריחו המשכר של דני שעלה מן הסוודר,ונזכרה בריחו של דאגי. היה זה אותו הריח. "את נראת כמו גמד כחול" אמר דני. טל שהתרגלה לסלנג הישראלי, אמרה בשקט באנגלית "הראש שלך כחול". דני פירש את המילים כפי שהם והשיב "אני יודע". טל רק חיכה אליו בחזרה, והחלה ללכת לכיוון המרפסת. היא ידעה היכן הא משום שכמה שעות לפני כן, ישבו בה היא וג'יוהנה. דני התקדם מאחוריה ועקף אותה, הוא פתח את דלת הכניסה ואמר "את ראשונה". "בסדר" השיבה טל וצחקה. ברגע ששיצאה היא אל המרפסת החל שיערה הגלי להתבדר ברוח הקרירה. היא הרגישה את הקור מכה בה בפתאומיות שכזאת, שפתיה התקשו בן רגע. היא אחזה בסורגים והביטה אל הנשקף מעליהם, דני התקדם לעברה והסתכל על הנוף על ידה. "זה מדהים," היא פלטה והוסיפה "הכול כאן, כמה שעות קודם לכן לא יכולתי לראות דבר מה מכול זה". היא התיישבה על הריצפה ומשכה במכנסו של דני. "טל, החגורה לא נמצאת עלי. המכנס יפול לי עוד מספר רגעים". השיב דני וצחק. טל חייכה ואמרה "תשב, מבטיחה לך שזה כייף". דני קיפל את רגליו וישב על ידה. טל הוציאה את רגליה מן הסורגים, ונתנה להן לעוף עם במש הרוח הקריר והצונן. דני עשה כמוהו, והוציא את רגליו מן הסורגים. "ההרגשה באמת נעימה" הוא אמר וחייך. "אני מרגישה חופשייה לפתע" אמרה טל בשקט הס. דני הביט לעברה ואמר "כמעט והערנו את דאגי". טל הרימה את מבטה מן הנוף אל פניו של דני, ולאחר מכן נראתה מהורהרת ושאלה בכנות "דני, למה שאלת אותי האם יש 'משהו' ביני לבין דאגי?". דני עצם את עיניו לכמה רגעים, ולאחר מכן השיב "כי רציתי לדעת. דאגי הוא אחד מן החברים הכי טובים שלי. והוא גם סוג של אח בשבילי, אני סקרן לגביו". "אוה" פלטה טל ועצמה גם כן היא את עיניה. הרוח הקרירה היכתה בשניהם, וגרמה לשקט אימתני לשרור בניהם. "למרות ש—" התחיל דני לומר וקטע את משפטו באמצע. טל סובבה את פניה אליו ושאלה "למרות שמה דני?". "למרות שיש עוד כמה סיבות, אבל אני מניח שזה לא משנה" אמר דני בשקט, ושם את ידיו ביכסי מכנסיו. "היה לי ממש כייף היום, איתך ועם כולם" אמרה טל וחייכה אליו. היא התקדמה לעברו, וישבה ממש על ידו. היא יכלה להרגיש את הזרוע שלו שהייתה על ידה, ולראות את הבל נשימתו מתעבה באוויר הקר. "גם לי היה כייף, אני מצטער שזה עומד להיגמר" אמר דני בשקט וחייך גם כן. "אז טל, מה את חושבת עלינו אחרי הכול?..אני מתכוון, את באמת ממקום באמת רחוק, וסיפרת לנו שהיכרת אותנו, כמובן בתור מקפליי. ומעניין אותי לדעת מה את חושבת עלינו בתור אנחנו-עצמינו. ולא בתור אנחנו המפורסמים" הוא הוסיף כמה רגעים לאחר מכן וסובב את גופו כלפיה, כך שרגליו עוד היו בתוך הסורגים, אך ידיו נחו לאחור ושיוו לו שיווי מישקל לגופו. טל סובבה את פניה אליו, "את האמת?" היא שאלה וחייכה. "רק את האמת" אמר דני במבטא חזק ומודגש. טל צחקקה בשקט ואז ניערה את שיערה ברוח הצוננת והשיבה "אתם חבר'ה נהדרים, כל אחד ואחד מכם. אני חושבת שבמציאות אתם הרבה יותר מצחיקים, מבסרטונים". דני רק חייך והתמכר לקולה בשקט, היא דיברה בטון נעים. האנגלית שלה זרמה לה, אך היא קטעה את עצמה לכמה שניות בכול רגע בכדי לחבר את המשפטים בראשה. "אני מסתכלת עלינו עכשיו," אמרה טל וחייכה בשקט. "תראה היכן אנחנו יושבים, קשה לי להאמין שאנחנו יושבים כאן ביחד". "גם לי," התחיל לומר דני ולא התיק את עיניו ממנה. "קשה לי להאמין שאת מישראל, קשה לי להאמין שאני יושב איתך כרגע על הריצפה ומדבר. קשה לי להאמין שעברה לה יממה כמעט שלמה, והכרתי אותך רק לפני חודש". טל ניערה את פניה, "קר לי, אני לא יכולה להתרגל לקור שלכם כאן" אמרה וחיבקה את עצמה. "אבל יש כאן חורף במשך כול השנה" אמר דני וצחק. "אני יודעת, לא הכנתי את עצמי לסוג כזה של קור-מוגזם" השיבה טל. דני שיפשף את ראשו ואמר "אם קר לך אנחנו נוכל להיכנס".
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||-אוו... ../images/Emo9.gif ../images/Emo126.gif

"אני יודעת, אבל אני רוצה להישאר כאן עוד כמה זמן. המראה הזה לא יחזור על עצמו, לא בכול יום אני מוצאת את עצמי מסתכלת על הנוף" אמרה טל בשקט. דני חייך לעברה ואמר "בואי, התקרבי" וסימן לה לשבת על ידו. "אני יכולה להישען עלייך?" שאלה טל וחייכה גם כן. דני צחק ואמר "כן". היא התקרבה אליו, הוציאה את רגליה מן הסורגים וישבה על ידו. לאחר מכן הוא נשען לאחור על הקיר הצמוד. והיא שמה את ראשה עליו, על חזהו. היא שמעה את נשימתו, את חזהו העולה ויורד. ויכלה להרגיש את סנטרו שהיה צמוד אל ראשה. הוא שם את ידו מעל כתפיה ונראה היה שהוא מחבק אותה. טל התחילה להרגיש חמימות מוזרה המציפה אותה מכול עברה. היא לא ידעה מה קורה לה, מה קורה בתוך תוכה. היא החזיקה את ידו של דני שהחזיקה בה, ולפתע הגיעה פרץ של רוח משום מקום. היא העיפה את שיערותיה של טל, וגרמה לה להצטנף בין זרועותיו. "אני שומעת אותך נושם" אמרה טל וצחקה. דני צחק ואמר "כן, כולם נושמים". טל חיבקה את עצמה והביטה אל עבר המראה המדהים של הנוף. היא לא יכלה להתיק את עיניה מן השדות שנראו אפורים, משום הערפל שאפף אותם. היא הרימה את עיניה אל פניו של דני, וראתה אותו עסוק גם כן בנוף. "דני?" היא שאלה בשקט, וחיכתה לתשובתו. דני מתח את ידייו, פיהק מעט והשיב "כן?". "אתה חושב שהסבא-רבה שלי צדק? באמת חטאתי?" שאלה טל בשקט. "לא," ענה דני קצרות, ומיהר להסביר את תשובתו. "היית ילדה קטנה, מה יכולת כבר לעשות חוץ מלצעוק? גברים הם הרבה יותר חזקים מנשים בכללי, אז איך הוא ציפה שאת תתנגדי לו כשאת צעירה מאוד והוא מבוגר?". טל נשכה את שפתה ואמרה "את אני לא חוטאת". דני הוריד את ראשו מעט בכדי להסתכל על פניה, היא נשמעה לו רצינית לכמה שניות והוא רצה לאשש את חששותיו. "טל," הוא אמר בשקט וסובב אותה. טל הביטה עליו בעיניה הכלבלביות ואמרה "הוא בן-אדם מאמין דני, הוא מבין בזה. אולי אני באמת חוטאת?". דני ניער את ראשו ואמר בתקיפות "לא! את לא. אז מה אם הוא מאמין?" "גם אני מאמין" הוא המשיך ושם את ידיו על הריצפה, בכדי להישען עליהם. "אני אומר לך שהוא טועה, סליחה על הביטוי הבא- אבל הוא מטורף" השיב דני בשקט וחייך חיוך התנצלות. "זה בסדר, אני יודעת את זה" השיבה טל ועיקמה את אפה. דני חזר לישיבתו הקודמת, וטל נשענה עליו שנית. הפעם חיוך התפרס על פניה, היא נתנה לעצמה לשקוע במחשבות על החטא שלה, שלא היה חטא מעולם. "דני צודק- הוא מטורף" הדהד הקול בראשה. "תפסיקי לדאוג" אמר לפתע דני כאילו קרא את מחשבותיה. טל צחקה ואמרה "אני לא דואגת, אני חושבת". "תפסיקי לחשוב" אמר דני וצחק. טל הקשיבה לצחוק שלו מתוך ביטנו, בזמן שהיא קיפצה מטה ומעלה. היא צחקה ואמרה "מבפנים זה נשמע מצחיק". "מה נשמע?" שאל דני וחייך. "הצחוק שלך" אמרה טל. דני פרץ בצחוק מתגלגל שנית ופלט "את הבחורה הראשונה שאומרת לי את זה, הגעתי למסקנה שאת לא צפויה טל". "זה טוב, או רע?" שאלה טל וחייכה. "טוב," ענה דני והוסיף "במקרה שלך. עד שתחליטי שאת בעצם לא סובלת אותנו, ושאני הכרחתי אותך להישאר איתנו בחדר. ובמיוחד שניסיתי לנשק מעריצות". "מה כול הבולשיט הזה?" שאלה טל. "זה כול מה שבחורות שהייתי מעט נחמד אליהם, הפיצו עלי" אמר דני בטון מדוכדך. "באמת?" שאלה טל, והסתובבה בכדי להביט בפניו. "כן" השיב דני וצחק. "באמת ניסית לנשק מעריצות?" שאלה טל בשקט, והביטה אל תוך שני האגמים הכחולים והרגועים שנפנו אליה מתוך מבטו. "לא, נראה לך? אני לא נוגע במעריצות, ולא עושה יותר מידי שטויות כשזה נוגע אליהן" השיב דני במחאה. טל צחקה ושאלה "מה זאת אומרת?". "זאת אומרת שאני לא מחבק סתם מעריצה, הן בדרך כלל מבקשות. אם לומר את האמת, הן מבקשות דברים ממש הזויים. פעם אחת מישהיא ביקשה ממני שאני אחתום לה על הירך. אני לא ממש התלהבתי מן העניין, ואמרתי לה בנימוס שזה לא משהו שיש באפשרותי לעשות. לפעמים הן לא מבינות, עד כמה הן מעמידות אותנו במצבים מביכים מולן" אמר דני ופרץ בצחוק. "אבל בכול זאת אתה חותם למעריצות במקומות..אתה יודע" השיבה טל וחייכה. דני צחק, והעביר את אצבעותיו בסבך תלתליו כמו מסרק ואמר "כמובן, ובכול זאת זה רק בהסכמה שלהם. אבל יש בנות שמבקשות ממני דברים מטורפים. כבר נתקלנו במעריצות שביקשו את המספרי טלפון שלנו, זה מביך. או סתם לרדת על החברות שלנו, אם יש. מחיבוק ונשיקה אני לא מתרגש, לרוב אני מחלק חיבוקים. נשיקות זה כבר מניין אחר, כי אני פוחד שאותה המעריצה תיקח את זה יותר מידי, רציני". לקח לטל זמן להבין את דבריו, ובכול זאת היא השתדלה להבין. היא הבינה אותו, היא הייתה בטוחה שדברים מן הסוג הזה קורים להם כול הזמן. אחרי הכול רוב המעריצות לא מתחשבות בהם, או בגוף שלהם. והעיקר שהן יקבלו את אותו החיבוק והנשיקה שהן מצפות לו. "זה בטח כואב לחברה שלך לראות את זה, אחרי הכול זה לא כול כך נעים" אמרה טל בשקט וחייכה. השיער שלה התבדר ברוח, וגרם למספר שיערות לרקד על פניה. "היא צריכה להבין אותי, אני בטוח שאם תהיה לי חברה חדשה היא תוכל להבין. אחרי הכול זה חלק מן התפקיד שלי בתור דמות מפורסמת, את לא חושבת ככה?" שאל דני, וסידר את צווארון חולצתו. לאחר מכן הוא התמתח וגרם לשרירי ידיו לבלוט. טל הביטה עליו ושינהה בראשה את דבריו, הוא צדק. "נכון, אתה צודק" השיבה טל. לאחר מכן היא פלטה צחוק זעיר והצביע אל עבר המעקה. ציפור קטנטנה התיישבה לה שם, והביטה עליהם. "מה היא עושה כאן בשעה כזאת?" שאל דני והביט לעברה. "תשאל אותה" אמרה טל בציניות. הציפור הקטנה סובבה את ראשה מעט, והמשיכה להביט בשניים בתמיהה. לאחר מכן היא קיפצה בזהירות אל הריצפה, ונעמדה על יד טל.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||-חזרנו אל הפרקים הקצרים ../images/Emo126.gif

לאחר מכן הרימה את ראשה, וחשפה את כנפיה המרהיבים. צבע אדום עז היה בולט מתחתם, וצבעי כחול וירוק קישטו את צווארה. היא מתחה את רגליה הדקיקות, ונעמדה על אחד האצבעות של טל. "אני חושב שזה זכר," אמר דני וצחק "הוא אוהב אותך" הוא הוסיף. טל הביטה אל הציפור הקטנה וחייכה. היא הרימה את ידה בזהירות, והציפור לא משה ממקומה. לאחר מכן קירבה אותה אל פניה ואמרה "היא פצועה". מעט דם ניגר מרגליה, ומעט מן הכנף השמאלית שלה. היא פרעה את נוצותיה הקטנות, והביטה בעיניה החרוזים שלה בטל ודני. "זאת נקבה" אמרה טל לאחר מכן והמשיכה להביט עליה בשקט. "איך את יודעת?" לחש דני, בכדי לא להבהיל את הציפור הקטנה. "היא יותר מידי חכמה, היא נחתה כאן כנראה לאחר שנפצעה. כנראה הלכה לחפש אוכל לגוזלים שלה" השיבה טל. המבטא שלה היה נמשע מעט לקוי, אך המשפט האחרון שביטאה התבטא באופן מושלם. טל הביטה אל דני ואמרה לו "אתה יכול לעזור לי להתרומם?". "לשם מה?" שאל דני והביט בה מבולבל. "תסמוך עלי" אמרה טל וצחקה. דני חייך ואמר "אני לא יכול, טל נשענת עלי". טל צחקה ולאחר מכן הרימה את ידה כנגד פניו ומחתה "אז תחזיק את הציפור". "היא תעקוץ אותי" אמר דני והירם את כתפיוץ טל הביטה עליו במבט צדדי והשיבה בצינית "דני לציפורים יש עוקץ?". היא זכרה את המילה "עוקץ" מן שיעורי הבית שנתנה לה המורה שלה לאנגלית בישראל. היא זכרה את עצמה יושבת עם חברתה הטובה ביותר. שתיהן היו יושבות ומכינות שיעורי בית לתלילי המוזיקה של מקפליי. ומידי פעם מתחילותל לקפץ על המיטה, ולצחוק. "אין להם?" שאל דני והרים את גבתו. טל צימצמה את עיניה לכדי חריצים כך שגבותיה התצמצמו גם כן הן. "טוב, אני צוחק. אבל היא יכולה לנשוך אותי" אמר דני וחייך. "אתה לא תמות מזה" אמרה טל וטפחה על כתפו. דני הרים את אצבעו בחשש, וחיכה שטל תעביר לו את הציפור אליו. טל חיברה את אצבעה עם אצבעו, ודחפה את הציפור מעט עם אצבעה השנייה. היא ציפתה שהיא תתעופף לה באותה השנייה, אך במקום לעשות זאת היא הלכה כמה צעדים עצידה והתיישבה על אצבעו של דני. טל חייכה ואזהירה את דני "אל תגרום לה לעוף". דני הנהן עם פניו והשיב "כן, המפקד". טל נאחזה בכתפו, והתרוממה, תחילה מתחה את רכליה, ואחר שהרגישה שהיא יכולה ללכת. היא החלה ללכת כמה צעדים בכד להתרגל לעניין. לאחר מכן הביטה שהציפור אכן שוכנת עדיין על אצבעו של דני. הוא הרים אליה את פניו ופלט בטון שקט "היא חמודה דווקא, מתי היא הולכת?". טל צחקה צחוק מהיר ואמרה "עכשיו". היא התכופפה, ולקחה את הציפור מאצבעו. לאחר מכן החזיקה אותה בידה, וחששה שמה תנשוך אותה הציפור. אך הציםור רק שירבבה את ראשה מאחד החריצים שהיו בין אצבעותיה, והביטה על מעשיה של טל. "טל תיזהרי" אמר דני בחשש מן הריצפה, ותקע בה את עיניו הגדולות. "אל תדאג" השיבה טל. היא נעמדה על יד המעקה, ופתחה את ידה מעליו. כך שהציפור הקטנה יכלה לשבת עליו. הציפור הביטה סביבה, ולאחר מכן בטל. היא ניערה את נוצותיה, והתנשמה. לאחר מכן קפצה מן המעקה אל האוויר, וחזרה אליו בחזרה. טל הביטה בציפור הקטנה ואמרה "אולי היא צריכה דחיפה יותר חזקה, הרוח חזקה ממנה". "מה את מתכוונת לעשות?" שאל דני בחשש, והביט על טל. טל סובבה את פניה אליו במהירות ואמרה "אני חושבת שאני אזרוק אותה לאוויר. ראיתי את המדענים עושים את זה פעמים רבות במצפה אחד בישראל. זה נותן לציפור תנופה, והיא ממשיכה אל המקום בו היא חפצה". דני חייך ואמר "נהיית ממש מעולה בשיבוץ מילים גבוהות, אה?". "כן" אמרה טל בשקט וצחקה. היא שמה את ידה על המעקה, וחיכתה שהציפור תצתופף בתוכן. לאחר מכן, שהיא סמכה עליה ידעה טל שהיא לא תנשוך אותה. היא החזיקה אותה, וסגרה את ידה זו בזו. "מה את מתכוונת לעשות עכשיו?" שאל דני ונשך את קצה שרוולו. "לשחרר אותה" אמרה טל בשקט. היא הרימה מעט את ידיה למעל, וניערה את ראשה בכדי להעיף את שאר הפוני שנכנס אל תוך עיניה. היא היטתה את גופה את הצד, ובמהירות הניפה את ידיה, ופתח אותן כשהיו ממש גבוהות. הציפור עפה מתוכן אל מרחק מסויים, ודהתה באוויר. היא נופפה בכנפיה בקטנות, ועשתה מספר סיבובים האוויר. לאחר מכן העבירה אותן כלפי מעל, והחלה לצנוח אל אחד העצים הקרובים. טל צחקה ואמרה בגאווה "אתה רואה? זאת באמת נקבה, היא עפה היישר אל תוך העץ, אל הגוזלים שלה". דני צחק ואמר "או שזה ציפור,זכר, שיכור מאוד". טל חיבקה את עצמה והתכופפה בכיד לחזור אל מקומה. היא נחתה על ידו וחייכה. דני היטה את גופו כלפיה, והיא שמה את ראשה על חזהו ומתחה את רגליה. "את טובה עם חיות" פלט דני בפתאומיות. טל חייכה מעט ואמרה "כן, טוב אני אוהבת אותם". לאחר מכן עטפה את פניה בקצה השרוולים של הסוודר של דני שהיה על גופה. היא הרגישה משב רוח קריר, שגרם לכול שיערותיה לסמור. "קר, אה?" שאל דני בשקט. "מאוד" ענתה טל בשקט, והמשיכה להביט אל המרחק. הנוף היה קשה מנשוא, היא יכלה להביט בו שעות לצלם אותו בעיניה. "דני," היא אמרה בשקט. דני הוריד את פניו אליה ושאל "מה?". היא הרימה את פניה כלפיו ואמרה "אתה לא מרגיש מוזר?". דני השתעל מעט, נתן לכמהה מתלתליו לקפוץ אל פניו ושאל "באיזה מובן?". טל הביטה אל הסוודר שלו שהיה מולבש עליה, ועל ידו שעטפה את כתפיה. לאחר מכן אמרה "שאנחנו לבד כאן", והרימה את מבטה אליו שנית. "אסור לנו?" שאל דני בשקט.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||-מאוד..מתחמם:] ../images/Emo126.gif

טל הרגישה עוד הרגשה מוזרה, לפתע היא ראתה את פניו של דאגי עולות אל מול עיניה. היא חייכה אליו ואמרה "מותר לנו, אני לא מרגישה שאנחנו עושים משהו רע". "אני חושב ש—" התחיל דני לומר, אבל טל קטעה אותו באמצע ואמרה "שכחנו לסגור את החלון השני דני, בטח דאגי 'מת' שם מקור". "כן,טוב" אמר דני בשקט והשפיל את מבטו. טל חייכה לעברו ואמרה "דני, לא הכול מושלם בחיים". דני הרים את מבטו וחייך, "מה זה אמור להביע?" הוא שאל. טל התרוממה ממקומה ושלחה אליו את ידיה. הוא אחז בידה אך לא הצליח להתרומם, לעומת זאת גרם לטל כמעט לאבד את שיווי משקלה. אך זאת כבר ידעה בדיוק מה ירים אותו מן המקום, היא לקחה את אצבעה ודחפה אותה בין צלעותיו. דני צחק והתרומם תוך כמה שניות, הוא נעמד מולה והביט עליה מלמטה. "זה לא אמור להביע" התחכמה טל וחייכה. "בחיי, אני כבר לא מצליח להבחין מתי את רצינית, מתי את לא" אמר דני בציניות והלך אל עבר הדלת. הוא פתח אותה בשבילה וחיכה. אבל טל לא נשארה חייבת, היא עברה במהירות. ודגדגה אותו בצלעותיו, ולאחר מכן רצה לכיוון המסדרון. דני רדף אחריה ועצר כשהם הגיעו אל הדלת. הם פתחו אותה יחדיו, אך טל נכנסה ראשונה ופלטה צחוק ולאחר מכן חסמה את פיה. דני רץ מאחוריה ודגדג אותה בחזרה, ובלם את צחוקו שלו. הם התיישבו על הפסה, ובאותה השנייה יצא הארי מן החדר שלו ושפשף את עיניו. האו פיהק פיהוק, הביט על השניים הצוחקים ומצמץ בעיניו. לאחר מכן שפשף את עיניו שוב ופלט "היי טל ודני". טל דני החליפו מבטים בניהם, לאחר מכן טל חייכה חיוך מתוק ואמרה "היי הארי! מה אתה עושה כאן?". "לא נרדם" השיב הארי והתמתח. "עשיתם המון רעש שם בחוץ, למה הייתם שם בכלל? ועוד בשעה שכזאת?..מה חשבתם לעצמכם?" הוא שאל וחיבק את עצמו. "אל תדאג, רק הלכנו לראות את הנוף" אמרה טל בתמימות וחייכה אליו. הארי צחק והשיב "כן,טוב". ולאחר מכן העיף מבט בדאגי שישן על יד הספה של טל, ועל המזרון השני שהיה על ידו. ולאחר מכן הביט על דני וטל ופתח את פיו בכדי לשאול דבר-מה. אך דני הקדים אותו והשיב "אני ודאגי החלטנו שאנחנו לא רוצים להשאיר את טל לישון כאן לבד.זאת אומרת, אני באתי לכאן, ודאגי פחד ובא אחרי". לאחר מכן הארי סרק את החדר, והביט אל הקיר שהיה צמוד אליו. וכמה שניות אחר כך הוא התרחק ממנו כמוכה חשמל, פתח את עיניו ומיצמץ בהן. הוא הביט אל פליטת הפה של דאגי, קצפת מעורבבת בקטשופ, ובקישוטים של נוצות זעירות. "ומה זה לעזאזל?" הוא שאל והצביע על הכתם שהתנוסס על הקיר. "דאגי התחבר אל הצד האומנותי שבו" תירץ דני וצחק. "זה נראה כמו קיא של חזיר יבלות, גועל נפש פשוט" אמר הארי בגועל. הוא השתמש במבטא חזק ויציב במיוחד, מה שגרם לטל לגחך מעט. "נכון" הסכים איתו דני וצחק. "וגם לכול הנוצות כאן יש הסבר?" שאלה ארי והביט סביבו. "כן," אמרה טל והביטה אל עבר דני בכדי לבקש ממנו גיבוי. "תנו לי לנחש" אמר הארי, וגירד את פדחתו. "היתה כאן מחלמת כריות אימנית, שדאגי בוודאי הפסיד בה. ולאחר מכן המשכת להכות בו, עד שהכרית שלו..עד שפשוט לא הייתה לו כרית" אמר הארי וחייך. "בדיוק" אמר דני. "כן," חיזקה אותו טל " 'קלעת' למקרה" היא הוסיפה. "חבל שלא הערתם אותי" אמר הארי וחייך בניבזיות. לאחר מכן העבירו השלושה את מבטיהם אל עבר דאגי, הוא עדיין ישן באותו התנוחה. שבה עזבו אותו טל ודני כשיצאו מן החדר. "דאגי נראה חמוך כך,לא?" שאלה טל וצחקה. "חמוד כשהוא ישן" אמר הארי והביט אל עבר דני. "איך שבא לי להציק לו עכשיו, הוא פשוט מחכה לזה" אמר דני והסתכל על דאגי בזמן שישן. הוא היה נראה כמו ילד קטן, שיערו הבלונדיני היה פרוע, והתפזר על הכרית. ונשימתו הייתה איטית וחלשה, ואילו על שפתיו התנוסס לו חיוך. הארי צחק ואמר "כן, גם לי". טל הביטה עליהם ברוגז ואמרה "לא, אתם עוזבים אותו במנוחה". "נו,טל יהיה מצחיק. אנחנו תמיד מפריעים לו לישון" אמר הארי והסתכל על דני בכדי לקבל תגבורת. "לא, הוא ממש עייף. והתעללתם בו מספיק כשראינו את הסרט" הכריזה טל והסתכלה על דני במבט מזהיר. "או-או," פלט הארי. "דאגי מקבל הגנה" אמר דני וחייך. "זה לא זה, פשוט הוא באמת עייף" אמרה טל ונגעה בשיערו של דאגי קלות. היא התיישבה על המזרון של דני בישיבה מזרחית, וחייכה. "למה את מגנה עליו?" שאל הארי, והתיישב על הספה. דני מיהר אחריו והתיישב גם כן הוא. טל קירבה את ידיה אל פניה וחייכה. היא הריגה את הסומק מתחיל להציף את גופה. מה היא תוכל לומר?הרי, אפילו היא לא יודעת למה היא מגנה על דאגי. "לא יודעת" ענתה טל בכנות ושיחקה עם אצבעותיה. לאחר מכן חיבקה את עצמה ואמרה "קר". היא הביטה אל עבר החלון, וראתה שסגור הוא. ולאחר מכן פנתה אל עבר החלון השני, וראתה שהוא פתוח. היא התרוממה מקום מושבה, וסגרה אותו. השמש החלה להראות ניצוצות באוויר, עוד מעט תתבצע הזריחה. "את עם הסוודר של דני, ועדיין קר לך?" שאל הארי וחייך. "מה זאת אומרת?" השיבה טל בשאלה, וחזרה להתיישב על המזרון של דני. הארי צחק ואמר "הסוודרים שלו בדרך כלל ממש עבים, הוא יודע לקנות סוודרים נורמאלים". "כן," אמרה טל "גם בחוץ היה לי קר ודני...וזה לא שהסוודר לא טוב" היא חילצה את עצמה מן הצרה שנקלעה לתוכה. היא רצתה להגיד שדני חיבק אותה, ונתן לה להישען עליו. ובצורה זאת היא לא הרגישה את הקור עד כדי כך. אך משהו עצר בעדה, משהו במבטיו המחוייכים של דני, ובתוך ליבה. "איזה לילה," אמר דני לפתע וחייך. חיוכו שמר בתוכו סוד, את כול סוד הלילה שעברו הוא טל ודאגי, ועם טל בנפרד. "לילה מעולה," אמר הארי והתמתח "אני ישנתי מעולה" הוא אמר ופלט נהמה, שהייתה אמורה להיות פיהוק.
יש המשך~~

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifגמאני רוצה לראות את דאגי ישן! חחח

איך התלהבתי כשראיתי שהתחלת לפרסם
יאי!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||[וואו 6]../images/Emo126.gif

"אם אתה רעב, אני וטל לא באמת טעימים" אמר דני וחייך. "לא, אני לא ינסה לאכול אותך אפילו. אני בטוחש אתה מורעל" השיב הארי וקם ממקומו. הוא הביט על דאני מלמעלה ואמר בשובבות "אני חייב לעולל לו משהו, הפנים שלו מבקשות את זה". "כן,כן" אמר דני בהתלהבות והתרומם גם כן הוא. "לא" קראה טל והתרוממה ממקומה גם כן. "את לא יכולה נגדנו" אמר הארי בטון מאתגר וחייך חיוך שחשף את שיניו הצחורות. דני הביט על טל מו הצד, וסימן לה שתשחק את עצמה, כאילו שראשה כואב. טל סובבה את פינה והחזיקה במקום בו קיבלה את המכה כמה שעות קודם לכן, משהייתה תקועה בחדר עם ג'ורג'. "זה מתחיל לכאוב לי" היא פלטה, והתיישבה במהירות מבהילה, עד כדי כך שגם דני התקרב בכדי לברר אם היא משחקת או שמא באמת כאב הראש שלה חזר. אך לאחר שראה את פרצופה הבין שהיא צוחקת ללא ספק. הוא התכופף וזעק "טל? מה קרה?" בהיסטריות. הארי, שחשב עד עכשיו כי הכול זהו משחק בלבד, החל להבין כי זהו עסק רציני. הוא התקרב לעברה ושאל "את בסדר?". טל הרימה את פניה, ותקעה את אצבעה בתוך צלעותיו של הארי. והארי, כצפוי, קפץ במהירות. כאילו היו רצבעותיה זרמים חשמליים ולא יותר מכך. "עבדת עלי" אמר הארי ופתח את פיו. "כן" אמרה טל בשקט וצחקה. הארי הביט בה במבט כנוע ואמר "הצלחת, אבל זה היה חד פעמי". "גבר, אתה היית מבוהל עד לשד עצמותיך" אמר דני בעוקצנות ופרץ בצחוק. "אל תגזים, בסך הכול דאגי לה" אמר הארי והצביע על טל. "כן" התערבה טל בכדי להשתיק את השניים. היא התיישבה על יד דאגי, ונשענה על גבו עם ידיה. היא הרגישה עייפה לכמה רגעים, אך מיד הסיטה מחשבה זאת מראשה. "את תעירי אותו" התרעם דני והביט בה בעני עגל. "אל תדאג, הוא יכול לישון גם אם דחפור ענקי יפרוץ כאן בזה הרגע" אמר הארי ושיפשף את חזהו. "ידעתי שאתם לא רוצים באמת להציק לו" אמרה טל וחייכה חיוך ניצחון. היא הורידה את ידיה הדקיקות מן גבו החשוף של דאגי, וכיסתה אותו בשמיכה שלו. הוא הפך את צידו, ושכב על הגב. חזהו היה חשוף לכול, אך דני לקח את השמיכה שלו וזרק עליו. "שלא יהיה לו קר" הוא אמר מבלי להביט עליו. טל חייכה ושמה את השמיכה מעל דאגי, לאחר מכן התיישבה על הספה והביטה על דני במבטים ממושכים.היא רצתה למשוך את תשומת ליבו. דני הסתובב כמה פעמים, וראה את מבטו נעוץ בו. הוא גירד את ראשו ואמר "הארי אתה יכול לכסות לה את העיניים". טל והארי פרצו בצחוק, ואילו דני רק חייך ונראה מאושר. "למה את תוקעת בי מבטים?" הוא שאל. "אתה דואג לדאגי, אולי זה בגלל שאני כאן, אולי זה בגלל שאתה באמת אוהב אותו. ואולי בכלל אתה רגיל לדאוג לו" אמרה טל בטון שקט וחייכה. הארי פרץ בצחוק ואמר "אני יכול לומר לך מה הוא נוהג". "תאמר" אמרה טל והפנתה את פניה אליו. הארי חייך, התיישב על הספה והחל לספור באצבעותיו את מספר הדברים. "הוא נוהג להפשיט אותו, ללמד אותו אקורדים, להכין לו ארוחות בוקר מלוחות—" "אמרת להפשיט?" קטעה אותו טל והביטה אל עבר דני. דני הרים את ידיו ואמר "זאת לא אשמתי שלפעמים הוא צריך להתאוורר". "להתאוורר?כן, בטח" אמר הארי בציניות. "אני גם נותן לו את השמפו שלי כול הזמן" העיר דני, וחייך. "כן, ומכניס בתוכם שמן מכונות" השיב הארי. אך דני לא נשאר חייב, הוא ניפח את חזהו בגאווה ואמר "אני עוזר לו ללמוד לנהוג". "כן, בגלל זה הוא נכנס בתוך תא-טלפון" אמר הארי בציניות. "אבל זה לא אשמתי שהוא לא יודע שכשאני אומר שמאל אני מתכוון אל השמאל השני שלו" השיב דני והרים את ידיו שמאלית בכדי להוכיח להארי שהוא אכן מתכוון לשמאל. "טוב, נכון. במקרה הזה זאת אשמתו של דאגי" הסכים הארי. טל צחקה מאחורה ואמרה "הם בטח עוזרים אחד לשני בסתר". דני נראה מרוצה, הוא הצביע על טל ואמר "בדיוק". "כן, אתה ממש בן-אדם נחמד דני. במיוחד בסתר, עוזר לכולנו לא לישון בלילות. מזמין מכבי-אש אל הדיר שלי בשלוש לפנות בוקר" אמר הארי ופתח את עיניו כמו המורה המנסה להוכיח דבר מה לתלמידה. "טוב, טוב. אני מודה, לפעמים קצת הגזמתי" אמר דני וחייך. "אולי בכול-זאת נעולל לו משהו" אמר דני והביט על דאגי. "לא" מחתה טל, והצמידה את הסוודר שעליה אל דופה. "טוב,לא צריך" אמר דני לאחר אינספור שכנועים הוא החליט לפרוש מן העניין. "אני הולך להביא לעצמי כוס חלב מהמקרר,עוד מישהו רוצה?" שאל הארי לפתע והתרומם מה הספה. "כן, אני" אמר דני וקרץ להארי. "אני מאוד מקווה שאתה לא מתכנן משהו לא צפוי" העירה טל ולקחה את אחד העיתונים שהיו על גבי השידה. "טוב," הכריז הארי" אני כבר בא". הוא הלך אל המטבחון, וחזר תוך כמה דקות עם 2 כוסות של חלב. הוא הלך עם הכוסות בזהירות, עד שלפתע הוא לא שם לב. ונתקל ברגליים של אחד הספות שדני ודאגי הזיזו לפניכן בכדי לפנות מקום למיזרונים שלהם. "הארי זהירות" זעקה טל, וזרקה את העיתון מידיה "אחת הכוסות עפה". "טל תזוזי" צעק דני, והדף אותה בעדינות. הכוס עפה קרוב לטל ודני,והתנפצה לרסיסים בקיר. היא התרוקנה מכול תוכנה בדרך, על לא אחר מאשר דאגי. ************************************************************************************************************ איך יגיד דאגי?מה יקרה במהשך?? הכול בפרק הבא-שמופיע כאן עוד כמה רגעים :|
בגלל שמיהרתי להעלות-העלתי את הכול מהמחשב העגלה הזה..אני הולכת עכשיו להחליף מחשב-ואני יעלה משם את הפרק הבא.
מקווה שנהינתןן..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאימאלה :|

~עפה לקרוא את הפרק הבא~

kelly7i

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDD

אני לא מפסיקה לצחוק! ואנימול המחשב ואמא שלי "קלי, למה את צוחקת?" ואני שמה עלי כובעים פה שלא יראו אויתXD כי אני במחשב של כולם, וזה תקוע באמצע הבית ואני אל בחדר שלי וזה מעיק! בוטין,אם היית שמה בשעת לילה מאוחרת לא היו צריכים לנעוץ בי מבטים כרגע! "לא אשמתי שהוא צריך להתאוור"XD חח ועם המכבאי אשXDD פשוט כל שורה ושורה פה= XD ותקשיבי, שאלה לי אליך! דני אמר לה שהם מכירים חודש, אבל הם לא בדיוק מכירים חודש..[?]

kelly7i

New member
אוי וגם ה קטע של התא טלפון

חחחחח לא אשמתו שדאגי לא הבין שהשמאל שהוא מכתוון אליו זה השמאל השניXD

butbut

New member
../images/Emo23.gifידעתי שהפרק הזה יעורר המון שאלות:]

אז ככה... דני וטל מכירים בערך יומיים..אבל טל ודאגי מכירים כבר חודש. כי במשך חודש הם התכתבו-אבל היא התעלמה. [בגלל זה היא נזכרה להתגעגע אליו ולפני שהוא נכנכס למקלחתXD] אבל הם מחברים את זה לחודש שלם..כי זה פשוט נשמע יותר הגיוני. XD

kelly7i

New member
אבל דני הוא זה שאמר לה

שהם מכירים חודש, לא דאגי בגלל זה אני לא מבינה חח

butbut

New member
חח כי אמרתי לך-הם מחשיבים את זה בתור חודש

XDD בלי קשר לדאגי.

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 17 חלק | ../images/Emo126.gif

גאש-אני לא מימנה איזה דיליי >< ************************************************************************** פרק 17: "אוי-וה," השתנקה טל. "דאגי,את..אתה בסדר?" היא קראה בבהלה וקמה ממקומה. היא התקרבה אליו, והעיפה את הסדין הרטוב ושאר הזכוכיות שהיו סביבו. דאגי קפץ מן הרעש ומן החלב שנשפך עליו. ונראה כמו ילד קטן שזה עתה חזר ממלחמת מים,והפסיד. "אתה בסדר?" שאלה טל שוב, ונראתה חוששת לחיה משום מה. היא הסיטה את הפוני שנכנס אל עיניה, ורק עמדה שם והביטה על דאגי. "טל ,תתני לו רגע להתעשת" אמר דני ומשך את ידה , כשניסתה להתקרב אל הזכוכיות. היא לא שמה לב, ויכלה להיחתך משום שהייתה ללא נעליים, או גרביים שיגנו עליה. "טוב" אמרה טל בשקט והחזיקה את ידו מבלי לשים לב למעשיה. שני כתמים אדומים הופיעו בלחייו של דני, אבל הוא המשיך להחזיק בידה של טל בחום ולשתוק. דאגי מצמץ בעיני החרוזים הכחולות שלו, והביט על היד של טל שמוחזקת בידו של דני. הוא שיפשף את עיניו בחוזקה, וניגב את פניו מן החלב. "אתם ביחד?" הוא שאל לפתע ללא שום אזהרה או התרעה לפני כן. טל העבירה את מבטה אל פניו של דאגי ושאלה "על מה אתה מדבר?". אך במהירות היא הבינה על מה מדובר. ליבה הלם בקצב מטורף, היא הרגישה הרגשה מוזרה שצווטה אותה לאורך כול גופה הצנום. ידה הייתה מוחזקת בתוך ידו של דני, מיד סומק עז איים להציף את פניה. "לא אנחנו--" השיבו טל ודני יחדיו מבלי לתאם מראש. דני הביט אל טל, וטל הביטה אל דני. זה היה עוד אחד מצירופי המקרים הללו ,שיכלו סופרים להמציא בכדי לסבך את העלילה. והנה, פתאום, זה קורה גם להם. "שניכם אדומים, אז אתם ביחד. או לא?" שאל דאגי והביט על פניו של דני. טל צחקה והורידה את ידה מידו של דני. "לא" היא ענתה בטון גבוה ויציב. היא מתחה את גבה, ושמה את ידיה על ברכיה. דני שם את רגלו על רגלו השנייה, והביט על טל בזמן שניסתה להוציא את שניהם מן המצב המתוסבך שאליו נקלעו. "למה אתה שואל?" שאל דני, ושם את ידיו מאחורי ראשו. דאגי שיפשף את פניו ואמר "ראיתי את היד שלכם ביחד, והייתי בטוח שכבר הצלחת 'לתפוס' אותה". הארי פלט נחרת צחוק, והתגלגל אל העבר השני של החדר. טל הביטה על פניו האדומות של דני, הוא חייך חיוך של הכרת תודה לדאגי. היא חייכה אל עבר דאגי ואמרה "לא, אנחנו אל ביחד דאגי. אני עדיין פנויה". "אני מבין" אמר דאגי ונראה רציני. "מה שאני אל מצליח להבין זה למה אני רטוב? ולמה יש לי ריח של חלב?" שאל דאגי, ונראה נגעל ומופתע בו זמנית. הוא כעס, הם יכלו לשמוע את זה בנימת דיבוריו. טל הביטה בו, הרימה את השמיכה הרטובה מן הרצפה במהירות ואמרה "סיפור ארוך". הוא עיקם את אפו, ועטף את עצמו בידיו. האוויר שנכנס מן החלון הפתוח היה קריר. מקצה החדר חייך הארי חיוך קלוש ואמר "מצטער זה אני". דאגי הרים את מבטו ושיערו נחת על פניו. דני רק ישב בדממה והמשיך לבהות במתרחש בחדר, מבלי להוציא הגה, ולו-הקטן ביותר, מפיו. "הארי הביא כוסות עם חלב, והוא נפל, ואז זה עף ונשפך עלייך" הסבירה טל במהירות רכות ומיהרה להרים אתה שיערו הלח מן פניו. למזלו לא עפו עליו רסיסים בכלל,רק החלב שהיה בתוך הכוס. "זאת ממש לא דרך נחמדה להתעורר משינה" הוא אמר והרים את עצמו מן המזרון. "חכה, אני אביא לך מגבת" אמר הארי, ורץ אל המטבח. הוא חזר עם מגבת של המלון, שמוטבעת עליה שמו, וזרק אותה אליו. "אין צורך,זה בסדר. אני אלך להתקלח עכשיו,"הוא אמר ונראה נגעל עוד יותר. דני התרומם ועזר לו לקום גם כן, ובעזרת כוחות משותפים שלו ושל הארי הם הצליחו להרים אותו. "אתה בסדר דאג?" שאל דני בשקט,וחיוך קטן השתרבב מזווית פיו. "את יכול לקחת את ה"לא" הבא שלי כתשובה" אמר דאגי. "מישהו כאן עצבני" הכריז הארי בנימה עוקצנית. "זה כול כך מגעיל,למה דווקא עלי?.היום הזה התחיל רק עכשיו,והוא הולך להיסתיים ברע, אני אומר לכם" רטן דאגי, ושחרר את עצמו מאחיזתם של הארי ודני. "לא נורא" אמר הארי. "טל תגיד לי לא נורא, אתה לא זה שמכוסה בחלב" נהם לעברו דאגי. הארי חייך והשיב "אמרתי שאני מצטער". "לא מקבל את הסליחה שלך" אמר דאגי בתינוקיות, ושם את ידיו על חזהו. "טוב בנים די לריב! ואני חשבתי שרק בנות עושות 'מלחמת חתולות'. אבל מסתבר שטעיתי!" צעק דני ועצר את הארי ודאגי. "נשמעת כרגע כמו המורה שלי לאנגלית בשילוב של אמא שלי והמנקה של המעונות של הבנים" אמרה טל וישרה את השמיכה שעטפה את גופה. "שילוב קטלני" פלט דאגי וגרם לטל לפרוץ בצחוק. אחרי כמה רגעים התחיל גם דני לצחוק בקול עוד יותר גבוהה,ואחריו גם הארי. רק דאגי נשאר בסבר פנים מעוצבנות ומשועשעות מעט. "ואגב בנות לא עושות הרבה מלחמות של..מה שלא אמרת" אמרה טל ונשכה את שפתה התחתונה. "את מתכוונת ל 'מלחמת חתולות',לא?" שאל דני, וחזר על המילה במבטא מובהק. "אתה אומר את זה מצחיק" אמרה טל והחלה להתגלגל מצחוק. דני הסתכל עליה והחל לצחוק גם כן הוא. רק מן המראה המבדר של טל ודני צוחקים יחד, ואחד על השני. החל גם דאגי לצחוק ולומר "שניכם טיפשים". "מסכים" הוסיף הארי וצחק. "לא, אנחנו סתם מצחיקים. ואתם מקנאים" אמרה טל, וחייכה. "טוב אני עף מכאן, תודה על שהערתם אותי בדרך מיוחדת, אני שונא אותכם. בחיים עוד לא יצא לי להתעורר עם חלב על הראש" אמר דאגי בציניות וחייך. טל רצתה לעזור, היא לא הרגישה בנוח עם העובדה שדאגי התעורר בצורה כזאת. היא אספה את שיערה בגומייה, והותירה קצוות פוני מקפצות על פניה. "מצטער,רוצה לזכור לי את זה עד יום מותך?" אמר הארי והוסיף "חוץ מזה זה לא הדבר הכי גרוע שעשינו לך אתה יודע. היו מיקרים הרבה יותר גרועים". "מה שתגיד" אמר דאגי באדישות. הוא שינס את מותניו והתכונן להיכנס אל החדר שלו. עד שטל מיהרה ואמרה ספק בצעקה ספק בפקודה "חכה!". הוא הסתובב אליה עם כול פלג גופו, ונראה כועס מאוד. לכמה רגעים היא חששה להתקרב אליו ונרתעה ממנו. אך לרגע השני אזרה אומץ והתקרבה אליו. "מה?" הוא שאל בקול מאוכזב, והעביר את ידיו על פניו.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

"אל תכעס, זה באמת היה בלי כוונה" אמרה טל והביטה בו בזמן שהוא חיבק את עצמו מרוב קור. היא הביטה אל חזהו החשוף בפעם המי-יודע, באותו היום. הקעקוע שלו היה נראה בולט עוד יותר מן הרגיל, וצבע עורו נראה חיוור. "טל, עזבי זה לא רק זה. את לא יודעת חצי ממה שקורה כאן. וגם אם תרצי לדעת את לא תביני מילה. פשוט עזבי" הוא אמר ונכנס אל החדר. טל הייתה המומה,היא נכנסה אל החדר מבלי להניד עפעף, ונראתה כועסת. היא אחזה בכתפו, סובבה אותו בפראות ואמרה "עכשיו תקשיב לי,ותקשיב לי טוב, אדון דאגי פוינטר! אל תתחיל איתי.". דאגי התעשת לשנייה, ובהה בפרצופה החצוף של טל. לחיה היו חיוורות,ושפתיה אדומות. הוא חייך חיוך מאתגר ואמר "מישהי כאן למדה לדבר". טל חייכה חיוך של ניצחון ואמרה "בהחלט, מספיק לי חודש שלם במחציתכם, ואני כבר שולטת ברוב הסלנג הבריטי, והרגיל". "שמח שיכולנו לעזור" השיב דאגי נחרצות וסובב את גבו אליה. "חכה! אני עדיין לא סיימתי איתך" תבעה טל, ומשכה את זרועו. "תעשי את זה מהר,כי אני רוצה להיכנס להתקלח" השיב דאגי ביובש והביט בה. טל עיוותה את פניה ואמרה "אני רוצה לדעת מה אתה חושב שאני לא יכולה להבין? ואם לא תגיד לי אני אאלץ לדגדג אותך. הגעתי למסקנה שזאת התחמושת הכי טובה נגדכם". "לא, לא שוב. בפעם שעברה יכולתי 'למות' מרוב צחוק" אמר דאגי וחייך. "אז נו, תדבר איתי. תגיד לי מה הבעיה" אמרה טל בקול אימהי שהפתיע אפילו אותה. "זה לא שיש בעיה, אני מתכוון ש—" הוא החל לומר ואז עצר בעדו. "את באמת רוצה לשמוע?" הוא פלט אנחה ושאל בכנות. "כן" השיבה טל נחרצות. "אוקי, בואי שבי כאן" הוא אמר, והורה לה לשבת על המיטה שהייתה מוצבת מולו. היא אספה את עצמה,וישבה על המזרון והרגישה את הקפיצים מתחתיה. "אני יושבת. אז, מה הבעיה?"היא שאלה והפנתה אליו את המבט הכי קשוב ומבין שיכלה להפיק. "אני לא יודע, אני די מבולבל. פתאום אני חושב שאני לא מנגן טוב, או שאני לא נראה טוב. זה כאילו שמשהו מדכא אותי, רק שאני לא יודע מה. את מבינה אותי עד כאן נכון? או שאני צריך לדבר יותר פשוט?כי אם כן תגידי" הוא אמר ברצינות, וכיווץ את גבותיו. שיערו נראה קשיח פתאום, ופניו חזרו לצבעם הקודם. "לא, אני מבינה.חלקית, אבל אולי חלק מן הבעיות שלך היום הן בגללי, אני אשמה במשהו?" שאלה טל, ושילבה את אצבעותיה זו בזו. "לא ,אני לא חושב שזה קשור אליך" הוא השיב. "אתה בטוח?" "כן!" "אני לא בטוחה שאתה בטוח" "טל אני בטוח, בטוח מאוד!" "לא, אני לא בטוחה שאתה בטוח, אם היית בטוח לא היית מתנהג ככה" "ככה איך? אני מתנהג הכי בטוח שאני יכול,אין בן-אדם שחי בעולם הזה שהוא יותר בטוח מימני, אני מלך הבטוחים. אם הייתי יכול להיות יותר בטוח ממה שאני עכשיו, בטח שהייתי עושה את זה ,אבל אני הכי בטוח בעולם" טל פרצה בצחוק, וכבשה את פניה בידה. הבטן שלה החלה לכאוב, אבל זה לא הפריע לצחוק שלה לצאת מתוך גרונה. דאגי נראה כמו משוגע ללא כותונת המשוגעים, שיערו התנופף בזמן שדיבר,ועיניו היו פקוחות לרווחה. "אתה משוגע" היא אמרה והמשיכה לצחוק, אוחזת בבטנה ומנסה לחנוק עוד גלים של צחוק שמתפרצים ומחדשים את עצמם. דאגי חייך ואמר "אני יודע". "קל להרגיז אותך" פלטה טל, וכבשה את צחוקה בידיה שנית. דאגי הסתובב אליה עם ראשו, הרים את אצבעו ואמר בחיקוי מוגזם של המבטא הכבד של דני "לא אני לא, אני הכי רגוע בעולם". "בטח שהתרגזת, וגם עכשיו אתה מתרגז" אמרה טל בציניות בולטת. דאגי התחיל באמת להתרגז ומחה "אני לא מתרגז". "כן אתה כן" התגרתה בו טל,ניכר עליה שהיא אהבה את הדרך בה הוא מתרגז במהירות. "אני רגוע מאוד! לא נראה לי שקיים האיש שהיה יותר גרוע ממני אי פעם!"צעק דאגי, ותפס את מה שהוא עשה באותם הרגעים וצחק. היה שקט לרגע, ואז שניהם פרצו יחדיו בצחוק מסעיר. דאגי הסתכל על טל בזמן שירדו לזו דמעות של צחוק,עיניו נהיו אדומות גם כן, ודמעות של שמחה נפלטו מהן. טל ,שלא בשונה ממנו, ניגבה אותן במהירות ואמרה "אני אוהבת להרגיז אותך, זה כול כך מצחיק". "שמתי לב" אמר דאגי,והרגיע את עצמו. "דאגי, אם אלו הבעיות היחידות שלך. אוליכדאי שתדבר עליהם עם מישהו, לפעמים זה טוב להוציא את הכול" אמרה טל. היא ידעה כי העיצה שלה אמור לגרום לו להתחיל לדבר. "אני יודע," אמר דאגי ונגע בעורפו קלות, "במיוחד ביממה האחרונה, אני חושב על הבעיות שלי המון. זה כאילו שהן החליטו לרדוף אותי, דווקא עכשיו" הוא אמר והביט בה בעיניו הקטנות. "אני מבינה אותך" אמרה טל בשקט. דאגי סובב את פניו ונראה עסוק בדבר מה, ומיד אמר "יש לי שאלה", ופסק. טל חיכתה להמשך המשפט, וכשראתה שהוא אינו מגיע אמרה "כן, תמשיך".. דאגי חייך מעט, השפיל את מבטו, שיפשף את עורפו ושאל "את ודני יחד?". טל נרתעה מעצם השאלה, היא אל הבינה מדוע שני הבנים החליטו לדבר על העניין הזה כול כך הרבה במךש היום הזה. ליבה הלם בתוכה, היא הרגישה כאילו בעוד מספר שניות הוא יתפוץ ויהפך להמוני חלקים ופיסות של רגשות. "למה אתה שואל?" החזירה טל בשאלה, והביטה אל תוך עיניו הכחולות, הנוגות. דאגי פלט אנחה ואמר "את לא יכולה הליות בחורה רגילה ופשוט לענות לי על השאלה?", וחייך. טל חייכה בחזרה וענתה "לא דאגי, אמרתי לך כבר מקודם. אין בנינו כלום". דאגי העביר את אצבעותיו על חזהו, ולאחר מכן הביט על טל ואמר "טוב, סתם חשבתי לעצמי—" אבל טל קטעה אותו באמצע וסיכמה "לא דאגי, אין כלום". "אם את אומרת" אמר דאגי והתרומם. טל הרגישה את ליבה מתמלא עד הגבול האדום ברגשות אשמה. היא נעמדה גם כן כנגדו, ועצרה אותו. "דאגי," היא אמרה בשקט. הוא סובב את פניו אליה ואמר "טל, עזבי". "אני לא עוזבת" מחתה טל בהתנגדות, והביטה אל תוך עיניו. "אני רוצה שנדבר, על מה קרה אתמול-היום-לא משנה מתי" היא אמרה במהירות וגרמה לכך שהמילים שלה יתבלבלו, אך אם זאת לא ישתבשו. דאגי התיישב מולה ושאל "על מה נשאר לנו לדבר?". טל חייכה אליו והתיישבה גם כן "אתה יודע בדיוק על מה," היא אמרה ומיהרה להוסיף "קרה לנו משהו". "אני יודע" אמר דאגי והחל להסמיק. טל צחקה ואמרה "הכרנו יותר, תאמין לי שאת הלילה שהיה אני לא אשכח לעולם". דאגי פתח את פיו והתכונן לומר דבר מה- אך טל עצרה בעדו ואמרה "ואת השיר שהקדשת לי,ואת החולצה שלך. ואת הקצפת, ואת ג'ורג', ואותך, ואת דני, ואת הארי ובמיוחד את חברה של טום".
יש המשך~~

למעלה