יא-בייבי!פרקים 16-17

lirazraz

New member
אויי זה היה מדהים*-*

אהבתיייייי וגם אני בהתחלה לא הבנתי מה הלך בסוף השיחה של דאגי וטל אבל קראתי ת'הסבר והבנתי פחות או יותר:) מחכה לחמישי בערב

butbut

New member
../images/Emo26.gifיש עוד הסברים למטה-הרבה יותר מובנים!:]

ותודה! רבה!

Shir Girl XD

New member
וואי בת -אל איזה פיק מדהים ../images/Emo99.gif

יואו איזה מסכנה טל עם הסערת רגשות הזאת אבל כל כך הייתי רוצה להתחלף איתה יש לך פיק מדהים ובקשר לשגיאות כתיב אחר כך אפשר להבין לפי המשך המשפט עכשיו לדברים מהפרקים הקודמים כי לא הספקתי לכתוב... יואו היו שם דברים שממש הזכירו לי דברים עם חברים שלי אני לא רוצה לחפור בראש אז אני עוזבת אותך עכשיו מקווה להספיק לקרוא את הפרק היום XOXO

butbut

New member
../images/Emo205.gif אני אהובת חפירות!XDD:]]]

אכן-טל באמת מסכנה..אבל זה יעבור לה..אחרי הכול יש לה אישיות חזקה!=] אממ..תודה רבה! [ואומנות-שגיאות-המקלדת לא עוזבת אותי ><].

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifאומייגד~

אומיייייגדדד321!#%!@#%#^%%$#&%^*^@#$%!#%!#$%#$ זה פשוט יפפפפפפפההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההה!!!!
~!@#%!#$^@$^&@$^#!^$#^@$%^@^%@%^@% " דני צחק ואמר "או שזה ציפור,זכר, שיכור מאוד"."
טוב, נרגעתי, פרקים יפים

butbut

New member
../images/Emo205.gifטנקס:]]]XDD או שדני פשוט שיכור

XDD..וטל לא יודעת..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואו בוט 3>

זה כרגיל ממש יפה
איזה חמודים הם היו בחוץ, עם הציפור
השארת אותי במתח ]: מחכה להמשך ^^

butbut

New member
../images/Emo205.gifתודהה:]../images/Emo23.gif XD הקטע עם הציפור:]

יום שישי:]

McFly rullz

New member
הווו גאד.לראות את דאגי ערום ואת הקעקועעע../images/Emo98.gif

בוטטט אני חולללהה על הצורה של הסיפור הזהההההההההההההההה!
ממכררר את גורמת לי להתאהב בדאגי יותר ויותר
מחכה לעודד

butbut

New member
../images/Emo191.gifערום?טוב,לא ממש ערום..חלק עליון בלבד:]

וזה גם מספיקXDD
תודהה=] שמחה לשמוע שאהבת! XD חחח-דאגי

יעליקק

New member
גאש. את כזאת ילדה מושלמת.

ממש ממש יפה. אהבתי במיוחד את הקטע עם הציפור D: ממ , את כותבת מושלם, לא היו הערות חוץ מאומנות שגיאות המקלדת שלך ^^ אבל אני לא אעיר על זה XD אני ממש ממש מצפה לפרק הבא, אני כבר מחכה לדעת אם טל תהיה עם דני או דאגי, אולי בסוף עם הארי! ו ... סליחה שאני מעריה אבל את בקושי משתפת את טום :| [מסכן שלי הוא נעלב :(] וואי חמישה פרקים אצלך בערך שזה אחד שמונה עמודים זה רק כמה שעות !!! גאד, איך את עושה את זה !? חחח 3> טוב, חפרתי P= שוב, כותבת מושלם ומצפה לפרק הבא D: 3333> פסיכווו.

butbut

New member
../images/Emo205.gifחח כולם אהבו את הציפור ^______________^

חחח טוב האומנות שלי-אני צריכה לטפל בה>< חחח...או עם החבר הכי טוב שלהם! או עם השכן! או עם הנהג! או עם הבן של האמרגן! או בכלל עם סתם מישהו מהכיתה שלה:] נכון-טום מקופח-אבל בהמשך-כאילו בפרקים מתקדמים יותר-הוא ממש יעזור לטל^^ XDDD חופרת?אני חופרת אם כבר..5 פרקים על יממה אחת! והיא עדיין לא הסתיימה >< XD
3> פגר.

l i t a l 369

New member
ווווואוו D:

כבר אין לי מה לרשום : | כל מה שאני רוצה להגיד נגמר לי מהפרקים הקודמים D: אבל בכל זאת נגיד מילה או שתיים
אווווקייי אז זה ההיה מדהים באמתת, הפיק שלך מהמם והקטע שהולך איתה דני ודאגי מוזר כאילו הוא לא מוזר חחח , זה שהיא.. היא פשוט לא מבינה שהם שואלים כי הם אוהבים אותה, כי הם לא סתם רוצים לדעת אלה כי הם.. הם פשוט 'חייבים' לדעת, הם אוהבים אותה : ) והיא לא שמה לב : \ אווחחח זה הורג אותי, אבל יהיה טוב D: מחכה לפרקים הבאייים חחחחח שמתי לב שרק כשאני מגיבה לפיק שלך אני מגיעה למצצבב שאני חופרתת , :)) זה הכל בגללך בוט' הכל בגללך! חחחח סתם
סיפור מדהים

למעלה