יא-בייבי!פרקים 16-17

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

דאגי פלט צחוק ואמר "מצטער, אני לא רגיל להתנהג בצורה שכזאת". "לא אכפת לי, אני לא עשויה מנייר דאגי. אני חושבת שסיכמנו את זה ביום הראשון בו נפגשנו" אמרה טל בשקט. "אכן," אמר דאגי וצחק. "את ידלה מיוחדת הם הרבה כישרונות, שאוהבת לשגע אותי, את אפלה, את קשוחה, את טל מישראל" הוא הוסיף במהירות. טל פלטה צחוק מהיר ואמרה "מי היה מאמין". "שמה?" שאל דאגי, וחיבק את עצמו. "שאני אשב כאן איתך, וישמע את השירים שלך" השיבה טל. דאגי שיפשף את קרקפתו ואמר "אם לא היית באה מישראל אל לונדון, ופוגשת אותי. גם ללכת להופעה שלנו אל היית הולכת". "כן, אני יודעת" אמרה טל בשקט. לפתע דאגי פתח את פיו ופלט גרעפס ענק מתוך גרונו. טל פתחה את עיניה באימה ושאלה בשקט "מה זה הנהמה העצומה הזאת?". "בואי תחרות" אמר דאגי והביט עליה במבט המזמין לדו-קרב. טל שינסה את מותניה ואמרה "אין בעיה,גבר". דאגי חייך בסיפוק ואמר "תתחילי את". טל בלעה כמה כמויות קטנות של אוויר, והחזיקה אותם בתוך גרונה. ואלאחר כמה שניות פלטה גרעפס בעוצמה חלשה ביותר. דאגי צחק ואמר "טל, זה היה עלוב". "טוב תשמע, אם הייתי מאומנת בלהיות בהמה—" "כמוני" רטע אותה דאגי והביט עליה בגאווה. "כן, כמוך. אז אולי הייתי יכולה לעקוף אותך" היא סיימה את משפטה וחייכה. שניהם פרצו בצחוק עצבני, והביטו אחד על השני. לאחר כמה רגעים טל נרגעה ,ודאגי החל לגעת בשיערו, ולדלל אותו.נראה היה שהמחשבה על מקלחת עברה כרגע בראשו,וגם בראשה של טל. הוא צחק לפתע, הרים את ידה של טל ואמר "תיגעי בשיער שלי לרגע, נראה לי שהחלב מחזיק מעמדהרבה יותר טוב, וחזק מג'ל. אולי אני אתחיל להשתמש בו מעכשיו". טל צחקה ונגעה בשיערו. ולאחר כמה רגעים פלטה "תקשיב, כדאי שתלך להתקלח, השיער שלך קשה כמו אבן," והוסיפה במהירות "ובגלל שהוא כול כך מושלם,יותר משל כול האחרים.אתה לא צריך להרוס אותו". "באמת?" הוא שאל וחייך. "לא רק זה,"אמרה טל "אתה גם הבסיסט, המפורסם הכי טוב שפגשתי עד עכשיו". "את מתכוונת היחיד" אמר דאגי,והתכוון להתרומם. "לא ממש,טוב אולי זה נכון" השיבה טל בהכנעה. דאגי חייך חיוך קטן וממיס, וטל אמרה "רק שתדע שקשה להוציא ממני מחמאות,בעולם האמיתי". לפתע דאגי נראה באמת שמח,הוא עמד,חייך ונישק אותה בלחי ברכות ואמר "אני לא יגלה לאף אחד,כשנחזור מן העולם הזה". "אני יודעת,אני סומכת עלייך" אמרה טל ושניהם צחקו. "טוב,אני הולך. וואו, את חייבת לגעת שוב בשיער שלי, הוא עכשיו יותר מאבן, הוא מאובן" אמר דאגי. טל הושיטה את הידיים שלה ונגעה "השיער שלך ייהרס בסוף, מה היה בתוך החלב הזה?" אמרה. "אולי דבק מגע" אמר דאגי וחייך. שניהם הביטו אחד על השני, ולא יכלו להסיר את מבטם אחד מן השני. "טל," לחש דאגי לפתע והביט לעברה במבטים רצינים. טל הרימה את פניו אליו, והתקדמה לעברו. דאגי פתח את ידיו בחוזקה, וקיבל אותה בברכה אליו. הוא אימץ אותה אל חזהו וחייך. "התגעגעתי אלייך" אמרה טל וצחקה. "גם אני" פלט דאגי. טל התנתקה ממנו ואמרה "יופי, אז עכשיו אתה כבר לא כועס נכון?". דאגי היטה את פניו אל הצד ופלט "לא". טל קפצה עליו ואמרה "התגעגעתי אל דאגי הזה, אחרי שמכירים אותך מבינים כמה אנשים יש בתוך הלב הזה". היא הצביעה אל הלב שלו וצחקה. דאגי חיזק אותה בחוזקה ואמר "טל, אני עדיין בלי חולצה". "שמתי לב" אמרה טל והתנתקה ממנו במהירות. "אז אני נכנס אל המקלחת" אמר דאגי וחייך. "אוקי, לך לשטוף. אני הולכת אל הבנים" השיבה טל והצביע אל עבר הלובי. "טוב" הוא אמר ונכנס אל המקלחת. טל נשארה לעמוד שם עוד כמה שניות, ולאחר מכן מצמה בעיניה וחזרה אל הלובי. "טל!!" צעק דאגי לפתע מאחוריה. טל סבה על עקביה במהירות ורצה לבדוק מה הוא רצה. "מה?" היא צעקה נעמדה מול דלתו. "את יכולה להביא לי את המגבת הכחולה שמעל המיטה? שכחתי אותה" הוא צעק מעברה השני של הדלת. "בטח" צעקה לו טל בחזרה ורצה אל החדר שלהם. היא נכנסה אל תוך החדר שלהם והביטה סביבה. לבסוף ראתה מעל המיטה של דאגי את המגבת, היא קיפלה אותה,ומיהרה בכדי להביא לו אותה. "אפשר להיכנס?או שאני ישאיר את זה כאן ליד הדלת" היא שאלה בחשש. "להיכנס" ענה דאגי בקול מעומעם. טל שמעה את המנעול של הדלת נפתח, והיא הורידה את הידית, פתחה את הדלת ונכנסה. "אני ערום!" צעק דאגי באותה השנייה. טל סגרה מיד את הדלת ונעמדה מאחוריה" מצטערת" היא זעקה וחייכה בינה לבין עצמה. "טל," קרא לה דאגי מבפנים ונשמע צוחק. טל פתחה את הדלת ושאלה "כן?". "בואי" הוא אמר וצחק. טל התקדמה בחשש אל תוך המקלחת, והביטה סביבה. היא לא התפלאה למצוא את דאגי עמד באמצע המקלחת ללא חולצתו, לבוש רק בחלקו התחתון של גופו. "היי" הוא אמר והרים את פניו אליה. "היי, הנה המגבת שלך" סיננה טל והרגישה שהיא מתחילה להסמיק. "תודה" אמר דאגי ונגע קלות בידה בזמן שהוא לוקח את המגבת מידה. "זה בסדר" אמרה טל. היא התכוננה להסתובב לכיוון הדלת, אך מיד דאגי תפס בידה. היא הסתובבה אליו והביטה בפניו היפות. "נבהלת נכון?" הוא שאל וחייך חיוך ממזרי. טל צחקה ואמרה "כן". "את יכולה לעשות לי עוד טובה קטנה?" הוא שאל בשקט, והתכונן להוריד את שאר הבגדים מגופו. טל הסתובבה ואמרה "מגוחך אחד, כן". "אני יכול לשאול אותך שאלה כנה?" הוא שאל. "בטח" ענתה טל והרגישה לחוצה.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| -סוף!!:]]]../images/Emo126.gif

היא שמעה אותו בולע את רוקו ואומר בטון לחוץ "אם מישהיא הייתה כועסת על מישהו כי הוא שיקר לה, והמישהו הזה היה רוצה להשלים בניהם. איך הוא היה צריך לעשות את זה?". "שאלה קשה" ענתה טל ועיינה במגבות המסודרות בשורה על המדף שהיה מונח מעליה. "לא נורא" אמר דאגי. "אני חושבת," השיבה טל בשקט ונשמה נשימה עמוקה "שאותו האחד היה צריך לחשוב מדוע היא כועסת עליו. והייתי מציעה לו ללכת ולומר לה פשוט את האמת, במקרה אחד. ובמקרה השני הייתי מציעה לו לנסות להגיע אל הלב שלה, בדרך—" "מיוחדת" אמרו שניהם יחד. טל חייכה מעט ועטפה את עצמה בידייה לכמה שניות היא הרגישה הרגשה מוזרה בתוך ביטנה ומיהרה לומר לו "אני משוחררת?". "את לא מוחזקת כאן, הדלת פתוחה" אמר דאגי. טל ידעה שהוא מחייך, היא שמעה את זה על פי הביטוי בו התבטאו מילותיו. "כן, אני יודעת" אמרה טל וצחקה. דאגי צחק אחריה והשיב "טוב, תודה. אני בטוח שהוא ישמח". "מה זאת אומרת?" שאלה טל. "עם הזמן—" החל דאגי לומר. אבל טל קטעה אותו והשיבה "דאגי אתה לא—" "אני כן" אמר דאגי וצחק. טל פלטה צחוק גם כן ונמלטה מן המקלחת במהירות. "תודה,ועוד משהו טל" הוא פלט לפני שיצאה היא לדמרי. "בבקשה,ומה?" שאלה טל ופרצה בצחוק בדרך ליציאתה. "צחקתי איתך, אני לא באמת מה שאת חושבת" הוא אמר בשקט. טל שמעה את המים מתחילים לזרום, ומיד הם פסקו. כאילו חיכה דאגי לשמוע את תשובתה. "זה בסדר" היא השיבה לאחר כמה רגעים, וחייכה לעצמה. ולפני שהם הספיקו לומר עוד כמה דברים טל יצאה במהירות וסגרה אחריה את הדלת. היא נשארה שם עוד כמה שניות בכדי לעקל את המתרחש,ואז המשיכה אל הסלון כאילו כלום לא קרה. אך עם זאת הרגישה שמשהו השתנה ביחסו של דאגי אליה, היא הרגישה רגשות מוזרים שתוקפים אותה. האם היא משתגעת? היא לא ידעה, היא לא ידעה דבר באותו הרגע. ***** "הוא עדיין כועס?" שאל הארי כשראה את טל מתקרבת אליהם. הם כנראה דיברו על משהו שטל לא הייתה אמורה לשמוע,כי מיד כשהיא נכנסה אל הלובי הם הפסיקו את שיחתם, ונטעו את עיניהם הכחולות בה. טל בלעה את רוקה, ופתחה את פיה בכדי לבשר להם את השורות. ************************************************************************************************** מה תאמר טל לבנים? האם היא תשקר?..האם היא תחסיר פרטים?..או האם היא תבשר להם את הבשורה עלפי דבריו של דאגי?.. ~בפרק הבא-יום חמישי בערב~ אז העיקר שנהינתן?
מחכה לתגובות-בונות ולא בונות-אני קמבלת הכול
מצטערת על אומנות טעיות המקלדת מראש ^^
.
בוט:]

yaelsee

New member
לא הבנתי =\

את הקטע הזה: דאגי צחק אחריה והשיב "טוב, תודה. אני בטוח שהוא ישמח". "מה זאת אומרת?" שאלה טל. "עם הזמן—" החל דאגי לומר. אבל טל קטעה אותו והשיבה "דאגי אתה לא—" "אני כן" אמר דאגי וצחק. חוץ מזההההה איזה כיף זה היה! איך שנכנסתי בדיוק התחלת להעלות את זה (שתביני כמה זמן לקח לי לקרוא את זה XD). איזה פרקים יפים! אני לא יכולה לחכות כבר! וד"א, למה שטל תשקר לבנים? שפשוט תגיד שהוא לא כועס P: ושוב כרגיל, מ-ד-ה-י-ם-!

butbut

New member
../images/Emo191.gifחחח אני יסביר לך :]]XDD../images/Emo47.gif

בגלל שהיא ראתה לפני כן שהוא מתחיל להוריד את הבגדים מעליו, היא חשבה שהוא צוחק. אבל הסתובבה בכולז את. וא הם דיברו דיברו דיברו...והיא לא ידעה אם הוא התפשט או לאא.. ואז ה --- << מקו הזה-תשימי במקומו "ערום". אבל טל קטעה אותו והשיבה "דאגי אתה לא—" "אני כן" אמר דאגי וצחק. ואחר כך הוא אומר לה שהוא צוחק. והיא הבינה את זה כבר לבד. XDD חחח תודהה:]]]] היא לא יכולה לספר להם הכול-אחרי הכול קראו עוד דברים חוץ מהשיחה שלה עם דאגי. והוא רמז לה כול מיני דברים.. אז עכשיו היא די אחרי "טראומה" קטנה כזאת:]] XDD
יום חמישי [בערב] ^^

kelly7i

New member
אז איפה החלק של הבשורה?

מה הכוונה בבשורה שדאגי דיבר עליה?

butbut

New member
כלומר אחרי הכול דאגי שאל אותה פול שאלות

נכון? אז היא די מבולבלת. בואי נגדי שהיא די שכחה מן העניין שבגללו היא התחילה בכלל את השיחה עם דאגי. ואז הארי ודני מחכים לתשובה שלה-אם דאגי עדיין כועס? אבל היא, עדיין חושבת על השיחה שלהם..זה כמו "טראומה" קטנה כזאת. ועכשיו היא צריכה להגיד להם את זה-שהוא לא כועס עליהם-מבלי לפלוט כלום.

yaelsee

New member
אאאאאההההה ^^

עכשיו הבנתי! *טיפשה
* תודה רבה! את באמת מסבירה טוב!
תודה

meningher

New member
לא הבנתי!

איזו בשורה? למה שהיא תשקר? ומה היה הקטע האחרון בשיחה של דאגי ושלה לא הבנתי כלוםםם!

butbut

New member
../images/Emo24.gifמה שכתבתי ליעלקעע:]אבל אני יעתיק את

זה לפה XDD בגלל שהיא ראתה לפני כן שהוא מתחיל להוריד את הבגדים מעליו, היא חשבה שהוא צוחק. אבל הסתובבה בכולז את. וא הם דיברו דיברו דיברו...והיא לא ידעה אם הוא התפשט או לאא.. ואז ה --- << מקו הזה-תשימי במקומו "ערום". אבל טל קטעה אותו והשיבה "דאגי אתה לא—" "אני כן" אמר דאגי וצחק. ואחר כך הוא אומר לה שהוא צוחק. והיא הבינה את זה כבר לבד. XDD היא לא יכולה לספר להם הכול-אחרי הכול קראו עוד דברים חוץ מהשיחה שלה עם דאגי. והוא רמז לה כול מיני דברים.. אז עכשיו היא די אחרי "טראומה" קטנה כזאת:]] מקווה שהבנת:]

screamin pittas

New member
גם אני לא הבנתי../images/Emo122.gif

את זה: דאגי צחק אחריה והשיב "טוב, תודה. אני בטוח שהוא ישמח". "מה זאת אומרת?" שאלה טל. "עם הזמן—" החל דאגי לומר. אבל טל קטעה אותו והשיבה "דאגי אתה לא—" "אני כן" אמר דאגי וצחק. ואיזה בשורה לפי דבריו של דאגי היא צריכה לבשר להם? [אני מרגישה מפגרת><]

HiLa0mcfly

New member
מדהים#$$^%*

את יודעת מה אני חושבת כבר על הפיק XDXD אני אשמח לאיזה ספויילר XP

butbut

New member
../images/Emo58.gif ספוילר?בכייףXDD

בפרק הבא[18]-הכול קורה בזמן שדאגי מתקלח
-ויוצא מן המקלחת
:] >>דני מראה לטל עוד פיסת חיבה..
הפעם אנחנו לא מדברים על "צמוד-צמוד"
..אלא יותר בקטע של "צחוקים". >>העניינים מתחממים שוב בין טל..לעוד מישהו
..[תנסו לנחש-אני לא בטוחה שזה צפוי כול כך]. >>וציטוט מתוך הפרק: "את תצליחי! תפסיקי כבר לפחד" אמר והרים את ידו וגישש אחר ידה.וכשמצא אותה,הוא אחז בה בחוזקה,כאילו עמדה היא להישבר.
ובקשר לפרק 19-הולך להיות מצחיק:]
XDD

למעלה