יא-בייבי!פרקים 18+19

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| ../images/Emo126.gif

"ובקשר לשאלתך," התחילה טל לומר, והתיישבה על הספה לאחר שסודרה בקפדנות. "כן, יש לכם די הרבה מעריצות בישראל, אבל לא בכמות ענקית" השיבה טל, והחלה להרגיש במחנק. היא ידעה שישראל לעומת לונדון היא כלום, היא אפסית מבחינת מעריצים. בזמן שהייתה היא בישראל, היא חלמה במשך המון זמן על בואה ללונדון ופגישתה על 'מקפליי'. היא ניזכרה בפורום שלהם, בישראל, הפורום הרישמי ל'מקפליי'. היא לא טיילה בו כבר שבועות ספורים, בוודאי כמו העידכונים שם צמחו לגודל מפלצתי. בהתחשב בזה שהלהקה עשתה די הרבה רעש בחודש. היא נזכרה במפגשים, מפגשי מעריצים. לפתע היא החלה להרגיש סוג של מועקה חדשה. היא התגעגעה כול כך אל חבריה שבישראל, וניסתה לשכוח אותם בכדי להקל על המעבר ללונדון. אבל בתוך תוכה היא לא יכלה לשכוח, היא רצתה להתקשר אבל לא יכלה. היא רצתה לשמוע את כולם, לראות את פרצופיהם אבל לא יכלה! היא בפנטזיות שלה, יחד עם חברותיה. את התיכנונם של בואם ללונדון, וכבישתם הסוחפת של חברי מקפליי עצמם. מה תגיד כעת לחברותיה? מה תספר להוריה? יותר מידי שאלות ללא תשובות, היא לא ראתה פתרונות באופק, ולא בהישג היד. אם הייתה כול שאלה שלה תפוח על העץ, ודאיי הייתה יכולה לייצר פרדסים שלמים. "אז," העיר אותה דני מן החלומות בהקיץ, היא סובבה את פניה אליו וחיכתה להמשך משפטו. "את מי הן הכי מעריצות שם? כלומר, תמיד לדאגי ולי יש את ההכי הרבה ביקוש בלונדון. אבל ישראל נשמעת לי ארץ אקזוטית" הוא אמר וחייך. הוא התיישב בצד האחר של אותה הספה עליה ישבה טל, ושם את רגליו על אחת הכריות. טל חייכה מעט ואמרה "יש ביקוש לדני, ומעריצות לטום לא חסר שם, גם הארי קיבל כמה לא מעט תומכות". דני סימן לה להמשיך, אבל טל נראתה מהורהרת ולא התרכזה בתנועות ידיו בכדי להבין שהוא מסמן לה דבר מה. "למה אתה רוקד?" היא שאלה באדישות והביטה אליו בזמן שהניע את ידיו בגלגולים. לאחר מכן פסק, נתן לעצמו מכה חלשה במצח ושאל בסקרנות "ומה איתי?". "אוה," אמרה טל וחייכה חיוך סלחני, "גם לדני יש מעריצות, תמסור לו שלא ידאג". "הוא אמר שהוא בטוח שהמעריצות שלו יפות אחת-אחת" אמר דני וחייך חיוך מתגרה. טל צחקה וענתה לו "כול הבנות בישראל יפות, לא רק המעריצות של דני". "ואת מי את מעריצה טל?" שאל דני בשקט, ושיחק באצבעותיו. "זה סיפור ארוך" אמרה טל בהתחמקות, וסבבה את פניה אל עבר הארי שעמד על יד הטלפון והזמין את המשקאות החמים שלהם. "את מתחמקת?" שאל דני, וצחק. טל חייכה והשיבה "סוג של התחמקות". "כבר שאלתי אותך בעבר את השאלה הזאת" השיב דני, והחל לתופף על ברכיו עם מקלות התופים של הארי- שעמדו על השידה על יד הספה. טל נשפה אוויר במלוא ראותיה ואמרה "תקשיב, אין לי מועדף כבר". "אני מבין," אמר דני ולא הרים את עיניו. טל פלטה אנחה ואמרה "טוב". "אני באמת מבין," המשיך דני, והרים את פניו אליה. "אוקי" ענתה טל באדישות. "אני מבין שאת לא יכולה לומר לכולם שאני המוערץ שלך" אמר דני וחייך חיוך מתגרה. "כן בטח, דני. תמשיך לחלום," אמר הארי והוסיף במהירות" אני יוצא להביא את הכוסות. המלצרית שלהם נפלה במדרגות". "מה?!" קרא דני, והביט בו במבט מוזר. "כן, האי שברה את האף שלה" אמר הארי ויצא מן הדלת. לפתע הסומק הציף אל לחיה של טל, היא ידעה שהיא דומה בוודאי. היא הרגישה את ראשה רותח. וליבה, הוא קיפץ כמו מטורף, אם היה אפשר להוציא אותו מתוך גופה, לזרוק אותו אלתוך הים ולחכות שיטבע. זה היה פחות כואב כמו הקפיצות שלו. "אתה לא" אמרה טל, והביטה אל מקלות התיפוף שבידו. "אני אוהבת את כולכם" היא הוסיפה במהירות בכדי לא לגרור שאלות מיותרות. "אז תגידי טל," הוא אמר לפתע והביט עליה. היא התרוממה מן הספה והלכה לכיוון השולחן. היא הורידה מעליו את שמיכתו הזרוקה של דאגי, ושל דני, ושלה וקיפלה אותם. היא הרגישה כי מחובתה, בתור אורחת, לעזור להם לסדר את הבלאגן. שאחרי הכול נוצר בשבילה. "את כאן בלונדון כבר חודש, בלי להכיר אף אחד—" "אני מכירה כמה אנשים, חוץ מכם. אבל רובם מאולפן הקליטה שלי בקולג', הן מתוכנית חילופי התלמידים. אז כול אחד משתייך לחברה שלו, אבל בין השאר. יש לי ידידים צרפתיים" הישבה טל במהירות ומיהרה לפתוח את שמיכתה שלה, ולקפל אותה. "ואת מסתדרת שם עם כולם? עם הלימודים?" התעניין דני, והביט בה בזמן שקיפלה את השמיכה שלה. כשהיא הגיעה אל השמיכה של דאגי, הוא התרומם ואמר "אני יעזור לך" ותפס בקצה השני שלה. "כן," השיבה טל ומשכה מן הקצה השני. "ובקשר ללימודים, יש לי בעיה בעיקר באנגלית. המורה שלי נוהגת להכשיל אותי, היא חושבת שאני קשורה מידי לישראל מכדי לקלוט את השפה" אמרה. דני ניער את השמיכה מן הצד ושאל "צריכה עזרה בזה? דווקא באנגלית אני טוב". טל לקחה את הקצה, וניערה בכוח מן הצד השני. "כן, אני צריכה להוכיח לה שאני מדברת כמעט שותף" היא אמרה והבתקרבה אל דני עם החלק של הסמיכה שהיה בידה. דני התקרב אליה גם כן, וחיכה שהיא תצמיד את החלק שלה אל החלק שלו, וכך השמיכה תהיה מקופלת לשניים. "אבל את מדברת איתי עכשיו!" הוא מחה, והביט בה בזמן שחיברה את שני החצאים. "היא חושבת שאני מפגרת," אמרה טל והתכופפה בכדי להרים את החלק השני, בכדי לקפל את הסמיכה בשלושה חלקים. "אני מתקשה מעט עם הכתיבה, והאוצר מילים שלי נהיה די גדול בזמן האחרון. זה נהיה די מבאס שהיא לא מבינה אותי, היא פשוט נותנת לי נכשל על כול דבר קטן שלא מצליח לי" אמרה. הפעם דני הוא זה שהתקרב אליה, בכדי לחבר את אותו החלק. "את צוחקת עלי נכון?" הוא שאל וחייך, מביט עליה בזמן שהיא זזה ומקפלת את שארית השמיכה שנותרה בידה. היא הרימה את השמיכה שלו ופרסה אותה. דני מיהר לפתוס את הקצה הראשון שלה, והגיש לטל את הקצה השני. "תודה, ולא. אני לא צוחקת עלייך. מה כול כך מצחיק בזה?" היא שאלה והביטה אל פניו המחוייכות. "את מדברת באנגלית ממש מעולה! אפילו עכשיו שומעים קצת מן המבטא שרכשת לעצמך. אני חושב שאת מבינה מי אני חושב שמפגרת בסיפור הזה" הוא אמר וסובב את הסמיכה סביב גופו, וגרם לטל להתקרב אליו במהירות. טל צחקה ואמרה "אני צריכה להכין לה עבודה, או להשתתף בתחרות הכישרונות הארצית, או לדבר מול כול הכיתה שבע דקות, או לכתוב סיפור, או לעשות מאמר". היא משכה את השמיכה וגרמה לדני להסתובב במעגלים ולהיעצר כשקצה השמיכה נגמרה בידיו. לאחר מכן הוא רדף אחרי הקצה המתנופף, ותפס אותו במהירות בשתי ידיו. "אמרת תחרות כישרונות?" הוא שאל, וניער ידח איתה את השמיכה. מספר נוצות עפו מעליה, וצנחו על הריצפה על ידם. אחת הנוצות עפה את שיערה של טל, היא הביטה אליה ואמרה "זה מזכיר לך את הציפור ממקודם?". "כן," אמר דני במהירות והמשיך לנער את הסמיכה, עד שהנוצה עה מן התנופה של הרוח שייצרה הנפת הסמיכה ונפלה. "זה היה פשוט גאוני, לזרוק אותה בצורה שכזאת" הוא המשיך את דבריו וחייך. "אגב, כן. מקודם אמרתי תחרות כישרונות למה?" שאלה טל בחשש, והביטה אל הסמיכה. היה מצוייר עליה לבבות, ולידם ילדים קטנים. הצבעים היו חיוורים, עד כדי כך שכמעט ולא יכלו לראות דבר מן הילדים. אך טל התמקדה בזה, והצליחה לראות אוסף שלם של ילדים. "זאת השמיכה הכי ישנה שלי," אמר דני וחייך. טל הרימה את פניה אליו מן הסמיכה והשיבה "היא מהבית של ההורים שלך נכון?". דני היטה את פניו מעט ואמר "כן". "היא מזכירה לי את השמיכות של חברה שלי מישראל" אמרה טל בשקט, והמשיכה להביט בשמיכה.
יש המשך~~

screamin pittas

New member
ישראל ארץ אקזוטיתXDD

ברורD: באמת לא יפה מצד טל לנטוש ככה את הפורום האקזוטי של הארץ האקזוטית שלנו
ושוב->את כותבת מדהים

butbut

New member
חחח../images/Emo23.gifתודה:]]ישראל היא ארץ אקזוטית-אני חושבת

שיש צורך להגיד את זה:]

screamin pittas

New member
אני לא חושבת שאקזוטית זו ההגדרה

המתאימה..ישראל היא חמה אבל זה לא הופך אותה לאקזוטית... בכל אופן אני עדיין מחכה לפרק השני
ואל תגידי שאת לא מפרסמת כי יש אנשים שמכורים קשות *אהמאניאהמ* ולא יכולים לשרוד בלי ארבעה פרקים בשבוע
[אפילו אם הם מאוד ארוכים
]

butbut

New member
../images/Emo205.gifאו-או אני בהחלט מפרסמת עוד מעט:]XDD

אממ..ישראל היא כן ארץ אקזוטית[לא בכוונה של עצי קוקוס וים כחול] אלא יותר בכיוון של.. היא גם יפה, וגם יש כאן אנשים מעניינים, וגם מקומות קדושים.. כאילו יש אנשים שבאים ממקומות רחוקים רק בשביל לראות את ירושליםם-א לא יודעת מה עוד. בקיצור-ארץ אקזוטית! XD

screamin pittas

New member
יש!את מפרסמתD:

טוב מבחינה גיאוגרפית היא לא אקזוטית אבל כולנו יודעים עמוק בלבבינו שהיא אקזוטית!>< משעמם לי

butbut

New member
XDDD נכון:] אני אוהבת את ישראל..

זאת כבר סיבה למה היא אקזוטית..

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||||[8 -סוף!!..סוף כול סוף]../images/Emo126.gif

אני כול כך בעד השיר הזה:Cascada - truly, madly, deeply http://www.youtube.com/watch?v=thiVvCoBLbQ ************************************************************************************************** דני ניער את המשמיכה בעט, בכדי להעיר את טל ואמר "בכול אופן, בקשר לתחרות. היא ארצית או משהו? כי שמעתי שמועות על דבר כזה". "כן, ארצית. אמרו על זה משהו, אבל מה הקשר?" שאלה טל והרימה את עיניה אל פרצופו האדיש. היא התקדמה לעברו עם החלק של השמיכה שהיה בידה, וכשהייתה ממש קרובה הוא חייך ואמר "שלום לך". טל צחקה ואמרה "תורך להתכופף". דני התכופף ולקח את החלק המקופל מן הריצפה. הוא עלה באיטיות ואמר "בקשר לתחרות. אולי תעשי משהו לתחרות. יש לך כישרון?". טל שמה את אצבעה בתוך פיה וניסתה לחשוב על דברים שיכולים להיות מספיק טובים בכדי להיכנס לקטגוריות בתחרות. לאחר כמה שניות היא נזכרה מספר דברים שיכולים הליות טובים. היא התקרבה אל דני, אחזה בכתפו וקיבה את פניה אל אוזנו. לאחר כמה שניות לחשה לו את הדברים שהיא חושבת שיתאימו לתחרות. לאחר מכן התנתקה ממנו והביטה על הבעות פניו המשתנות. הוא פתח את עיניו הכחולות ואמר "לא יכול להיות! את עובדת עלי!". טל הינהנה עם ראשה לסימן שלילה ופלטה בשקט "לא, חבוב". היא קירבה את פניה אל אוזנו ולחשה עודמספר דברים, שגרמו לעיניו של דני להיפתח עוד יותר. "אבל למה?" הוא שאל, והביט בפניה. "ככה" השיבה טל בשקט, והביטה אל השמיכה שהייתה זרוקה על הריצפה. "אני יכול לעזור לך בזה, אם את רוצה כמובן" אמר דני בשקט, והביט בפניה. טל השפילה את פניה ופלטה אנחה. היא פתחה את פיה ואמרה במרירות "הבעיה היא שאין לי אומץ, אני נחנקת שנייה לפני שזה קורה. יש לי פחד במה". דני הביט בה במבט נדהם ופלט "היי, תאמיני בעצמך! אם את יודעת איך לעשות את זה. זה יצליח". אך דבריו לא שינו את הרגשתה כלל וכלל, היא ידעה מה היא רמת הביטחון העצמי שלה כשזה נוגע לסוג הדברים האלו של הופעה בפני הציבור. "אני מפחדת מן התגובות של האנשים. בחיים שלי עוד לא חשפתי את עצמי בפני אנשים" אמרה טל ושתקה, היא חפנה את ידיה בכיס המכנס שלה והמשיכה להביט לעברו במבטים קצרים. "גם לי זה קרה טל, פעם. לפני הרבה זמן. עכשיו, התגברתי על זה, וזה לא ממש מפריע לי. אומץ זה התשובה לכול! אם יש לך פחד במה- תתגברי עליו" הסביר דני בשמץ של גאווה ודאגה מסוימת .הוא הרגיש שהוא רוצה לקחת את טל כפרויקט, אחרי הכול הוא זה שהתגבר על הפחד במה שלו בעצמו. והוא רוצה להעביר את זה הלאה, לאנשים שבאמת רוצים להצליח. "אבל--"טל התחילה לומר, והפנתה אליו מבט תמים. אבל דני הקדים אותה, והחזיר לה מבט רב משמעות. "את תצליחי! תפסיקי כבר לפחד" אמר והרים את ידו וגישש אחר ידה .וכשמצא אותה,הוא אחז בה בחוזקה,כאילו עמדה היא להישבר ככלי זכוכית בתוך ידו. טל נרתעה מעט, היא הביטה על היד שלו שעטפה וחפנה את ידה. אך לבסוף התרגלה לתחושה החמימה שבתוך ידו, ונשמה נשימה עמוקה בכדי להראות אדישות. "אולי את צודק" היא אמרה וחייכה אליו. לאחר מכן התנתקה מידו, בספק כלשהו של רצון לחזור. והרימה את השמיכה מן הריצפה באותו הזמן שהרים דני את השמיכה. הם חייכו אחד אל השני, ומשכו את הקצוות שלה. טל לקחה את הקצה שלה וחשבה לחבר אותו עם הקצה של דני, כמו שעשו מקודם. אך מחשבה זו עברה גם בראשו של דני, ושניהם התקדמו אחד מול השני. והיו במרחק של שמיכה מקופלת, שהייתה החוצץ בניהם. הם היו כול כך צמודים, ומופתעים, עד שהפחד אחז בהם, ושניהם עמדו ללא תזוזה. מן הצד היה יכול להיראות הדבר כחשוד. טל נשמה נשימה עמוקה ואמרה באותו הרגעש כשגם דנ פתח את פיו בכדי לומר משהו. "מה אנחנו עושים?" הם שאלו יחדיו בשקט, וחייכו כאשר הבינו את פשר מעשם. הם עמדו באמצע הסלון, כשסמיכה היא החוצץ היחיד בניהם, צוחקים, מחייכים, ואדומים מתמיד. טל ניסתה להתנתק ממנו, אך באותו הרגע שמעה קולות בחדר שלא היו שייכים לה, או לדני. "אהמ, אהמ. אני מבין שאני מפריע" אמר הארי וגיחך בגרונו מספר פעמים. טל פתחה את עיניה בלחץ, והביטה אל עיניו של דני. היא יכלה לראות את אותו הזיק שמופיע בהן במהירות, ונעלם באותה במהירות שבו הופיע. ************************************************************************************************* מה יגיד הארי? איך יגיבו טל ודני לתגובתו של הארי?! למה שניהם שאלו "מה אנחנו עושים?"-? אם התשובה ברורה מראש!
זהו-בננות! זה נגמר..להיום בכול אופן. אולי לבסוף אני לא יפרסם מחר עוד פרק-נראה כבר[זה יצא ממש ארוך!!].
מקווה שכולן אהבו[
], פחדו[
]\ הסתקרנו[
],צחקו![
] ובעיקר בעיקר..נהינו!
פרק הבא-מחר ת'אמת..למרות שאני די מתלבטת עכשיו..
סורי-לא מראש- על אומנות-טעויות-המקלדת
..שפוקדת את המקלדת שלי ואותיXDDD [קלי
U]
אוהבת הכי שבעולם!
בוט:]

yaelsee

New member
../images/Emo99.gif

חמודים. (דני וטל). את-כל-כך-מפרסמת-עוד-פרק-מחר-! תגידי, כמה זמן דאגי מתקלח??? נראה לי שהוא גמר כבר איזה 8 כינרות XDD קיצר, אהבתי. מחכה למחר (בתקווה שזה יתפרסם לפני 11, כי אם לא אני אוכל לקרוא את זה רק אחרי 5, וזה ->
[עצוב ביותר])

butbut

New member
../images/Emo24.gifחחחח..דאגי יסביר הכול בפרק הבא../images/Emo26.gif

שיתפרסם כנראה בכול זאת!:]

Little Sapir

New member
אהבתי ../images/Emo9.gif

מה הארי נדחף?!
אוף אני מחכה כבר שיקרה משהו ביניהם... ודאגי באמת מתקלח שנים D: שיצא כבר! אה ובבקשה שימי מחר עוד פרק... בבקשה... *מתחננת*

butbut

New member
../images/Emo23.gifחחח הארי חייב להידחף-להרוס רגעים מושלמים

אני שמה^^

lirazraz

New member
ואיי זה היה קורעעעXDD

חחחח כל הפיק אני רק צוחקת!! האישה הזאת בשירותים.. איך זה קפץ לך לראש? אמרת שאת מפרסמת מחר אז את לא יכולה להגיד פתאום לא!! תיזהרי (;]) אמרת שכן אז כן!! זה היה מדהיםם*-*

butbut

New member
XDD ../images/Emo205.gif אני כבר מפרסמת-ואממ.. האישה?

ת'אמת אין לי שמץ של מושג קלוש! XDD.. זה פשוט..הדבר החולני הראושן שעלה לי לראש XD

יעליקק

New member
פגר? מילה אחת: OMG !!! ../images/Emo15.gif

טוב יש לי מיליון דברים להגיייייייד D: ווואי פרק כ"כ כ"כ כ"כ מושלם !!! עכשיו כל מה שכתבתי על דף P: : 1. יכל- אין כזה דבר, כותבים: יכול היה. סבבה? [= 2. אחח זה משגע אותי שאנשים כותבים שתי נקודות (..) ולא שלוש (...) או אחת (.) חח D: אז תקפידי פליייז XD 3. הקטע שהארי חשב שטל שתתה? כ"כ מצחיק XDDD 4. איפה נחת חרגול הרים !? נקרעתי XDDD את לא מבינה מרוב צחוק דפקתי את הרגל במדפסת נראלי היא נשברה XDD 5. מי זה גודוגד XDDD אחח את כזאת קרועה [או יותר נכון דאגי] כ"כ צחקקקקתי. 6. ספגטי ברוטב נזלת P: XDDD 7. כשדני אמר א תהדברים שהוא שם בתוך הספגטי ברוטב נזלת, כשהוא סיים לומר כתבת 'השיב דאגי' במקום 'השיב דני' כי דני אמר .. גם לי קורה שאני מתבלבלת ביניהם בפיק שלי XD 8. כתבת שאת מקנא בעיניים של הארי ודני, התכוונת מקנא-ה- D: או סתם טעות מקלדת ^_____^ 9. אה היה קטע שדני כתב שהעיניים הבהירות זה נפוץ שם ובמשפט הזה תכבת פעמיים את המילה 'כאן' זאת אומרת משהו כזה: אה, זה נפוץ כאן, לכולם יש כאן עיניים בהירות. זה לא נשמע ממש טוב :\ 10. כשהם ייצאו לשירותים והיה את האיש המפחיד הזה, הייתי בטוחה שזה ג'ורג' המנהל !! נשבעת לך XDD 11. את כל הזמן כותבת בתוך משפט שמישהו אומר כל מיני דברים שצריכים גרשיים (" ") אז נראלי שעדיף שתעשי ככה (' ') אם הבנת אותי כי זה יותר נוח ... 12. חח נקרעתי שפגע לטל בראש הדם הזה עם הנייר טואלט XD זה גרם לי לשים את היד שלי על המצח כל החלק XD 13. לא הבנתי למה היה שם בקבוק ואם בנייר טואלט היה צבע או מה הלך שם א םלא אכפת לך להסביר P: 14. יש את הקטע שטל הסבירה לדני על המעריצות בשיראל את מי הן מעריצות אז כתבת שהיא אמרה לדני יש הרבה ולטום והארי או משהו כזה ואז דני שאל מה איתי משמע התכוונת לכתוב ל-דאגי- יש הרבה ולטום והארי, לא? D: זההההו, גאד חפרתי P: את מלכה אם קראת את כל זה [באותה מידה שאני מלכה כי קראתי את כל הפרק] XD אוההההבת אותך, מלכה שלי
-פגר- נ.ב. כל ההערות/הארות? הכל מאהבה
אוהבת אוהבת אוהבת אותך הכי הכי D:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אבל אפשר לומר ...

הוא יכול היה ללכת, בכל מקרה שאני כותבת את הפיק שלי בוורד זה כותב לי שגיאה כשאני כותבת 'יכל'.

rox love BSM

New member
אפשר אבל זה נשמע מפגר..

וורד זו לא בדיוק התוכנה לבדוק שגיאות יש הרבה מילים שהוא לא מכיר והוא עושה ש\ה שגיאה גם מתי שזה לא.. בכל מקרה אפשר להגיד "יכל" וזו לא טעות...

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif כן בטח- נשמע מפגר XDD

פשוט יכל נשמע מצוין, מתאים בול. עזבי, נו מה אני אתווכח איתך על זה !? לא יודעת אם אפשר לכתוב יכל או לא וכבר לא אכפת לי.

למעלה