יא-בייבי!פרקים 18+19

rox love BSM

New member
קודם כל מה את כועסת?

דבר שני אני לא התווכחתי איתך,פשוט אמרתי מה שאני חושבת ופיק שלך תכתבי מה שאת רוצה אני הערתי לגבי הפיק של בת-אל...

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif לא כועסת.

אני באמת אכתוב בפיק שלי מה אני רוצה, את רוצה להעיר לבת אל? תעירי בהודעה נפרדת.

butbut

New member
../images/Emo205.gifאני אוהבת אותךך!!XDD ../images/Emo23.gif אממ תגובה....

1)אני חושבת שדווקא כן אפשר-אבל טוב נו. 2)חח אופסי-טוב מעכשיו אני יקפיד על 3..[...] 3)XD שמחה לשמוע
4)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
5)
6)
7)גם אני><
8)אוקי אני אקח לתשומת
י..:] מ-ק-נ-א-ה 9)אכן-אני אחשוב כבר איך לפתור את זה 10)החלטתי לתת ממנו קצת הפסקה:]]XDD 11)כן,טוב אבל אני רגילה..כשהמורה שלי קראה את הסיפורי שלי בעבר- היא דוקא ביקשה ממני להשתמש ב- "".. 12)חחחח
13)אםם האישה-היא ציירת..בירקשו ממנה לעטר את המראות שם. והיא שמה את הבקבוק על המכסה שמעל האסלה[מאיפה שיורד המים] וזה פשוט נפל..ואז היא ניסתה להוציא את זה, ותקעה את זה עוד יותר. 14)כן זאת טעות,אני יודעת ><
קראתי והגבתי על הה--כולל!!XDD
טנקס-אני אוהבת תגובות בונות!! XDD

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo23.gif

את לא מבינה כמה צחקתי, כל המשפוחה שלי ישנים עכשיו כמו דובים
ואני מצחקקת להנאתי בקולי קולות ושומעת מקפליי
[Don't wake me up], באופן די משעשע, ככה קוראים לשיר ומה שאני עושה להעיר את המשפחה שלי. ואף פעם לא הבנתי למה לעזאזל
דביל עשה
ו
זה דבילי-.- וכן, הפרק יפה בטירופה
חןחן לרצות עוד פרק היום:) פליזוש?
אל תשאלי
זאת השעה.

butbut

New member
../images/Emo47.gifחחחח...קרעת אותי-אני גם צוחקת עכשיוXDD

XDDD תודה!

screamin pittas

New member
איזה רשע הארי../images/Emo3.gif

בבקשה תשימי עוד פרק! זה היה נורא קצר![אני יודת שכשמעלים את זה זה ממש ממש ארוך אבל כשקוראים זה מתקצר] אני מכורה

butbut

New member
../images/Emo191.gifקצר?XDDD דווקא הכי ארוך בתולדות הפיק!!

=]]] חח והעליתי דרך-אגב:]

Charley XD

New member
אההההההההההה !!

מה ? אני רוצה עוד פרק !! תשימי עוד אחד !! וואי הרגת אותי בכמה קטעים XDD "אם דאגי נתן לה לשתות שם משהו, אני נשבע שאני הורג את הילד הזה" אמר הארי והתרומם מן הספה. הבטחת וקיימת ... (והרגת אותי בין לבין) "איפה נחת חרגול-הרים?" קרקר דאגי בצווחה. "מי זה גודגוד?" אוי זה היה פשוט ... אני אפילו לא אפרט.. "אמר הארי מיד "כמו ספגטי ברוטב נזלת". טל עיקמה את אפה והביטה אל עבר דני בגועל. היא פתחה את פיה ושאלה "הכנת ספגטי ברוטב נזלת?". דני פרץ בצחוק והשיב "לא, אבל זה היה נראה כמו נזלת". XDD חוץ מזה שזה נשמע דוחחחחחחחחה הרגת אותי ... "אתה תרעיל את הילדים שלנו!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב יש עוד כל כך הרבה ... אני חושבת לסיים פה... ומה קרה לך ? את לא מפסיקה לייצר אנשים מפחדים ! אני כבר חייה בפחד מתמיד ... ואממ את חייבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לפרסם עוד פרק ! אז מה עם זה ארוך ? בוט כרגיל ... זה מדהים ואקזוטי... (
)
נו שימי כבר עוד פרק ! למה את בדיוק מחכה ??

butbut

New member
../images/Emo6.gifXDDDD....כן, אנשים מפחידים?XD

זה מוסיף מלח ופילפל לסיפור!! חחחח... תודו שבלעדיו זה היה יכול להיות-סופר משעמם! XDD... אמממ טנקס
יש עוד פרק=]

Charley XD

New member
XDD

טוב אני מגיבה לך על הפרק החדש פה ... הוא יפה !! אבל עוד פעם ... אנשים רעים, מגעילים וכו' .. דיי את הזויה !! אבל זה בהחלט טוב... אנשים חדשים תמיד יוצרים דברים מוזרים וחדשים XDD דאגי ? נישק ? מה ??????????????????? עוד פעם המתח הזה
אני חושבת שלסלט הזה חסר גם שמן ... הרבה שמן ... בוט זה מדהים

butbut

New member
../images/Emo23.gifXDDDDDDDDDDDDDDDD...אבל

הזוי=מצחיק=מפחיד...XDD חחח חסר קצת שמן..חסר נשיקות בפיק הזה..XDD=]]] אל תידאגי..המתח יגמר כשתיקראי את הפרקים הבאים=]

Charley XD

New member
מבטיחה ?

כי אחרת אני אגיד שחסר גם לימון לסלט... מה לעשות אני אוהבת אותו מתובל (ככה כותבים נכון ?
מה לעשות דיסלקטית שעובדת בספריה שכמותי ...) ואכן ... הזוי=מצחיק=מפחיד=
שלי מלא בנשיקות (עכשיו אני כותבת את פרק 43 [כןכן הוא ארוך מאוד] ויש נשיקה !! אוי .. ורק התחלתי ...) בוט

butbut

New member
כן../images/Emo70.gif...גם אני אוהבת תבלינים-בגלל זה

אני מוסיפה דמויות ותיאורים:]] XD ... אולי אח"כ אני יפרסם ספויילרים XDD אם יבקשו :]

Charley XD

New member
אני מבקשת !!!

אז כן ככה כותבים XDD בטח חצי ממה שכתבתי את לא מבינה ... לא נורא XDD בוט מה המסן שלך ? אני צריכה לשלוח לך אאמ משהו ? כדי שתביני ...

butbut

New member
../images/Emo23.gif אני מבינה הכול:]] שלחתי לך בפרטי ת'מסן:]

XDD..אני ישרשר ספויילרים למטה:]

Charley XD

New member
אהה הספויילרים ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה
אהה ורציתי לשאול משהו... הארי יותר מאמין ? לא נראה לי >< דני עם צלב כל הזמן...

Charley XD

New member
אבל..

בפיק זה הפוך לא ? הארי יותר מאמין ... או שאני זוכרת לא טוב ? XDD

butbut

New member
אממ...בפיק הארי הוא ה"שמרן" יותר..

לאוו דווקא מבחינה דתית. XD אבל בתכלס הבעיה של דני עם הדת שלו-והד היהודית של טל צריכה לעלות בשלב כלשהו,וגם יש אותה בפיק. אבל כמובן שאני חסכתי את זה ממכן..ולכן אני לא ישים כאן[בפורום] את כול הבעיות האלו:]

למעלה