../images/Emo126.gif חלק

-כולן ישנות?XDD../images/Emo126.gif
הארי התכונן לעצור את טל, בכדי לומר לה שהם סתם חבורה של דבילים. אך לדני ודאגי היו תוכניות אחרות. בתוך מספר שניות הם החלו לצחוק בצורה פראית שאין כמוהה. דני מצא את עצמו מסתכל על דאגי וצוחק בגלל הצחוק שלו, כשבעצם דאגי צחק משום הצחוק של דני. "אנחנו--" התחיל דאגי לומר,אך המילים נבלעו לו בצחוקו. "אנחנו, רק רצינו לבדוק. יואו!-". "איך את תגיבי " הוא אמר לבסוף והחזיק את בטנו. טל סובבה את פניה אליהם,עיקמה את הפרצוף שלה ואמרה "יופי לך, אני מקווה שעברתי את הבדיקה". "טל זה היה בצחוק" אמר דני והתקדם לעברה. הוא נעמד ממולה ועצר אותה. "טוב, אז זה לא היה מצחיק" היא אמרה, והלכה לעבר הארי שהחזיק לה את הדלת. "תודה הארי" היא פלטה בקול כאשר נכנסה אל תוך הרכב. "ליצנים" אמר הארי וחייך אליהם. ***** ברכב ציפתה להם נסיעה של חצי שעה, הארי הוציא את מכשיר האייפוד שלו מן הכיס, והחל להאזין למוזיקה מתוכו. טום פתח את הפלאפון, ודיבר עם הוריו שהיו בחופשה באיים הקאריביים יחד עם אחותו הצעירה. טל הביטה אל עבר דני וראתה אותו מביט ללא-מעש אל מחוץ לחלון, מתעניין במכוניות העוברות על פניהם. ואילו דאגי לעומת כולם רק שקע בשינה עמוקה. היחידה שלא מצאה את עצמה הייתה זאת טל. היא ניסתה להביט מחוץ לחלון, ולצלם לעצמה בראש את הנוף שנשקף. היא ידעה שיום אחד כול הפנטזיה הזאת תיגמר, היא רצתה לשמור לעצמה חוויות, ולזכור אותן לעד. לאחר כמה זמן ללא מעש, היא הטתה את ראשה אל עבר דני וראתה על פניו אוורשת משועממת. "דני?" היא שאלה בשקט,והביטה אל שאר הבנים בכדי לראות אם היא סוחבת גם את תשומת הלב שלהם. דני סובב את ראשו המתולתל אליה, והביט בה בעיני העגל הגדולות שלו. "כן?" הוא שאל בשקט. "כשאמרת שאני קלה, באמת התכוונת לזה?" שאלה טל . הוא מצמץ לרגע והביט בה בתמיהה בכדי לראות אם היא רצינית או לא. לבסוף כשראה שהיא אכן רצינית הוא גיחגך בגרונו, צחק ואמר "כן, את קלה מאוד. אגב טל, בקשר להיום בערב-" "אה באמת איפה אני ישן היום?" שאלה לפתע ונכנסה לדבריו. דני עיווה את פרצופו ואמר "יש לך כמה אפשרויות, או בחדר של אחד מאיתנו, ואותו האחד ישן בסלון בלובי. או שאת תישני בלובי, ממש נעים שם ואף אחד מאיתנו לא יהיה שם , אז תהיה לך פרטיות. אחרי הכול את וחברה של טום תהיו הבחורות היחדות שתקועות איתנו שם". "טוב" נאנחה טל ואמרה "אבל אני לא יכולה לישון לבד, אתה מבין? כאילו, שיהיו עוד אנשים בחדר. יש לי פחד, מגיל קטן ". היא בהחלט צדקה, לישון בחדר לבדה, ועוד עם האמרגן המטורף שמסתובב באותו בניין שהיא שוהה בו. זה כמו להיכנס לאחד מסרטי האימה הגדולים, ולהיות הדמות הראשית, זאת שמנסים לרצוח אותה ולבסוף כול חבריה מתים. דני חייך ואמר בקול רגוע "אל תדאגי, אנחנו נדאג גם לזה". "זה לא מה שאתה חושב," החלה טל להסביר. היא הרגישה שאולי דני לא הבין את כול כוונותיה עד הסוף. "אני פשוט לא רוצה להיות לבד, אם אפשר " היא אמרה ושניהם חייכו. החיוך של דני הרגיע אותה, היא ידעה שהוא לא יאכזב אותה. "זה בסדר, גם אני לא הייתי רוצה לישון לבד. בגלל זה בדרך כלל אני ודאגי ישנים יחד, שנינו פוחדים פחד מוות " אמר דני וצחק. "לפעמים בלילות אנחנו ישנים בבוקסרים, אבל בקיץ זה נורא בקיץ דאגי חייב להוריד—" "נראה לי שהבנתי" פלטה טל ועצרה אותו מלהמשיך ולפלוט מידע. טל לא ראתה את דני בדיוק, לא היה אור ברכב בזמן הנסיעה. אבל היא יכלה להרגיש אותו ,היא ישבה ממש על-ידו. מה שהסיח את דעתה יותר מכול היה הריח של הבושם הנשכר שלו, הבושם הכול כך נעים שהיא אהבה. "אתה יודע, באמת שפחדתי היום. להיות שם עם האמרגן שלכם לבד, בלי אף אחד. חשבתי כבש ששכחתם אותי, ושהוא הולך לעשות לי דברים שמעולם לא רציתי שמישהו יעשה בי" לחשה טל בשקט והתקרבה אליו. דני נשך את שפתו התחתונה בכאב ואמר "אני מצטער, כלומר בשבילך. אני בטוח שזאת לא חוויה נעימה, באמת שבאותו הרגע ששמעתי את הקול שלך הלב שלי קפץ.ניסיתי להיכנס בדלת בכול הכוח שלי". גם ליבה של טל קפץ, הוא החמיץ בקירבה וגרם לבטן שלה לעשות מספר התהפכויות מהירות. "אני פשוט רציתי לומר לך ששמחתי לראות אותך," אמרה טל "ואת הארי" היא הוסיפה. "גם אני, ברגע שניכנסתי ראיתי אותך רצה וקופצת עלי, ורק אז הבנתי עד כמה באמת דאגתי. כאילו, אני לא בטוחש אני מסביר את זה טוב, אבל פשוט בתוך תוכי לא רציתי שיקרה לך משהו. כולנו ניקשרנו אלייך מאוד, את כמו—" הוא התחיל את המשפט אך מיד שתק, הארי הוריד את האוזניות שלו וקטע את דיבורם בשאלה. "תגידו עוד כמה זמן מגיעים?". טל הביטה על שני, ואז על הארי ואמרה "תשאל את טום, הוא יודע הכול". הארי השיב ב"תודה" מהירה והלך אל קצה הרכב הקטן בכדי לשאול את טום. דני הביט על טל ואמר "לא חשוב, במילא אני לא יכול לומר לך—" הוא ניקטע שנית על ידי טום שהתקדם אליהם ושאל את הנהג בקול "ג'ימי,עוש כמה זמן אנחנו מגיעים?". דני הביט אל עבר טל וגילגל את עיניו, טל צחקה והרגישה את הסומק העז ואת ליבה מפרפרים בתוכה. כול גופה התרגש,היה הרגישה רגשות שמעולם לא גאו בה בצורה שכזאת. היא רצתה להפסיק אותם\ היא פחדה מפניהם. פחדה מן הלא-מוכר. ***** ברגע שהם הגיעו אל המלון, השאלה "איפה טל תישן?" נשארה תלויה באוויר. טום מיהר לחזור אל החדר שלו, בשביל שיוכל להתקשר אל החברה שלו, ולדבר איתה ביחידות. הם רבו כנראה במהלך הנסיעה, משום שטום ניתק באמצע השיחה ונראה עצבני עד מאוד. הארי, טל ודני לעומתו, התחרו במרוץ אופנועים שמצאו על יד הטלויזיה. בזמן שטל והארי משחקים כצוות על שחקן אחד, ואילו דני על האחר. "הארי שמאלה!" צעקה טל והצביעה את עבר המסך הדק. "לא, לא. טל ,ימינה. אנחנו נתנגש ב--" הארי החל לומר, אבל הוא לא הספיק להשלים את משפטו וכבר הם התנגשו בעץ, ונפסלו. "או כן! מי המנצח? מי? מי? " קרא דני בגאווה וקפץ על הסלון מספר פעמים. "מתלהב! אתה רימית. אני וטל הרבה יותר טובים ממך. רק הייתה לנו תקלה קטנה! " אמר הארי בכדי להקגן על הכבוד האובד שלו ושל טל. "נכון מאוד" אמרה טל וצחקה. "אתם פשוט בוכים כי לי יש-קורדי, קורדנצ., קורדינציה יותר טובה!" זעק דני וצחק כמו מטורף. "אתה מטורף" זרקה אליו טל, צחקה, והביטה אל המקום בו ישב דאגי. הוא סתם ניגן על הבס שלו, העביר את אצבעותיו ללא כול מטרה. הוא נראה כמו מישהו המנסה לגרום לאצבעותיו לזוז מעצמן, ולנגן על המיתרים. "דאגי?" קרא הארי וניסה לעורר אותו. "ממ..." החזיר דאגי מבלי להרים את ראשו. הארי נטש את דני וטל, ונעמד מולו. הוא העביר את ידיו אל מול פניו ושאל "מה לעזאזל אתה עושה? ". דאגי הרים את עיניו הכחולות ואמר "תרגילים לאצבעות שלי, הן ממש כואבות" ,והחל למשוך אצבע אחר אצבע. טל הביטה בו, צחקה ושאלה "רוצה מסג'? ". דאגי הסיט את מבטו לכיוונה, חייך ושאל בנימה נבוכה "באצבעות? ". טל הנהנה לאות "כן", והרעידה את כול ראשה. היא הביטה בו בשקט וחיכתה לתשובתו. "כן" הוא אמר ונראה נבוך אך ניסה בכול דרך אפשרית להסתיר זאת. הוא הוריד מעליו את הבס, וגם את הז'קט שלו וניגש לשבת מולה. טל מתחה את הזרועות שלה, וסימנה לו להושיט לה את הידיים שלו. היא החזיקה את האצבעות שלו, והביטה עליהן. הן היו ארוכות, דקות ושבריריות. שונות, כמו שני קצוות העולם, מאצבעותיו של דני. "היי, " היא קראה וחייכה "יש לך לק שחור ". הוא הרים את אצבעותיו, הרים אותן אל מול פניו והביט עליהן. על הציפורניים היה מרוח לק שחור מקולף.
יש במשך~~
. מצטערת על הדילי שוב בנות.. >< המחשב. כבר לא נשארו לי קללות בשבילוXDD..