יא-בייבי! פרקים 7+8

Charley XD

New member
בוט לפה!! ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אוקי דבר 1 המחשב שלך לא היחידי שטיפש -__-" ניסיתי שנייייייייים להגיב אתמול ללא הצלחה.... ועכשיו : אני ממש אוהבת את פיק שלך
הכתיבה שלך לפעמיים ממש מצחיקה אותי, המילים ה'גבוהות' שלך פתאום ממש מצחיקות אותי השטויות שהם עושים ואיך שאת מתארת את זה ... אוי גאדדדדדדדדדדדדדדדדד הם כאלו חמודים היה לי משהו שממשצחקתי ואני כבר לא זוכרת באיזה קטע זה היה ומה זה היה בגלל המחשב הזה !! טוב ומכיוון שי לי משהו מיוחד להארי ולדרמסטיקס שלו (!) אני חייבת להגיד עשית אותו ממש מתוקקקקק למה נראה לי שהכל נשפך על האמרגן המסכן הזה ? XDDD טוב סורי על החפירה המטורפפפפפפפפפפפפפת שלי ... אבל רק שתדעי ממש אהבתי...

Charley XD

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif למה זה שינה את הכיוון ?

מה עובר על זה ??!! מחשב מפגר -__-"

butbut

New member
XDDDD גם את אוהבת את הדרמסטיקס שלו?../images/Emo23.gif

XDD...גמני:] חחח...מזאת אומרת נשפך?מגיע לו-הוא זבל[כמו התפוז..XD]. וזה בסדר-אני-מתההה-על-חפירותת:]זה הכי מעניין לקרוא אותןן=]
תודה רבה!אני ממש שמחה לשמוע:]

Shir Girl XD

New member
בת- אל את מלכה../images/Emo47.gif

אחרי 4 ימים סוף סוף הצלחתי לקרוא את הכל וזה היה כל כך שווה הארי- איזה מתוק הוא איזה ג'נטלמן איך הוא פרץ את הדלת כמו בסרטים ואבל טל קפצה על דני חח אדיר, ועם השרירים
, ובמיוחד שהוא הלך עם דאגי למארגנזבל
. דני- וואי תמיד הוא מצחיק אותי. עם הלק, איך שהוא התלהב שהוא ניצח והשיחה שלו ושל דאגי עם ה"יקירי.." ובנוסף לזה הטימטום שלו: דני פלט צחוק והתגלגל על הריצפה.הוא התיישב על ברכיו ושאל "הארי ג'אד? הארי ג'אד מבוגר? הארי עדיין משתין בתחתון ואתה קורא לו מבוגר?". הארי סובב את פניו אל עבר דני ושאל "ומתי זה קרה?". דני סובב את ראשו ואמר "לא זוכר, אני רק יודע שזה קרה לאחד מאיתנו". "לי,טיפש!" קרא דאגי והצביע על עצמו בגאווה. וואי זה קרע אותי מצחוק וואי וגם "הילודאה-שיאשבאת-לידי-מהממאת" אמר דני שוב ושוב. חחמווד דאגי- איזה מתוק הוא שם לה שיר ואיך הוא התעצבן על אמרגן איזה מאמי
*זה כמו שיר Silence Is A Scary Sound רק ששם דני תקע לי לשון בעין* *ובעיקרון את השיר של טיטניק שזה נשמע כמו דאגי אני לא זוכרת מי אמרה לי אבל זה לא הוא* ואבל אלה שילוב
וטום- חמוד כמו תמיד. דואג
וג'ורג המארגן הזבל הזה- וואי אני שונאת אותו רציתי לרוץ אליו עם נבוט ולתת לא בראש, למחוץ אותו כמו פחית ריקה ואחר כך לבעוט בה הוא עיצבן אותי אני מקווה שהוא יקבל את הלק על הדגים או בראש... נ.ב. אני לא יודעת למה אבל הקטע ש.. "לא זה לא, זאת גברת-שריר. היא אמורה להיות רזה" אמרה טל וחילצה את עצמה מזכיר לי את מרי מחתולים בצמרת "בנות לא מתחילות מריבות, הן מסיימות אותן" חח אל תחפשי קשר סליחה על החפירות ההיסטריות שלי
את פשוט מלכה ובמיוחד אם את גם קוראת את זה!

kelly7i

New member
ממה באמת יש לה בלוטה בראש?

חחחחחחחחח והרג אותי הקטע של השרירים וזהXDD איזה חעמודים, דרש אבל שכל אחד יתחיל להרים אותה!XDDDDDDD

butbut

New member
מה היא לונה פארק?XDDDאממ יש לה בלוטה בראש

מהמכה. כנראה שהיא נתקלה במשהו בלי שהיא שמה לב. בכול זאת-היה חושך ואלוהים יודע מה היה בחדר ואיך הוא נראה.

Yu vi

New member
אעאע דווקא במתח?!!!../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

אני חייבת להגיד לך שאני גמורה מעייפות והכרחתי את עצמי להישאר ערה עוד קצת בשביל לסיים לקרוא =] הפיק שלך כלכך סוחף ואנלא יכולה להפסיק לקרוא!! D: ממש אהבתי את הפרקים מתחילים להרגיש את המתח באוויר ~
חחחחחחחח ואת ממש רעה!! מה זה הסוף המותח הזה?
דמ עכשיו לחכות על ליום שלישי. ~

butbut

New member
XDDD כן אני רואה-את סיימת את זה ב-2 ומשהוו

<<<!!!!!!! XDDD.. תודה רבה-חחח אני רעה?לא..אני סתם אוהבת למתוח
. XDDDD...אני חושבת שהיה לי בעיה עם הפרקים הבאים-הם יצאו ארוכים יותר מידי..קצת הגזמתי בכתיבה לגמרי. אז אני אצטרך למחוק חלקים שאני לא אוהבת ><

Yu vi

New member
לא!!!../images/Emo85.gif

מה פתאום למחוק?
!!! להשאיר כמו שזה! מקסימום יצאו 10 חלקים, אני בטוחה שרוב הבנות פה שמחות לקרוא אפילו שזה הרבה :] חחחחחחח וסיימתי ב2 וחצי כי קראתי ממש ממש ממש לאט XD

butbut

New member
../images/Emo205.gifאבל זה יהיה לפרק אחד..אממ..6 או 7 חלקים!

זה טירוף!! איך תקראו? זה המון!!זה אשכרה כמו לקרוא ספר.. גם ככה זה כמו ספרון קטן-אז מה יהיה על 6-7 חלקים?? XDDDD הן יתלו אותי!!! הקריירה שלי תיפסק!!XDDDDD

yaelsee

New member
אז מה אם זה יהיה ארוך?

אני בעד, הפיק שלך מדהים! היום בבוקר הייתי צריכה ללכת למשהו בתנועה, ולא יכולתי להפסיק לקרוא אז איחרתי XDD

butbut

New member
באמת?XDDאז אתן אוהבות ארוך?כי

עכשיו עכשיו מחקתי פולל קטעים מהפיק שלי המיוחד הפרקים ראשונים כדי לא להכביד עליכן. זה היה אמור לצאת 6-7 חלקים לכול פרק ופשוט כשפירסמתי מחקתי פוול.. הייתי חייבת לא להבהיל אתכן.. XDD

butbut

New member
חחח..אבל אז זה יצא ארוך יותר מפיק-וארוך

בשבילכן לקרוא=] זה כבר יהיה ספר קטן. ואת רוב הפרטים המלאים אני שומרת לספר שאני מקווה להמשיך לכתוב.

Yu vi

New member
אבל... אז מה ../images/Emo10.gif../images/Emo85.gif

יש פיקים שכל פרק שלהם הוא בערך 10 חלקים בהודעות כאן הכי כיף זה לקרוא פיק ארוך כי ברגע שהוא סוחף ומעניין, לא רוצים שהוא ייגמר אהמ. ^^'

butbut

New member
בסך הכול אתם קוראות בכול שישי ושלישי

9 חלקים-שזה אומר 18 חלקים בשבוע. וואו! XDD

למעלה