יא-בייבי! פרקים 7+8

butbut

New member
huh lovely!! איך אפשר שלא?../images/Emo99.gifהבנאדם

הוא פשוט מגנט! XDD

just orr

New member
אעאע נכון ../images/Emo99.gif

"מגנט" XDDDDDD אז זה אומר ש... אנחנו מתכות? O.O חעח אני מתכת! אני מתכת!

just orr

New member
חחחחחח ברורר XDDD

את מתכת מיוחדת! את.. את... כספית! XDDD *זה משהו, כבר העלית את הפרקים החדשים והשירשור הזה עדיין פעיל חלקית. [מאוד חלקית.. בעצם.. זה רק אני
אז לאמשנה]*

McFly rullz

New member
../images/Emo178.gifילדה,רק עכשיו סיימתי לקרוא הכל.

שלושה ימים קראתי את זה!!!!!!! לא ברצף כמובן... וזה ממש יפה. עאעאאאעאעא כשאני קוראת את זה אני אומרת כמה שלי גרוע~
זה נשמע כ''כ אמיתי כזה..לא יודעת !חחחח זה מדהיייייייייים
עשית את דאגי כזה חמוד פה
טוב,הוא חמוד גם ככה...XD שוב חפרתי
אהבתיייייייייייייייייייייייייייייי

butbut

New member
"לא ברצף כמובן"-XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

גאש חחחחחחחח... thanx! דאגי חמוד במציאות..ולפעמים הוא חרא...איכשהו צריך לשלב את זה ^^

McFly rullz

New member
../images/Emo9.gifלא לוקח לי לקרוא פיק ברצף -3 ימים!

אם לא קוטעים אותי יקח לי רבע שעה או יותר... דאגי חמוד כפרע עליוו
וגם את
עווווודדד

butbut

New member
חחח../images/Emo24.gifיום שלישי עוד פרק:]

מה 15 דקות? אני חייבת גם לנסות לקרוא את זה יום אחד אחרי שאני מפרסמת.. מעניין כמה זמן זה לוקחXD

McFly rullz

New member
אני לא שמה לב כמה זמן לוקח,

אבל זה לא לוקח מלא מלא מלא זמן^_^ אני גם אוהבת לקרוא

butbut

New member
XDDDבגלל זה אני עוקבת אחרי כול הפיקים

כאן אני אוהבת לקרוא ^^

Shir Girl XD

New member
בת-אל את מלכה ../images/Emo47.gif תתכונני לתגובה בחפירה

אחרי 4 ימים סוף סוף הצלחתי לקרוא את הכל וזה היה כל כך שווה הארי- איזה מתוק הוא איזה ג'נטלמן איך הוא פרץ את הדלת כמו בסרטים ואבל טל קפצה על דני חח אדיר, ועם השרירים , ובמיוחד שהוא הלך עם דאגי למארגנזבל . דני- וואי תמיד הוא מצחיק אותי. עם הלק, איך שהוא התלהב שהוא ניצח והשיחה שלו ושל דאגי עם ה"יקירי.." ובנוסף לזה הטימטום שלו: דני פלט צחוק והתגלגל על הריצפה.הוא התיישב על ברכיו ושאל "הארי ג'אד? הארי ג'אד מבוגר? הארי עדיין משתין בתחתון ואתה קורא לו מבוגר?". הארי סובב את פניו אל עבר דני ושאל "ומתי זה קרה?". דני סובב את ראשו ואמר "לא זוכר, אני רק יודע שזה קרה לאחד מאיתנו". "לי,טיפש!" קרא דאגי והצביע על עצמו בגאווה. וואי זה קרע אותי מצחוק וואי וגם "הילודאה-שיאשבאת-לידי-מהממאת" אמר דני שוב ושוב. חחמווד דאגי- איזה מתוק הוא שם לה שיר ואיך הוא התעצבן על אמרגן איזה מאמי *זה כמו שיר Silence Is A Scary Sound רק ששם דני תקע לי לשון בעין* *ובעיקרון את השיר של טיטניק שזה נשמע כמו דאגי אני לא זוכרת מי אמרה לי אבל זה לא הוא* ואבל אלה שילוב וטום- חמוד כמו תמיד. דואג וג'ורג המארגן הזבל הזה- וואי אני שונאת אותו רציתי לרוץ אליו עם נבוט ולתת לא בראש, למחוץ אותו כמו פחית ריקה ואחר כך לבעוט בה הוא עיצבן אותי אני מקווה שהוא יקבל את הלק על הדגים או בראש... נ.ב. אני לא יודעת למה אבל הקטע ש.. "לא זה לא, זאת גברת-שריר. היא אמורה להיות רזה" אמרה טל וחילצה את עצמה מזכיר לי את מרי מחתולים בצמרת "בנות לא מתחילות מריבות, הן מסיימות אותן" חח אל תחפשי קשר סליחה על החפירות ההיסטריות שלי את פשוט מלכה ובמיוחד אם את גם קוראת את זה!

butbut

New member
OMG קראתי הכול ואת יצאת ../images/Emo47.gif<<<!!!!XDD

אז ככה..וואו 4 ימים? גאש-ידעתי שזה יצא ארוך מידי..בטח כול אחת כאן[חוץ מקלי] לקחה פולל הפסקות. חחחחחח... אממ..אז דבר ראשון-וואוואוואואואואואואואואאא.ווו...תודה על התגובה! אהבתי לקרוא אותה..מאודאודאודואדאוד!!
XD דני יוצא טמבל כמו תמיד-ומקפליי בכללי..חלק מה'קטע' שלהם זה להצחיק אחד את השני מרוב שיעמום XDD.. שמחה שאהבת! ו..בקשר לחתולים בצמרת[שאגב-אני מכורהההההההההההההה לסרט הזה!הוא ברוליינט פשוט!]..XDD לא מצאתי קשר. אבל מה שטל אמרה מתאים למרי להגיד XD. וזה בסדר!אני מתה על חפירות!!זה נותן לי יותר מוטיבציה ודקות של חיוך מטומטם על הפרצוף.
שוב
תמיד:]

Yu vi

New member
אני גם לא לקחתי פווול הפסקות P:../images/Emo85.gif

נכון שאת מעלה תפיק שלך היום בחצות?!!! נכוןנכוןנכוןנכון?!?!
~בבקשה?
~

butbut

New member
OMG היום יום שני?מחר יום שלישי??...רצה לבדוק

במערכת של הבית ספר><. אהההההההההההה!!!אני לא לומדת מחר!!! ישישישישישישישישישששששש אני בבית!!! ^^ אממ..יובלי אני לא יודעת-נראה כבר.. אני מתלבטת לגבי חלק כלשהו[כן-כן תתפלאו אני עדיין עורכת אותו בקצב מטורף]...למחוק או לא למחוק.. להוסיף או לא להוסיף. כי שמתי לב ש-5 חלקים זה יותר מידי!.. אנשים אשכרה קוראים את זה אחרי 5 ימים XDD..

butbut

New member
אבלאבלאבל בנות כתבו כאן שזה העייף אותן

אני לא רוצה שהקריאה תעייף-אני רוצה שהיא תהנה חח=]]

Shir Girl XD

New member
לא לקחתי הפסקות פשוט לא יכולתי

לקרוא את זה מיום חמישי כי הייתי אצל אחותי וחזרתי ביום שבת בערב ובראשון הייתי מתה מעייפות אז היום קראתי הכל! בלי הפסקות

למעלה