בת-אל את מלכה ../images/Emo47.gif תתכונני לתגובה בחפירה
אחרי 4 ימים סוף סוף הצלחתי לקרוא את הכל וזה היה כל כך שווה הארי- איזה מתוק הוא איזה ג'נטלמן איך הוא פרץ את הדלת כמו בסרטים ואבל טל קפצה על דני חח אדיר, ועם השרירים , ובמיוחד שהוא הלך עם דאגי למארגנזבל . דני- וואי תמיד הוא מצחיק אותי. עם הלק, איך שהוא התלהב שהוא ניצח והשיחה שלו ושל דאגי עם ה"יקירי.." ובנוסף לזה הטימטום שלו: דני פלט צחוק והתגלגל על הריצפה.הוא התיישב על ברכיו ושאל "הארי ג'אד? הארי ג'אד מבוגר? הארי עדיין משתין בתחתון ואתה קורא לו מבוגר?". הארי סובב את פניו אל עבר דני ושאל "ומתי זה קרה?". דני סובב את ראשו ואמר "לא זוכר, אני רק יודע שזה קרה לאחד מאיתנו". "לי,טיפש!" קרא דאגי והצביע על עצמו בגאווה. וואי זה קרע אותי מצחוק וואי וגם "הילודאה-שיאשבאת-לידי-מהממאת" אמר דני שוב ושוב. חחמווד דאגי- איזה מתוק הוא שם לה שיר ואיך הוא התעצבן על אמרגן איזה מאמי *זה כמו שיר Silence Is A Scary Sound רק ששם דני תקע לי לשון בעין* *ובעיקרון את השיר של טיטניק שזה נשמע כמו דאגי אני לא זוכרת מי אמרה לי אבל זה לא הוא* ואבל אלה שילוב וטום- חמוד כמו תמיד. דואג וג'ורג המארגן הזבל הזה- וואי אני שונאת אותו רציתי לרוץ אליו עם נבוט ולתת לא בראש, למחוץ אותו כמו פחית ריקה ואחר כך לבעוט בה הוא עיצבן אותי אני מקווה שהוא יקבל את הלק על הדגים או בראש... נ.ב. אני לא יודעת למה אבל הקטע ש.. "לא זה לא, זאת גברת-שריר. היא אמורה להיות רזה" אמרה טל וחילצה את עצמה מזכיר לי את מרי מחתולים בצמרת "בנות לא מתחילות מריבות, הן מסיימות אותן" חח אל תחפשי קשר סליחה על החפירות ההיסטריות שלי את פשוט מלכה ובמיוחד אם את גם קוראת את זה!