יא-בייבי! פרקים 7+8

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמ-ד-ה-י-ם-!!../images/Emo9.gif

הפעם שמתי לב לל.. יש המשך~~
חחח..xDDD ממש אהבתי תודה!!

butbut

New member
חחחXD כע הפעם השתדלתי להדגיש אותם

כדי שאת תשימי לב...ולכולם בתכלס=]]
בבקשה=] ותודה לך

butbut

New member
חחח כע הפעם השתדלתי להדגיש אותם

כדי שאת תשימי לב...ולכולם בתכלס=]]
בבקשה=] ותודה לך

butbut

New member
רררר...../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif../images/Emo70.gif..!!!!!!!!!!!שונאתותך><

Lex 1

New member
../images/Emo99.gif בוט בסוף יהיו לי בגללך בעיות ב..

שלפוחית השתן! ><" אני חושבת שעברה לה שעה מאז שהתחלתי לקרוא את הפרקים הנ"ל ובכל הזמן אני עוצרת את השתן המציק שהקשה עליי את הקריאה! XDD חצוף.
. בקיצור, מנעתי מעצמי להשתיק כי זה היה כ"כ מרתק ופשוט טוב!
היה כייף
מחכה ליום שלישי.

Lex 1

New member
אוו יאא הייתי צריכה לתקן את עצמי... ><"

**מנעתי מעצמי להשתין.. טחחחח טחחח כן זה כאב אח"כ.
. TMI

butbut

New member
חחחח כאב?יואו אני מכירה את ההרגשה><

התאפקתי במשלך שיעור כפול של תנ"ך וקיללתי בתוך הלב שלי את אברהם... 5 דקות לפני סוף השיעור פשוט יצאתי בלי לשאול את המורה,אם לא הייתי יוצאת זה היה...לא טוב

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג בוט, זה מושלם$%#!@%../images/Emo99.gif

אני חולה על הפיק הזה D:: את כותבת כלכך יפההההה, איזה מתח ]; מחכה להמשך ^^

Dana Argamen

New member
אוווווו../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

איימ אין לאב. דפנטלי
נהניתי מכל שנייה. לא יכולה לחכות בשביל לקרוא את ההמשך!

butbut

New member
חחח ../images/Emo23.gif תודה רבה=] הכי משמח אותי זה

לשמוע שאנשים נהנים מזה. אחרי הכול זה הכי חשוב, לא?

Dana Argamen

New member
אני יכולה להבטיח לך שאני בהחלט נהנית מזה!

זה ממש פאנפיק איכותי. (חחח חשתי XDDD) גם אני כותבת, אגב.. ובגלל זה ממש חשוב לי כל עניין הכתיבה והאיות והעלילה וכל זה, כי אני חשה שאני מבינה XD (טוב אני קצת, יש לי כבר 2 סיפורים! אבל זה לא לפורום..חח) וגם אני מבינה תקטע שהכי כייף לשמוע שאנשים נהנים [ביקורות טובות וזה]..זה נותן מלללא מוטיבציה.. ככה שקבלי המוווון חיבוקים
זה מדהיםם!

butbut

New member
ריילי?סיפורים של על מה?

ואמממ..את ממש צודקת! תגובות זה באמת מוטיבציה-זה מכניס בי כזה עוד "פוש" כזה בשביל לכתוב מין כוח.. הייתי שמחה לקרוא את הסיפורים שלך-אני אוהבת לקרוא. ואת באמת כנראה מבינה-זה בסדר..את אוהבת לכתוב והגיוני שתחקרי על כול הטעויות והדברים המציקים שיכולים להתשנות ולהפסיק להרוס את זה. בכול אופן..תודה רבה..שמחה לשמוע שאת חושבת, ובנות כאן בכללי, שזה פאנפיק איכותי.

Dirty wings2

New member
פשוט מדהים!../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

לא הפסקתי לצחוק מהשטויות שלהםXD וואי את כותבת כ"כ יפה!! מ-ד-ה-ים!

butbut

New member
חחח כן גם אני ת'אמת..[צנועה-את אמורה-להיות

צנועה בת-אל XDDD].. >< פשוט תודה!!

just orr

New member
מסכנה הדמות XDDDDD

עכשיו היא מלאה בלק. >< וואי הפרקים האלה פשוט מדהימים
הרגת אותי עם כל הקטע הזה של ה'מזל רע'!!!!!!!! XDDDDDD את ראית עד עכשיו איך זה הצחיק אותי... אז עכשיו בכלל XDDDDDDDD המנג'ר מעצבן. שימות. טוב, אז שלא ימות... שייסע לעשרים שנה לבקר את הקרובים שלו בסין, ויעזוב את טל ומקפליי בשקט >< "הילודאה-שיאשבאת-לידי-מהממאת," אוקיי זה פשוט קרע אותייייייי XDDDDDDDDDDDDDDDD ווי היו עוד מלאאאאאאא דברים שהצחיקו אותי.. אבל אין לי כוח לחפש אותם, תסלחי לי? ^^" אה ובקשר לדאגי-טל-דני. פליז שלא יהיה משולש
שלא תצטרך לבחור
שתלך לדאגי. [לא שיש לי בעיה עם דני חס וחסה, אבל דאגי... יותר מתאים כזה לאדעת איך להסביר
] יואו, זה פשוט כזה מהמם. מוכשרת אחת.
[תדמייני שזה רק חצי כתר, כי כבר הסכמנו שהחצי השני אצלי.
סתםסתם XD]
לא, ברצינות. אני חייבת להפסיק לחפור בתגובות. ><

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..OMG

אני פשוט יושבת וצוחקת כאן!! אני מתה על החפירות שלך!!!XDDD.. המנג'ר צריך להיעלם-אבל הבעיה היא שהוא הולך להפתיע עוד..להציק[ספויילרXD]. וכן אני יסלח לך ^^. ובקשר למשולש-אני יכולה להגיד לך מעכשיו [ספויילר]...שלא יהיה קשה לה לה לבחור... יקרה להם משהו שישנה את הכול!! פשוט הכול! כמו שקורה בחיים המציאותיים..נקודות שמשנות את החיים:] חח וסבבה
[חצי כתר] אצלך:]
את חייבת להמשיך לחפור אני אוהבת את זה!

Dana Argamen

New member
ג'יזס למה את עושה לי את זה? ><

מה לעזאזל "ובקשר למשולש-אני יכולה להגיד לך מעכשיו [ספויילר]...שלא יהיה קשה לה לה לבחור... יקרה להם משהו שישנה את הכול" ?! איך את יכולה להגיד משפט כזה בלי לשנוא את עצמך? XD עכשיו אני צריכה לשבת כאן ולחשוב על שאלת מהות החיים - האם זה יהיה דני או דאגי. חתיכת מחשבה רצינית :\ אני אומרת דני. כי הוא הפייב שלך XD

butbut

New member
חחחחח בא לי להגיד לך-אבל אני חוסמת את

עצמי מלעשות את זה.. את תיראי כבר..זה ייפתר בדרך מצחיקה דוווקא.. \טוב די די ברגע זה אני מפסיקה להזרים לכאן ספויילרים חחחחחחXDD

למעלה