יא-בייבי!פרקים21-22

rox love BSM

New member
מיקי אם את כל כך סובלת..

אז במקום "טל" תשימי "מיכל" ואז זה לא יהיה נורא כל כך.

butbut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמחזקת ומכפילה ומשלשת ומרבעת!!!!!!XDD

התיאורים הולכים להיות "קשים"..בואי נגיד את זה ככה>< כדאי לך לשים "מיכל" במקום "טל" אם את לא רוצה להרוג אותהה.XD

m i c k e y 15

New member
#%@#%@#%

אוף אוף חחחחחחח יש לי שנאה מרובה אליהההה אר היא כל כך מעצבנת... למה למה את עושה לי את זה
כמה שאניי אוהבת את הפיק הזה..אני..אני חושבת ש..... אני אצטרך להפסיק לקרוא........
או שאני אנסה את מה שאמרתן
זה יותר הגיוני![ אבל היא תמיד תשאר לי בראש
] אר תעיפי את הטל הזאתי בחזרה לישראל או שאני יעשה את זה!

butbut

New member
חחח אני מציעה לך לשים "מיכל" במקום "טל"..

יש לי די הרבה סתנות מטורפות..שכולן מלאות בתיאורים של גוף..שיער..קול..נגיעות.. נו את יודעת:} XDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo2.gif

פחותת במתחח?!! הכיי במתחח!! מחכה מחכה מחכהה ליום שלישי!!

l i t a l 369

New member
יופי, אני עכשיו יותר במתח ממקודם ../images/Emo69.gif

דאגי טל דאגי טל דאגי טל אעאעעאאע
אני בלחץץץ , מצד אחד רוצה שהיא תתנשק איתו מצד אחד לא, מסכן דני
-למרות שדברים כאלה לא תמיד חייבים להגיד-
אבל בכל מקרה גם אם היא לא תגיד-זה בטוח יתגלה מתישהו ואני לא אוהבת את ג'ורג'
תעשי שירו בו
האאאאאאאא ואני אוהבת את רון אבל אם הוא יתחיל לתחנן על טל ולהרוס לה עם מקפליי... אני כבר לא יאהב אותו הוא יהפוך לרערערערע
-כמו בת 4 אני מדברת
-

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif קבלתי דמות לבקשתי? ../images/Emo12.gif

חחח את יכולה להשאיר כמה זכרים שא רוצה
זה יותר טוב מבנות
הספויילרים לא עזרו במיוחד.
~מתח מתגבר~

butbut

New member
אכן:] חחXD..

זכרים-XD לא חסר בפיק הזה..חח
..רק עוד 3 ימים:]

McFly rullz

New member
כבר אמרתי לך אם את לא תוציאי את זה לספר!!!!!!

אני אהרוג אותך
אעעאעאעעאעאעאעאע זה נשמעע מעולההההההההההה דאגי וטל
''את אוהבת אותי?WWשאל דאגי בשקט אעעעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעא כןןכןןןן שתגיד אני אוהבת אותךךךךךךךךך אני גם מחכה שזה יצא ספר שיהיה לי מה לקרוא על מקפליי שמצשעמם לי....><

butbut

New member
חחח ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif..XDD ת'אמת../images/Emo58.gif

היא די תמשוך את התשובה..כאילו יהא לא ממש תגיד..מה שהיא חושבת-מרוב התרגשות\פחד-אבל..יקרה..משהו..מאוד..אממ..מפתיע! XD
ותודה! ^^ ואגב הספר לא יהיה עם השמות שלהם-או השם של הלהקה "מקפליי".. אני משנה את זה:} אבל זה ייהה אותו העיקרון..XD

McFly rullz

New member
כןן...כי זה זכויות יוצרים או אנא ערף מהXD

אבל אני אחשוב שזה עליהם

איה~~~

הבטן... תראי מה את גורמת לי... אני כבר מתה לקרוא את הפרק... אני אקום ביום שלישי בשש[לא אני לא!] ואני אדפיס את זה לביס ואני אקרא את זה שם!~~ אוב די! יש לי בעיות~

גרבע

New member
אעאע O:

אוף בא לי כל כך לקרוא XD אבל אני חייבת לעוף.. אני צריכה לקום מחר ב-5 >< אני רק בפרק 17 >< מחר אני אקרא הכול XD ביי ביי 3> 21:21 D:

גרבע

New member
אעאעא DD:

אוף בא לי כל כך לקרוא XD אבל אני חייבת לעוף.. אני צריכה לקום מחר ב-5 >< אני רק בפרק 17 >< מחר אני אקרא הכול XD ביי ביי 3> נ.ב אהבתי את הסיפור D: 21:21 D:

butbut

New member
חחחח לא נורא!:} את די קרובה אלינו^^

פרק 17 זה אחד ה-פרקים
|חיבוק" טנקב-כייף לשמוע!

תהרגי אותי וזהו!! ../images/Emo163.gif

מה איך את משאירה אותי ככה [טוב נו לא רק אותי אבל לא משנה..XDD] אני חייבת לומר שאני לא כמו השאר יודעת איזה זוג אני רוצה כמו דני+טל או דאגי+טל זה קשה קשה... חשבתי על משהו...וזה דיי שאלה כזאתת... אם טל לא הייתה מדברת על כול הדברים עם דני אז היא הייתה פחות איך לומר את זה כמו שהיא עכשיו...ממ...חופשיה..?? חחח אני מבינה אם לא הבנת את האמת גם אני לא כול כך הבנתי...חחח גם אני רוצה שדאגי יחבק אותיי!! חחחח מי לא בפורום הזה?? או בכלל בעולם?? תגידי כמה בנים כבר יש??? את יודעת מה בא לי לעשות עכשיו?? את יודעת?? אז אני אגיד לך בא לי...ל..לקראו את הפרקים הבאים...חחח רוצה כבר יום שלישי או יותר נכון שני בלילה... חפרתי אהה

butbut

New member
../images/Emo26.gifתשובות לכול שאלותייך...:]XDD

כן-בהחלט. חוץ מזה שאחרי שהיא הכירה את האישיות האמיתית שלו-היא הבינה שהוא הרבה מעבר ל"דני ג'ונס" שהיא ראתה בו בהתחלה.
אממ...הרבה זכרים..XDD
סבלנות היא המפתח>< גאש.. אין לי סבלנות!! XD

screamin pittas

New member
../images/Emo12.gif OMG

אבל דאגי עם סנדי לא?
ועדיין לא הבנתי לאן ג'יו נעלמה[כן אני יודעת שאני קטנונית
] אוה כן..נזכרתי במשהו-איך לג'ורג' אין בעיה עם זה שטום וג'יו ביחד? ושוב-את כותבת מדהים!

butbut

New member
XDD..בקשר לג'יו-הכול יתברר אל תדאגי ^^

טום ליווה אותה אל המונית-וחזר אל החדר..ואז כשהוא חזר טל שאלה אותו "איך היה?". מבינה? XDD וגם הבעיה עם ג'ורג' תיפתר..במיוחד בקטע של הזוגות בחבורה:}

screamin pittas

New member
אוקיי..עכשיו הבנתי../images/Emo3.gif

אני יודעת איך תיפטר הבעייה עם ג'ורג'-הוא יחטוף התקף לב וימות נכון?
אוי מסכן דאגי-אני מרחמת עליו:( הוא לא יכול להיות מבואס 5 ימים לפני היומולדת שלו[!]

למעלה