יא-בייבי!פרקים21-22

butbut

New member
XDDDDDD...הקטע של לחתוך לרוחב זה בשביל

שהדם ייצא מכמה צינורות-ולא רק מאחד[וריד אחד]..מבינות? חלק מן הקטע זה להכאיב לעצמך-אבל לא להרוג את עצמך.. אם את חותכת לאורך את בהחלט יכולה..טוב די להרוג את עצמך.. בכול אופן-שניהם דפוקים אז מה זה משנה?XD

kelly7i

New member
כן ולהרוס לעצמך כמה שיותר,

שחותכים לרוחב זה הורס יותר צינורות ורידיםXD חח פשוט הם אמרו שהיא לא חותכת וטב, והיא כן חתכה טוב

butbut

New member
כן היא נראית כמו אחת שמומחית לדברים האלה..XD

ת'אמת אם היא לא הייתה "חותכת ורידים" זה היה פחות משכנע שהיא "אימו".

butbut

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifתשובות:]

טל שרה-אבל לא רוצה שכולם דעו. בכול אופן, היא מתכננת להגיד את העבודה שלה באנגלית בתחרות הארצית שתתנהל בקולג' שלה
[שאגב קיימת כזאת תחרות במציאותXD]. המורה שלה פירטה לה בפירטי פרטים את הדברים החלשים אצלה, ואחר מהם זה שהיא מתביישת לדבר באנגלית מול כול הכיתה.
היא לא משתתפת בבחנים של "פרוזטיישן" שבו היא צריכה לדבר על נושא כלשהו 3 דקות, והיא לא עונה לתשובות
. אז המורה שלה חושבת שהיא "ביישנית מידי"
ובכדי להצליח בארץ הזאת [שכולם בה דוברים שפה זרה
] היא צריכה להשתלב. אז דני עוזר לה לעבוד על שיר,ובעזרת שיר היא תראה שהיא:
רכשה לעצמה מבטא
לא מתביישת
הבחור ששכב בחצר זהו אחיו הצעיר של רון[רונלד]. הוא היה שם כי כמה זמן לפני כן אבא שלהם דיבר עם טל ואמר לה שהוא ישלח את בנו הצעיר להביא את התרנגול
. הפלאפון נפל מידה של טל דרך החלון,[שמתחתיו יש עץ><], והיא הביטה דרכו וראתה ילד, ושיערה לעצמה שהפלאפון נפל על ראשו.
ואני משערת שמגובה כזה של נפילה[זה היה בקומה מעל המטבח, כלומר 2] הילד יכול לחטוף מכה חזקה
. ובכן, הוא בהחלט חטף מכה, אבל לא מהפלאפון- אלא מן כמה תפוזים שנפלו מן העז בזה אחר זה-ותפוזים זה כואב[מנסיון].
משום ש-דיברתי עם כמה בנות מלונדון, על גבי המצב בקולג' -וממש 3 בנות שונות [בכדי לדעת פרטים כדי לכתוב סיפור מציאותי יותר]..והתברר שהבנות שם-די מחזיקות מעצמן.
אם את לא באה עם החברות שלך
את עלולה למצוא את עצמך בודדה וגלמודה לגמרי!..ובנים הם גם אפשרות הרבה יותר נוחה, קל להתחבר אליהם ולהכיר אותם.[אוה, ולא הזכרת את אחות של טל,אמא שלה, וג'יוהנה]
איימי=החברה של טל רון=השכן+החבר של טל. ברגע שטל הפגישה בין ליאו לאיימי ולרון הם נהפכו למעין חבורה קטנה שכזאת. בהמשך יתברר עוד מספר דברים אודות השלושה האלו. כול אחד מהם הוא עולם שונה..בכלל רון בא מן החברה ה"גבוהה" של הבנים ה"מקובלים". ואיימי היא סוג של אומנית- פריקית במקצת, שרק מחפשת חברה שבאמת תאהב אותה בזכות מה שהיא. וליאו-זה ליאוXDD אוו
אני חפרתי יותר ממך>< מתברר XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אז העבודה שלה באנגלית היא בעצם

- השיר..? אני עדיין מתקשה להבין.. טחחח ><" - האח הצעיר של רון = הדניאל הזה שטל אמרה לשכן שישלח את הילד שלו? [יותר מדי דניאל בסיפור אחד, אני ספרתי 3!]. ולגבי הקליפ של לינקין, זה ממש בתחילת הקליפ? כלומר לפני שהם מתחילים לשיר או משהו ואז זה צונזר? כי לא מראים את החלק של החתיכה.. ><" חוצמזה שהיא חותכת לרוחב שברוב המקרים שיצא לי לראות בסדרות או סרטים זה לאורך הוריד. וזהו.

butbut

New member
כן-בדיוק:]

ואממ..בקשר לקליפ של לינקין פארק..אז בשנייה ה-2:06-2:07...זה 2 שניות שרואים את השריטות..ואממ..מה ששמת למעלה גם:]

O0NoNi0O

New member
מה שמראה שצבא כול כך מבגר

כי בקולג' הם אשכרה מתנהגים כמו ילדים קטנים לפי מה שאת כותבת, מה זה השטויות האלה מקובלים? חח אם זה ככה שם באמת הם כאלה תינוקותO: נו וצבא מבגר כי זה בערך באותו גיל קולג' ומסיימי צבא ויש כול כך הרבה הבדל=\\

l i t a l 369

New member
הוו איזה פרקים D:

מדהימים :)), שיתנשקו שיתנשקו :]], לא לא בעצם לא דני יעלב :( אבל אני כן רוצה שהם יתנשקוו :\, אוחח אני בהיתלבטות עם עצמי.. אבל ניראלי שטל תעצור את זה ............ או שלא? אוחח וסנדי מי היא חושבת שהיאא.. אני רוצה לתת לה מכות אבל אני לא יכולה היא לא קיימת D:, אווווי וראיתי שרשמת בספויילר קטן שמישהו מתישהו ישתמש בחולשות שלה נגדה .. אבל רק דני יודע את הסיפורים שלה.. מה דני יעשה משו רע לטל?
לאלא אין מצצבב :\ , אם אני הייתי מכירה את מקפלי והייתי בעיתונים מצולמת איתם חברות היוו הורגות אותי מלא-לספר-להן-פרטים לא מזה שאני מכירה אותם :], אבל סנדי בטח הכניסה את כל השמועות האלה לבצפר שלה אוחחחח סנדי הזאת
והקטע עם המורה ועם רון הרג אותי XDDDDD בקיצור (חחח כן ממש בקיצור אחרי כל החפירה הזאתת XD) אני אהההבתי D: מחכה ליום שלישי במתח :)), ואם יש עוד ספויילרים אין לי בעיה שתפרסמי

butbut

New member
חחחחחחחח ^^

אני יפרסם ספויילרים לקראת הערב:] ואאממ...בקשר לכול השאלות-התשובות יבואו בהמשך:] XD

lital3212

New member
האא יופי D:

למרות שאני יודעת שאחרי הספויילרים אני יהיה עוד יותר במתח ממה שאני עכשיו אבל לא נורא D:, אני ישרוד עד יום שלישי
אגב שחכתי להגיד לך ... בקטע האחרון השיר נאמב של לינקין פארק מה-זה עזר לאווירה D:, --- (זאת lital369 רק אני במחשב אחר ושחכתי את הסיסמא של השם משתמש השני שלי : | )

butbut

New member
../images/Emo24.gif אוו שמחה שאהבת את השיר!

אני אוהבת להיות די-ג'יי XDD
-באמת תהיתי לעצמי מי זאת הליטל השנייהLOL

yael0000

New member
למחה יש רעידות אדמה ב12 בלילה?../images/Emo211.gif

אני קוראת את הסיפור לטומי והכל טוב ויפה ופתאום בום! כל החדר רעד, #$#$&#$ זה היה מפחיייד

OneStepCloser

New member
אנחנו [אני, שיר ועוד כמה בנות] היינו בקניון

וחברה אחת הרגישה שמשהו רעד XD

T a l14

New member
פאק

מדהים פשוט מדהים! אהבתי כ"כ- היא הביט ה על שפתיו הדקות, על שיניו הלבות. היא הרימה את מבטה אל עיניה התכולות, אל הזיק שנדלק בהן. היא הרגישה את ידו בידה ,את חום גופה קרוב אל חום גופה. שפתיו היו קרובות, היא ראתה את גוונם האדמדם. נשימתם נעשו לקרובות עוד יותר, טל הריגהש את הצורך לברוח בזה הרגע. אך החלק השני רצתה להישאר, היא עמדה נטועה במקום.מרגישה את ליבה פועם בקירבה בחוזקה. כפי שלא פעל מעולם במקרים שכאלו. מטומטמת הטל הזו, מה היא מתלבטת בכלל?! שתדביק לו נשיקה וזהו אוי בבקשה שדני לא יכנס באמצע, או שהיא פתאום תשתפן...אני דורשת נשיקה! ועדיף של דאגי וטל..חחח רון הזה כ"כ מתוק! הוא מתחיל להיות אחת הדמויות האהובות עלי! וכן, גם אני מדמיינת אותו כמו רון וויזלי.. וגם הייתה אחת-מורה שהשם שלה הוא פרוואטי או משהו כזה.. היא גם אחת מה"פ. הקטע שרון התחיל להסביר על התקופה ה*שכחתי תשם* היה פשוט קורע... ואיך כולם בקולג' הזה עושים כזה סיפור מהתמונה! כולה עמדה קרובה אל דאגי...שיאכלו תלב...חחח וסנדי הזאת..ארגגגג ...איך בכל סיפור חייבת להיות את הביצ'ית הזאת, שחושבת שהיא נסגדת אבל כולם בעצם שונאים אותה..(עצוב שיש אנשים כאלה גם במציאות..אהמ אהמ...) בקיצור, נורא אהבתי תפרק! ואני ממש מחכה ליום שלישי! (שני בלילה
)

butbut

New member
XDD..תודה רבה../images/Emo70.gif..קולג' מעפן היא בחרה לעצמה

כולם יותר מידי קשורים אל עצמם>< כול כך אופייני לבריטים-הם קרים כאלו..
אכן:]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gif../images/Emo58.gifבנות>>ספויילרים../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

אממ..שיואו אני במתח-אני מתה שיום שלישי יגיע מהר!
טוב ספויילרים: >>זהירות חפירה
<<
פרק 23: בכללי על הפרק?הולך להיות סצנת הבעת חיבה ברמה גבוהה מאוד בין דאגי לטל
:
הנה כמה ציטוטים מן הפרק הזה:
"את אוהבת אותי?" הוא שאל בשקט, והעביר את מבטו מעינה השמאלית אל הימנית, ובחזרה.
השאלה שחיכיתם לה-הכול יוסבר בפרק עצמו.
היא הרגישה את נשימתו מתערבבת בנשימתה, ואת ידיו מחזקות את אחיזתם בידה. דאגי קירב את שפתיו את שפתיה שוב, "אני מבולבל, הראש שלי מתפוצץ" הוא אמר. "אתה שיכור, בגלל זה הראש שלך כואב" אמרה טל בשקט. היא לא ידעה האם היא רוצה ללכת מכאן, או לקוות שדני יגיע במהרה.
אז האם תהיה נשיקה או לא?..ואם לא..למה לא תהיה?...כול התשובות-ביום שלישי. לבינתיים השאלה השנייה >>שתעסיק את טל תהיה:
האם-לספר-לדני
-מה-שקרה-או-לא-קרה-או-כמעט-קרה-לה-עם-דאגי?..
>>והשאלה השנייה:
האם-לספר-לדאגי
-מה-שקרה-או-לא-קרה-או-כמעט-קרה-בלילה-? כי אחרי הכול הוא היה טוטאלי שיכור..
גם המצב בין טטל לדני..מתחמם-או או
בהחלט!:[ציטוט] תוך שנייה הציץ ראשו הרטוב מתוך המקלחת,וגרם לטל ללכת צעד אחד אחורנית."את כבר כאן?" הוא שאל בביישנות,ויצא לבוש במגבת שעטפה את פלג גופו התחתון. טל ניסתה להסיר את עיניה מן בטנו וחזהו החשופים,אבל דבר זה היה חזק ממנה.
פרק 24: בכללי על הפרק זה פרק מצחיק! הרבה אקשן בין טל לדני
-הרבה הרבה הרבה!XD
וכדי להבהיר את זה-רק תקראו את הציטוט הבא:
ציטוט: הוא חיבק אותה ואמר "כשאני מחבק אותך אני לא מרגיש שינוי,את יודעת כבר למה..". ליבה של טל קפץ בקרבה,היא מיהרה להסוות את ההפתעה שהייתה בעיניה ,"לא,למה?" שאלה והרימה גבה. "כי אנחנו עומדים באותה התנוחה,כבר די הרבה זמן. והיא די צמודה כמו חיבוק לא?" שאל דני והביט בה בעיניים צוחקות.
בפרק הזה-השאלות מלמעלה-עדיין רלוונטיות
. כלומר שהן לא ממש נפתרו-אלא רק חלקן
. טל שוב תעמוד מול הכחשות פנימיות
, וידידינו היקר[כן, בטח!
] ג'ורג'..יכה שנית-כמו שאומרים
. והפעם זה די יהיה ה"מחץ". גם מבחינתם של מקפליי-וגם מבחינתה של טל..אל אחד מהם.
בנוסף לכך-
אנחנו מגלים עוד דמות מישנית-נשית [בשביל אלכס שהזכירה לי כי מילאתי את הפיק בזכרים
].
חבריה של טל ידאגו לה
, היא תתחיל לרדת בלימודים ובמצבי הרוח
- ולהסתבך בערך בכול דבר><. ואם הזכרנו את החברים
-גם בניהם יקרה משהו. בואו נגיד שרון יראה לנו מה זה
.
וזהו לספויילרים של עכשיו..
אולי יצוץ לי בראש עוד מספר ספויילרים
אני מקווה שאתם עכשיו עוד יותר במתח
-או פחות!.. העיקר שהשאלה החשובה מכול היא: האם תהיה נשיקה??!?!?!.
בוט.

butbut

New member
../images/Emo221.gifאוקיי אם זאת לא חפירה..אני לא יודעת

למה אתן קוראות חפירה..XDDDDDDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אעאעאע פגר אני במתח !!!

את נותנת כאלה ספוילרים שמתוך כל המאה ואחת סימני שאלה שיש לך בראש צצים עוד ארבעים !!! XDDD
פסיכוו.

yaelsee

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif:-O

זה מה שאני חושבת! ג'ורג'
אני לא רוצה אותו פה!
טל ודאגי לאלא, דאגי
שיכור, וחוץ מזה, היא לא צריכה להיות איתו,
היא צריכה להיות עם דני
וגופו המסוקס!
הווו בוט, למה את משאירה אותנו בכל כך הרבה מתח?
-_________________________________-

למעלה