יא-בייבי!פרקים33-34

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDD

גאש
כול הטעויות שלי מבדרות אפילו אותי את יודעת? תמיד כשאני קוראת את זה אחרי שאני מפרסמת אני אומר לעצמי "פאק, עכשיו אורטל תצחק על זה בטח". XDD >< LOL חפיף שאת לא זוכרת-אני יודעת בדיוק מה יצחיק אותך ומה לאXD

Charley XD

New member
תגידי לי שאת לא באמת חושבת ככה ><" ?

עם כן זה רע מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד זה לא מהכוונה של לצחוק ! זה מהכוונה של את גם בתאדם חביבה, יפה, מקסימה, ומוכשרת שטועה ... אממ וציטוט שלמדתי כי חרשתי על אנטיגונה, "כל אדם טועה, גם עם הוא חושב שהוא מעל הכל" ... זה לא ככה בדיוק אבל לא נורא XDD *תגובה על הפרק החדש* ויש לך מזל שדני לא מת גם ! הייתי הורגת אותך לא היה טעויות מיוחדות היה יותר מדי מתח (ועייפות) כדי שאני אשים לב... שחייה בחצי ערום,דאגי סוטה פדופיל ודני בקרקעית, יופי טופי של חיים
סתם אהבתי את הפרק מאוד מאוד !! ואני ממש רוצה המשך כבבבבבבבבבבבבבר משהו ממש שגרם לי לחייך כמו אבלה למשך כמה שעות טובות "זה בסדר, הפעם לבשתי את אחד הבוקסרים היותר נורמאלים שלי, לא שקופים" אמר דני וחייך לעברה. שיט ><" XDDD בוט

butbut

New member
חחח לא במובן הזה../images/Emo70.gifXDD

LOL חחחח...XDD את מסכמת את הפרק אחלה: "שחייה בחצי ערום,דאגי סוטה פדופיל ודני בקרקעית, יופי טופי של חיים ". XDDDDDDDDDDDDDDDDDD חח

Charley XD

New member
ומה את חושבת שמעלה לי את הציון במבחן

לשון והבעה ?! רמז זה לא הדיסלקטיות שלי XDD טוב נו ניחש נכון יכולת הסיכום המעולה שלי XDDDDDDDDDD LOL ונבהלתי כבר ! איפה הפרק ?? אני רוצה פרק !

M C F L Y 1

New member
../images/Emo11.gif

את רוצה להרוג אוותתתתתי . או את דני
גאאד איזה פרקקקים !!! כל החלקים אני ככה >
איימללל'ה , אני מרגישה כמו במותחן קלסטרופובי חולני
I LOVVE IT
מיי סוויט סוויט דאאג כ"כ חסר טאקקט ! אבל זה חמוווד
ואיזה קושקושון דני
הוא לגמרי לגמרי התאהב בה
אני לא שונאת אותתה אבל לפעממים , דאמ היא מזה רעעה ! אל שני הבנות היפות שלי
בכל מקרה היא מתוסבכת , וזה בדיוק מה שגורם לי להתחבר אל הדמות שלה D: ולסיוום שני דבריים : 1. תפרסממי ספוייילרים !!!!!!!!!!11 כי אין סיכוי שאני אעמוד בממתחח מבלי לקפוץ מעזריאלי
2. האמת בוט , שאני קוראת את פיקך המקסים באותה שקיקה שקראתי את הארי פוטר D:: ממממ , כלוממר , את פאקינג מוכשרתת !!!1 וכותבת מדהיים !!! ואני לא יכולה לחכות לספר המיוחחל

M C F L Y 1

New member
אאה ועוד משהוו ../images/Emo9.gif

את הולכת לפרסם את הגרסה הארוכה
איןן פה בכלל שאלה . פלייז ?? |דאגיפייס|

Lior1590

New member
OMG!!!!

את רוצה להרוג את דני?? את לא נורמלית... תפרסמי עוד פרק עכשיו!! אני לא עומדת במתח.. אסור שהוא ימות! כוח טלדאגי יציל אותו [טוב נסחפתי יותר מידי].. מחכה להמשך... איך לי מה להגיד חוץ מזה שאני בשוק!!! הוא ממש דביל שהוא אמר שהוא יקפוץ איתה ובסוף הוא לא יודע לשחות!! הוא באמת לא יודע לשחות או שזה רק בפיק? יואו!! עכשיו אני יצטרך לחכות עד יום שלישי....

butbut

New member
חחח לא יודעת-מעולם לא בדקתיXD

אז אני משערת שרק בפיק
כול טלדאגי בהחלט יעזור =]

N e r d y

New member
בוט לכאן ../images/Emo26.gif

ווואי מזמן לא הגבתי, אבל שלא תחשבי שאני לא קוראת (פשוט כל יום בבצפר משמונה עד 4 וחצי ואז ישר לעבודה ולאימון= בעעעעעע! ~כן כן אני מתבכיינת גם פה~) קיצר, אהבתי כל כל! אני אתחיל מהסוף כי זה מה שאני זוכרת^^ דני, הבריכה, דני, הירח שמאיר את הגוף של דני, דאגי, דני, אימי חמודה, דני, דני איימי נשיקה, דני, המשימה של טל, דני
, הריקודים במסיבה (לא בטוחה אם זה בפרק הזה בכלל אבל לא הגבתי על זה), דני
, גאדי ואיימי מדברים על הבס, דני
, הולכים ברחובות לונדון בקור, דני
שלמות!!!! קציני הכל כל כך מושלם, הכתיבה של ממש גורמת לזה להיות אמיתי, וממש צמרמורות כאלה וכל מיני ריגושים למיניהם, כל כך טוב, באמת :] וכמו שכתבתי פעם קודמת (אני לא בטוחה אם ראית) את הפרק הזה ממש אהבתי לעומת האחרים בגלל שלא קיצרת אותו (נראלי) כאילו רציני, ממש רואים הבדל בכתיבה בין אלה שאת מקצרת לאלה שלא (הערה בונה כה? ) אז מסקנה- לא לקצר הפיק הזה כל כך גורם לי לאהוב את דני יותר (אם זה אפשרי בכלל) אבל באמת כל התיאורים כל כך גורמים לזה להיות אמיתי ... ואווך כבר שחכתי (מן הסתם) מה רציתי להגיד על כל הפרקים שלא הספקתי להגיב עליהם לאחרונה, טוב אבל בגדול אני בטוחה שאת כבר יודעת שזה מדהים:] אההה ואני לא רוצה שזה יגמר, אז תכתבי עוד מלא פרקי אקסטרה (ככה קראת להם נכון?) כדי שאני אהיה מאושרת
ולא לקצץ בשום מקום
מדהים!

N e r d y

New member
צורך עז לתקן את עצמי../images/Emo69.gif טעויות מקלדת מזורגג

דאגי** (גאד אני חייבת להפסיק לכתוב גאדיXDD) רציני** הכל כל כך מושלם... הכתיבה שלך** ממש....

butbut

New member
חחחח אוקי../images/Emo9.gif

כמה דני
XDD ותודה
חחחחח לעשות כמו הסדרות האלא["ימי חיינו"] שנגמרות בפרק 9999999..? LOL

ענבז

New member
בחיי שאני אפעם לא אבין את החוקים של הפרסום

אז קודם כל - הפיק מדהים ואני סופר במתח וחסר לך שהם לא יתנשקו מתחת למיים XDD מחכה כבר.... מתי יתפרסם הפרק הבא?.... ענבר 33>>

N e r d y

New member
כן כן, ימיי חיינו של מק!

(בחיים שלי לא ראיתי ימי חיינו
) אבל מלא פרקים זה אחלה! לפחות בפיק שלך :] אין היום פרק?

למעלה