בוט לכאן ../images/Emo26.gif
ווואי מזמן לא הגבתי, אבל שלא תחשבי שאני לא קוראת (פשוט כל יום בבצפר משמונה עד 4 וחצי ואז ישר לעבודה ולאימון= בעעעעעע! ~כן כן אני מתבכיינת גם פה~) קיצר, אהבתי כל כל! אני אתחיל מהסוף כי זה מה שאני זוכרת^^ דני, הבריכה, דני, הירח שמאיר את הגוף של דני, דאגי, דני, אימי חמודה, דני, דני איימי נשיקה, דני, המשימה של טל, דני
, הריקודים במסיבה (לא בטוחה אם זה בפרק הזה בכלל אבל לא הגבתי על זה), דני
, גאדי ואיימי מדברים על הבס, דני
, הולכים ברחובות לונדון בקור, דני
שלמות!!!! קציני הכל כל כך מושלם, הכתיבה של ממש גורמת לזה להיות אמיתי, וממש צמרמורות כאלה וכל מיני ריגושים למיניהם, כל כך טוב, באמת :] וכמו שכתבתי פעם קודמת (אני לא בטוחה אם ראית) את הפרק הזה ממש אהבתי לעומת האחרים בגלל שלא קיצרת אותו (נראלי) כאילו רציני, ממש רואים הבדל בכתיבה בין אלה שאת מקצרת לאלה שלא (הערה בונה כה? ) אז מסקנה- לא לקצר הפיק הזה כל כך גורם לי לאהוב את דני יותר (אם זה אפשרי בכלל) אבל באמת כל התיאורים כל כך גורמים לזה להיות אמיתי ... ואווך כבר שחכתי (מן הסתם) מה רציתי להגיד על כל הפרקים שלא הספקתי להגיב עליהם לאחרונה, טוב אבל בגדול אני בטוחה שאת כבר יודעת שזה מדהים:] אההה ואני לא רוצה שזה יגמר, אז תכתבי עוד מלא פרקי אקסטרה (ככה קראת להם נכון?) כדי שאני אהיה מאושרת
ולא לקצץ בשום מקום
מדהים!