יא-בייבי!פרקים33-34

butbut

New member
כן היא נכנסה בחזייה ומכנסון.

LOL חח טל ודני
אממ..עזבי גם לרוץ אל תוך בריכה שאת לא יודעת מה יש בה או מה יש בקרקעית שלה..ואיפה בכלל הקרקעית שלה! זה סיכון. LOL חחח כע שאלונייה.. XDDDD לא נורא, נאי מקווה שזה ייכנס אל הספר שלי[העונה השנייה] כמובן בלי המילים "מקפליי" "דני" "דאגי" "טום" "הארי" "ג'יוהנה"...ובקשר ל"טל"...נראה כבר.
XDDD חפיף=]

../images/Emo220.gifבוט,את לא מבינה שזה לא הולך ככה?

אני מספיק חולה,ובנוסף לזה את גורמת לי ללכת לישון במתח.. זה נשמע לך הגיוני?! טל,את מסוגלת להציל את דני,הוא שלך שלך שלך ורק שלך תאמיני בעצמך,את לא הרגת אותו.. הוא חזק,כל עוד הוא יודע שהוא לא פתר איתך הכל,הוא חיי,הוא לא יתן לעצמו למות בידיעה שאתם בסוג של דילמה.. והוא לא יתן לעצמו למות כי הוא מאוהב בך, רק בך טל אביב בילדה שבאה מישראל...הילדה בעלת האחות שנשכחה מזמן עם ג'יימס בסיפור,בעלת החברה איימי,שאיתה תמיד... בך טל אביב ואת תעשי הכל כדי שהוא לא ימות,הרי את מאוהבת בו בעצמך.. את לא תתני לו למות ולך להשאר בדילמה.. פרקים יפים, בוט,אני מחכה להמשך.

butbut

New member
חחח...טל תריכה להפנים את כול מה שכתבת כאן

ורק אז הכול יהיה בסדר. הקטע הוא שהיא יותר מידי "מבולבלת"...יותר מידי דברים מתקרצצים לה על הראש.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמהמהמהמהמהמ?../images/Emo2.gif

מזהה?! ככה את משאירה אותנוו? בלי טיפת רחמנות וספויילריםם..
אעעעעעעע אולי תפרסמי עוד פרק? XDDD
טוב אז אני יתחיל בציטוטים שאהבתי..
[למרות שאהבתי את הכל..
]
זה פשוט," ענתה אייימי "רון בא לא מזמן לבקר אותי ואותך, כי הוא חשב שאת כאן. ואז אמרתי לו שאת לא כאן. הוא אכל באותו הזמן בננה ולא ידע איפה לזרוק את הקליפה, ולצערי הרב עלתה בראשו המחשבה שהוא יכול לזרוק את זה בתוך האסלה ולהוריד את המים...והוקוס-פוקוס, זה יעלם". |בנהנה|XDDDD
הוא הביט אל עבר דאגי וחייך אליו חיוך הממתיק סוד כלשהו. "אני מכיר את החיוך הזה" אמר דאגי בשקט.
"אתה לא מתכנן משהו מטורף נכון? מחר יש לי מבחן בספרות" היא פלטה בשקט, והרימה את מבטה אליו. עוד אחד? XDDD
"תשתוק, ותקשיב לי טוב!" אמרה טל בשמץ של תוקפנות. ואווו?!
היא הביטה מתחתיה וראתה את איימי ודאגי עומדים בצידו של דני ומביטים בה. "קדימה טל," אמר דני במהירות "אני תופס אותך". "אתה בטוח?" היא זכרה את עצמה שואלת, ומביטה אל פניו. "כן!"זעק דני והרים את ידיו. טל לחשה "על החיים ועל המוות" ועזבה את השער.
היא נפלה לזרועותיו של דני כשהיא עוצמת את עיניה. היא הריגה את עצמה נאספת על ידו, וכאשר הייתה בטוחה שהיא עומדת על רגליה היא פתחה עין אחת ושאלה "אני חיה?". "בהחלט" אמר דני וחייך אליה.
"טל, אבא שלי חוזר אל העיר" אמרה לפתע איימי, שנכנסה בשנייה בדלת החדר, ועוררה אותה מחלומה בהקיץ של טל. היא חלמה?
לאאאא..או שכןן?
"אני מסכימה איתך, הגעתי למסקנה שאני לא מבינה את שניכם... מה שבטוח זה שאתם מענים את עצמכם בלבד. והעניין הזה עם מה שקרה לו באמת היה מפחיד, יכולתי להישבע לך...פשוט להישבע...שהייתי בטוחה שהוא עומד למות" פלטה איימי. מי מתת
"זה עניין אחר איימ'...שונה לגמרי. איך אני יכולה להתמודד מול בן-אדם שמת?" אמרה טל בשקט. מה מזהה
טל הלכה אל עבר חדרה של איימי בחזרה וסגרה את הדלת אחריה. היא הביטה אל עבר הפוסטרים של מקפליי, עיניה נתקעו על תמונתו של דני ודאגי כשהם מתחבקים. היא חייכה לעצמה ולחשה בשקט "למה הכול הולך לי רע?". מה הולך לך רע
תסבירי לי!! כי אני לא מבינה
הוא החזיק את פניה ונשק לה על לחיה, טל עצמה את עיניה והתכוונה לסובב את ראשה אך מיד עצרה בעדה. "דני," היא לחשה לאחר שזה התנתק ממנה "תבטיח לי שלא משנה מה יקרה, לא חשוב אם זה היום או בעול יום...אתה תמיד תענה לפלאפון שלי". דני הרים את גבתו ואמר "חוץ מחזרות, הופעות, תוכניות אירוח, צילום למגזינים, מוות, ובטרייה ריקה...אני מבטיח". XDDDD
"אז שמעת דברים טובים" אמר דאגי וקרץ לה. אך היא לא יכלה לראות את הקריצה שלו, היא הייתה עסוקה בדני שהיה נראה מעולה במיוחד כשאור הירח מלטף את גופו. אומנם הוא היה רחוק ממנה, אך לא בהרבה מטרים.
גם קורץ לה וגם לא שמה
אבל טל כבר משכה בשרשרת שהייתה תלויה על צווארו ואמרה "ברוך הבא למועדון". הוא נפל בשניות אל המים וצנח מטה-מטה. היא הביטה לעברו וחיכתה שהוא יתרומם, אך נראה היה שהוא עובד עליהם ולא מתכונן להתרומם. אחר כך הוא נעלם מן האופק, גם גופו וגם בועות הנשימה שלו שעלו לפני כמה שניות מעליו. הלם פגע בטל כמכת ברק, וגרם לה לחשוב על הנורא מכול. אעעעעעעע
אווקי אז היום מה שהרגשתי בעיקר.. זה הסמיילים ה..
וכמובן שהייה גם..
טוב אז בוטטיי..
מקווה שאהבת את החפירה שלי..
ורציתי להגידד.. ש.. אני חייבת חייבת אבל חייבת עוד פרק
ואני בוטחה שכל הבנות פה חייבות עוד אחד
אז אהבתי מאוד..
ספיר

butbut

New member
חחחחחחחחחח אכן../images/Emo9.gif

LOL
זה אותו האחד[המבחן] חחח
XDDD רעה אחת.
איימי דיברה עם טל על דני-וטל חשבה שהיא מתכוונת אל הסבא-רבא..
חחח זבלית
אכן אכן..דני חסר אונים עכשיו XD אממ...ת'אמת?...טל לט ממש אשמה בכול זה. דני יכל לומר לה שהוא לא יודע לשחות וזה היה פותר את הכול למען האמת. אבל הוא יצא טיפש. וגם חרא[בפרק הבא] XD

white in Angel

New member
לא פייר!!!!!!!!1

אני משתגעת ההתמכרות תהרוג אותי!!!!!!!!! תפרסמי מורדם יותר אני לא העמוד בלחץ!!!!!!!!!!!!!! זה מפחיד............... אני משתגעת מה יקרה!!!?!!!??????

butbut

New member
חחח, התמכרת באמת../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

LOL =]] אני אפרסם ספויילרים בקרוב

white in Angel

New member
לא פייר!!!!!!!!1

אני משתגעת ההתמכרות תהרוג אותי!!!!!!!!! תפרסמי מורדם יותר אני לא העמוד בלחץ!!!!!!!!!!!!!! זה מפחיד............... אני משתגעת מה יקרה!!!?!!!??????

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif או מיי ג'אד, הארי ג'אד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

XD כפרעל הארי ג'אד
וואו !!! איזה פרק !!! אני לא מאמינה, אני ח י י ב ת לומר לך משהו
הינה זה בא... אם מישהי יכולה לכתוב בפרק שלם עם עשרה עמודים על הליכה לבריכה נטושה זאת
את
ילדה משוגעת !!! איך אפשר תגידי לי
פרק שלם על ללכת לבריכה ואז לשחות בתוכה ? OMG שרית חדד !!! OMG אייל גולן !!! OMG עידן יניב !!! חחח הצחקתי את עצמי XD עידן יניב XD
אז נתחילה ... --
חהחה כשאיימי [לי
] וטל דיברו ואז אימיי רצתה ללכת לשירותים ( שד"א זה נורא הצחיק אותי שרון החמוד והטיפש הזה זרק קליפת בננה וזה נכנס לשירותים ועשה סתימה XD בדיוק כמו קוף XD ) אז כשהם דיברו על כמה שהנייר טואלט מגעיל וש50000 ישבנים היו שם [XDDD] זה הזכיר לי את כל השירותים שאני ישבתי בהם X בכל הקניונים והקולנועים והבתים והחראות האלה שאתה יוצא לאנשהו לאיזה קניון מסריח ואתה צאריך לשירותים ? ככה אתה מתחיל לרפד לאט לאט .. ולנסות להשתין בעמידה-ישיבה-מרופרפת או מה שייצא... ולנסות לא לגעת בכלל במשהו שקשור לשירותים המסריחים האלה... דאמט חרא שירותים
XDD שוב הצחקתי את עצמי XDDDD בקיצור, איימי מסכנה XD --
כשדני כל הזמן אמר לטל שזה קשור בעירום, ובבריכה הנטושה [יאבאלה, נטושה
זה מפחידדדד - פא פא פא פאאאאאם ] ושלא תטבע ושתתחרט וכל השטויות האלה שיוצאות מפיו השקסי של דני
נורא פחדתי XD מצד ראשון- דני בחיים לא יעשה משהו שיפגע בטל-טל שלנו, הרי הוא אוהב אותה החבוב הזה כפרעליו
מצד שני- אחרי שהיא אמרה לו להתנשק עם איימי [ שדווקא יותר פגע בה
] אז הוא יכול להתנקם ואני מכירה אותו XDD כאילו אני לא מכירה אותו אבל את יודעת ... חהחהח שקס קטן
--
נורא הצחיק אותי שאיימי אמרה שדני החנון הזה ( אם זה החנון שביקשתי שתרחמי עליו מלפני 20 פרקים XD שוב הצחקתי את עצמי XD ) היה עם פרוצה XD חהחהחהה פרוצה XD מי את חושבת שאת שתכתוב פרוצה
תכתבי זו*ה אל תתביישי כפרע
אנחנו פה בשבילך שתפתחי בפנינו את לבך! XDDD התחפרנתי סופית. --
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי את חושבת שאת !? דני לא יודע לשחות !? דני עומד למות !? לא אה? אני יודעת את זה ... XD טל רגשי קטנה וחמודה שנבהלת מכל דבר שזז XD אז אני לא נבהלת, בטח הוא יתרומם עוד שנייה XD כאילו נבהלתי קצת את אבל את יודעת... XDDD לומר לך ת'אמת מה אני חושבת
אבל אם זה נכון אל תשני בפיק! רק תאמרי לי במסן אם זה נכון או לא ואז אני אהיה מאגניבה - או שלא >< לדעתי הוא בעצם נפל ושחה לצד אחר של הבריכה כדי שטל לא תראה אותו ואז הוא ייצא אל אוויר העולם [XDDD] ואז בעצם טל תבהל ממש ואז הוא בעצם יעשה את זה ויוכיח לה שהיא פחדנית כי היא פוחדת שמשהו קרה לו P: גאוני הא? ג א ו נ י
XDDD אני פשוט ילדה מלכה, אין מה לומר
כמובן שגם צנועה, א-ב-ל, מלכה
XD -- זההההההו. מקווה שאהבת את תהגובה D: לאב יו פגרררר P: בזמן האחרו ןאני רואה המון אנשים שקוראים לחברים שלהם פגר וזה כזה: מי אתם חושבים שאתם!? בינלאדן!? רק אני קוראת פגר! וזה לא לתחת שלכם! זה לחברה שלי אז לכו תחרבנו קקי ושאני לא אשמע יותר את המילה הזאת במרחב השמיעה שלי, מובן
XDDDDDDD
"כמה אשני אוהבת אותך... ולעולם לא אוותר עלייך יקירה..." פסיכוו.

Yu vi

New member
מה?!!?! ככה זה נגמר?! ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

יואואו זה כלכך עצוב
אהבתי את הפרק *-* טל ודני האלה! אוף איתם! >< הם צריכים להיות ביחד!!
טוב אני אעבור ישר לציטוטים - ~
~
"תמיד היינו בני אדם, אני נראה לך כמו בהמה?" שאל דאגי בציניות. "טוב, אתה...אתה זה כבר סיפור אחר" אמר דני בעוקצנות. אשכרה סיפור אחר. XDDDDDDDD
דני העביר אליה את מבטו וחייך. "כן, הם יודעים. אבל טום אומר שהלחות כאן תעשה לו קצרת, והארי מעדיף לבלות במסעדות" הוא אמר והביט אל עבר דאגי. דאגי צחק ואמר "טום והמחלות שלו, הוא נוהג להמציא לעצמו לפחות שמונים מחלות בשנה". איכשהו, תמיד סיפורים כאלה על טום מצליחים להצחיק אותי XDDDDDDDDDD למרות ש... המחלה האחרונה שלו לא הייתה מצחיקה.
השפעת הזאת וזה שהוא כנראה היה צריך לעבור ניתוח.
- אבל עדיין הקטע הזה ממש הצחיק אותי. XD
דני קטע את עצמו ופשט במהירות את החולצה שלו. הוא הרים את ידיו ואמר "הנה הורדתי את החולצה, אני לא מתכוון לברוח". טל העבירה את מבטה אל עבר השרירים שלו שנראו מצוירים במכחול מיוחד במינה. כול שריר שלו בלט באור הירח שנשקף מעליו, וגרם לגופו להיראות בהיר יותר ממה שהוא. הוא כיווץ את ביטנו כאשר דיבר וגרם גם לשרירי ביטנו להתבלט. אעעא דני
. אני אוהבת את התיאורים האלה!
D: תיאור גופם המסוקס של חבריי להקת מקפליי, זה אחלה של דבר. *-*
דני שם את בגדיו על יש איימי ואמר אל עבר דאגי "שלא תעז אפילו לנסות לעשות את מה שעולה במוח שלך". זה ממש הצחיק אותי XD ואז היה המשך... - "אתה בכלל לא ידוע מה עולה במוח שלי" אמר דאגי ברוגז. "אני מתאר לעצמי" אמר דני בציניות. "המוח שלי חושב עכשיו על כמה שטל נראית לי פתאום יפה" אמר דאגי בחוסר טאקט מושלם. כמה מתאים לדאגי. חסר טאקט. *-*
"אתה משוגע? ואם יש שם משהו שמשך אותו כלפי מטה? טל...זה ימשוך גם אותך!" צעקה איימי. "לא אכפת לי! זה החבר הכי טוב שלי!" קרא דאגי. ממש באלי לחבק את דאגי בקטע הזה. ממש.
אמרתי לך כבר שאני אוהבת את הכתיבה שלך..? 3> מחכה מאוד לפרק הבא. ~
~

butbut

New member
חחח כן,אמרת../images/Emo9.gif

שמחה שאהבת-ונהנת=] ת'אמת הם צריכים להיות ביחד אבל איכשהו הם תמיד הורסים את ה"ביחד" הזה. 3> תודה
חח דאגי חמוד כשהוא מזכיר שדאגי חבר שלו,ובקטעים שהוא חסר טאקטLOL

Yu vi

New member
"דאגי חמוד כשהוא מזכיר שדאגי חבר שלו"../images/Emo85.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טעויות מקלדת מצחיקות אותי. XDDDDDDDDDD אני בטוחה שהתכוונת לדאגי חמוד כשהוא מזכיר שדני חבר שלו.
XD

Lex 1

New member
וואי כבר 2 פרקים ברצף לא יצא לי להגיב ../images/Emo3.gif

+
אבל שלא תחשבי לרגע שלא קראתי!
היה לי קצת קשה לעקוב אחרי הכל אבל איכשהו סגרתי פער, זה היה קשה
במיוחד עם העובדה שזמני על המחשב התמעט עם החזרה לבצפר והכל..
אניווי, [נהייתי חופרת מציקה שזה לא להאמין] אני עדיין מתמידה עם הפרצוף המופתע שלי במהלךעל הפרקים -
הרי איך אפשר שלא כשזה מה שאת כותבת!? תפסיקי להכניס עלילות משנה כל פעם, זה מטריף אותי עם כל הדברים החדשים והטוויסטים המטורפים. חחח אבל אני אוהבת כי אחרת יהיה אקשן?
אני לא באה בטענות חסה וחסה. אני אוהבת כל פיסה מפיקך המעולה. כבר רמזת שלא קורה לדני כלום
אני מסכימה איתך, הגעתי למסקנה שאני לא מבינה את שניכם... מה שבטוח זה שאתם מענים את עצמכם בלבד. והעניין הזה עם מה שקרה לו באמת היה מפחיד, יכולתי להישבע לך...פשוט להישבע...שהייתי בטוחה שהוא עומד למות" פלטה איימי.
וגם ספיילרת [?] (המצאתי מילה
) לגבי הלא-מוות של דני ><"
אבל ספויילרים נוספים יתקבלו בברכה. אני יהיה פה ביום שני בחצות - בתקווה שתעלי כמובן - לפני התמונת מחזור ביום למחרת.
סיימתי.

שוליטה

New member
בשם התחת של המורה שלי למדעים!

מה הלך שם???? OMFG!!! תמיד ידעתי שיש בדני איזה שהי בעיה
הוא לא יטבע נכון???? הוא יחייה!!!!! איזה ג'מוס ימי יזנק מתוך הברכה ויציל אותו!! ~Vm[זה ג'מוס אם לא הבנת XD] אבל פרק ממש יפה ^^ אהבתי את איך שהוא בנוי, שהיא כל פעם נזכרת במה שקרה ^^ חוצמזה אני חייבת להגיד משו על טל: היא נורא מעצבנת אותי כי היא כל הזמן חושבת על הדברים הרעים שקורים לה, בהתחשב בעובדה שהיא מוקפת ב4 סקסיים מושלמים (
) והיא מתעצבנת שהיא לא יודעת במי לבחור!!!! אבל אחרי הפרקים האחרונים אני חושבת שהיא צריכה להיות עם דני ודאגי צריך להיות עם איימי ^^ כי אסור לקפח אותו
אמ.. מה עוד? אוי XD שדני סיפר מה קרה בהלוויה של הזקן הקוף הזה כלכך צחקתי XD זה כלכך דאגי XD
נראה לי שכבר שאלו.. אבל עדיין, זה הפרק האחרון?? או שיש עוד? כי חייב להיות עוד! כאיול ברור שיהיה עוד כי צריך לדעת מה קרה לדני [כפרעליו שיקח שיעורי שחייה] אבל אני מתכוונת אם זה הפרק האחרון בעונה, או שאת לא בקטע של עונות שניות? [חח הצחקתי את עצמי XD] היה לי עוד משו להגיד.... אבל שחכתי XD אני סנילית
אם אני אזכר אני אכתוב לך D: מבטיחה
[למרות שזה בטח היה משו טפשי ומפגר XD]
מחכה לפרק הבא
עלמה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif וחשוב לי להזכיר ...

כל זכויות הג'מוס שמורות לי !!! ולפלאון השקסי שלי XD את מבינה
אחרי שגיליתי שבפלאפון שלי יש סמיילים, זה היה כ"כ משודרג שהיו גם סמיילים של חיות
ואז גילית את הג'מוס המופלא ושלחתי אותו לכל אחד בכל רגע נתון
XD בקיצור, זכויות שמורות לי D:

ענבז

New member
אעאעאעאע כל כך חיכיתי וכמו סתומה

רק עכשיו קלטתי שיש עוד פרק XDD אח הטמטום הטמטום XD

Charley XD

New member
לאלאלא !! איזה מחשב דפוק !!!!!!!!!!!!

זה מחק לי הכללללללללללללללללל את לא יודעת איך זה היה יפה וחופר ! כל הציטוטים שלקח לי שנים לכתוב נמחקו ! טוב אני אנסה למצוא את חלקם ... למרות שאין לי כוח כל כך ><" "רון," אמרה טל בשקט "אסור לך להיכנס אל מתחם הבנות". "אני יודע, אני גם לא מתכוון להיכנס. אולי תכננתי דרך החלון, אבל עכשיו כשאני חושב על זה. אני לא רוצה להסתבך עם אליסיה מקיי שוב, היא מטורפת" אמר רון בטון דרמטי. "כן, אני זוכרת שהיא רדפה אחרייך. זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם" קראה טל ופרצה בצחוק נוסטלגי. "כן, מצחיק לך, לי זה לא היה מצחיק בכלל. הכלב שלה רדף אחרי המו מטומטם, ונשך לי את הרגל. את יודעת איך זה היה מפחיד כשגיליתי שהיא אימנה אותו לטפס על עצים? חשבתי שזה הסוף שלי!" אמר רון. "הריח של הבושם שלך נעים" אמרה טל בשקט. "אוה,כן אני יודע" אמר דני. טל חייכה ואמרה "גם לדאגי יש אותו". "את מתכוונת שדאגי לקח את שלי" השיב דני וחייך אליה. והקטע עם דני ... אוי כמה צחקקתי ... ואוף עכשיו אני לא מוצאת את הטעויות !!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה כל כך מצחיק ! אוף ... זה היה בסגנון של טל הסתכלה על טל או משהו כזה ... ><" בוט אהבתי מאוד את הפרק אבל אני פשוט מתה מעייפות ><"

Charley XD

New member
ששש.. לא צריך להגיד לכולם ><"

לא היה לי זמן לקרוא וגם המחשב הזה עושה מה שבא לו אז קשה לי ><"

למעלה