../images/Emo103.gifמהמהמהמהמהמ?../images/Emo2.gif
מזהה?! ככה את משאירה אותנוו? בלי טיפת רחמנות וספויילריםם..
אעעעעעעע אולי תפרסמי עוד פרק? XDDD
טוב אז אני יתחיל בציטוטים שאהבתי..
[למרות שאהבתי את הכל..
]
זה פשוט," ענתה אייימי "רון בא לא מזמן לבקר אותי ואותך, כי הוא חשב שאת כאן. ואז אמרתי לו שאת לא כאן. הוא אכל באותו הזמן בננה ולא ידע איפה לזרוק את הקליפה, ולצערי הרב עלתה בראשו המחשבה שהוא יכול לזרוק את זה בתוך האסלה ולהוריד את המים...והוקוס-פוקוס, זה יעלם". |בנהנה|XDDDD
הוא הביט אל עבר דאגי וחייך אליו חיוך הממתיק סוד כלשהו. "אני מכיר את החיוך הזה" אמר דאגי בשקט.
"אתה לא מתכנן משהו מטורף נכון? מחר יש לי מבחן בספרות" היא פלטה בשקט, והרימה את מבטה אליו. עוד אחד? XDDD
"תשתוק, ותקשיב לי טוב!" אמרה טל בשמץ של תוקפנות. ואווו?!
היא הביטה מתחתיה וראתה את איימי ודאגי עומדים בצידו של דני ומביטים בה. "קדימה טל," אמר דני במהירות "אני תופס אותך". "אתה בטוח?" היא זכרה את עצמה שואלת, ומביטה אל פניו. "כן!"זעק דני והרים את ידיו. טל לחשה "על החיים ועל המוות" ועזבה את השער.
היא נפלה לזרועותיו של דני כשהיא עוצמת את עיניה. היא הריגה את עצמה נאספת על ידו, וכאשר הייתה בטוחה שהיא עומדת על רגליה היא פתחה עין אחת ושאלה "אני חיה?". "בהחלט" אמר דני וחייך אליה.
"טל, אבא שלי חוזר אל העיר" אמרה לפתע איימי, שנכנסה בשנייה בדלת החדר, ועוררה אותה מחלומה בהקיץ של טל. היא חלמה?
לאאאא..או שכןן?
"אני מסכימה איתך, הגעתי למסקנה שאני לא מבינה את שניכם... מה שבטוח זה שאתם מענים את עצמכם בלבד. והעניין הזה עם מה שקרה לו באמת היה מפחיד, יכולתי להישבע לך...פשוט להישבע...שהייתי בטוחה שהוא עומד למות" פלטה איימי. מי מתת
"זה עניין אחר איימ'...שונה לגמרי. איך אני יכולה להתמודד מול בן-אדם שמת?" אמרה טל בשקט. מה מזהה
טל הלכה אל עבר חדרה של איימי בחזרה וסגרה את הדלת אחריה. היא הביטה אל עבר הפוסטרים של מקפליי, עיניה נתקעו על תמונתו של דני ודאגי כשהם מתחבקים. היא חייכה לעצמה ולחשה בשקט "למה הכול הולך לי רע?". מה הולך לך רע
תסבירי לי!! כי אני לא מבינה
הוא החזיק את פניה ונשק לה על לחיה, טל עצמה את עיניה והתכוונה לסובב את ראשה אך מיד עצרה בעדה. "דני," היא לחשה לאחר שזה התנתק ממנה "תבטיח לי שלא משנה מה יקרה, לא חשוב אם זה היום או בעול יום...אתה תמיד תענה לפלאפון שלי". דני הרים את גבתו ואמר "חוץ מחזרות, הופעות, תוכניות אירוח, צילום למגזינים, מוות, ובטרייה ריקה...אני מבטיח". XDDDD
"אז שמעת דברים טובים" אמר דאגי וקרץ לה. אך היא לא יכלה לראות את הקריצה שלו, היא הייתה עסוקה בדני שהיה נראה מעולה במיוחד כשאור הירח מלטף את גופו. אומנם הוא היה רחוק ממנה, אך לא בהרבה מטרים.
גם קורץ לה וגם לא שמה
אבל טל כבר משכה בשרשרת שהייתה תלויה על צווארו ואמרה "ברוך הבא למועדון". הוא נפל בשניות אל המים וצנח מטה-מטה. היא הביטה לעברו וחיכתה שהוא יתרומם, אך נראה היה שהוא עובד עליהם ולא מתכונן להתרומם. אחר כך הוא נעלם מן האופק, גם גופו וגם בועות הנשימה שלו שעלו לפני כמה שניות מעליו. הלם פגע בטל כמכת ברק, וגרם לה לחשוב על הנורא מכול. אעעעעעעע
אווקי אז היום מה שהרגשתי בעיקר.. זה הסמיילים ה..
וכמובן שהייה גם..
טוב אז בוטטיי..
מקווה שאהבת את החפירה שלי..
ורציתי להגידד.. ש.. אני חייבת חייבת אבל חייבת עוד פרק
ואני בוטחה שכל הבנות פה חייבות עוד אחד
אז אהבתי מאוד..
ספיר