../images/Emo126.gifחלק

|| ../images/Emo126.gif
T.A.T.U - all about us:
http://www.youtube.com/watch?v=uTRjrmIlyAo&feature=related
Christina Aguilera - Hurt:
http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo ************************************************************************************************************************* טל הביטה עליו לרגע, ומיד קלטה את מעשייה. היא חייכה אליו ואמרה "אני לא אגיד לך, ואני מצטערת שזה מעצבן אותך. אבל זה מה שיהרוס לנו את כול הידידות הזו. ואני מבטיחה לך שאתה לא היית רוצה שזה יקרה". דני הרים את ידו אל מול פניה של טל ושאל "את מרשה?". "לגעת" אמר דני בשקט. "לגעת?"שאלה טל "במה לגעת?". היא הביטה עליו בבלבול, ופחדה שזהו אחד מן אותם הרגעים הללו שהיא לא הייתה צריכה להיכנס אליהם מן ההתחלה. ודרך החילוץ היחידה היא על ידי כוחו של הגבר, שוב. "בלחיים האלו" אמר דני. טל לקחה את ידו, תפסה את צבעו בלבד והרימה אותה כלפי פניה. היא ליטפה את לחיה בעזרת אצבעו ואמרה בשקט כאשר היא מביטה אל תוך עיניו "אני מצטערת, אבל אני לא חושבת שאני יכולה להיות יותר מידידה שלך. אני יודעת שזה פתאומי, ואני יודעת מה אתה מרגיש. אבל כמו שזה כואב לי, זה אמור לא להשפיע עלייך". "מה?" קרא דני בשקט והביט בעיניה עם שני אגמי עיניו העמוקות. צבעם הכחול היה נראה הרבה יותר מגוון מאי-פעם. הוא פתח את עיניו ופישק את שפתיו בהלם. "מה זאת אומרת? תסבירי בבקשה" היא דרש והביט עליה במבט מוזר. טל נשכה את שפתה ואמרה "אני מצטערת, אני לא יודעת מה עובר עלי...בכול אופן, אנחנו לא יכולים להיות ביחד. גם כי אני לא בטוחה לגבי הרגשות שלי כלפייך, אני אל יודעת אם אני יכולה לקרוא לזה...אתה יודע כבר...אני מצטערת". "מה זאת אומרת? טל?...הלו? את בכלל שומעת למה שאת אומרת?" שאל דני ספק בכעס ספק בהלם. "אני מצטערת" פלטה טל והשפילה את פניה. היא החליטה בתוך תוכה שיהא לא תכאיב לו, היא לא תרצה להיות איתו ולעזוב אותו בשלב כלשהו כמו שנטשה את חבריה מישראל. "אבל...מה קרה פתאום?" שאל דני בכאב. טל הרגישה את בטנה מתהפכת בקרבה. היא נשכה את שפתה בכאב והביט אל הרצפה. "דני, אני פשוט חושבת ש...זה לא ילך בנינו" אמרה טל בשקט. דני כיווץ את גבותיו ואמר "למה?...רק תאמרי לי למה?". השאלה שלו כול כך נגעה לה, כול כך דקרה את ליבה הגוסס. היא הרגישה שבעוד מספר שניות היא תפרוץ בבכי תמרורים ללא אזהרה. "אני לא יודעת, פשוט תקבל את המצב. תוותר...אתה ידעת מן ההתחלה שזה יסתיים ככה" אמרה טל בשקט. "לא! אני דורש הסברים...מיד!" אמר דני בשמץ של היסטריה. טל הרימה את פניה והביטה אל תוך עיניו היוקדות. "תקשיב לי, אני החלטתי שזה יהיה ככה, וזהו!...אל תסבך את זה, ואל תנסה להעביר את הצד שלי אל הצד שלך...אני לא יודעת מה איתך, אבל אולי אני צריכה פשוט...להיעלם". "לא!" קרא דני בשקט. נראה היה שהוא סובל, הוא הביט על טל בבלבול וניסה למצוא את המילים הנכונות לומר. אך נראה היה שמחסן המילים שלו אזל. "יותר מידי דברים כאן לא מסתדרים לי בלונדון, ואתה מודע לזה. אני מנסה להתנתק ולא מצליחה, אבל אתה הכי מכאיב לי! אתה...מכאיב לי!...אני מנסה לברוח, להגן על עצמי, ואיך שהו אני נמשכת לכאן בחזרה, אתה מבין?...כנראה שהיית צריך להיות עם בחורה אחרת, לשכוח ממני...המילים שלך הן כמו סכינים, והגוף שלך הוא כמו אלפי קרומים של חומר נפץ שיתפוצץ בעוד כמה שניות. וזה לא רק ש—" "תפסיקי! קרא דני. "לא, אני חייבת לומר לך. אתה כן מכאיב לי, ואני כן רוצה לברוח, גם אם זה לא נראה עלי—" "תפסיקי!" צעק דני. "לא!" קראה טל בקול והרגישה את דמעותיה עולות אלן גרונה. "את חייבת, את לא טל! אני אל יודע כבר מי את!" אמר דני בבלבול. דמעותיה של טל פרצו מתוך עיניה ועברו את מחסום כוח החוזק שלה להחזיק אותם בפנים. היא הביטה עליו, שמה את ראשה על חזהו והרגישה את דמעותיה מתחילות להיגמר. היא מילאה את המיכסה שלה כבר מזמן, וכעת נותר לה רק לקוות שדני לא יאמין לכול מה שאמרה. בתוך תוכה היא לא האמינה לכול הדבריפ שפלטה, כי היא כן הרגישה אליו משהו, משהו מוזר...אבל משהו. והוא רק גדל והתגבש עם הזמן, וככול שהייתה היא קרובה אליו יותר ויותר היו לבבובתיהם נכרכים יחדיו. אבל כאשר הם היו פוגעים אחד בשני, חרבות קטנות היו חודרים אל תוך קרום הקירבה וקורעות אותו לגזרים. התוצאה הייתה הרסנית, יותר מכול דבר פחדה טל שהיא תאבד את דני. עם כמה שזה היה נשמע מופרח, היא נקשרה אליו בצורה שלא קשרה אל בן-אדם מעולם. גם לא אל חברתה הטובה ביותר בישראל. היה זה קשר מוזר, קשר מיוחד. קשר שלא היה רק מבוסס על תשוקה, וחיבה. היו בו גם אהבה, כבוד, יראה. "תבין כבר," היא פלטה מבין לבין "שאני מבולבלת". דני ליטף את שיערה ואמר "אני לא באמת מכאיב לך נכון?...תעני לי טל,...זה נכון?". טל עצמה את עיניה והגבירה את הבכי שלה בשקט. היא לא רצתה שהוא ידע, ולא רצתה שהוא ישמע את עוצמת כאבה שהיה עצור בתוכה. היא לא רצתה לומר לו את כול הדברים הללו, אך ידעה שרק כך תוכל היא להיפתר מן העול שהיה עליה. היא לא רצתה להכאיב לו, נמאס לה לראות פרצופים לא מרוצים בכול מקום שאליו פנתה. בכול דבר שתעשה תמיד תקבל הבעה עצובה, הבעה קודרת. הבעה שתחנוק את נשמתה ותפיל אותה מטה- ומטה. היא נמלטה מן הלא נודע, והייתה חייבת כעת לבחור אם להמשיך את הקשר שלה עם דני, או לסבול את הריחוק. שאולי יהרוג את ליבה, אך היא כבר רגילה לכך. בסופו של דבר הוא קם לתחייה, ונרפא. אך האם הפעם...האם הפעם הוא יצליח לשחזר את עצמו? היא בלע את רוקה ואמרה בשקט "כן," והרגע הגורלי שלה נחרץ בינה לבין עצמה. "אתה מכאיב לי, יותר מכול דבר" היא המשיכה והביטה אל עבר ידו שחיפשה אחר ידה. אך היא התרחקה, התרחקה וגרמה לדמעותיה לחזק את עצמן וליצור שהבילים ארוכים ומפותלים שזרמו במורד לחיה.
יש המשך~~>