יא-בייבי!פרקים42-43

michalie XD

New member
ארגגג בוטטט ../images/Emo190.gif

אעאעאעאעאעאע נוווו מתי הם כבר יתנשקו?! ומתי הם יהיו ביחד? ואני כבר מבולבלת הם יהיו בכלל ביחד? פרקק יפהה
מצפה יותר מידי להמשך

yaelsee

New member
הווו איזה פרק!

יפה!
מעצבן
מציק
מה לעזאזל עובר עליה? למה היא אמרה לו את זה?
אוף, שתפסיק להיות מסובכת ותגיד לו שהיא אוהבת אותו! לפחות היא הבינה שהוא אוהב אותה, סוף סוף. אעהאעהאעאהעה תפרסמי כבר את הפרק הבא!

butbut

New member
חחחח...מחר מחר מחר ^^

XDD
. היה כזה כייף איתך[אגב] LOL בכול אופןן....אממ...היא נהיתה רעה? לעע..XD

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

רק ככה אני יכולה לתאר את הפרק הזה=
וממש
אני כל כך אבל כל כך מבינה את טל! בפרקים האחרונים אני ממש מבינה אותה ועל כל מה שהיא מדברת!! אני לא מאמינה, התאורים שתיארת היו ממש יפים וכמעט את כולם הרגשתי וזה לפעמים מחזיר אותי למצבים שזה קרה לי. זה כאילו שהיא ממש עייפה מכל מה שהיא עברה והיא צריכה רגע לחשוב על הכל ואז היא תבין שבעצם כל הבילבול הזה זאת האהבה שלה לדני(לדעתי). לי זה כל הזמן קורה שאני תמיד נעצרת בפרטים הקטנים ויכולה לפתור משהו גדול ומסובך אבל אני פשוט מתבלבלת כשאני חושבת שעות על גבי שעות על דברים קטנים ואולי הם אלה שמשמעותיים יותר(אני שוב מסתבכת בעצמי חח).

butbut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif את בהחלט קלעת בול למצב של טל../images/Emo70.gif

טל עכשיו עושה מין "סטופ" כזה...כי היא מבולבלת. היא מחליטה לומר לדני שהיא לא יכולה הליות איתו- רק כי זה חלק של ה"סטופ" המבלבל הזה.

kelly7i

New member
טל, לא יהיה לך על מה להצטער!

"היא פחדה שברגע של חוסר-מחשבה היא תעשה דברים שתצטער עליהם אחר כך."

m i c k e y 15

New member
אוי השיר הזה עצוב! והפרק כלכך

עוקץ אותי XDD
היא רצתה כעת להוציא את ליבה ממקומו, לקחת מסמר ולתלות אותו על הקיר. יום אחד אני יעשה לך את זה!!

miss dance10

New member
תקשיבי...... אם הם לא מתנשקים בפרק הבא

אני מחרימה את הסיפוררררררררררררר!!1 נו כברררר
סתםם סתם, never! אבל יאללה נו כבר! כמה אפשר למררוחחח

rox love BSM

New member
אני איתך מיקי../images/Emo45.gif

אני רוצה שהיא ודאגי יהיו ביחד מה הפלא שדאגי כועס עליה,הוא צריך להיות איתה הוא הכיר אותה ראשון והוא הכי חמוד טל+דאגי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif פרק יפה

והשיר Christina Aguilera - Hurt: לא מתאים לחלק ועושים רווח אחרי סימן פיסוק כשאחרי זה מגיעה מילה.

butbut

New member
אני חולקת עלייך-השיר Hurt מתאים בהחלט לחלק

לפי דעתי. ואני יודעת, לפעמים זה מתפקשש.. לא חייב להיצמד לקטנות- כול אחד והטעם שלו במוזיקה.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif"לא חייב להיצמד לקטנות- כול אחד והטעם של

ו במוזיקה" את לא כתבת בסוף הפרק שלכתוב לך אם אנחנו חושבות שהשירים התאימו או לא
אז כתבתי את דעתי, תחלקי או לא, זאת דעתי ואת ביקשת לשמוע אותה יחד עם כל הדעות של האחרים.

m i c k e y 15

New member
היא לא חלקה על הדעה שלך

היא רק אמרה שסבבהף את לא אהבת ולא חשבת שזה התאים אז כל אחד והטעם שלו..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif לא מיקי,

היא כן חלקה עליי, ואם לא הבנת מה שהיא אמרה [או מה שלפחות אני הבנתי] בבקשה אל תתערבי ... ואם לא הבנתי את זה נכון אני מעדיפה שבת-אל תסביר לי את זה ולא את.

למעלה