יא-בייבי!פרקים42-43

גרבע

New member
../images/Emo26.gifבוט:)../images/Emo36.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

ארר דווקא לפרק הזה לא יוצא לי להגיב XD המקלדת שלי שווקה חיים לגמרי ו-ו קקי! אוי הפרק פשוט מהמם,השירים מתאימים והכול מושלם XD טל ממש מתאכזרת לדני!מוות לה!מה היא חשה?!עאלק"אתה מכאיב לי יותר מכל דבר אחר" חה!אז תמותי!לכי כבר! מעצבנת >< אני מגיבה פה לכל החלקים כי אני בספריית בצפר XD
אני אל חושבת שאנחנו נוכל להיות אי-פעם ביחד". ואי את לא יודעת איך רקדתי סמבה בחלק הזה XD ודנה נאלצה לסבול!
"את עושה הרבה מעשים טובים ילדונת?".ברור,ובינהם זה להתעלל בדאגי ולהגיד לדני שהיא לא אוהבת אותו ואחררי זה לנשק אותו על הלחי :) פשוט נשמה טהורה!
אני פשוט הייתי בשוק על המוות של שרלוט!בוט איך את מסוגלת?!את טל את לא רוצחת אבל את שרלוט כן אה?!וחוצמיזה שרלוט הרבה יותר חמודה מטל!מוות!מוות!שרלוט ): יאו.טוב נו אבל אם זה מבאיכ לטל אז זה בסדר :) אני חייבת לעוף XD

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LOL גדול
אמממ...למה שתמות
למה להיות שליליים
XDD
לשרלוט יקרה משהו..אני לא יגלה לך מה אבל יקרה...לצערי.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| ../images/Emo126.gif

"נמאס לי לשמוע על כול מה שאמור להיות, ולהתנהג כאילו כול דבר שקורה הוא בסדר. נמאס לי לקבל את הטפות המוסר של האנשים, נמאס לי להכיר בתרבויות חדשות בזמן ששלי מתה בתוכי...נמאס לי...להיות" אמרה טל בשקט. כול מילה שיצאה מפיה לא הייתה שייכת לה. היא הייתה שייכת אל היצר שהנחה אותה, הקול השני שהיה בא לאחר הקול הראשון שאמר לה לא לומר אף מילה, לסגור את הפה. לחסום את בור האימים הזה שהיא פותחת בכול פעם שרצתה לומר משהו טיפשי. "באמת?" שאל דני באי-אמון. הוא הביט עליה במבט המום, מבט של חוסר-תגובה, מבט של כאב. "כן" פלטה טל מבלי לחשוב והתנתקה ממנו כאילו הכה גופו את גופה במכת ברק. "את טועה" אמר דני בניגוד לכול מחשבותיה של טל. היא הרימה אליו את עיניה ושאלה "מה?!". "מה ששמעת!" קרא דני "את טועה!". "מה זאת...אומרת?" שאלה טל בשקט. "זה ברור טל, את מנסה להגן כאן על מישהו, ואני מוכן לקבל את זה. אני יודע שאת בחורה על ראש על הכתפיים. אני יודע שאת לא באמת היית עוזבת מבלי להיפרד, אני יודע שאת לא היית מתחברת איתי אם לא היית יודעת מראש את כול המינוסים שבכך. לא ידעתי שאת יוצאת עם מישהו אחר מישראל, היית צריכה פשוט לומר את זה. ואם אני מכאיב לך למה את עדיין כאן? למה את חוזרת? למה את מדברת אלי?" שאל דני בשקט והביט בפניה. "אני לא יוצאת עם אף אחד דני" אמרה טל בשקט. "אז מה הבעיה? תסבירי לי במה אני מכאיב לך, אולי אני יכו להשתנות" הציע דני בשקט. "לא," אמרה טל בשקט. "כן, את חייבת לנסות!" קרא דני בכעס. "לא!" קראה טל כנגדו. "למה לא? למה את תמיד שוללת את הדברים שלי? תסבירי לי פעם אחת למה את לא יכולה להיות עוד כאן?! למה את חייבת לברוח בכול פעם? אני רוצה לדעת!" אמר דני ספק בעצבנות ספק בדאגה. "בגללי דני, בגללי. הכול באשמתי. זאת אני, משהו עקום אצלי. כול פעם שאני איתך אני מתחילה לחשוב על העתיד, כשתסתיים השליחות. אני אל רוצה להכאיב לאנשים, רק להתחבר" אמרה טל בווידוי כואב. היא הרגישה לפתע הקלה, הקלה על כך שפלטה את הדברים שהכבידו על ליבה, ואת שאר הדברים שגרמו לה לחשוב שדני הוא לא אחר מאשר "מכשול" בדרכה. "די, טל" אמר דני בשקט "את יודעת טוב מאוד שזה לא באשמתך. את פשוט יכולה לומר לי דברים ישירות, אני מתחנן לפנייך! כמו שאני כנה איתך, אני מצפה שגם את תהיי כנה איתי. את יודעת שמה שהכי מכאיב לי זה לדעת שאני מכאיב לך. אני אל מסוגלת יותר להביט עלייך ולהיזכר בבחורה אחרת, את ידעת למה? כי הלב שלי שולט במוח שלי. ואני מניח שזה לא אכפת לך כול כך, הבנתי שאני ה'איש הרע' בסיפור הזה. אולי את פשוט צריכה לחזור הביתה, לנוח, ולחזור עם תשובות ברורות ביום אחר". טל פלטה אנחה ואמרה "אולי את צודקת, ואולי אתה לא. אבל אני כנרה איתך, אני אל חושבת שאנחנו נוכל להיות אי-פעם ביחד". "למה?...אני רוצה סיבות ברורות" אמר דני בשקט. "אני מבולבלת" פלטה טל במהירות וקיוותה שתשובה זו תשתיק אותו מלומר עוד מספר משפטים. "גם אני, אבל...את לא מרגישה את זה?...את לא מרגישה את הדבר הזה שמנקצץ לך בלב? הדבר הזה שלוקח סכין וחותך בכול פעם קרע בקרום שעוטף את הלב?" שאל דני בשקט. "אני לא יודעת" אמרה טל וכיווצה את גבותיה בכאב "אולי רק אתה מרגיש את זה". "את בטוחה שרק אני מרגיש את זה? את בטוחה במיליון אחוזים?" שאל דני. טל הרגישה את דמעותיה עולות שנית, את הפעם עצרה אותם הרבה לפני שהגיעו אל עיניה. "כן," היא אמרה בשקט "אני כמעט בטוחה שכן". "כמעט?" שאל דני בתקווה. "כמעט" השיבה טל בשקט. דני השפיל את פניו ואמר "אז אני מבין שזה מה שהיה אמור להרוס את הידידות שלנו? מה שצפית מראש?...אני יענה לעצמי, אני מניח שכן". "כן" אמרה טל בטון שברירי. "את שונאת אותי?" שאל דני לפתע והביט עליה במבט בוחן. טל רצתה לעזוב מיד את כול עקרונותיה, לחזור בה על דבריה ולומר לו שהיא עכשיו מרגישה את זה. עקצוצים מרגיזים, סכינים קטנות וחדות שחודרות אל קרום בשרה של ליבה, וחותכות בכול פעם חתיכה ממנו. הוא מדמם, והוא גוסס, והיא לא מחפשת בשבילו אף מרפא, למרות שהיא מנחשת מהו. "לא" היא פלטה בביטחון. היא הרגישה לפתע רגע של חולשה, היא הביטה בפניו ואמרה "דני, הראש שלי..". דני לקח את ידו ושם עם מצחה "את קודחת! אלוהים!" היא קרא והביט עליה. "אני לא, אני סתם מרגישה מסוחררת" השיבה טל בשקט. "או לא, את קודחת מחום!" קרא דני. "תשחרר אותי, ותביא לי משהו לשתות" אמרה טל במהירות. היא חייכה אליו ופלטה צחוק רגעי. "מה קרה?" הוא שאל בבהלה. "המגבת החליקה לך!" היא קראה והרימה אליו את פניה. דני הביט אל עבר המגבת שלו, וראה שהיא נמצאת במקומה. "לא טל," הוא פלט "המגבת במקום, תאמיני לי". "לא דני," חלקה טל על דעתו "המגבת על הרצפה". דני מיהר למשוך את הברזל מרגלה ואמר "בשלוש את מרימה את הרגל". "שלוש בא אחרי ארבע?" שאלה טל בשקט.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק8[הסוף!!] ../images/Emo126.gif

"כן, העיקר שתרימי את הרגל" אמר דני בחוסר סבלנות. "אוקי" ענתה טל בטון חלמני. היא העבירה את מבטה את המגבת ששכבה על הרצפה , אך פחדה להרים את עיניה אל החלק ההזוי יותר. "דני את הערום" היא סיננה מבין שיניה ופרצה בצחוק. היא הרגישה שאש נוגעת במצחה ומציתה אותו. כאילו שהעולם מתגלגל, ודבריה נאמרים לא ברורים במיוחד. היא שמעה קולות עמומים, ואת קולו של דני קורא לה. אך גופה כבר נחת על הרצפה, ונשאר שם ללא נוע. צעקותיו של דני לא הועילו, טל נשארה לקדוח בידיו, ובתוך ראשה היא ראתה דברים מוזרים שגרמו לה לצחוק, או לתהות. דברים לא הגיוניים, דברים הזויים. "טל תקומי" קרא דני. ******************************** "את מה? את רבת איתו?...את באמת אמרת לו את כול זה? מילה במילה?" שאלה איימי בכעס כאשר סיפרה לה טל את פגישתה עם דני. "כן, לפני יומיים בדיוק" אמרה טל בשקט. "ומה קרה אז? איך הוא הגיב אחרי שאמרת לו שאת לא מוכנה להיות איתו?" שאלה איימי בהתעניינות. "לא רציתי לומר לו את זה...וכבר אמרתי לה שהוא היה בהלם. הוא תמיד מנסה למצוא סיבות למה אני כן צריכה להישאר איתו" אמרה טל בהרהור. "אולי כי את תמיד מוצאת את הסיבות לא להיות איתו" הסבירה איימי. "ואחר כך הרגשתי מוזר, כאילו שהמצח שלי בוערת. וכשהתעוררתי, אני שכבתי על הספה שלו. כאילו כלום לא קרה קודם לכן. היו שם גם אייזי, וגם הארי. ושלושתם לא שמו לב שפתחתי את עיני" סיפרה טל בשקט. ****************************************************************************************************************** מחר אני מפרסמת עוד פרק. אבל אני אשמח לדעת כמה דברים.
קודם כול איך הבחירה של השירים?
ואיך הרגשתן
יש מצב שככה...
ויש מצב שככה..
....
LOL מקווה שנהנתן לקרוןא את הפרק הזה.
בוט.

Charley XD

New member
אוף איתך ...

למה את עושה את זה !!? אין פלא שזה לוקח יותר פרקים ><" ידעתי שיקרה משהו ... ושוב ידעתי שלא תיהיה נשיקה .. אבל רציתי להגיע למצב אחר .. היא שוב בורחת ! אוי .. מה יהיה הסוף ? יש לך טעויות מקלדת .. הפעם היו יותר
אבל שוב איכזבת ><" הסביר דני בשק. - שק ? XD LOL בהתחלה באמת קראתי את זה בשק ... אני עדין דיי בטוחה שטל לקחה משהו .. למה להאשים רק את אבא של דני ? אה? וואי זה הזוי בכלל שהוא נכנס לסיפור בצורה מוזרה כזאת ><" כל הפרק היא הייתה צמודה לדני .. ושוב יש להם על כל כך הרבה דברים לדבר ! תגיעו לעיקר
הם דברו על הדברים הכי לא חשובים שיש ! חזירים .. נו באמת ! במבה ! זה בכלל לא כזה טעים ! דיי לחפור על זה ... ושדני יפתח קצת את הפה שלו אני יכולה להשתגע ><" טל הזויה .. כל הפרק הזה בכלל ... אני רוצה המשך ! למה מחר
בוט זה היה טוב

kelly7i

New member
נו מתי את ממשיכה?

אוף איתך טל. תגידו לו כבר את האמת די למרוח אותו, את הורסת יותר, עדיף שהיא תה יה איתו ותנצל את הרגע ושלא תחשוב על החזרה לישראל, היא לא חיבת לחזור, והיא תמצא כבר פיתרון!

kelly7i

New member
בטחש היא כן.

היא מתכחשת לכל מה שהיא מרגישה כלפיו, היא צריכה להיות איתו כנה.

butbut

New member
יש לי הרגשה שבפרק הבא...או בזה שאחריו

את תישנאי אותיLOL

miss dance10

New member
גם אניייי

למרות ש.. נכון, דאגי הכי מושלם, אבל דאגי צריך להיות איתי ולא אם שום טל ושום בטיח! לכן זה לא מפריע לי..
וגם בגלל שדני וטל יהיו זוג מושלם ( לא אמרתי כלום...=| )

butbut

New member
חחחח...דאגי צריך להיות לבד עד שהוא

יקלוט שהוא צריך מישהי...

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDלא ידוע אצלו ת'אמת

LOL זה לשני המינים. XD

למעלה