יא-בייבי!פרקים42-43

Charley XD

New member
תגובה כמו שמזמן לא עשיתי XD

טוב .. אני ~חייבת~ לציין כי מזמן לא חפרתי כמו שצריך על פרק... טוב אז אור עשתה לי חשק כי עדין לא סיימתי לספר לה על השיעור תופים שלי ><" אז אממ תהני כי אני לא יודעת כמה ארוך זה יצא
דבר ראשון, אני חולה על וויל ושרלוט ! הם כאלו חמודים
וויל בכלל .. הוא כזה חמוד ! בן כמה הוא שהוא כזה רומנטי
איך הוא הביא לה את השרשרת ונתן לה נשיקה ! וגם כל הקטע של הקרחת שהוא יעשה בשבילה ! אוי דיי הם כאלו חמודים.. טוב תאמת כמה שזה מגעיל ומרושע .. את יודעת את דעתי לגבי ההמשך ><" למרות שאני חושבת שהעולם רק יפסיד בי שרלוט .. אני מתארת אותה כל כך יפה.. מסכנה כזאת אבל כלכך יפה אני כל כך יודעת שהיא הולכת להתפרץ לשם ... זה כל כך טל ! טוב ובעניין רון ואימיי.. עם כבר מדברים על חמודים אז זה רון ! אני כלכך אוהבת אותו ! הוא מצחיק וטיפש באריזה אחת ! חחח זה כיף שהם ביחד .. אז שאימיי לא תגיד על זוגות מוזרים ! חוצפה
ואח של ליאו .. וואי אני לא יודעת מה יהיה ההמשך אבל נראה לי שיהיה טוב
אני מתארת אותו כזה חמוד ... דומה למישהו היום שראיתי בחזרה הביתה מהאוטובוס XD LOL למצוא מישהו חמוד ועוד בפ"ת ! איזה שיא ...
טוב ובקשר לדני ... כןכן תמיד יש את הבקשר להדני ! מה את רוצה ? תמיד יש משהו .. אני אוהבת את המתח שיצרת ... את הרעיון .. למרות שבא לי להרוג אותך בגלל זה ! הנשיקה הזאת צריכה להתבצע ובכל זאת את שומרת על זה חם לא נותנת לנו את הסיפוק הזה !
עד הסוף הם לא יתנשקו .. זה מה שיותר את המתח והצפייה אבל בא לי כבר להרוג אותך
איזה חמוד הוא שהוא דיבר עם שרלוט ! אני רציתי לאכול אותו .. "תני לי חתימה !" דיי הוא כזה חמוד .. אהבתי ממשממשממש את הקטע הזה .. הוא מוסיף הרבה
טל ממש מזכירה לי אותך .. בכל הקטע של שרלוט ממש .. הקטע שאת אומרת שהיא יפה וזה ... העזרה וההתחיבות שלך ובכלל !
היא משקפת אותך ... רואים שאת יצרת אותה .. (למרות שאני לא מכירה אותך כלכך ><" אפשר לראות את זה
) זה רק מחמאה כן ? זה טוב ! למרות שטל מתוסבחת רגשית שזה משהו אחר ...
אוה ולפני שאני שוכחת .. זה היה הפרק נראה לי שהכי אהבתי .. הוא היה ממש יפה ! אני מתה כבר למשהו בין טל לדני ... למרות שאני יודעת שרק ממש בסוף יהיה משהו ><" אוה ומה בדיוק הלך בבית של דני ? זהו התעלפת ? מה עם עוד איזה שיחונת קטנה ? אולי בפעם הבאה לא תדברו על חזירים ותדברו על דברים חשובים ! באמת ... ומה עם הארי ? נטשת אותו ! מסכן ... ככה טיפל בך .. איזה חמוד
(ועם את שואלת את עצמך .. טוב אז כן אני חייבת לדחוף אותו תמיד ! עכשיו יותר מתמיד) חח תודי שהתגעגת .. ואפילו לא סימנתי לך טעויות! לא היה לי כוח .. אני מתה לישון אבל אני חופרת וממשיכה לחפור כי אני מרגישה שנטשתי את זה בזמן האחרון XD לכן בוט .. לסיכום: אהבתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד את הפרק... ממש מחכה לשלישי
וואו זהירות זאת חפירה ענקית !!!!!!!!!!! מרוצה מעצמי

butbut

New member
../images/Emo26.gifתגובתי../images/Emo9.gif

את לומדת תופיםםםםםםםםםם? XD קולל.. אממ...הגיל שאני חשבתי בשבילו זה בערך 17-18. אבל אני לא סגורה על כלוםLOL הם באמת הזוג הכי מיוחד בפיק. הוא יוצא הרבה שלווה, ורוגע...והרבה אופטימיות...כאילו שהכול יהיה בסדר באמת. אממ...שרלוט היא באמת יפה. באמת באמת באמת יפה.
רון ואיימי?LOL.. אם איימי מדברת כבר על מוזרים....היא בעצמה אחת כזאת. אז היא נכללת שם גםXDDD ת'אמת? רון הוא סוג של ילד טיפש, שכול אחת הייתה רוצה להכיר לעצמה. רק כי הוא גם ידיד טוב, וגם טוב באהבה. וגם עצם זה שהוא מצחיק רק מוסיף להכול. עם אח של ליאו הסיפור עדיין לא נגמר
LOL הוא די יעשה בלאגן במובן הטוב. אמממ...הסיפוק שלכן יבוא בקרוב...ממש בפרק הבא ^^ XDDD
טל...את הרביעית שאומרת שטל משקפת אותי><". כנראה שפשוט הכנסתי קצת בי, בתוכה. LOL וכע מחמאות תמיד כייף לקבל ^^ XD
הארי ננטש. הוא כעת בדדניקון עםאייזי שלו. XDD אבל הוא יכה שלישית! אל דאגהXDD
XDDDD שמחה שאהבת!!!!!

Charley XD

New member
XDDDD

יכה שלישית XD LOL אוף איזה כיף לה ><" אני חושבת שאח של ליאו הוא חשוב ... הוא יגרום לטל להבין משהו .. לא בטוח מה אבל משהו
סיפוקסיפק.. אני רוצה כבר ! חח לדעתי זה בכלל לא נשלט.. תמיד מכניסים לדמות משהו ממך, אתה יוצר אותה, אתה כותב אותה וזה פשוט משקף דברים דרך העיניים שלך .. לא רצוני אבל חובה וזה ממש רק מחמאה במקרה שלך ! ורון ... טוב נאי יכולה לדמיין אותו וליצור כל כך הרבה גרסאות שלו ><" הוא מזכיר לי מישהו ואני אוהבת אותו ! איזה חמוד רון XD גרמתי לי ממש לאהוב אותו ><" ואכן התחלתי ללמוד תופים ביום ראשון ואני הכי בהתלהבות XD וברור שאהבתי ... הכי אהבתי נראה לי
מה עם פרק היום ?!

../images/Emo220.gifוואוו..

דני חמוד שהסכים לזה.. ובוט,אם את הולכת להרוג לי את שרלוט,לידע כללי את הורגת גם את ויל וחצי מטל.. לכן אסור לך לעשות את זה.. אני מקווה שסוף סוף בפרק הבא דני וטל גם יהיו ביחד.

butbut

New member
כן, את זה אני בהחלט יודעת...

הבעיה היא באמת שהרבה אנשים נקשרו אל שרלוט. אבל מה שכן, היא סיימה את התפקיד שלה. מה שנותר לה זה להשאיר חותם, או להיות החותם בעצמה, בטל.

screamin pittas

New member
../images/Emo122.gif

אין לי כוח להגיב ממש כי קראתי אתמול וכבר שכחתי מה יש לי לומר על הפרקים האלה, יש לי שיר להמיץ עליו- My Chemical Romance-cancer http://youtube.com/watch?v=W-f43xs15aE יש לי הרגשה שהוא יתאים לכמה פרקים מסויימים.. אוה וממש אהבתי את הקטע עם דני ושרלוט

butbut

New member
חחח תודה../images/Emo9.gif אני אנסה לשלב אותו../images/Emo70.gif

MCR

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אוו פגר../images/Emo70.gif

OMG. זה היה הפרק הכי מדהים שקראתי הפיק עד עכשיו [אני חושבת
] איזה פרק
אין לי מילים. את פשוט לא מבינה איך אני הולכת לחפור עכשיו . . .
אבל קודם כל סחטיין על הפרק הזה, הוא באמת מ-ה-ד-ה-י-ם-
אוקיי אני לא אעכב אותך .. זה יהיה המפריד שלנו בין קטע לקטן-
טוב
[ שמת לב שלמפריד שלינו קוראים טמבל
הוא בכלל לא טמבל! XD]
ג'רמי. ג'רמי אח של ליאו
יש לי תחושה שהולך לקרות משהו איתו .. משהו מטורף כזה.. כמ ושהוא יתאהב באיימי ויהרוס את המערכת יחסים שלה עם רון והם ינהלו רומן בסתר וטל תגלה את זה ותגלה לליאו שיישנא את אחיו על זה וכנ'קמה יגלה לרון ורון ישנא את שניהם ויילךלזקנה המטורפת ויבבקש שתעיף לו נעל [ואנס
] על הפרצוף ואז הוא ימות וג'רמי ואימיי שיהיו עצובים על כל מה שקרה יברחו לאוגנדה ויחייו שם באושר ועושר
. או שלא
. XDD אבל תראי מה ג'רמי מזכיר לי- ג'רמי
ג'רמייה
ג'רמייה טרוטמן
זואי101
הריון . XDDDDDD הצחקתי את עצמי
טוב, נשמיך הלאה- נרגעתי.
רוצה הערה
אבר-עבר [הלכה לעבר]
פאק. פאק, פאק, פאק. את צודקת. טל היא באמת חלק ממך, חלק גדול ממך. בפרק הזה [43
] שמתי לב, אתן כ"כ מדברות אותו הדבר, כ"כ כותבות אותו הדבר, חושבות אותו הדבר
פאק, זה מגניב
במיוחד בקטע שטל מסבירה לשרלוט שהיא חושבת שהיא יפה זה כ"כ את
כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ את
כמו שאת מנסה להסביר לי דברים .. יו זה בדיוק אותו הדבר
אתן ממש אותו הדבר את וטל .. כאילו, חלק
וואו.. איך שטל מתארת את שרלוט, איך שאני מדמיינת את שרלוט, היא ילדה כזאת יפה, כזאת מדהימה, כזאת בולטת, כזאת מושלמת ...
אני כ"כ רוצה לפגוש אותה ... כ"כ
היא נשמעת כזאת מיוחדת .. כזאת רגישה .. אני כ"כ רוצה לפגוש אותה >< כן, היו לי דמעות בקטע הזה.
~בוכה~
וויל הביא לשרלוט שרשרת. גאד, פה הדמעות באמת כבר נפלו ... זה היה אחד הדברים הכי מרגשים בפיק .. איזה חמוד וויל
באלי לפגוש גם אותו, טל באמת ברת מזל, תמיד חשבתי שהילדים החולים, בבית חולים, הם באמת הכי מיוחדים, יפים ומרגשים.
או וויל, את עוד תגרמי לי להעריץ מישהו שלא קיים [אהמוויל] במקום את מקפליי XD
~בוכה~
אוקיי, זה ציטוט מחלק 8 או 9, אני לא זוכרת בדיוק, שאני חושבת שלא התאים לקטע.. את יכולה לחלוק עליי אבל זאת רק דעתי טוב
"שרלוט," היא לחשה "אמרתי לך שאני לא אתן לך לעזוב בלי להכיר את מי שאת מעריצה". לי זה נראה מי התנשאות והדגשה מצד טל ששרלוט צריכה לזכור שטל היא זו שהביאה את דני אליה אז שתיתן את הקרדיט לה או משהו כזה. באמת ככה נראה לי המשפט הזה, אני חושבת שהוא לא ממש נחוץ >< בכל מקרה, מה שבאלך- זאת דעתי
כשטל דיברה עם דני בעוד שרלוט ווויל עלו לאוטובוס חזרה ואז טל אמרה לדנדן[
] שהיא לא רוצה לאבד את שרלוט והיא מקווה שהיא תהיה בסדר, שוב הדמעות ייצאו והפעם הגיעו לפה שלי [איו דמעות מלוחות] XDD כל חלק 9 היה מרגש בכללי >< כל מה שקשור לשרלוט מרגש .. ועם שרשרת השירים העצובים שלך XD מה שמזכיר לי, the white one is evil של אליוט מינור, אני המלצתי לך
שמת את זה בגללי או שאת מכירה את השיר
סתם לדעת
OMG
נכון כתבת ששרלוט סיפרה לטל שוויל עושה קרחת בשביל שרלוט
שלא תרגיש רע וזה...
לקחת את זה מהרעיון שלי שטל תעשה
XD סתם באלי לדעת כי אם כן זה יהיה נורא נחמד
ואם לא סתם צירוף מקרים
אבל ממש הופתעתי חחח זה ממש מגניב P: חוץ מהקטע שאני הצעתי את זה XD טוב, התלהבתי, חדל ><
פאק שרלוט עומדת למות
אני לא רוצה
אני אעשה בריכה בבית
[דמעות...] בבקשה אל תהרגי אותה .. שלא תמות .. היא כ"כ מיוחדת. אל תהרגי אותה
טוב זאת בחירה שלך בכל מקרה הסיפור שלך יישאר מדהים. מ-ד-ה-י-ם-
עד כאן תגובתי החופרת להיום. מחכה לפרק הבא בקוצר רוח, ואוהבת אותך המונים.
פסיכוו

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אוו ושכחתי את הדבר הכי חשוב../images/Emo70.gif

את הדבר שבגללו ה כ י הרבה בכיתי
דני ביקש משרלוט לחתום לו. OMG. את לא מבינה כמה בכיתי. כי זה הדבר הכי חמוד שיעשו אי פעם בשביל בן-אדם. זה הדבר הכי מרגש שקראתי עד עכשיו בפיק שלך, נשבעת. פאק, דנדן כזה מתחשב שבאלי להביא לו חיבוק דוב
את לא מבינה כמה נחוץ היה הקטע הזה, הוא כ"כ הוסיף [לי לפחות] הקטע הכי מרגש בפיק, אני חותמת על זה [תרתי משמע XD] והוא גם יהיה הקטע הכי מרגש עד לסוף הפיק

butbut

New member
כשכתבתי את החלק שבין שרלוט לדני...ידעתי

שצריך שיהיה בניהם "קליק". אני בטוחה שמקפליי מודעים לזה שילדים חולים הם קצת "יותר" פגיעים מכול המעריצים הרגילים שלהם. ובגלל זה צריך משהו ש"ישבור את הקרח" כמו שאומריםXD.

butbut

New member
../images/Emo26.gifXDD איזו חפירה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifXD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ג'רמי לא עד כדי כך שטני.. הוא סתם חתיך
.. XDD אוו...אהבתי את הזה עם ההריון של ג'יימי ליין ספירס. אגב.."טוב, נשמיך הלאה.." *נמשיך XD
חחחחחחחחחחח...באמת
. טל באמת מזכירה אותי
XDD ושרלוט באמת ילדה יפה...בהחלט
וויל ושרלוט הם שני בני האדם שכדי לכול אחד לפגוש-לפי דעתי. חח...לאא אפשר להעריץ גם את וויל וגם את מקפליי
לאלאלללאלאללאללאלאאאלאלאלא.... אין בכלל קשר להתנשאות. זה יותר הבטחה של טל לשרלוט. היא לא רצתה להראות סוג של גאווה, אלא רק שהיא זכרה ששרלוט אמרה לה שהיא רוצה לראות את דני. כאילו להגשים לה את החלום. בלי שום שום שום שום קשר לטל עצמה.
אממ...שמתי את זה כי אנ מכורה לשיר
ולא זכרתי שהקדשת לי..אבל בכול אופן בפעם הבאה שאני אשים אותו |הדגA|אני אשים לך קרדיט
.
חחח... אני חייבת לעשות משהו שיתן יותר אקשן. וזה בדיוק הדבר
פגר

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif חחחחח שמת תמונה של פסיכו קעקוקים XDDDDD

אני פשוט ממממממממממממממממממתה עלייך

butbut

New member
../images/Emo23.gif כןן../images/Emo9.gif

XDD
איך אפשר לשכוח את זה
LOL

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif זה נורא מצחיק אותי לומר פסיכו-קעקועיםXD

XDDD תנסי לומר את זה בקול LOL "פסיכו קעקועים שלום, מי הבא בתור?" LOL

Yu vi

New member
<:../images/Emo85.gif

אהבתי את שניי הפרקים D: וויל כזה חמוד D: והוא ושרלוט כאלה מתוקים יחד
וגם רון ואיימייייי
ודני היה כזה חמווווד כשהוא אמר לשרלוט לחתום לו! |מתמוגג| *-*
אם לא ייקרה משו עם טל ודני בזמן הקרוב... אני א ת ח ר פ ן . #$%$ למה שהיא תיפגע?! למה שלא תיקח סיכון?! היא חושבת שהיא תפגע בו אם הם יהיו ביחד [אני מקווה שהבנתי נכון
] אבל היא לא מבינה שאם הם לא יהיו ביחד הוא יותר נפגע! וגם היא נפגעת כי היא כל היום בדילמות. >< זה מטריף אותי! XD שמחתי לקרוא אתזהXD - "בואו נגיד רק..שהכולל...אבל הכול...בין טל לדני הולך להיות--חם...חםםם...חם.
"
סופסוף! D:

butbut

New member
אוווו תודה לך ../images/Emo191.gif

אכן.. שני הזוות הגי חמודים בפיק הזה הם וויל+שרלוט. ואיימי+רון. LOL חחחח...אכן|מתמוגג גם| יקרה..יקרה..
. וכן, הבנת נכון
חח...

black rock star

New member
אבוי2$*!#$@)#../images/Emo103.gif

אסור!!! לא לא לא לא! השם משפחה שלה זה לייףףף היא אמורה לחיות עוד הרבה הרבה הרבה הרבה שנים וללדת הרבה הרבה ווילים ושרלוטיות! אסור לה למות
ואם כבר, חס וחלילה טפו טפו טפו אז שדני כבר ינשק את טל$*#@* אבל מתוך נחמה

butbut

New member
חחח....אכן היא באמת אמורה לחיות..אבל יש דברים

שהיו אמורים לקרות -אחד מהם זה מוות. מממ..XDD דני וטל יתנשקו מתוך אהבה אם כבר...נחמה זה רחוק. LOL

kelly7i

New member
למרותש בד"כ אני לא קוראת עם השירים ברקע,

יש לי שיר שאני נורא נורא אוהבת, וששמעתי אותו היום בבוקר הייתה לי הרגשה שהוא יכול מאוד להתאים לחלקים מסוימים בפיק שלך, הוא יכול להיות שימושי=] השיר- Boston http://youtube.com/watch?v=UnqvjD7Kxs4 גאד, השיר הזה כל כך מדהים. אני פשוט אוהבת אותו

למעלה