Charley XD
New member
תגובה כמו שמזמן לא עשיתי XD
טוב .. אני ~חייבת~ לציין כי מזמן לא חפרתי כמו שצריך על פרק... טוב אז אור עשתה לי חשק כי עדין לא סיימתי לספר לה על השיעור תופים שלי ><" אז אממ תהני כי אני לא יודעת כמה ארוך זה יצא
דבר ראשון, אני חולה על וויל ושרלוט ! הם כאלו חמודים
וויל בכלל .. הוא כזה חמוד ! בן כמה הוא שהוא כזה רומנטי
איך הוא הביא לה את השרשרת ונתן לה נשיקה ! וגם כל הקטע של הקרחת שהוא יעשה בשבילה ! אוי דיי הם כאלו חמודים.. טוב תאמת כמה שזה מגעיל ומרושע .. את יודעת את דעתי לגבי ההמשך ><" למרות שאני חושבת שהעולם רק יפסיד בי שרלוט .. אני מתארת אותה כל כך יפה.. מסכנה כזאת אבל כלכך יפה אני כל כך יודעת שהיא הולכת להתפרץ לשם ... זה כל כך טל ! טוב ובעניין רון ואימיי.. עם כבר מדברים על חמודים אז זה רון ! אני כלכך אוהבת אותו ! הוא מצחיק וטיפש באריזה אחת ! חחח זה כיף שהם ביחד .. אז שאימיי לא תגיד על זוגות מוזרים ! חוצפה
ואח של ליאו .. וואי אני לא יודעת מה יהיה ההמשך אבל נראה לי שיהיה טוב
אני מתארת אותו כזה חמוד ... דומה למישהו היום שראיתי בחזרה הביתה מהאוטובוס XD LOL למצוא מישהו חמוד ועוד בפ"ת ! איזה שיא ...
טוב ובקשר לדני ... כןכן תמיד יש את הבקשר להדני ! מה את רוצה ? תמיד יש משהו .. אני אוהבת את המתח שיצרת ... את הרעיון .. למרות שבא לי להרוג אותך בגלל זה ! הנשיקה הזאת צריכה להתבצע ובכל זאת את שומרת על זה חם לא נותנת לנו את הסיפוק הזה !
עד הסוף הם לא יתנשקו .. זה מה שיותר את המתח והצפייה אבל בא לי כבר להרוג אותך
איזה חמוד הוא שהוא דיבר עם שרלוט ! אני רציתי לאכול אותו .. "תני לי חתימה !" דיי הוא כזה חמוד .. אהבתי ממשממשממש את הקטע הזה .. הוא מוסיף הרבה
טל ממש מזכירה לי אותך .. בכל הקטע של שרלוט ממש .. הקטע שאת אומרת שהיא יפה וזה ... העזרה וההתחיבות שלך ובכלל !
היא משקפת אותך ... רואים שאת יצרת אותה .. (למרות שאני לא מכירה אותך כלכך ><" אפשר לראות את זה
) זה רק מחמאה כן ? זה טוב ! למרות שטל מתוסבחת רגשית שזה משהו אחר ...
אוה ולפני שאני שוכחת .. זה היה הפרק נראה לי שהכי אהבתי .. הוא היה ממש יפה ! אני מתה כבר למשהו בין טל לדני ... למרות שאני יודעת שרק ממש בסוף יהיה משהו ><" אוה ומה בדיוק הלך בבית של דני ? זהו התעלפת ? מה עם עוד איזה שיחונת קטנה ? אולי בפעם הבאה לא תדברו על חזירים ותדברו על דברים חשובים ! באמת ... ומה עם הארי ? נטשת אותו ! מסכן ... ככה טיפל בך .. איזה חמוד
(ועם את שואלת את עצמך .. טוב אז כן אני חייבת לדחוף אותו תמיד ! עכשיו יותר מתמיד) חח תודי שהתגעגת .. ואפילו לא סימנתי לך טעויות! לא היה לי כוח .. אני מתה לישון אבל אני חופרת וממשיכה לחפור כי אני מרגישה שנטשתי את זה בזמן האחרון XD לכן בוט .. לסיכום: אהבתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד את הפרק... ממש מחכה לשלישי
וואו זהירות זאת חפירה ענקית !!!!!!!!!!! מרוצה מעצמי
טוב .. אני ~חייבת~ לציין כי מזמן לא חפרתי כמו שצריך על פרק... טוב אז אור עשתה לי חשק כי עדין לא סיימתי לספר לה על השיעור תופים שלי ><" אז אממ תהני כי אני לא יודעת כמה ארוך זה יצא