../images/Emo126.gifחלק

[9]../images/Emo126.gif
I Dont Want To Miss A Thing-Armagedon: http://www.youtube.com/watch?v=mMk4kV8aYLs&feature=related
Ordinary Day : http://www.youtube.com/watch?v=hOWt6HvzvsU&feature=related *************************************************************************************************************** "דני, אתה נמצא הרבה זמן בלונדון?" שאלה לפתע שרלוט בשקט. "לא," ענה לה דני "זה רק תקופה לא-בטוחה שאנחנו עוד נשארים כאן. אנחנו מתחילים לעשות סיבובי הופעות בסוף השנה". "ואיך תיפגש עם טל?" שאלה שרלוט. דני חייך ואמר "טל גם עכשיו לא רוצה להיפגש". "שקרן" מחתה טל והביטה אל עבר שרלוט, "אל תאמיני לו, הוא משקר" היא אמרה וגרמה לה לחייך. שרלוט צחקה ואמרה "טל סיפרה לי עלייך לא מעט גם כן". "מה היא סיפרה עלי?" שאל דני ונגע מעט בידה של שרלוט כאשר היא הראתה לו שיש להם צמידים תואמים. "היא סיפרה לי שאתם רבים הרבה, ושאתה נוהג להזמין טעמי גלידות מוזרות, אבל טעימות" אמרה שרלוט. "שקט, את זה לא צריך לספר" אמרה טל וחייכה אליו. דני פלט צחקוק מהיר ואמר "טל מרכלת עלי, אה?...אנחנו באמת רבים הרבה, את יודעת למה? כי טל מעצבנת. וזה היא לא מכירה את הטעמים של הגלידה שמצויים בלונדון, אי אפשר להאשים אותי". טל צחקה ואמרה "כן, בטח מעצבנת". "אבל אני אוהבת אותה, כך שאין מצב כזה שהיא תהיה יותר מידי מעצבנת" אמרה שרלוט. דני חייך אליה ואמר "את צודקת, גם אני אוהב אותה, ולא חושב שהיא מעצבנת יותר מידי, היא חברה טובה שלי". "אגב שרלוט," הוא מיהר להחליף נושא "אני רוצה שתחתמי לי בתוך היומן שלי. יש אנשים שגם אם הם לא מפורסמים שווה לקחת חתימה שלו". "אתה באמת רוצה חתימה שלי? זה לא אמור להיות הפוך?" שאלה שרלוט בפליאה. "בואי נעשה עסק," אמר דני והוציא את היומן הקטן מתוך כיס המעי שלו. "את חותמת לי, ואני יחתום לך". "עשינו עסק" אמרה שרלוט ולחצה את ידו. דני פתח את היומן שלו, הצביע אל עבר המקום והגיש לשרלוט עט. שרלוט חיכה ושאלה תוך כדי שהיא חותמת את שמה "מי קשקש לך את כול הקשקושים האלו שיש כאן?". "טל" אמר דני והביט אל עבר טל. טל חייכה לעברו ואמרה "אתה לא יודע להעריך אומנות". וויל פלט צחוק ואמר "זה באמת יפה". "תודה לך" אמרה טל לוויל, ושלחה מבטים מתגרים אל עבר דני. "הנה" אמרה שרלוט, והראתה לדני את חתימתה. דני פתח את עיניו הכחולות ואמר "וואו, אני אוהב את זה". "תודה" אמרה שרלוט בשקט. "עכשיו תורי, אני מניח" אמר דני בשקט. "בהחלט" אמרה שרלוט. דני חתך דף מן היומן שלו והחל לכתוב לשרלוט ברכה עם חתימה בסופה. שרלוט חיכתה שהוא יסיים, ולבינתיים החליפה מבטים עם וויל. וויל צחק ואמר לה "האחות מסמנת לנו שעוד כמה דקות נוסעים". דני סיים, הגיש את הנייר לשרלוט ואמר "הנה לך". שרלוט חייכה ואמרה "היה מאוד נעים לפגוש אותך". "גם אותך" אמר דני והתכופף בכדי לחבק אותה. שרלוט כרכה את זרועותיה בדקיקות סביבו ואמרה "תודה". דני התנתק ממנה ואמר "גם לך". וויל חייך אל עבר שרלוט ושאל "את רוצה שאני אקח לך את הבקבוק?". "כן, תודה וויל" אמרה שרלוט. ויל נטל את הבקבוק שלה, והחל לדחוף את הכיסא של שרלוט. "אני כבר באה, תחכו לי שם" אמרה טל לשרלוט, וחזרה אל עבר דני. טל חייכה לעברו ואמרה "תודה דני". דני חייך ואמר "זה שום דבר, באמת". טל הביטה אל עבר שרלוט וויל, ולאחר מכן החזירה תא מבטה אל עבר דני. "זה אולי הדבר האחרון שהיא תזכה לעשות בחיים, וזה היה ממש חשוב לי" פלטה טל והרגישה את דמעותיה עולות שנית. "אני רואה, הילדה הזו ממש אוהבת אותך, כאילו שאת...אחותה הגדולה או משהו כזה" אמר דני בהבנה. הוא משך את טל אליו והצמידה אל חזהו. טל כרכה את ידיה סביב מותנו ואמרה בשקט "נכון. אני מפחדת שבכול רגע היא תמות, אני פוחדת לאבד אותה". דמעה אחת השתחררה מעינה של טל, וזחלה אל עבר לחיה. דני הרים את פניה של טל ואמר "תהיי אופטימית, את חייבת להיות. הדבר הנורא מכול הוא שתישברי לה מול הפנים". "אני יודעת" אמרה טל וכיווצה את גבותיה בכאב. דני מחק את דמעתה ואמר "אני סומך עלייך, את יודעת שאני לא רוצה שיהיה לך רע. פשוט תתנהגי רגיל, עד הסוף". טל הביטה אל עבר עיניו ואמרה בשקט "אני לא מאמינה למה שאתה אומר עכשיו, ואני כול כך אוהבת לשמוע את זה". "אם את צריכה משהו תתקשרי" אמר דני. "בסדר" אמר טל. היא חייכה לעברו, עלתה על קצות אצבעותיה והדביקה לו נשיקה חטופה ומהירה עד כדי כך שאי אפשר היה להרגיש אותה על קצה שפתו התחתונה.
יש המשך~~>