יא-בייבי!פרקים42-43

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק|||||||||[9]../images/Emo126.gif

I Dont Want To Miss A Thing-Armagedon: http://www.youtube.com/watch?v=mMk4kV8aYLs&feature=related
Ordinary Day : http://www.youtube.com/watch?v=hOWt6HvzvsU&feature=related *************************************************************************************************************** "דני, אתה נמצא הרבה זמן בלונדון?" שאלה לפתע שרלוט בשקט. "לא," ענה לה דני "זה רק תקופה לא-בטוחה שאנחנו עוד נשארים כאן. אנחנו מתחילים לעשות סיבובי הופעות בסוף השנה". "ואיך תיפגש עם טל?" שאלה שרלוט. דני חייך ואמר "טל גם עכשיו לא רוצה להיפגש". "שקרן" מחתה טל והביטה אל עבר שרלוט, "אל תאמיני לו, הוא משקר" היא אמרה וגרמה לה לחייך. שרלוט צחקה ואמרה "טל סיפרה לי עלייך לא מעט גם כן". "מה היא סיפרה עלי?" שאל דני ונגע מעט בידה של שרלוט כאשר היא הראתה לו שיש להם צמידים תואמים. "היא סיפרה לי שאתם רבים הרבה, ושאתה נוהג להזמין טעמי גלידות מוזרות, אבל טעימות" אמרה שרלוט. "שקט, את זה לא צריך לספר" אמרה טל וחייכה אליו. דני פלט צחקוק מהיר ואמר "טל מרכלת עלי, אה?...אנחנו באמת רבים הרבה, את יודעת למה? כי טל מעצבנת. וזה היא לא מכירה את הטעמים של הגלידה שמצויים בלונדון, אי אפשר להאשים אותי". טל צחקה ואמרה "כן, בטח מעצבנת". "אבל אני אוהבת אותה, כך שאין מצב כזה שהיא תהיה יותר מידי מעצבנת" אמרה שרלוט. דני חייך אליה ואמר "את צודקת, גם אני אוהב אותה, ולא חושב שהיא מעצבנת יותר מידי, היא חברה טובה שלי". "אגב שרלוט," הוא מיהר להחליף נושא "אני רוצה שתחתמי לי בתוך היומן שלי. יש אנשים שגם אם הם לא מפורסמים שווה לקחת חתימה שלו". "אתה באמת רוצה חתימה שלי? זה לא אמור להיות הפוך?" שאלה שרלוט בפליאה. "בואי נעשה עסק," אמר דני והוציא את היומן הקטן מתוך כיס המעי שלו. "את חותמת לי, ואני יחתום לך". "עשינו עסק" אמרה שרלוט ולחצה את ידו. דני פתח את היומן שלו, הצביע אל עבר המקום והגיש לשרלוט עט. שרלוט חיכה ושאלה תוך כדי שהיא חותמת את שמה "מי קשקש לך את כול הקשקושים האלו שיש כאן?". "טל" אמר דני והביט אל עבר טל. טל חייכה לעברו ואמרה "אתה לא יודע להעריך אומנות". וויל פלט צחוק ואמר "זה באמת יפה". "תודה לך" אמרה טל לוויל, ושלחה מבטים מתגרים אל עבר דני. "הנה" אמרה שרלוט, והראתה לדני את חתימתה. דני פתח את עיניו הכחולות ואמר "וואו, אני אוהב את זה". "תודה" אמרה שרלוט בשקט. "עכשיו תורי, אני מניח" אמר דני בשקט. "בהחלט" אמרה שרלוט. דני חתך דף מן היומן שלו והחל לכתוב לשרלוט ברכה עם חתימה בסופה. שרלוט חיכתה שהוא יסיים, ולבינתיים החליפה מבטים עם וויל. וויל צחק ואמר לה "האחות מסמנת לנו שעוד כמה דקות נוסעים". דני סיים, הגיש את הנייר לשרלוט ואמר "הנה לך". שרלוט חייכה ואמרה "היה מאוד נעים לפגוש אותך". "גם אותך" אמר דני והתכופף בכדי לחבק אותה. שרלוט כרכה את זרועותיה בדקיקות סביבו ואמרה "תודה". דני התנתק ממנה ואמר "גם לך". וויל חייך אל עבר שרלוט ושאל "את רוצה שאני אקח לך את הבקבוק?". "כן, תודה וויל" אמרה שרלוט. ויל נטל את הבקבוק שלה, והחל לדחוף את הכיסא של שרלוט. "אני כבר באה, תחכו לי שם" אמרה טל לשרלוט, וחזרה אל עבר דני. טל חייכה לעברו ואמרה "תודה דני". דני חייך ואמר "זה שום דבר, באמת". טל הביטה אל עבר שרלוט וויל, ולאחר מכן החזירה תא מבטה אל עבר דני. "זה אולי הדבר האחרון שהיא תזכה לעשות בחיים, וזה היה ממש חשוב לי" פלטה טל והרגישה את דמעותיה עולות שנית. "אני רואה, הילדה הזו ממש אוהבת אותך, כאילו שאת...אחותה הגדולה או משהו כזה" אמר דני בהבנה. הוא משך את טל אליו והצמידה אל חזהו. טל כרכה את ידיה סביב מותנו ואמרה בשקט "נכון. אני מפחדת שבכול רגע היא תמות, אני פוחדת לאבד אותה". דמעה אחת השתחררה מעינה של טל, וזחלה אל עבר לחיה. דני הרים את פניה של טל ואמר "תהיי אופטימית, את חייבת להיות. הדבר הנורא מכול הוא שתישברי לה מול הפנים". "אני יודעת" אמרה טל וכיווצה את גבותיה בכאב. דני מחק את דמעתה ואמר "אני סומך עלייך, את יודעת שאני לא רוצה שיהיה לך רע. פשוט תתנהגי רגיל, עד הסוף". טל הביטה אל עבר עיניו ואמרה בשקט "אני לא מאמינה למה שאתה אומר עכשיו, ואני כול כך אוהבת לשמוע את זה". "אם את צריכה משהו תתקשרי" אמר דני. "בסדר" אמר טל. היא חייכה לעברו, עלתה על קצות אצבעותיה והדביקה לו נשיקה חטופה ומהירה עד כדי כך שאי אפשר היה להרגיש אותה על קצה שפתו התחתונה.
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

והדביקה לו נשיקה חטופה ומהירה עד כדי כך שאי אפשר היה להרגיש אותה על קצה שפתו התחתונה.. מהההההההה חוצפפניתתתתתת XDD אררר נשיקה
גאדד חוצפנייה.. מגעילה אוף אוף איתה XDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||||||| [10] ../images/Emo126.gif

Avril Lavigne - When You're Gone : http://www.youtube.com/watch?v=tPW70sgrHiY
leona lewis -A Moment Like This : http://www.youtube.com/watch?v=XyK26Zehs50 ************************************************************************************************************************** דני פתח את עיניו, ולפני שהיה מוכן להגיד משהו הסתובבה טל וחזרה אל עבר האוטובוס. היא ראתה את האחות קוראת לה ואומרת "את עושה הרבה מעשים טובים ילדונת?". טל צחקה ואמרה "מתברר". היא נכנסה אל תוך האוטובוס, עברה עד הקצה וראתה את וויל שולח את פרצופו ומדביק לשרלוט נשיקה. היא חייכה לעצמה, הסתובבה, ועשתה כאילו שהיא מתעסקת עם מכשיר הפלאפון שלה. לאחר חמש דקות, כשהייתה בטוחה שהיא לא מפריעה. היא התקדמה לעברם ואמרה "שלום לכם". שרלוט חייכה אליה ואמרה "למה התעכבת?". "אני צריך ללכת לרגע, אני כבר חוזר" אמר וויל והתרומם ממקום מושבו וחייך אל עבר שרלוט. "בסדר" אמרו טל ושרלוט ביחד. לאחר שהיה וויל רחוק מהן מספיק מטווח השמיעה, טל הפנתה את מבטה אל עבר שרלוט ואמרה בשקט "נפרדתי מדני, מה איתך?". שרלוט שלחה לעברה חיוך מתוק ואמרה בשקט "הוא נישק אותי טל!...וויל נישק אותי על השפתיים". שרלוט נשכה את שפתה בהתרגשות ואמרה "איך זה היה?". שרלוט שילבה את ידיה זו בזו ואמרה בשקט "מדהים, אני אוהבת אותו ממש". "רואים" אמרה טל בשקט. "הוא אמר לי שלא חשוב מה יקרה, הוא כאן לידי, ביחד איתי. ושהוא מאמין שאני יכולה לעבור כול דבר, אם הוא מסוגל לעבור את זה. אחר כך הוא אמר לי שהוא חושב שאני הכי יפה בעולם, ושאני יכולה היות דוגמנית. ואז הוא נישק אותי" הסבירה לה שרלוט בשקט. "אתם זוג כול כך יפה" אמרה טל בשקט. "הוא הולך היום לעשות קרחת, בדיוק כמו שלי טל" אמרה שרלוט בשקט. "באמת?" שאלה טל בהתפלאות. "כן,"אמרה שרלוט "הוא אמר שהוא לא רוצה שאני ירגיש שרק אצלי אין שיער. "וואו, אני מעריכה את הבחורה הזה יותר מעכשיו" אמרה טל בשקט. היא לא ידעה שוויל עד כדי כך התאהב בשרלוט. היא קיוותה שכך יהיה מאז שהכירה לו אותה, וכנראה שהיא קלעה למטרה. "נראה לך שאני אמות, ואז הוא יישאר לבד?" שאלה שרלוט בשקט. "שרלוט! אל תחשבי על זה...את יודעת שאת צריכה להיות אופטימית" אמרה טל בעצב. שרלוט מתחה את פיה אל הצד ואמרה בשקט "לגלות לך סוד? גם וויל יודע שאני על הגבול, וגם הסרטן שלו מתפשט, אבל הוא מסוגל ללכת בעצמו. אנחנו מדברים על חיים-ומוות די הרבה". "אל תחשבי על זה שרלוט, אני רוצה שתחיי" אמרה טל בשקט. "אם אני אמות, את תוכלי לסדר לוויל בחורה אחרת? מגיע לו לחיות ולהיות נאהב" אמרה שרלוט בשקט. "לא שרלוט, הוא רוצה אותך, ואת לא צריכה לחשוב על מוות" אמרה טל. "תבטיחי!" התעקשה שרלוט. "בסדר, אבל רק אם הוא יסכים" אמרה טל בשקט. "בסדר" אמרה שרלוט בשקט וחייכה אליה. "את יודעת, את צריכה להיות עם דני. הוא אוהב אותך" אמרה לפתע שרלוט בשקט. "אני יודעת, אבל אני פוחדת" השיבה טל. שרלוט הרימה את ראשה אל עבר טל ושאלה "מפני מה?". טל חייכה אליה ואמרה "ממחויבות אליו, שאם אני אצטרך להיות איתו, ואז אני העזוב בחזרה לישראל---" "את נוטשת אותי?" שאלה שרלוט בשקט. "אני מקווה שלא יקירה!" קראה טל. "את אוהבת את דני ג'ונס?" שאלה שרלוט בתמיהה. טל העבירה אליה את מבטה ואמרה "אני לא יודעת". "טל," אמרה שרלוט ברצינות "אני לא רוצה שתתעצבני, אבל אני באמת רוצה שיהיה לך טוב. ואני רואה שיש בניכם משהו, אני יודעת שאת לא רואה את זה, ואני מקווה שתגלי את זה ביום מן הימים. הוא באמת בחור טוב". "אני יודעת שרלוט, אני יודעת. הבעיה היא בי" אמרה טל בשקט. "זה בסדר, גם אני חשבתי כמוך" אמרה שרלוט בהבנה. טל הביטה אל עבר וויל כאשר חזר, ואמרה לו "הלכת לבקש מהנהג שישים מזגן?". "כן" אמר וויל וחייך אליה. הוא התיישב על יד שרלוט ואחז בידה ואמר לה "אני באמת אוהב אותך". שרלוט הניחה את ראשה על כתפו ואמרה לו בשקט "גם אני, באמת-באמת". היא חייכה, ושקעה בשירים שהתנגנו מתוך נגן הקבצים שלה. היא ידעה ששרלוט צודקת, מתישהו יגיע זמנה. אך עד אז, טל צריכה להראות שהיא עמידה, שהיא חזקה. לא רק בשבילה, אלא גם בשבי שרלוט. ****************************
יש המשך~~>

white in Angel

New member
נו כבר...

מתי היא תגיד לו מה היא מרגישה כלפיו.. ומתי הם יתץנשקו לעזאזל... שנים... כשהם יהיו זקנים?? לא מקובל עלי... נו כבר...

miss dance10

New member
טוב ראסמי מה נסגר????

או שאת ממש נהנת למרוח אותנו... או שטל לסבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך היא מסוגלת להתאפק?עררררררררררררררר

butbut

New member
חחחחח...שתהיה לסבית../images/Emo35.gif

ת'אמת...חשבתי על זה פעםXDD אבל אז הגעתי למסקנה שאחרי כול המ שהיא עברה... אני צריכה להפסיק להיות סופרת רעה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק [11 סוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!] ../images/Emo126.gif

T.A.T.U - all about us : http://www.youtube.com/watch?v=uTRjrmIlyAo&feature=related
t.A.T.u - All The Things She Said : http://www.youtube.com/watch?v=muJaDZA-_Bk ************************************************************************************************************************ לאחר שבוע וחצי, בשעות הערב, צלצל הטלפון בבית משפחת אביב. "הלו?" אמר אלי כאשר הרים את שפופרת הטלפון. "טל אביב?" נשמע כול סמכותי מן העבר השני. "לא זה אביה" ענה אבא שלטל לתוך הטלפון. "אתה יכול לקרוא לה, אם היא בבית?" שאלה הקול. "בטח" אמר האב. "טל, יש לך אלפון" קרא לה אביה בעברית. טל מיהרה לרדת ושאלה את אביה "מי זה?". "לא יודע" ענה אלה אביה והרים את כתפיו. "אוקי" אמרה טל. היא נטלה את השפופרת ושאלה "מי זה?". "דוקטור מלוביץ', זה בקשר לשרלוט לייף. היא שרויה במצב מאוד לא טוב. אשפזנו אותה, ואני חוש שהגרוע מכול עומד על הפתח" אמר הדוקטור בעברית. טל פתחה את עיניה ופיה בהלם ולחשה "מה קרה?". "זאת התקפה פנימית, בלי שום קשר לבית החולים, אני מאוד מצטער" אמר הדוקטור. טל לא ידעה מה לומר, פיר וידיה רעדו ללש שליטה. היא הרגישה את הדמעות עולות מבין עיניה. "אני אבוא" היא קראה וניתקה את הטלפון. "טל, קרה משהו?" שאל אביה בשקט. "אני צריכה ללכת לבית החולים" אמרה טל. "עכשיו? השעה לא מאוחרת קצת?" שאל אביה. "מחר אין בית ספר, סוף שבוע" פלטה טל ומיהרה לעלו אל חדרה. היא לקחה בפראות את כול מה שהייתה צריכה ,ויצאה מן הבית. אביה יצא אחריה ואמר "אני אסיע אותך". "בסדר" אמרה טל בשקט. "מה קרה?" הוא שאל כאשר יצאו הם מן החנייה. "שרלוט באשפוז, יש לה התקפה פנימית, הם חושבים שזה הסוף" אמרה טל בשקט. "אני מצטער בשבילה" אמר אביה. "היא עדיין לא מתה אבא!" קראה טל בכעס. "בסדר טל, אל חייבת לשלוט על העצבים שלך" העיר אביה. "אתה לא יכול להגיד לי לשלוט על העצבים שלי כשחברה שלי עומדת למות!" צעקה טל בכעס. "את צודקת, אני אתן לך לכעוס" העיר אביה בשקט. ******************************* "דוקטור! מה המצב שלה?" שאלה טל את הדוקטור הראשון שיצא מחדר הניתוחים של שרלוט. "אני לא אשקר לך, אנחנו כולם חוששים. ברור שהיא לא תחזיק מעמד, היא שברירית מאוד" אמר הדוקטור ללא רגשות. "לא!" קראה טל והביטה לעברו בהלם. "אני מאוד מצטער" אמר הרופא באדישות. "זה לא יעזור לי!" קראה טל והחלה ללפוף את פניה בידיה בכאב. היא התיישבה על הכיסאות והחלה לבכות בקול רם. "שרלוט," היא לחשה "אל תמותי!". *********************************************************************************************************************
שרלוט... זה היה צריך לקרות פעם אחת ולתמיד.
שאלונייה:
מה יקרה בין דני וטל כבר
מה יקרה לשרלוט
האם טל ודאגי ישלימו
או-או...איזה פרק קשה אלוהים..נראה לי שזה היה אחד הפרקים הכי אהובים עלי!
בכול הפיק!!
הוא היה מעייף-ומרתק
. ועכשיו אני רוצה לשמוע את דעתכן
אז...איך היה הפרק
ואיך הרגשתן כמובן
האם...
או ש...
... ואממ..זהו
. מקווה שנהנתן.
פרק הבא...פרק עמוס!!.. בואו נגיד רק..שהכולל...אבל הכול...בין טל לדני הולך להיות--חם...חםםם...חם
.
בוט.

white in Angel

New member
לללללללאאאאאאאא....

לא זה לא קורה.. לא שוב.. מית הפרק הבא?? ואו זה היה מפחיד מענין ואני עוד שניה מתעלפת פה.. נכון אני לא מתה על דני אבל הוא יצא ממש חמוד בפיק שלך..
אני מאוד מקווה שטל תגיד לדני שהיא אוהבת אותו.. כי לא אני אשתגע...
אני ניראת ככה
רק בגלל הפיק הזה... שכול פעם שאני קוראת אותו אני ככה...

butbut

New member
הפרק הבא ביום שלישי../images/Emo9.gif

XDD חחח....טל תנסה להגיד
תסמכי עליה. LOL

m i c k e y 15

New member
awww../images/Emo7.gif

אבל אבל שארלוט וויל כאלה חמודיםם דיי אל תהרגי אותה !! את גורמת לי להתקפי לב!!

butbut

New member
OMG קראת את זה כול כך מהרר...><"

אממ..אכן..שרלוט וויל הם זוג יפה. אבל בכול סיפור צריך גם להיות "חיים רעים" ולא רק "חיים טובים" כול הזמן. XD

m i c k e y 15

New member
יש לי יכולות קריאה מדהימות../images/Emo98.gif

כמו לריד [ממחשבות פליליות
] חח לא רוצה רע, רוצה רק טוב! וטוב הוט, ששארלוט תחיה, טל תהיה עם דאגי[חעחע] ואני נכנסת לסיפור ואהיה עם דני אהובי
אני אהיה הביטצ'יתת נגד טל חעחעחע

butbut

New member
חחחחח..אכן../images/Emo9.gifLMAO

טוב הוט? הוט בין דני לטל
. אממ...חייב להיות רע! XD

m i c k e y 15

New member
חחחחחחח

אני לא זוכרת מה באמת רציתי לכתוב במקום ההוט הזה XDDD לא משנה.. הוט בין טל לדאגי כברררר XDDD אוף איתך
XD שיהיה...... אני אמ אמ אמ לא משנה... אני לא יודעת כבר מה להגיד..

למעלה