יא-בייבי! פרק 13

כן אהה ובמקרה הזה

דני עושה את העבודה מצוייין
אבל הוא גם חמוווד כשהוא מעצבן חחח ^^

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

OMG הפרק האחד הזה[
] היה מדהיםם!! את חייבת לפרסם כמה שיותר מהר את ההמשך!!!

butbut

New member
../images/Emo23.gif תודה רבה!! ../images/Emo24.gif

יום שישי..זה רק עוד 3 ימים..[זה הרבה?] ><

שוליטה

New member
מי שקראה את כל זה מלכה???

מי שכתבה את כל זה מלכה D: מהמם כרגיל.... והיו חלקים שנורא צחקתי הייית צריכה לסתום לעצמי את הפה כדי שההורים שלי לא יסתכלו עליי במבט של 'איזה מין ילדה הבאנו לעולם' רק דבר אחד אני לא מבינה.... למה רק פרק אחד :( אולי תוסיפי עוד אחד עכשיו ^^ 3>

butbut

New member
../images/Emo47.gifחחחחחחחח XDDDDD *מתה*

"שלי יסתכלו עלי במבט של 'איזה מין ילדה הבאנו לעולם' " חחחחחחח... אממ פרק 1-כי הסיבה כתובה למטה:]]

Charley XD

New member
ייאי ../images/Emo23.gif

זה ממש יפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהבתי מאוד... "היא התרכזה בסרט, ושכחה מידיו של הארי, שהיו קרובות אל ידיה בגב הספה. מרגלו של דאגי שהייתה תחת רגלה, ומגופו של דני שהיה בסנטימטרים ספורים ממנה" אוי גאדדדדדדד וכל הקטע שהיא על דאגי
הפרק הזה היה ממש מצחיק (XDD) כרגיל
אוף אני רוצה עוד פרק !! בוט בבקשה ? היום מאוחר יותר ? משהו ? בבקשה ? אהבתי מאוד מאוד מאוד ואת המלכה
!

butbut

New member
../images/Emo47.gifחחח בקשר לפרק הבא-כתבתי למטה XD

חחח ותודה רבה!

rox love BSM

New member
וואו ../images/Emo99.gif

XDDD איך נקרעתי בכל החלקים עם דאגי ודני.... AWW איזה חמוד דני שהוא מקנא.... שראיתי שכתוב חלק אחרון הייתי כזה:"מה זהו?" אני לא יכולה לחכות ליום שישי....

butbut

New member
חח ../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif תודה רבה!

אמ..יום שישי יגיע מהר.. אני מקווה=]

בוט בוט!!!../images/Emo9.gif

אני ממש
את הפיק שלך/ אותך/ את שניכם!!
הגבתי רק לפרק הזה כי לא קראתי את כל הפרקים האחרים לפני זה כי לא הייה לי זמן אבל דאגתי להעתי לוורד כדי שאני ארצה אני אקרא.. לפני יומיים אח שלי חטף זעזוע מוח ואני הייתי אצל חברה ולא ידעתי וכשחזרתי התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם בבית חולים.. אז ניצלתי את הזמן שהייתי בבית, לבד, מודאגת ביותר, בשביל לקרוא את הפיק המדהים שלך... מצטערת.. התאהבתי
אין לי הערות חוץ מזה שאני כבר מתה לדעת אם מי טל תצא בסוף..!!
אבל יש לי מלא הארות
: 1. הפרקים שלך ממש ארוכים ואני ממש אוהבת את זה! 2. סופסוף כותבת אחת שמשאירה באמת מתח מותח בין הפרקים! 3. אהבתי את הקטע שטל נקרעת בין דני לדאגי אבל האמת היא שזה די ברור שהיא בסוף תתאהב בדני כי הוא די הפייב שלך, לא? וד"א כמה פרקים יש? טנקס!
I
YOUR PICK _________________________ פיוו.. הרבה זמן לא חפרתי ככה ><

butbut

New member
חחחח לא זה לא ברור תאמיני לי!XDD../images/Emo23.gif

1)תודה 2)חח-מתח זה חלק מן העניין..זה מגרה להמשיך לקרוא 3)לא ברור-אני לא צפויה בקטעים האלו=]
תודהה:]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifהאם לפרסם עוד פרק?תשובה../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

לכול הבנות ששאלו אותי אם אני מפרסמת היום עוד פרק-כי אתן ריגלות לקרוא 2 פרקים.
אז אני יכולה להגיד כבר מעכשיו שאני חושבת שאני לא יפרסם XD. בעיקר בגלל ש הפרק 14..הוא פרק קשה[כלומר עצוב]- וארוך כמעט כמו פרק 13 [הפרק שפירסמתי היום]. ולכן-גם כדי לא להעמיס-וגם כי פרק 14 עדיין בשיפוצים -ובטח יהיה כבר מאוחר לפרסם אותו כשאני יסיים[ כלומר נגיד 6 בערב-זה מאוחר]..
אז מקווה שעניתי לכן על השאלה:] ותודה על כול התגובות
בוט=]

Yu vi

New member
לא!!!!../images/Emo85.gif

6 בערב זה לא מאוחר!!! זה ממש מממש לא מאוחר ]; ולא נורא שהוא קשה, עכשיו מתחת אותי יותר!!! אני רוצה לדעת מה קרה%&^ ושוב, -כמה שיותר ארוך יותר טוב :]-

butbut

New member
../images/Emo58.gifXDD את זה עוד נראה:] 6 זה עוד

כמה דקות. וכן-כמה שיותר ארוך..ברגע שזה ייצא לכן לקרוא 6 וחצי[
] חלקים לכול פרק נראה מה תגידו..>< בכול אופן-הפרק הבא[סתם לידע הכללי]..הולך לבלבל אתכן מכול הבחינות
-בעיקר ' את מי טל אוהבת? '. תהיה לה הזדמנות לדבר עם כמה אנשים ביחידות-והכול מתחיל להתחמם
. זה גם פרק קשה
-עוד משהו נחשף על העבר של טל. וקשרים חלשים- מתהדקים. מה שבטוח
- את המתח של הפרק הבא אתן באמת לא תוכלו לסבול:] וזהו:]
XDD

butbut

New member
*רגילות

הולי שאט-למה המקלדת הזאת לא סובלת אותי?

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifתפרסמי, בבקשה;;?

פליז, את חייבת לפרסם עוד פרק, טוב לא חייבת, אבל אנחנו נשמח