יא-בייבי!פרק 20

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי!פרק 20../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

היי בננות-אני חולה רצח-הבטן כואבת והראש מפמפםXDD...ובכול זאת היום קרתה לי הפאדיחה לש החיים.[אורצ' אומרת שזה גאוני]..אני אשכרה שרתי במקלחת-השארתי את האמפי על הקלטה בפנים בארון-וזה הקליט אותי!-יש לומר שזה נשמע גרוע כי אני גם חולה וגם צועקת בהתלהבות..LOL.
אוקי לענייניו:
בפרקים הקודמים: הוא[דאגי] החל לצחוק ולהקריא אותו בקול רם: "לטל,אני לא יודע אם תביני את המכתב הזה,או לא.רק רציתי להגיד לך שסנדי הפיצה עלייך שמועה שאת מתחסדת. ושבחיים לא היה לך חבר,ויותר מזה גם שמעתי את דייב החנון מספר לכולם במגמת הכימיה שאת לסבית. אני יודע ששום דבר לא נכון,אבל רק רציתי ליידע אותך.ועוד משהו-.." דאגי הפסיק לקרוא ,נשם נשימה עמוקה ואז המשיך. "סנדי אמרה שהיא חושבת שהיא ראתה אותך בהופעה של מקפליי, ושהיא הייתה מאחורי הקלעים,ו נתנה נשיקה לדאגי פוינטר הזה. ואפילו הצליחה להחיל לו את המספר פלאפון שלה, והוא ממש היה שמח לקבל אותו. היא אמרה את זה בגלל שהיא יודעת שאת מעריצה את מקפליי. דרך אגב-המורה לאנגלית הכשילה אותי שוב, אני מקווה שלך ילך יותר טוב. כי היא פשוט שונאת עולים חדשים מישראל נראה לי,ואני בכלל מצרפת. באהבה ליאו[מצטער שהמכתב באנגלית, פשוט זאת השפה המשותפת היחידה שלנו].". דאגי סיים לקרוא ונשם נשימה אחת עמוקה.הוא שלח מבט מוזר אל טל ונראה המום בדיוק כמו כול השאר הסובבים אותם. כולם חוץ מטל.
בקיצור-דאגי לקח את המכתב שליאו-כתב לטל. והקריא אותו בקול
.
הנה זה מתחיל!
בלי לחפור יתר-על המידה:
שם הפיק: יא-בייבי!
פרקים 18-19: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=108709510
כול הפרקים מההתחלה [1-17]: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=108707195
מי שבאמת רוצה לשמוע עצה-תחכו משהו כמו 15 דקות אחרי שההודעה הזאת מתפרסמת וככה אתן תוכלו לקרוא את כול החלקים בלי בילבול
הכי שבעולם... בוט.

butbut

New member
חחח../images/Emo69.gif..הסמיילי הזה תמיד הצחיק אותי..

בכול אופן..אני הכי שמחה לשמוע שאנשים אוהבים את הפיק הזה..XDD... אפילו שהוא ארוך...וכזה...לא ברמה של מילים גבוהות במיוחד...ובכול זאת אוהבים אותו:] XD

ענבז

New member
מישהו רואה שנות ה-70?

הסמיילי הזה תמיד מזכיר לי את רד... XDDDDDD

screamin pittas

New member
אני אוהבת את הסמיילי הזהXD

הוא חמוד>< בכל אופן אני שונאת לקרוא ספרים עם מילים גבוהות מדי..זה מחרפן אותי
[הוא נדרשXD] אהה ונזכרתי עכשיו לגבי הפרק- לאן ג'יו נעלמה?
האם דאגי עדיין אוהב את טל?
ומי גנב לי את המילקי?
אהבתי את הקטע עם אצבעונית
אוף האינטרנט שלי נדפק בגלל הגשם ועכשיו אני באמת חייבת ללכת כי אמא שלי באה.P:

גרבע

New member
D: יאי!

אבל אני רק בפרק 7 XD אני צריכה להמשיך לקרוא D: רציתי להגיד לך שהסיפור מאוד יפה *-* וכתוב טוב ומצחיק ולא יכולתי להפסיק לקרוא XD

butbut

New member
אוו ואני שמחה לשמוע את זה!../images/Emo24.gif

שיהיה לך בהצלחה-זה דורש את זהXDD

גרבע

New member
XD אה ו-

רציתי להגיד לך שלא תעזי לקצר את הפרקים XD הלואי שהםם היו עוד יותר ארוכים ):

butbut

New member
יותר ארוכים ממה שהם?XDDDD

הם כבר חופרים מרוב שהם ארוכיםםLOL

butbut

New member
חחח טוב אם את אומרת../images/Emo24.gif מי אני אגיד

אם זה חופר או לא:}

butbut

New member
*אפצ'י*-מספר 49 להיום!...נשאר עוד 1 ל-50..

XDD זה בסדר
...במילא אני כבר כאן:]

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 20 חלק | ../images/Emo126.gif

השיר שאני חושבת שממש מתאים לקטע הזה זה השיר הבא:Avril Lavigne - When You're Gone (Acoustic זאת הגירסה האקוסטית-והיא כול כך יפה:]
הלינק: http://www.youtube.com/watch?v=wTtIYN1d8C0 ************************************************************************************************************* פרק 20: טום התעשת ראשון ושאל במהירות בטון כועס "דאגי לקחת מספר פלאפון של מעריצה?מה העלת על דעתך?" . "דאגי!" זעק גם כן הארי, והביט עליו במבט מופתע. נראה היה כי אף אחד מן היושבים ברכב לא ידע אודות פעולותיו הסודיות של דאגי מתחת לאפם. "בזמן שחיבקתי אותה," הסביר דאגי בהתגוננות, ושיחק עם אצבעותיו בעצבנות "היא דחפה לי את מספר הפלאפון שלה אל תוך הכיס, מאחורה". "נו, ולמה הסכמת?" שאל הארי. "זה לא שאני ביקשתי" אמר דאגי בשקט והרים את פניו אל עבר טל ודני. "ידעתי שאתה זומם משהו" אמר דני בשקט, והביט על פניה של טל. "אז אתה יוצא עם מעריצה?" שאל טום בשקט, וניסה להבין את ראשו של דאגי. דאגי עיקם את אפו והשיב בהתחמקות "לא יודע". "סיפרת על כך לג'ורג'?" המשיך טום ללחץ, היה ניכר עליו שהתופעה הזאת הייתה נפוצה אצליהם בעבר. אל מאז למדו לקחים מטעותיהם. "טום, אל תציק בבקשה" אמר דאגי באדישות. הארי התרומם על יד טום ושאל "דאגי,דיברת איתו או לא? איך העזת לא לספר לנו?". דאגי נראה לא נינוח, הוא זז בכיסא מעט. ניכר עליו שאם היה יכול, היה בוודאי לוקח את רגליו ובורח מן הברוך אליו נקלע. "בואו לא נדבר על זה" הוא השיב בהתחמקות משנית וזע אל עבר החלון. "דאגי, אתה יוצא איתה?" שאלה לפתע טל. היא הביטה עליו בעיניים זוהרות, כשזיק של נחישות נדלק בעיניה. דאגי סובב את פניו במבט חד אליה והשיב "לא, כלומר—" "כלומר מה?אתה יוצא איתה או לא?" שאלה טל שנית ונראתה רצינית הרבה יותר ממקודם. היה אפשר לחתוך את המתח בסכין, בזמן שדאגי אינו מפר את שתיקתו, וטל ממשיכה לשאול. כולם מפנים את עיניהם מפרצופה את פרצופו בשקט, ונותנים לגורל לעשות את שלו. דאגי בלע את רוקו ואמר בשקט "אנחנו רק מתראים מידי פעם". "אוה" השיבה טל והפנתה את פניה אל עבר החלון. טל הרגישה נרעשת, אם זה נכון. האם היא תוכל להמשיך ולראות את דאגי באותה הצורה בה ראתה אותו עד עכשיו. הוא בקשר עם ילדה נצלנית, מגעילה ויותר מכך. היא עוטה על עצמה עור של נחש, היא יודעת לפגוע באנשים על ידי כך שהיא מוצאת את נקודות התורפה שלהם. למה לדאגי לרצות את זה?האם הוא מנוסה בבנות מן הסוג הזה? טל רק דמיינה את פניה העוקצניים, וכבר חלחלה החלה להתפשט לכול אורך גופה. הרגשתה כלפי דאגי לא השתנתה, טל החליטה להמשיך בהתנהגות באותה הדרך שפעלה עד עכשיו. היא לא יכולה לשפוט אותו, אין לה זכות. "זאת זכותו" פלטה לפתע טל וגרמה לכול היושבים סביבה למצמץ בעיניהם לעברה. הארי, בכדי להרגיע את הרוחות, הביט על דאגי בסקרנות ושאל בנימה אבהית. בכדי שדאגי יוכל לדבר,ולתת פרטים אודות המעשה שלו. "נשארת איתה בקשר עד היום?". טל זזה מעט בכיסאה באי נוחות, וחטפה מידיו של דאגי את המכתב שלה. היא סגרה אותו בשקט, שיגרה אליו מבט כועס, ונשארה לצפות בנעשה בשקט. "כן, בערך. אבל היא מדהימה, אחי" אמר דאגי וצימצם את עיניו לכדי חריצים. דני הביט אל טל במבט מבולבל, וסימני שאלה נראו בעינו. "מי זאת סנדי?" הוא שאל בשקט, ספק את בכדי לקבל תשובות מדאגי וספק מטל. טל הביטה לעברו בחשש,שוקלת כול הגה והגה שייצא מפיה. "ילדה אחת שמציקה לי, אפשר לקרוא לזה כך. היא חושבת שאני לא מבינה אנגלית כול כך טוב, ומנסה לגרום לי להיראות טיפשה. אני חושבת שהיא סתם גזענית, ובכול זאת. הרבה אנשים שונאים אותה, גם בבית ספר הקודם שלה שנאו אותה. לפי מה ששמעתי". "למה?" שאל דני ,והרים את גבותיו. סיפורים כאלה מתאימים מאוד לסרטים, בעיקר שם זה נפוץ. אבל במציאות? בעולם כול כך משעמם ופתטי. גם שם זה קיים? טל מתחה את עצמה מעט, נגעה בקצות אצבעותיה ואמרה בנימה שלווה ביותר "כי יש שמועה שמסתובבת במעונות של הקולג', שאני מכירה אתכם". דני פלט נחירת צחוק, שגרמה לכולם לפרוץ בצחוק אחריו. חוץ מטל, שהייתה עוד עסוקה בלבדוק אם המשפט שלה נהגה נכון. טום ביקש את המכתב מידיה ,והיא שחררה אותו בלב כבד, והביטה אל עבר טום. בידיעה שזה, שלא כמו דאגי, לא יעשה בו מעשה שטות. "ואת רוצה להגיד לי שרק בגלל זה היא מציקה לך? זה לא שפוי!" אמר טום שהיה עסוק בלקרוא את המכתב שנח בידו, שוב ושוב. טל חייכה ואמרה "וגם כי היא חושבת שאני מתחילה עם החבר המכוער והגדול שלה". "את מתארת גורילה ברגע זה" אמר טום וצחק. "הוא סוג של גורילה" השיבה טל. "ואת באמת מתחילה איתו?" שאל הארי בחיוך שטני. "לא, מה אני נראית לך?" השיבה טל, וחייכה אליו חיוך נוגה. "אז מה ה' קטע שלה'?" שאל דני בבלבול. "אני לא יודעת מה ה'-קטע שלה' " החזירה טל בנימה צדקנית ,והדגישה את המילים האחרונות במיוחד. "אין לה חבר, היא נפרדה ממנו" הציף אותם דאגי בפרטים צדקניים אודות סנדי. "כמו בכול יום" העירה טל בציניות. דאגי לקח את המכתב מטום, והתבונן בו שוב. הוא חייך, הרים את ראשו ואמר "אתם יודעים, היא מעודדת, בלונדינית כמו טום. ואפילו יותר! יש לה גוף חטוב כמו ש--" הוא לא הספיק להשלים את המשפט, וכבר דני התפרץ באמצע ואמר "כמו שיש לכול המעודדות, תודה רבה על השיתוף דאגי. לא ידעתי שהטעם שלך כזה רדוד בבנות". "רדוד?" חזרה אחריו טל, המילה נראתה לה פתאום מזורה מאוד. "זה כאילו גרוע, שיש לו טעם רע. זה כמו שאומרים 'מה שבא בא' " הסביר לה הארי בשקט. הוא אהב לשמש לה את תפקיד המורה. טל ראתה בו כלי עזר מיוחד מאוד, היא העריכה אותו על כך. "אוה" אמרה טל וחייכה. "למי אכפת? היא פצצה! גם אתה היית חושב ככה אם היית רואה אותה דני, אין לי מושג מה קרה לך בזמן האחרון. אבל השתנית לגמרי" אמר דאגי בשקט, ונראה כועס מעט. טל הרגישה שדבריו של דאגי ננעצו גם בבשרה, ולא היו מופנים רק לדני. דאגי כעס עליה משום מה, היא ידעה את זה.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || [זה לא פרק ארוך במיוחד]../images/Emo126.gif

תפקיד הדיג'יי שלי עוד לא טם-אני ממליצה על השיר הבא לחלק הזה: JoJo - Too Little Too Late
הלינק: http://www.youtube.com/watch?v=HzIQGUIxzE8&feature=related ************************************************************************************************************ דני התעלם לחלוטין ממבטיו ודבריו הנוקשים של דאגי ושאל את טל "ומי זה ליאו?". חיוך קטן החל לקשט את שפתיה של טל, היא נזכרה בילד הראשון שהכירה, ביום הראשון ללימודים. ברגע שנכנסה היא אל בניין א', נפגשה במנהלת. ועל ידה עמד תלמיד, הנראה בגילה של טל. שיערו השחור היווה מסגרת לפניו הנאות. עיניו הכחולות ננעצו בה, וחיוך הופיע על שפתיו המשועשעות. בזמן שהמנהלת דיברה במהירות, הוא גילגל את עיניו בכדי להראות את השיעמום ההעולה בו. טל ציחקקה מעט וגרמה למנהלת לעצור את דבריה, ולהביט אליה. טל הסבירה לה באנגלית עילגת למדי כי היא התלמידה החדשה מישראל. אחר כך הביטה בחשש אל עבר פניה של המנהלת שעטה, להפתעתה, חיוך לבבי. היא בירכה אותה לשלום, והובילה את השניים הצעירים אל המקום הכי ענק שיכלה טל לדמיין לעצמה שקבור בתוך הבניין הזה. במה עמדה בסופו, וסביבו המוני ספסלים המתפרסים בחצי גורן. המקום היה נראה כמו איצטדיון,הומה נערים ונערות. המוני תלמידים מיהרו לתפוס לעצמם מקום, ואילו המנהלת מיהרה לתפוס את מקומה על יד הבמה הגדולה. טל הביטה אל הנער, והחליטה לשאול אותו לשמו. אחרי הכול היא לא רצתה להישאר בודדה במקום הזה, אפילו געגועיה לישראל. היא האשימה את עצמה על כך שהיא כבר לא נמצאת עם חברותיה, אך החליטה לא לייחס לכך חשיבות בתחום החברה, כאן. בלונדון. "איך קוראים לך?" היא שאלה באנגלית, וחייכה בחביבות. מנסה להשאיר רושם רישמי של ילדה חברותית. "ליאו" ענה הילד בבישנות והוסיף "ולך?". חיוך מתוק התפרש על שפתיו, ועיניו הכחולות ננעצו בפניה. טל חייכה ואמרה "טל". היא שאלה אותו עוד מספר שאלות, וגילתה שהוא אינו מדבר אנגלית, המוצא שלו הוא מצרפת. הוא היה בחילופי סטודנטים, כמו המסלול שאליו טל נכנסה בלית- ברירה. מיד הם התחברו, ליאו היה נחמד אליה מאוד, והיא אהבה לשהות לצידו. היא שקעה זכרונות שלה, ושכחה מן השיחה שלה עם דני. הוא היה צריך לגעת בידה בכדי להעיר אותה ואמר "את חולמת בהקיץ". "מצטערת" פלטה טל בשקט ונרתעה מידו. היא צחקה ואמרה "איפה היינו?". דני חייך חיוך מתוק ואמר "טל, את מרחפת". ולאחר מכן המשיך ואמר "שאלתי אותך מי זה ליאו?". "הוא ילד אחד, צרפתי. הוא לומד איתי באולפן של העולים החדשים" היא אמרה בשקט. "במסגרת פרויקט חילופי תלמידים לא?" שאל דני בהבנה. "כן, איך אתה יודע?" שאלה טל, ושיחקה עם קצוות שיערה. "אני לא עד כדי כך מטומטם" אמר דני, וחשף את שיניו הצחורות בחיוך כובש. טל צחקה והשיבה "לא אמרתי את זה". "רגע, זה הילד היחיד שהכרת כאן. במשך חודש?" שאל טום והרים את גבותיו. טל נשכה את שפתה ואמרה "בערך". "יש את קלי," היא התחילה למנות את שמות חבריה על אצבעה. "ויש את אמנדה, היא מהקולג' הצמוד. ויש את ג'ניה, הוא מיפן. גם בכיתת אולפן. וגם את אלי, היא גר ברחוב ליד הבית שלי. ויש אם ביאנקה, היא מדרום קליפורניה. ויש את—" "טוב, אני חושבת שהבהרת לנו מצויין" קטע אותה דני וצחק. "אז הליאו הזה, חוץ מזה שהכתב שלו מכוער להפליא, הוא גם גרוע בדיקדוק" העיקר דאגי בציניות. "דאגי, מה קרה? הוא מצרפת, איך אתה מצפה שהוא יידע אנגלית טוב?" התרעמה טל "אני עוד בשלב שאני צריכה עזרה באיות מילה כמו "מחשב"...בדיוק, אני צריכה עזרה כי אני ע-ו-ל-ה ח-ד-ש-ה אם שכחת במקרה, אדון דאגי פוינטר". "זה לא משנה את העובדה שהכתב שלו מכוער" אמר דאגי בהתגוננות. "דאגי" אמר הארי מן הצד בכדי להרגיע את הרוח הרעה שנכנסה בו. טל שמה את ידיה בין ברכיה ואמרה "תעזוב אותו, מותר לו להוציא עצבים". "אבל לא עלייך" העיר טום. "זאת לא בעיה שהיא יוצאת עם מישהו צרפתי, שכותב "מוראה" במקום "מורה". זה פטתי" אמר דאגי באדישות. "דאגי," אמרה טל "אתה מקנא". "אני לא" אמר דאגי. "אתה כן" התעקשה טל. "את מקנאה!" הטיח בה דאגי, וחיך חיוך ניצחון. "דאגי, אל תתחיל עם זה" אמר הארי לפתע. טל הרגישה את לחיה בוערים, אם דאגי רוצה מלחמה, היא תשיב אש. "במה אני אמורה לקנות בדיוק?" היא שאלה, ונימה מבודחת נשמעה בקולה. "בשיער הבלונדיני" אמר דאגי בנחישות. "אני אוהבת את הצבע של השיער שלי" השיבה טל. "תומך בה" אמרו הארי ודני יחדיו. "את העיניים התכולות, כמו צבעו של הים" התגאה דאגי, ופתח לפניה את עיניו. "מודה" השיבה טל בשקט. דאגי נראה מרוצה מעצמו, "הגוף שלי" הוא אמר בשקט, ושרבב את לשונו כלפי חוץ. טל עשתה תנועה של הקאה ואמרה "תודה רבה, אלוהים נתן לי גוף יפה". "מסכים" אמרו דני הארי וטום. טל פרצה בצחוק ושאלה "לכולכם הוא הוריש גוף יפה?". "שלי יפה" אמר דני וליטף את חזהו. הארי הרים את גבותיו ואמר "דני, זה לא נראה טוב". "מסכים" אמרו דאגי וטום פה אחד. "אוה," הוסיף דאגי, כאילו דבריו לא נקטעו מעולם. "ואת הבנות שרודפות אחרי" הוא אמר, והתרווח בכיסאו. "לא ממש" אמרה טל, והוסיפה "הבנות שרודפות אחרייך יכולות לעניין את הארי, דני או טום. אבל לא אותי". "גם אותי לא, יש לי את האחת" אמר טום מן הקצה, וצחק. טל פסקה מלהביט בדאגי, ועברה אל מערכת השעות שלה. "אנגלית" היא לחשה בשקט, ובימנה איקס אדום על היום שחלף. "מה קרה?" שאל דני בהתעניינות. הוא שם את רגלו על ברכיו, ושילב את ידיו. "אני רואה שליאו נכשל באנגלית, כנראה שגם תורי צריך להגיע בקרוב" היא אמרה בשקט, ושיפשפה את סנטרה. דני הביט בה בכעס ואמר בנימה דאגנית "לא את לא, אמרתי לך כבר מה לעשות". "כן,אבל אני...מתביישת" אמרה טל והביטה אליו, כשהיא מפנה את עטה אשר בידה את מול פניו. "תקשיבי!" אמר דני בנימה תוקפנית מעט "היום, אחרי ההופעה שלנו. אנחנו נפגשים, ואני אעזור לך. זה יהיה ממש טוב אם נתאמן יחד. אני לא חושב שאת תיכשלי אם תיקחי את זה ב'ראש פתוח' ". "בראש פתוח?" שאלה טל ונראתה מבולבלת. "כלומר, את יודעת," אמר דני וגלגל את ידיו בכדי להמחיש את הקושי שלו בביטוי הצירוף. "לא, אני לא מבינה" אמרה טל וצחקה. לרצות לקבל הכול, שאת תרצי שאני יעזור לך, ותרצי להצליח, ככה באמת תצליחי!" פירש לה דני את המילה ונראה מרוצה מעצמו. "דני, היום המנקה עוברת בחדר שלך" אמר לו דאגי מן הצד. "מאיפה אתה יודע?" שאל דני בחשדנות, וסובב את פניו כלפי דאגי.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

דאגי חייך ואמר "שאלתי אותה לפניי יומיים, בזמן שהיא ניקתה את השירותים בדירה שלי". דני סילסל את שפתו בגועל והשיב "דאגי," ועשתה תנועות של הקאה. "היא זקנה" הוא אמר, ושם את ידיו על עיניו. "היא בסך הכול בת חמישים, וסבתא לכמה נכדים" אמר דאגי ביודענות. טל פתחה את עיניה ושאלה "דאגי, אתה ב'קטע' של זקנות?". דאגי שלח לעברה חיוך שחשף את שיניו, ולא אמר אף מילה שתסגיר או תפליל אותו. טל פלטה "אוי אלוהים", ושמה את ידה על פיה. הארי והארי פרצו בצחוק מאחורה, והביטו על טל הנרעשת. היא וסבבה את פניה לעברם ושאלה "הוא עובד עלי?". "אי אפשר לדעת, הוא לא צפוי" אמר דני בדרמטיות. "זה מפחיד" אמרה טל בשקט, וחייכה. דאגי מתח את זרועותיו ואמר "אני מעדיף בנות עם קצת פחות קמטים". "אה,כן?" שאל הארי במהירות, ונגע צווארו. מה שגרם לו לקפוץ במהירות, ולהסתובב אליו. "מה עם אותה הפעם שרקדת עם סבתא של דני?" שאל הארי, והרים את גבותיו. טל חייכה, והביטה אל פניו של דני. הוא היה נראה מאושר במיוחד על כך שהזכירו את סבתו. "מה איתה?" שאל דאגי בטבעיות. "זוכר שרקדת איתה? אחר כך גם גם הזכרת לדני שיש לו סבתא מדליקה" הזכיר הארי, וחייך למראה מבטה של טל. "סבתא של דני באמת מדליקה" אמר דאגי באדישות, וחייך. דני פרץ בצחוק ואמר "סבתא באמת חמודה, היא מגניבה". "רקדת עם סבתא שלו?" שאלה טל, וסידרה את חגורת הבטיחותש לה. בכדי שתוכל לנוע בקלילות במושבה. "כן," אמר דאגי וצחק "היא לימדה אותי לרקוד ואלס". טל חייכה ואמרה "דני, סבתא שלך נשמעת ממש מצחיקה". טום התערב בשיחה ואמר "היא יורדת על דני, הרבה. היא כול הזמן אומרת לו שהוא צריך למצוא בחורה אמיתית, לא... איך היא מכנה את הבחורות האחרונות שהראתה לה?". "חתולות" אמר דאגי, ושלף את ציפורניו הדימיוניים. "היא חושבת שאני מחפש בנות לא איכותיות" השיב דני."היא לא מבינה שאני זקוק למשהו שיכפה על הבדידות שלי" הוא המשיך וחייך. "אולי היא צודקת" אמרה טל בהרהור, ולא התייחסה למבטים שתקע בה דאגי משום סיבה. "היא צודקת, תאמיני לי" אמר טום והוסיף "את ג'יוהנה היא אוהבת, למשל". "איך אפשר שלא?" שאל דני ושיפשף את שיערו, כהרגלו. טום צחק ואמר "אני יודע, נכון?". "נכון" אישרה טל וחייכה. "את מחבבת את ג'יו, אה טל?" שאל דאגי לפתע. "כן, היא ממש חמודה. והיא ממש אוהבת את כולכם, היא אומרת שדאגי הוא כמו—" "כלב הפודל שהיא רצתה בגיל קטן" המשיך אותה הארי, וחייך. "לא," אמרה טל ופרצה בצחוק "לי, היא אמרה שהוא כמו אח קטן". "בכול אופן,"הרצין דני לפתע, והביט אל עבר טל. "אני ממש רוצה לעזור לך, החוסר ביטחון העצמי שלך, מצחיק אותי" הוא אמר, ושילב את ידיו. הוא היה נראה רציני, טל חייכה למראהו הבוגר. דני ניסה לעזור לה, בכול הנחישות העזה שמתפרצת מתוכו כלפיה. הוא נראה כול כך טוב, עם המבט המאמין שצבוע בגווני הכחול, הרכים שבהם. צמח בה דחף, דחף להאמין בעצמה, שאולי היא כן תצליח אחרי הכול. היא רצתה להצליח, היא ראתה את הרצון של דני שתצליח. למה זה קורה לה? למה דווקא לה? מי היה מאמין שבן-אדם שנראה כול כך מרוחק, וסגור, כמו דני. יהיה פתאום לצידה, בצד שלה. בלי לשאול שאלות מיותרות, רק הצעות. "אוקיי," היא פלטה, וחייכה אליו."אבל באיזו שעה?" שאלה. "אולי שמונה וחצי בערב?, כי אני לא בטוח מתי ההופעה תיגמר. רוצה אולי שאני אשלח לך אסמס?" המיע דני בספונטניות, וחיכה לתשובתה של טל. "אין בעיה" אמרה טל וחייכה שוב. "מה אתם מתכננים שם?" שאל הארי פתאום. "כלום, זה רק שטל צריכה עזרה באנגלית. אז אני עוזר לה" אמר דני, וטל הנהנה לאות הסכמה. "הבנתי" סיכם דאגי בקול שקט, וקרץ לטל. טל נרתעה מעט, וניסתה להסוות את המבט המבויש שהתפרס על פניה. היא תהתה בינה לבין עצמה, למה בעצם דאגי השתנה כלפיה כול כך. הוא הרגישה מאוים היא הניחה, אולי מפני שדני מתחיל 'להשתלט' על החלק שלו בה, על הטריטוריה שפעם הייתה רק שלו. היא פשוט לא יכלה למנוע את זה, רגשות עזים הציפו את קרביה מכול עבר. היא מעולם לא הרגישה את זה, לא בצורה שכזאת. "קרה משהו?" שאל טום, והביט עליה מעבר לכתפו. "לא" פלטה טל והסבה את ראשה אל דני. הוא הביט אל החלון, ומחוצה לו. היה לה דחף עז להתקרב אליו, ולדבר איתו על סערת הרגשות שגעתה בה. "את בטוחה?" הוא שאל שוב, וחייך אליה חיוך כובש. טל העבירה את קצוות שיערה אל מאחורי אוזנה ואמרה "כן, אני בטוחה. אני סתם מרגישה לפתע רעבה, ועייפה. עבר עלי לילה קשה". דני לפתע הסב את ראשו אליהם וצחק. "מה זאת אומרת?" שאל טום, והרים את גבתו בפליאה. "סיפור ארוך" אמר דני והחל לספר לטום את כול מה שאירע בלילה, לא כולל הקטעים שהוא בחר לנכון לצנזר. במיוחד את הקטע של השיחות שלו עם טל, והשאר הגיחות. היא רק ישבה שם ושתקה, מנסה להבין ולפרש לעצמה את שטף דבריו המהיר. "ואת כול זה פספסתי?" שאל טום ונראה המום. "בהחלט" זרקה טל, והתעלמה מן המבט של דני שחיפש אחר עיניה. לאחר כמה דקות של נסיעה הרגישה את המכשיר הקטן שבידה רוטט וזע. היא הרימה אותו בשק, ולחצה על כמה כפתורים בכדי לראות את המסך הקטן. בצג הקטן התעופפה לה מעטפה קטנה, מעליה היה רשום "דני בוי" היא שינתה את שמו בכדי שאם ידיים לא נכונות ימצאו את הפלאפון. לא יוכלו הם לטריד אותו. היא פתחה את המעטפה וקראה את הכתוב בה:
יש המשך~~

למעלה