../images/Emo109.gif תגובה שנכתבת תוך כדי קריאה ../images/Emo27.gif
חלק |- דאגי הפתיע אותי
לא חשבתי שהוא עד כדי כך דביל שהוא יצא איתה וישאיר את טל בודדה וגלמודה (למרות שבטח הוא עושה את זה כדי שטל תקנא או משו
כי הוא רואה שהיא ודני מתקרבים... הא? הא? אני צודקת? D
חלק ||- דאגי החזיר את דיבלותו (יש כזאת מילה?
) האהובה עלינו
הוא כזה פוושש לפעמים שבא לי ללכת לשם, להעיף לטל כאפה על זה שהיא עוד לא נישקה אותו, ואז לגשת לדאגי ולבצע את זממי
חלק

- "הארי והארי פרצו בצחוק מאחורה, והביטו על טל הנרעשת." אני מניחה שזה אמור להיות דני/טום, אבל ככה זה נשמע מצחיק
הוהו מעניין מה הוא כתב לה בSMS
חלק

|- לא הבנתי את הפואנטה של האסמסים שלהם >< כאילו על מה הם מבוססים בחיים 'האמיתיים' שלהם? לא משנה >.< עכשיו אני רוצה לדעת מה בפיו של דאגי D:
חלק

||- אני גם רוצה נשיקה מדאגייייייייייי וחיבוקקקקק ואעאעאעעאעאעאעאעאעאעעא
מאוהב| "דני נכנס אל תוך הרכב וחיבק את דאגי בחוזקה. "דאגי, התינשא לי?" הוא צעק ומעך אותו כמו שצריך. "לא, אתה מועך אותי. דני, הילדים שלי לעתיד נתונים בסכנה. בגללך אמא שלי תגיד לי שוב שאני נהפך לנשי יותר" זעק דאגי מתחתיו." ^^^^^ אהבתי
חלק

- "דאגי סובב אליו את פניו, פתח את עיניו הכחולות ופלט בתמימות "מאו"." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דאאאאאאג ""דני," אמרה טל, היא הרגישה כמו עוד אחת מן הגיברות בסדרות הללו. כאילו עוד כמה שניות תופיעה לה נשיקה, היא פחדה." מה יש לפחד חתיכת מטומטמת?! תדביקי לו כבר נשיקה! זה פאקינג דני ג'ונס והוא מודה בפניך שהוא אוהב אותך! (כמובן שהייתי מעדיפה את דאגיגי אבל גם דני זה סבבה
) [סורי שהוצאתי עצבים XDD]
חלק

|- אוווווווווווו מה דני מסתיר? שובב שכמותו
אוקיי אז התגובה הכללית: מאוד מעניין. קצת מרגיז (אהמטלאהמ). אבל בכל זאת מדהים.
אם את רוצה משו בונה: אז תפחיתי בלתאר כל דבר, כאילו תתארי מדי פעם את ההרגשות וזה, אבל לא יותר מדי, כדי שזה לא יעיק. אני לא מתכוונת בלהעליב, רק בקטע של לעזור ולשפר
תרגישי טוב!