יא-בייבי!פרק 20

ענבז

New member
וואו בא לי עוד פרקקק!!

מית יהיה הפרק הבא??.. בחיי את כותבת מדהים =)

butbut

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה:}}

כנראה שהיום ב-12 בלילה יהיה עוד פרק ומחר עוד פרק:}

screamin pittas

New member
וואו!../images/Emo99.gif

ממש יפה! הייתי מפרטת אבל אין לי אינטרנט[אני כותבת מהמחשב שלי אמא שלי-ואני לא אמורה לגעת בו><] אני מקווה שאני אמצא מחשב לקרוא ממנו מחר..

l i t a l 369

New member
מדהים מדהים מדהים מדהים

הסיפור שלך מעצבן אותי... הוא כ"כ יפה סדגש| הוא פשוט הווא... מדהים D: חח כבר אין לי מה להגיד לך אני חושבת על משו אבל בסוף שוב יצא לי חפירה כמו תמייידד... :) כיי נווו ... יש לי כ"כ הרבה דברים להגיד לך על הסיפור שזה לוקח המוןןן מקום ונוצרת חפירה קטנטננה :]] קראתי כבר את הפרק אתמול .. אבל לא היה לי זמן להגיב עליו כי מיהרתי אז הנה אני מגיבה היוםם שאני קוראת את הסיפור שלך אני מדמיינת את זה תוך כדי קריאה ... כאילו אני רואה סידרה או משו (אם היה כזאת סדרה הייתי צופה קבוע
) ואני פשוט מדמיינת הכל D: אויי איזה סתומה אני, אני אמרתי לך את זה כבר >< בקיצור זה היה מהממם וכיףףףף לקרוא את הסיפור
(אני מרגישה כמו מבקר סיפורים פלצני במיוחד |ספם|) האא מחכה כבר ליום שישי D: את שמה ביום שישי פרק אחד או שניים?

l i t a l 369

New member
תפוזבל :\

עשיתי את ההודעה בצורה שונה לגמרי כאילו אותם מילים אבל צורה לגמרי חוץ מהספם שרשמתי שפם אבל תפוזבל החליט לשנות את ה-ש' ..

butbut

New member
חח הודעה פריקיתXD כול שחורה:]]../images/Emo24.gif

אממ...אני שמה 2 פרקים:]]][לשימחתכן-ולכאבי העיניים המיוחלים לכן]..XD תודה על החפירה-אני אוהבת לקרוא מה שיש לאנשים להגיד על הסיפור שלי..זה נונתן לי עוד "פוש" כזה לכתוב עוד ועוד ^^ XDD

l i t a l 369

New member
חח אכן הודעה פריקית, קשוחה ואפלה D:

לא נורא כאבי עיניים :)), (אני ילדה מזוכיסטית קצת אז לא כ"כ אכפת לי D:) הוו וליכתוב עוד זה טוב D: כמה שאת תיכתבי יותר לי יהיה לקרוא עוד :]]]. ואני אוהבת ליקרוא את הסיפור שלך
את שמה את הפרקים היום אחרי חצות או מחר ?, כאילו אני יקרא היום בלילה עם תשימי , אני לא מחזיקה מעמד
אבל רק לדעת D:

butbut

New member
אני ממש לא יודעת>< אני יודיע לכן

באיזה 11 וחוצי או ב-12 אם אני מםפרסמת בערב:} XD ותודה מקסימה

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifכרגיל, מדהים../images/Emo99.gif

כרגיל
. פרק מדהים, למרות שלא נשפכתי על הריצפה מצחוק, כמו תמיד
, הוא בהחלט אחד מאהובים אלי
קטעים שאהבתי
.
הוא נלחם בדני, והתרומם כמו טווס כעסני במיוחד. כאילו שניסו למרוט את אחד מנוצותיו היפות.
"תודה, את רואה זה בא לך שוב!" הוא זעק וגרם לדאגי והארי לפרוץ בצחוק. "מה בא?" שאלה טל בבלבול. "את מבטאת את המילים הללו בצורה חמודה" השיב דאגי.
"היי אצבעונית, מנסה להתמודד עם קשיי העולם הגדול, וגילית שאת זעיר לעומתם?". טל חייכה, והרימה את ראשה אל עבר דני, הוא היה שקוע בנוף הנשקף מן החלון ולא שם לב למעשיה. כל הקטע של ההתכתבות שלהם היה מדהים לפי דעתי
חןחן לרצות
ותרגישי טוב בובה

butbut

New member
../images/Emo24.gifחחח כן אמרתי בהתחלה שזה לא פרק קורע:}X

ספויילרים בהמשך-ובקשר להתכתבות
-אני שמחה לשמוע! היא נוספה ממש חצי שעה לפי שפרסמתי את הפרק-והייתי בטוהח שהיא יותר מידי "קיצ'ית"
או סתם "מושכת זמן". XD תודה רבה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif תגובה שנכתבת תוך כדי קריאה ../images/Emo27.gif

חלק |- דאגי הפתיע אותי
לא חשבתי שהוא עד כדי כך דביל שהוא יצא איתה וישאיר את טל בודדה וגלמודה (למרות שבטח הוא עושה את זה כדי שטל תקנא או משו
כי הוא רואה שהיא ודני מתקרבים... הא? הא? אני צודקת? D:)
חלק ||- דאגי החזיר את דיבלותו (יש כזאת מילה?
) האהובה עלינו
הוא כזה פוושש לפעמים שבא לי ללכת לשם, להעיף לטל כאפה על זה שהיא עוד לא נישקה אותו, ואז לגשת לדאגי ולבצע את זממי
חלק |||- "הארי והארי פרצו בצחוק מאחורה, והביטו על טל הנרעשת." אני מניחה שזה אמור להיות דני/טום, אבל ככה זה נשמע מצחיק
הוהו מעניין מה הוא כתב לה בSMS :)
חלק ||||- לא הבנתי את הפואנטה של האסמסים שלהם >< כאילו על מה הם מבוססים בחיים 'האמיתיים' שלהם? לא משנה >.< עכשיו אני רוצה לדעת מה בפיו של דאגי D:
חלק |||||- אני גם רוצה נשיקה מדאגייייייייייי וחיבוקקקקק ואעאעאעעאעאעאעאעאעאעעא
מאוהב| "דני נכנס אל תוך הרכב וחיבק את דאגי בחוזקה. "דאגי, התינשא לי?" הוא צעק ומעך אותו כמו שצריך. "לא, אתה מועך אותי. דני, הילדים שלי לעתיד נתונים בסכנה. בגללך אמא שלי תגיד לי שוב שאני נהפך לנשי יותר" זעק דאגי מתחתיו." ^^^^^ אהבתי
חלק ||||||- "דאגי סובב אליו את פניו, פתח את עיניו הכחולות ופלט בתמימות "מאו"." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דאאאאאאג ""דני," אמרה טל, היא הרגישה כמו עוד אחת מן הגיברות בסדרות הללו. כאילו עוד כמה שניות תופיעה לה נשיקה, היא פחדה." מה יש לפחד חתיכת מטומטמת?! תדביקי לו כבר נשיקה! זה פאקינג דני ג'ונס והוא מודה בפניך שהוא אוהב אותך! (כמובן שהייתי מעדיפה את דאגיגי אבל גם דני זה סבבה
) [סורי שהוצאתי עצבים XDD]
חלק |||||||- אוווווווווווו מה דני מסתיר? שובב שכמותו
אוקיי אז התגובה הכללית: מאוד מעניין. קצת מרגיז (אהמטלאהמ). אבל בכל זאת מדהים.
אם את רוצה משו בונה: אז תפחיתי בלתאר כל דבר, כאילו תתארי מדי פעם את ההרגשות וזה, אבל לא יותר מדי, כדי שזה לא יעיק. אני לא מתכוונת בלהעליב, רק בקטע של לעזור ולשפר
תרגישי טוב!

butbut

New member
../images/Emo26.gifXD אני אוהבת את התגובות שלך:}XDD

חלק 1-חח נכון מאוד! חלק 2-חחח..בהחלט-היא תמימה יותר מידי!..היא מתכחשת לעצמה כבר
חלק 3-חחח כע
...או שלהארי יש פיצול אישיות..XDD חלק 4-כן-זה מדבר בעצם עליהם[בדרך עקיפה
]..על החיים האמיתיים שלהם חלק 5-את תמיד אוהבת את הקטעים שדאגי סובל בהם מכאביםXDDD חלק 6-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDD.....היא לא לוקחת אותו בתור "דני ג'ונס" כבר..היא לוקחת אותו בתור עוד סתם "דני" וכשהיא נזכרת שזה "דני ג'ונס" אז בכלל קשה לה! XDD חלק 7-
כן-אבל זה פשוט מה שעושה את זה לפי דעתי-אבל אוקיי: אני אקח לתשומת
י :}
טנקס:}}

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDD וואלה? אני? דאגי? סובל?

נחמד P: אבל לא חס וחלילה, דאגי שלי תמיד ישאר מושי מושלמי

butbut

New member
חחחחחחח כעע!!XDDDDD

הוא תמיד ישאר לייק- סואו-מושי-מושלמי-שבא-פשוט-למות-עליו-בכול-העולם!! XD

butbut

New member
XDD רוני כולן מגלות את הפאקציות שבהן כשזה

מדובר במקפלי.. [גם סיון בקשוחה והאפלה-היא פאקצה במציאות כשהיא רואה איתי את וונדרלנד!].. XDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDD אני ואורצ' זה לא יותר טוב ../images/Emo11.gif

התמונות מדברות בעד עצמן. [שדרך אגב, סיון לא העלתה לפורום
]

למעלה