../images/Emo126.gifחלק
| ../images/Emo126.gif
בכדי להסביר את הקטע טוב יותר-למי שלא מכירה את אצבעונית-אני מציעה לקרוא כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA -בקיצור אתבעונית היא ילדה בגודל של אצבע-היא מכירה את הנסיך קורניליוס[נסיך הפיות] ומתאהבת בו ישר..חוטפים אותה לאחר לילה עם קורניסליוס-והיא צריכה להתחתן עם צפרדע.- |נקווה שהלינק יעבוד].
ואת התמונה של הסרט של דיסני-אני מפרסמת מיד
והשיר כמובן של הסרט-עברית: http://www.youtube.com/watch?v=_hSUJ-3MYhY
אנגלית-מומלץ: http://www.youtube.com/watch?v=RTiqkoszjWE&feature=related איינג'וי:] ************************************************************************************************************* "היי אצבעונית, מנסה להתמודד עם קשיי העולם הגדול, וגילית שאת זעיר לעומתם?". טל חייכה, והרימה את ראשה אל עבר דני, הוא היה שקוע בנוף הנשקף מן החלון ולא שם לב למעשיה. היא אהבה את האגדה "אצבעונית" וקראה כול גירסה שיצאה לה. גם באנגלית וגם בעברית, ראתה את הסרטים, ואת המחזה. היא ידעה לצטט כול מילה ומילה, ובזכות זה שלטה על השפה הגבוהה, גם באנגלית. במהירות היא תקתקה על המקשים וכתבה "מסתבר שאני לא האחרונה ולא הראשונה, קורניליוס". היא שלחה את ההודעה, והניחה את המכשיר בתוך חיקה. היא הרגישה את דני מתמתח על ידה, חופן את ידו בתוך כיס מיכנסי הג'ינס שלו, ומביט אל צד הפלפאון. לאחר מכן מחייך, ומתקתק דבר מה. היא הרגישה את הרטט של המכשיר, לקחה אותו מחיקה, פתחה את ההודעה והחלה לקרוא בשקיקה כול ומילה ומילה שנכתבה: "עמק הפיות נראה כול כך יפה. אבל עכשיו הוא שומם, וחסר שמחה, אצבעונית". היא חייכה וחשבה, מה יכול להיות הפירוש למטאפורת "עמק הפיות" של דני. היא מיהרה לכתוב: "ומדוע זה קורניליוס? האם נסיך הפיות אינו מצליח להשקיט את ליבו?". היא ראתה מזווית עיניה את דני פותח את ההודעה, מציץ בה ומחייך. לאחר מכן מתקתק מספר דברים, ולאחר מכן שולח. "לא, הוא רועש מידי. מתי נזכה לראות אותך בחצר הארמון?". היא מחקה את חיוכה וכתבה "ביום שבו תרד אל העם, ותלמד להחליף גרביים בקביעות. רק אז אבוא". היא שלחה את ההודעה, כשחיוך קטן מתנוסס על שפתיה, ונעלם כהרף עין בכדי לא להסגיר את רגשותיה. היא הרגישה רטט, ומיד הביטה אל הצג "גני בוי". היא פתחה את ההודעה והחלה לקרוא: "להחליף גרביים זה כלום לעומת תחתונים. אבל אני חושב שאני אוכל לעמוד בזה". היא מיהרה לשלוח לו: "מי היה מאמין שדני ג'ונס יאמר לי דברים שכאלה". היא הביטה עליו בזמן שהציץ אל תוך הפלאפון שלו, וחייך חיוך כובש. וכאשר קיבלה את ההודעה, היא צחקה בתוך תוכה, כי ניסתה לדמיין את הרשום בה. היא רצתה לפתוח אותה, אך מיד נכבה המכשיר כאילו אחז בו השד. הנהג הודיע להם בקול "תתארגנו, עוד כמה דקות אנחנו נכנסים אל האיזור של לונדון". ***** "הלו?רוני?תקשיבי!..אני עוד עשר דקות בבית. איפה את?" שאלה טל את אחותה הצעירה, תוך כדי נסיעה. היא החליטה להתקשר אליה בכדי לוודא שהיא אכן הולכת אל הבית ספר, ולא מבריזה רק משום שאין אף אחד שאחראי עליה. "טל אני עוד שנייה יוצאת לבית הספר, את זוכרת את ג'יימס נכון?. אז אתמול היה כול כך מצחיק איתו, הוא התנהג כמו מטורף, ואני אוהבת את זה—" "מה עשישתם לבית?" שאלה מיד טל ודמיינה את הרגע שבו תיכנס אל תוך הבית, ותצטרך להתחיל לנקות אותו לפני בואם של הורייה. "כלום! בקיצור הוא הציע לאסוף אותי היום מהבית אל בית הספר, כי יש לו רכב.אגב, להשאיר לך מפתח? את חוזרת שוב עם דני ג'ונס? פשוט אני חייבת חתימה שלו, ולראות איך הוא נראה במציאות" השיבה רוני במהירות, ולא השאירה אף שנייה פנויה בכדי שטל תוכל לענות על שאלותיה. .היא תמיד נהגה לדבר הרבה, ובמהירות. "לא, לקחתי מפתח. אבל תיזהרי רוני, אני לא רוצה שתיסתבכי" אמרה טל בטון אימהי והופתעה אפילו מעצמה. היא שמעה את רוני צוחקת מן העבר השני, "איך דני ג'ונס נראה במציאות?" היא שאלה במהירות. "דני ג'ונס חתיך במציאות" אמרה טל והביטה אל דני שלא הבין כלום מדבריה. היא וצחקה והוסיפה "מזל שהוא לא מבין מה אני אומרת, זה היה יכול לעלות לו לראש". "אז להשאיר לך מפתח?" שאלה רוני מיד. "לא, פעם שנייה"השיבה טל. "טוב, תימסרי לדני שהוא חמוד, ולדאגי שהוא סקסי, ולהארי שהוא גם סקסי, ולטום שהוא נהיה ממש חתיך. בסדר? טוב יאללה עפתי עם ג'יימס..ביי!" אמרה רוני וניתקה עוד לפני שטל ענתה לה. טל רצתה להגיד לה עוד מספר דברים, אבל במהירות סגרה את מכשיר הפלאפון שלה ונשמה נשימה עמוקה. "מי זאת הייתה?" שאל דני. "אחותי, היא אמרה לכם שאתם סקסיים וחמודים" אמרה טל וכולם צחקו. טום חייך ואמר "נחמד לדעת על עוד אחים במשפחת אביב". "היא חמודה כמוך?" שאל הארי לאחר כמה זמן. "לא," השיבה טל "אני יותר חמודה". "ואם מדברים על גאוותנים" פלט דני, והמשיך להביט בחלון. "מה הקשר?" שאל דאגי. טל הרימה את כתפיה והשיבה "אין לדעת". היא הביטה אל מעבר לחלום, וראתה את המדשאות הירוקות. את הפסל שבאמצע הרחוב, ואת הסופר בו נפגשו היא ודאגי. לפתע הם עברו על יד הרחוב המקביל לביתה. היא ראתה את רחובה שלה ומיהרה לומר "כאן אני גרה". הנהג עצר את הרכב ואמר "בנים אתם תעזרו לגברת, או שאני אצטרך להביא לה את התיק?". "אני אעזור לה" אמר דני ראשון, ויצא מן הדלת הצמודה אליו. "אוקי" היא אמרה, והתקרבה אל הארי. הוא פרס אליה את ידיו הרחבות וחיבק אותה, חיבוק ארוך. והוסיף נשיקת פרידה מהירה על לחיה. "שמור על השפיות שלך" אמרה לו טל וצחקה. הוא צחק ואמר "אל תדאגי, אני אשמור". אחר כך היא הלכה אל עבר טום ואמרה לו "אני אתן לך רק חיבוק, אני חושבת שחברה שלך מחבבת אותי. אז אני לא רוצה להרוס", וחיבקה אותו. הוא צחק ואמר "טל, אני שמח שהיכרנו. מצטרת שוב על האמרגן, מצטער על הכול". "זה בסדר טום, אתם לא הולכים להיפתר ממני בקלות שכזאת" השיבה טל, וקרצה לעברו. היא הגיע אל דאגי וחייכה אליו חיוך מתוק. הוא יצא מן הרכב, ומשך אותה בידו. "מה העניין?" שאלה טל בשקט לאחר שהיו רחוקים במרחק מה מן האחרים. הוא חייך אליה וחשף את שיניו, לאחר מכן אמר "טל, אני מצטער על הכול". "על מה?" שאל טל, ועיקמה את אפה.
יש המשך~~