יא-בייבי!פרק 20

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDכי הםם..

טיפשים! XD בקשר לבית-XDD... בקשר לסנדי-...>< או-או ולשמועות והמריבות-..עדיף שאני לא יגיב..אתן תרצו פשוט לחנוק..אנשיםXD
עוד ספויילרים??XDD

l i t a l 369

New member
סנדי דורשת מכות : |

שונאת שונאת שונאת אותה סכסכים מגעילה
אבל זה רק יוסיף לסיפור אז אני מרשה
(חחח כן כן ואת שואלת אותי מה אני רוצה ומה אני לא XD, אם זה היה לפי הרצונות שלי ממזמן טל הייתה מתנשקת עם דני ודאגי והם היו חיים בשלישיה חחחח נו מה אני לא רוצה לדאגי או דני יפגעו
) -אני מקווה שרוני עשתה חיים קלים לטל עם הבית
, למרות שלא ניראלי -טל ודני , למה הם מכחישים אוחחח בא כבר שהם יתנפלו אחד על השני
(ליטל תסלקי מחשבות אלה מהראש D:) -והשמוע תהרוס לה :[ ולא יהיו לה חברים ? למרות שבדוגרי .. אם נגיד חברות שלי היו יודעות שאני מכירה את מקפליי אישית (הלוואי אמן אמן אמן אמן אמן) הם רק היו הופכות לחברות יותר טובות D:, וכולם היו חברים שלי >< או שהן משחקות אותה חברות שלי רק בגלל שאני מכירה את מקפליי ושונאות אותי בסתר אויי על מה התחלתי לחשוב :), על מה-חברות-שלי-היו-חושבות-עלי-אם-הייתי-מכירה-את-מקפלי אחרי חפירההה ארכיולוגית בלי ממצעים D: רק הגברת לי את החשק לפרקים הבאים.. וזה הרגע אני מכריזה כי יום שלישי ושישי היינם ימים קדושים !

butbut

New member
אממ..תשובות:]

גמני שונאת סכסכנים-אבל סנדי היא ה:פילפל" שבפיק הזה ^^ בקשר לטל ודני-זה עוד יקרה! XDD XDD...אכן אכן!!.. גם אני תמיד חושבת איך אנשים היו מגיבים אם הייתי מכירה את מקפלי..XDD

Himeka

New member
אני דורשת עוד ספויילרים~ D: ../images/Emo69.gif

אני כ"כ ילדת ספויילרים שזה עצוב.XD שלחי לי עוד ספויילרים במסר~ D:

butbut

New member
חחחLOL ת'אמת אין לי עוד ספויילרים לפרסם

כי בעצם כבר פירסמתי ממש על הגבול... אולי מחר אני ישחרר עוד ספויילר אחד..למרות שכבר נראה לי שמיציתי את כול הספויילרים שאפשרXDD

just orr

New member
אוף עם הטל ודני האלה ../images/Emo4.gif

מכחישנים
טוב, העיקר שבסופו של דבר הם ייפתחו אחד לשני. זה יקרה, נכון?! חסר לך שלא
סנדי הזאת מעצבנתותי. אבל ממש. >< בטח היא סיבכה את כל השמועה הזאת... מסכנה טל =/
ואני אכן מחכה כבר ליום שישי [באלי ספשבועעעע ><]

butbut

New member
../images/Emo20.gifאוו בהחלט!!!!!1....

הם ייפתחו:]...מאוד...הייתי אומרת:} סנדי-עוד תעצבן אותך המון אם ככה...
זה קרוב כבר...:]

lirazraz

New member
יאוווו איזהה מתחחחחחחח:X

את מפרסמת ב-12 נכון? אמ כן אז זה עוד 25 שעות;]

butbut

New member
../images/Emo26.gifאני אשתדל לפרסם ב-12:]]

אם אני מפרסמת ב-12 אז כנראה שזה יהיה פרק 1..ואז יום אחרי זה עוד פרק:] XD

kelly7i

New member
וואעעעע

אבל רוני אמרה לטל שהיא סדרה את הבית אחריזה! היא לא יכולה ככה ללכת לבצפר ולהשאיר הכל לטל שגם ממהרת!>< *יו יש פה ריח של מלוואח
* חח והסנדי הזאת.. טל- דורש שתעשי פרק-כאפה! טל חיבת לתת לה אחת!!! אני מרגישה את זה.

butbut

New member
להגיד לך משהו?דווקא כאפה לא תהיהXDD

אבל יהיה משהו אחר...וזה בסוף בסוף:}XD

kelly7i

New member
רק שניה.. למה ליום שישי?

אל תא מעלה היום אחרי 12??
את חייבת! פעם קודמת גם האלאת יום אחרי, בלילה שכמעט הסתיים היום. אז את צריכה לפצות. ועזבי את זה שאני בכלל חושבת שפיצוי כולל בתוכו 3 פרקים במקום 2 שאת אמורה לשים, כי יום שלישי עשית רק אחד!><

butbut

New member
חחח...XDD אני יודיע ב-12 אם אני מעלה יש

מצב שאני ארדם עד אז..XD

סוף סוף ניכנס לי לפורום...חחח ../images/Emo163.gif

אוקיי אין כבר מה לומר..מדהים
מצחיק...דרמטי...מה אין בפיק שלך?? אההה אימה..חחח אני מכורה...חח רק שאלה אחת למה דאגי רקד עם סבתא של דני?? חחחח XDD מחכה לפרקים הבאים בקוצר רוח....כי אני לא כול כך סבלנית..חח...XDD... שמתן לב כמה אני צוחקת??? כול הזמן חחחחחחח...חחח...לא משנה...חחח רואות! טוב חפרתי...

McFly rullz

New member
גמני לא,../images/Emo6.gif

כי לא מתאים לההההה חחחח כאילו כן, למרות שאני לא רוצה שלדאגי תהיה מישיי [חח סתם,שיהיה מאושר לפחות אפילו בסיפורים] חחחח טוב נרגעתייי

butbut

New member
לא טל+דני ולא טל+דאגי?XDD אז טל +ג'ורג'?

XDD.. חכו ותראו...^^

למעלה