יא-בייבי!פרק 20

butbut

New member
אן-דן-דינו../images/Emo35.gifXDDDDDDDDDDD....אולי..נכון:]]]]]

זה בסדר-מותר לשכוחXD גם ככה הם באו רק פעם בכמה חלקים.. XDD
טנקס:} ואממ..הנשיקה עוד תגיעה.. בקרוב.. XDD

talosh1234

New member
אוהוו סיימתי לקרוא היום מפרק 14 - 20 XD

וזה סופית הפיק האהוב עליי מכל הפיקים שפורסמו כאן בפורום
וואוו כואב לי הראש מרוב אותיות LOL

butbut

New member
../images/Emo99.gifאווו תודה:} כייף לשמוע!

זה אומר שמעכשיו את ממשיכה בקצב שלנו? LOL

m i c k e y 15

New member
גאדדדדדד../images/Emo99.gif בוטטטטטטט

דני הזה נשמע כזה חמוד ואיך שהוא עוזר לטל והכל
רק שיתרחק ממנה!! היא לשל דאגי! גם אם הוא אידיוט XDDD אני רוצה אותה ואת דאגי ביחד!
למרות שדנימרגיש משהו אליה...נכון?? נכון?? XD "דני נכנס אל תוך הרכב וחיבק את דאגי בחוזקה. "דאגי, התינשא לי?" הוא צעק ומעך אותו כמו שצריך. "לא, אתה מועך אותי. דני, הילדים שלי לעתיד נתונים בסכנה. בגללך אמא שלי תגיד לי שוב שאני נהפך לנשי יותר" זעק דאגי מתחתיו."
אהבתי "דאגי סובב אליו את פניו, פתח את עיניו הכחולות ופלט בתמימות "מאו"." XDDDDDD מזכיר לי ת'חתולות שהם ביחום XDDD והן עושות "מאוווו" XD הפרק היה מדהים,ארוך ולא יודעת למה...כשקראתי אותו הרגשתי קצת דיכאונית XD ולפעמים מצחיק חחחח אבל זה טוב....לודעת למה

m i c k e y 15

New member
וד"א ממש אהבתי את הקטעים האחרונים

שבין טל לדני
אחחחחח איך הייתי ארוצה להיות במקומה

butbut

New member
חחח.XDD ../images/Emo24.gifאכן אכן..אבל הוא די

מרגיש אליה משהו באמת..וגם דאגי.. XD חחחחחחח...כן החתולות המיוחמות! XDDD............LOL
העיקר שאהבת:}

שוליטה

New member
נראה לי.. שכבר נתתי לך

את כל המחמאות [ככה כובתבים??] האפשריות שאני יכולה לחשוב עליהם (וזה לא הרבה כי החלק במוח שלי ששמור למחמאות וברכות מאוד מאוד קטן יחסית לחלקים האחרים
) הפעם, לא כמו פעמים קודמות שקראתי, לא קרא לי משו מסעיר במיוחד (כמו להחנק
) אז אני אנסה לשלוף כמה מחמאות (אם אני חוזרת על עצמי סילחי לי) אז... פרקים מושלמים
ועצוב שהיא חוזרת הביתה
וממש אהבתי את הקטע שהיא מתכתבת עם דני בסמסים בשפת האצבעונים (לא ידעתי איך לקרוא לזה >< ) זה היה ממש יפה
ואני מחכה לפרקים הבאים
ואני מקווה שתרגישי טוב

butbut

New member
../images/Emo47.gifחחח כןן ככה רושמים:]XD

שפת האצבעונים?XDDDDDDDDDDD אני כבר מרגישה טוב! ולא נורא אם לא נחנקת-זה טוב..לא?
טנקס=]

שוליטה

New member
בטח שזה טוב שלא נחנקתי XD

מאז שהתחלתי לקרוא את הפיק שלך הרגשתי כאילו מישו לא רוצה שאני יקרא אותו! כל פעם הייתה לי הפרעה אחרת, פעם נחנקתי, פעם המחשב נכבה לי , פעם הייתה הפסקת חשמל, פעם התווכחתי עם אמא שלי תוך כדי, פעמיים או אפילו יותר הייתי צריכה ללכת. זאת הייתה הפעם הראשונה שקראתי את זה נורמאלי XD ובלי הפרעות... מחכה לפרק הבא
ואני שמחה שאת מרגישה יותר טוב

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....XDDD

הכי מעצבן זה שקוטעים אותך באמצע קריאה..זה מוציא מריכוז>< בלי הפרעותXD

בוטיייייייייי../images/Emo24.gif

דייייייייייייי תפסיקי כברררררררר את הורגת אותי!!!!
לא באמת
תמשיכי תמשיכי
ועכשיו לחפירה הבלתי נמנעת *גאה בעצמי עם חיוך של סיפוק* דניי המסכן..זה לא בסדר מה שקורה פה!! ומה פתאום סנדי הזאת בתמונה?! למה דאגי עושה לטל כל כך רע אם הוא יוצא עם הסנדי הזאת?! משום מה נראה לי שהוא עושה את זה כדיי להתקרב לטל *פרצוף זומם* אוף. דני כל כך אוהב אותה!! אני אהבתי את כל הקטע של האצבעונית..זה היה כל כך יפה
אני באמת חושבת שייקרה משהו בין דני לטל ואז דאגי ייכעס על דני כי לא יודעת מה
אני חושבת שדני וטל צריכים להיות ביחד
שדאגיי יילך לפרחה הזאתD: אני אומרת לך-דאגי זומם משהוווו *פרצוף זומם בגלל שהחייכנים לא עובדים לי |: ) אני כל כך אוהבת את הסיפור הזההה הקטע של דניי ושל דאגי-"התנשאי לי?!" XDDDDDDDDD אני מוכנה להינשא לו
סתם לא|: בעצם כן|: עזבי אני מוזרהD: בוטיי אני מתה עלייך ועל הסיפור הזהה אני רוצה עודדדדדדדד
דקל

butbut

New member
../images/Emo24.gifוואו דקל אחת החפירות הטובות שלך!

פשוט נהינתי לקרוא אותה XDD :]] אממ..סנדי נכנסה לתמונה-כי בעצם דאגי הוא בודד.
הוא צריך דמות שתחזק אותו מהצד-אחרי שהוא סופג את ה..משולש אהבה ..דני-דאגי-טל. היא הולכת לסבך המון דברים-אתן תראו בהמשך-ובספווילרים:} XDD
שמחה לשמוע שאת אוהבת את הסיפור!!!:]] XD ^^
יום שישי-מתקרב!:}

אני טובה בחפירות../images/Emo9.gif את תראי כבר ../images/Emo9.gif

כמו שאמרתי בספויילרים- להרוג את סנדיי

butbut

New member
להרוג?../images/Emo12.gifהיא בסך הכול ילדה עשירה-מעריצה

את מקפליי-שרוצה את חברתם. ממש כמו שטל רוצה את חברתם. שתיהן השיגו את החברה הזאת...מה שנותר זה לחכות ולראות מה יקרה:}XDD.. אל תידאגי חפירות זה טוב! אני אוהבת

נסטיי22

New member
וואו!!!!

אין מילה אחרת לתאר את הפרקים שלך... רק היום סיימתי לקרוא את כ=ל הפרקים שלך ואני פשוט מכורה!!!!!!!!!!!!!!!
היו לפחות 3 פרקים שבהם בכיתי...!! ולא סתם בכיתי בקטנה אלא בכיתי רציני!!! ממש דמעות!! זה מרגש.. :) את פשוט מוכשרת!!! ואני אגיד לך תאמת זה ממש כמו טלנובלה (אני אוהבת טלנובלות...) וכשאני קוראת את הפרקים אני מדמיינת איך זה וזה ממש יפה!!!
וכמו שכבר אמרתי אין לי מילה אחרת לתאר את זה מ- וואו!!!!

butbut

New member
ואוו טנקס נסטי:}../images/Emo47.gif אני ממש שמחה לשמוע

שהצלחת להיכנס לסיפור..זה מרגש
תודה רבה!!..אבל ממש.!:]]]

נסטיי22

New member
תקראי לי נסטיה.. אני שונאת שקוראים לי נסטי...

>< ואני רוצה לשנות את הכינוי ואין לי מושג איך עושים את זה את זה ... אז בינתיים אני מתמודדת עם הכינוי הזה...

למעלה