יא-בייבי!פרק 23

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי!פרק 23../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

בגלל שיש לי כמה בעיות עם הפרקים של הפיק לאחרונה-ועל המחשב הזה [יש 2 מחשבים] אין את כול הפיק- היום יהיה רק פרק 1..וחוץ מזה-חפיף הוא גם ככה פרק ארוך[אני חושבת] ומלא בפרטים! ויפה! ומצחיק ^^-בקיצור..XD תהנו וזהו!
בפרקים הקודמים: טל החזיקה בידו ואמרה "אני לא אעזוב". היא הרגישה שהמצב יוצא מכלל שליטה, כול הנורות האדומות שהיו גופה פעלו כעת. דאגי נעמד לפתע והתקרב אליה עוד יותר. חלק ממנה רצה לברוח, אך החלק השני הרגש שהוא רוצה להישאר, להסתכן. היא הביט ה על שפתיו הדקות, על שיניו הלבות. היא הרימה את מבטה אל עיניה התכולות, אל הזיק שנדלק בהן. היא הרגישה את ידו בידה ,את חום גופה קרוב אל חום גופה. שפתיו היו קרובות, היא ראתה את גוונם האדמדם. נשימתם נעשו לקרובות עוד יותר, טל הריגהש את הצורך לברוח בזה הרגע. אך החלק השני רצתה להישאר, היא עמדה נטועה במקום.מרגישה את ליבה פועם בקירבה בחוזקה. כפי שלא פעל מעולם במקרים שכאלו.
השאהל הגדולה מכולן!!!! האם תהיה נשיקה?!?!?!!?!!???!?!
^^
הנה זה מתחיל!
בלי לחפור יתר-על המידה:
שם הפיק: יא-בייבי!
רוב הפרקים! [1-17]: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=108707195
18+19: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=108709510
20: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=108948700
21-22: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=109067028
מי שבאמת רוצה לשמוע עצה-תחכו משהו כמו 15 דקות אחרי שההודעה הזאת מתפרסמת וככה אתן תוכלו לקרוא את כול החלקים בלי בילבול
[אוה,וסורי על הדיליי הנוראיXDD]
... תהנו? XD
בוט.

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 23 חלק |-אעאעאע... ../images/Emo126.gif

תקחו אוויר...נשימות עמוקות-לפני שמתחילים-אני כול כך ממליצה לפתוח תא השיר הבא!! הוא סופר-יעזור לכן להיכנס אל הקטע!!..אבל בטירוף! XD [ופסיכו[יעליק] עזרה לי לבדוק את זהLOL].
השיר לחלק זה:t.A.T.u - All The Things She Said http://www.youtube.com/watch?v=muJaDZA-_Bk תהנו!
*************************************************************************************************************************** פרק 23: טל הרגישה מעט זיעה קרה מתחילה להינגר ממורד מצחה אל פניה החלקות באיטיות. היא הביטה ספק בפחד וספק באהבה אל תוך עיניו העמוקות של דאגי, שנראו עכשיו הרבה יותר בהירות מתמיד. וחיכתה לראות שמץ של אנושיות, שאמור היה להופיע בתוכן. בתוך מעמקי אגמי האבדון הכחולים הללו, שבלבלו והפחידו אותה מבפנים. היא ידעה שהוא לא שלט בעצמו, שהוא לא היה הוא באותו הרגע. משהו אחר השטלת עליו, משהו ששיגע את מוחו, שגרם לו להיהפך לדאגי שהיא לא הכירה. "את אוהבת אותי?" הוא שאל בשקט, והעביר את מבטו מעינה השמאלית אל הימנית, ובחזרה. טל בלעה את רוקה בכבדות ואמרה "דאגי, אני לא יודעת". צמרמורת החלה לאפוף את גופה, ולגרום לרטט זעיר לעבור באורך כול עמוד השידרה שלה. היא המשיכה לאחוז בידו, מפקירה את עצמה אל השאול, כך דמיינה. מביטה הנה והנה בכדי לראות אם דני מגיע או לא. בכדי לתקן את המצב ולא לתת לדברים אפלים לקרות הלילה. "תישארי כאן, אל תלכי. אני מפחד..." לחש דאגי, כאילו הרגיש את חששותיה, וקרא את מחשבותיה הקמוסות. טל ביטה אל תוך מבטו העגום ושאלה בלחש "ממי דאגי? תענה לי, תסתכל עלי". "מעצמי" אמר דאגי בשקט והתנשף,הוא נשך את שפתו התחתונה בכאב בעזרת שיניו, ויישר את מבטו אליה. הוא התקרב אליה עם פניו, ולא הרפה מידה ששכנה בתוך ידו. טל הרגישה את שפתיו הדקיקות עוברות באיטיות על לחיה, הן היו חמות ולחות. הקור יכל לחצוץ בניהם אלמלא התקרב אליה דאגי כול כך. "אני כאן" היא לחשה אליו, וחיזקה את אחיזתה בידיו המחוספסות. דאגי קירב את שפתיו הורדרדות אל שפתיה, והביט בה במבט מפוחד. "אני לא יודע מה אני עושה" הוא אמר בשקט, ונגע לא-נגע בשפתיה החמימות. טל העבירה את מבטה אל פיו, וראתה אותו מוכן ומזומן להתקרב אליה בכול עת. הרוח פגעה בהם, בידרה את שיערם, והקפיאה כול פיסת עור שהייתה חשופה לכבודה. טל הרגישה את הקור חודר אל עצמותיה. היא התהדקה עם גופו של דאגי, ובכול זאת ניסתה להתנתק ממנו מעט. טל רפרפה בעיניה, פיסקה את שפתיה ואמרה בשקט "אני מפחדת בדיוק כמוך". היא הרגישה את נשימתו מתערבבת בנשימתה, ואת ידיו החזקות מחזקות את אחיזתם בידה. דאגי קירב את שפתיו את שפתיה שוב, "אני מבולבל, הראש שלי מתפוצץ" הוא אמר והתגרה בה. "אתה שיכור, בגלל זה הראש שלך כואב" אמרה טל בשקט. היא לא ידעה האם היא רוצה ללכת מכאן, או לקוות שדני יגיע במהרה. היא לא יכלה להתנגד לדאגי, ולא רצתה לעשות זאת. היא הרגישה את ראשה מסתחרר, אך נשארה לעמוד איתנה במקומה. הבזקים מן העבר הציפו את ראשה לפתע, היא עצמה את עיניה בזמן שנשימותיו החמות של דאגי התפזרו על יד לחייה הקפואות. היא ראתה את מוכר הבלונים נוגע בה שנית, את הבל פיו נבלע בשיערה. את זקנו הקוצני מתחכך בפניה, ואת ידיו הגדולות נוגעות בה. לפתע הגיע סבא-הרבה שלה, גדול ומתנשא מעליה מרים את ידו הגדולה ומקרב אותה אליה. היא פתחה את עיניה במהרה, וראתה את עיניו התכולות של דאגי מול פניה. כול כך קרובות, וכול כך נוגות. היא העצימה את לפיפת ידה בידו, והתקרבה אל גופו, בורחת מן הקור המקפיא. היא פחדה, היא לא ידעה מה קורה לה באותו הרגע. ראשה רצה דבר אחד, אך ליבה אמר לה דבר אחר. דאגי קירב את שפתיו אל שפתיה החמימות, היא הרגישה את הקור שאפף אותן. "אני צריך לברר," הוא אמר בשקט, מבטא כול הברה והברה בבירור. "האם אנחנו בכול זאת מרגישים משהו" הוא המשיך, והתגרה במבטה. טל הביטה אל תוך עיניו ומחתה בשקט "אתה שיכור, אתה לא צלול בדעתך אפילו". היא סובבה את פניה, אך מיד החזירה אותם כאשר חיזק דאגי את לחיצת ידו באצבעותיה. דאגי עיקם את אפו, ומיד הידק את שפתיו את שפתיה ונשק לה במהירות. טל שיתפה איתו פעולה גם כן וחיברה את שפתיה בחוזקה. שניהם עצמו יחדיו את עיניהם, והרגישו את נשימתיו אחד של השניה. הגשם החל לרדת לפתע בחוזקה, מכה ושוטף את גופם כליל. הרוח התחזקה במהירות, וגרמה לשיערה של טל לעוף ולהדבק את צווארה וראשה. מסך הטיפות חצץ את שפתיהם של טל ודאגי, וגרם להם לפתוח את עניהם בחוזקה ולהביט זה בצבע עיניהם של זו. טל הרגישה את הטיפות הקרירות ניתזות על פניה כסכינים זעירות, ובמהירות שמה את ידה על חזהו, ושניהם דחפו את עצמם אחד כלפי השני בכדי להפרד. הם התנתקו במהירות, באותו החיפזון בו התחברו, כאילו מכת ברק פגעה בגופם והיממה אותם. טל עצמה את עיניה בחוזקה, והסתובבה במהירות אל עבר הדלת של הכניסה. היא נשמה אוויר לרווחה, והחזיקה את ראשה בידה. הגשם המשיך לרדת עליה, ולשטוף את כול מצפונה המלוכלך. להרטיב אותה עד לשד עצמותיה, ולתת לה מספר רגעים להרגע מן האירוע שאירע כרגע. היא חיבקה את עצמה, ונתנה לשיערה להידבק את פניה כעלוקה אל הגוף. לאחר כמה שניות הסתובבה היא אל עבר דאגי, הוא עמד באמצע הדשא, היכן שהתאחדו הם יחדיו כמה שניות לפני כן. היא רצה אליו כשפיסת דימעה נוטפת על לחיה הרטובות, וחיבקה אותו בחום. היא חיכתה לזרועותיו החסונות שיכפו על ידיה. הוא הרים את ידיו, וחיבק אותה בחזרה. ראשה שקע בחזהו, היא הרגישה את קצב הנשימות שלו מתגבר ,את השיעולים הקולנים. היא נתנה למספר דמעות לנשור מעיניה, אך בלאוו הכי הוא לא יכל להבחין בהן- משום הגשם שהרטיב את פניה. "אני מצטער, טל" הוא אמר בשקט, וליטף את גבה. הגשם רק החל להתחזק, ולהטיח את טיפותיו על ראשיהם של טל ודאגי. "זה בסדר, גם אני" השיבה טל בשקט. "אבל אני לא יכול לשלוט בעצמי" אמר דאגי, והפנה את פניו אל שמאל כדי לחמוק מפניה. "משקה מטומטם" פלטה טל, "למה שתית?" היא שאלה את דאגי, ולא ציפתה לתשובה. "אני רואה חזיות מעופפות" השיב דאגי ברצינות, והרים את ראשו מכתפה. הם התנתקו אחד מן השני, והביטו אחד על פניו של האחר בשקיקה. טל פיסקה את שפתיה לכול אורכם ואמרה "אתה צריך לתפוס תנומה דאגי, אתה נראה נורא". "אני יודע" אמר דאגי בשקט, וניסה להשטלת על מעשיו. הוא התיישב על הספסל הרטוב וחייך לעברה. טל התיישבה לצידו ואמרה בשקט "אתה לא תזכור את זה, כול מה שקרה כאן".
יש המשך[אעאע]~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

ובכול זאת השיר של ליטל מאמא משחק גם כאן-הוא פשוט כול כך מתאים-לפי דעתי><
Lil Mama - G-Slide |: http://www.youtube.com/watch?v=UrE-RTO2CU4 **************************************************************************************************************** "כמו שהחתול אוכל את זנבו של העכבר" השיב דאגי בשקט. "מה?" התרעמה טל, והביטה על פניו של השיכור שיושב על ידה. "אני חייב לומר את מנשקת לא רע," הוא העיר והפנה את מבטו אליה "שפתיים כול כך חמות ומלאות". "דאגי, לא אל תגיד את זה" ביקשה טל, ונשכה את שפתה התחתונה. "תיראי טל, תרנגולת מעופפת!" צעק דאגי פתאום ונעמד על הספסל. טל סובבה אליו את פניה ושאלה במהירות "איפה? דאגי...אני חושבת שאתה מדמיין". "היא מתקרבת" זעק דאגי ונעמד על יד טל, שם את ידיו על כתפיה ומצביע אל עבר הדשא. טל נבהלה ממנו לרגע ופלטה בעצב "אבל אין שום תרנגולת", ושמה את ידה על כתפו. הם שמעו את דלתות המתכת של הכניסה אל החצר נפתחות בשנייה. ומיתכום יצא דמות גובהה במיוחדץ "טל" קרא לפתע דני והתקדם אליהם במהירות כשג'קט וכוס קפה חם בידו. טל לא שמחה מעולם לראות אותו יותר מעכשיו. היא סובבה את פניה לעברו, היא שיערה כי דימעה קטנה ברחה מעיניה לאחר שניגבה את פניה. משום שבין כול הנטיפות הקפואות, היא הייתה החמימה מכולן. דני מיהר אליה וכרך את זרועותיו סביבה. "אני מצטער שלא באתי בזמן" הוא אמר בשקט אך תוך שיערותיה, וליטף אותן ברוך. שיערו שלו החל להתרטב גם כן, ולהידבק אל פניו ועורפו. טל חיזקה את חיבוקה בו, וכרכה את זרועותיה סביבו גם כן. היא הרגישה את חום גופו, לעומת גופה ספוג המים. תחושה של הגנה החלה להציף אותה מכול עבר, גורמת לה לאבד את ההרגשה ברגליים לזמן מה. "אני סולחת" אמרה טל בשקט, ונצמדה אל חזהו. "הוא עשה לך משהו?" שאל דני בשקט, והרים את פניו. טל בלעה את רוקה, והתכוונה לומר לו דבר מה. אך הגשם הפסיק באותו הרגע, ושניהם התנתקו אחד מזרועותיו של השני. דני הניח את כוס הקפה שלו על הספסל ומיהר לכרוך את הג'קט שהיה בידו סביב גופה הצנום של טל. היא הרימה את עיניה אליו, וראתה את מבטו הכחול, את זיק הדאגה שעבר בו במהירות. שט לו בתוך האגמים העמוקים שבעיניו. "דני" היא לחשה בשקט בקול צרוד, שפתיה נדבקו זו לזו מרוב הקור המקפיא. וקיבלו גוון כחלחל, הן נראו קשות ודשנות במיוחד. "טל אני יודע שאת לא רגילה אל הקור הזה, אבל אנחנו ננסה לחמם אותך בבית. את יכולה להיכנס אל הדירה לבינתיים, אני כבר אסתדר כאן עם דאגי" אמר דני באצילות, והרים את המפתח מתוך כיסיו לעברה. טל רצתה להישאר איתו כאן, היא לא התכוונה להפקיר אותו לבד עם דאגי. היא דחפה את המפתח בחזרה אל כיסו, והרימה את מבטה. "לא" היא מחתה והביטה אל פניו המופתעות בנחישות. "טל ודני, תראו את התרנגולת," זעק דאגי. "יש לה עכבישים על הראש" הוא אמר ושכב על האדמה מרים את רגליו באוויר ומנופף בהן. דני חייך מעט אל טל, שחייכה גם כן, וקרץ לה. טל צחקה ואמרה "אני נשארת". הקור חדר אל עצמותיה, וגרם לה לחוש בשיתוק רגעי. אך הג'קט שהביא איתו דני היה מספיק מחמם בכדי להפריח את השיתוק המהירות, וריחו היה נפלא. "קדימה דאג-אס, אנחנו הולכים הביתה עכשיו" אמר לפתע דני, והתקדם אל עבר דאגי האומלל. אך דאגי ניתר באותה השנייה מן האדמה, וקפץ בפסיחות עד שהגיע אל הספסל ועמד עליו. הוא הניף את ידיו וצעק בקול צומרני "אני יוצא במצעד בשביל האנשים שרוצים ללכת ערומים בעולם הזה". דני עיקם את פניו ואמר "לא, לא, לא, זה באמת רעיון רע דאגי. אני חושב שהם ייצאו למצעד בשביל עצמם, הם לא מריכים אותך בשביל זה". הוא הרים את ידיו בכדי לתפוס את דאגי, אך זה כבר הספיק לנתר מן הספסל. הוא נחת על יד טל ואמר "שלום יפיפייה,זאת שיודעת איך לנשק. רוצה להניף חזיות?". טל פתחה את עיניה, דאגי החל לפלוט מידע אודות הדברים שלא היה אמור הוא לספר. היא לא ידעה אם היא רוצה שדני ידע על הנשיקה שלה על דאגי, היא העדיפה לשמור את העניין בסוד, לבינתיים. "אבל אין לך חזייה" התערב דני בטון סלחני והביט אל עבר טל. "אני מצטער על ההתנהגות שלו" הוא התנצל לפניה. "זה בסדר דני, אתה לא אשם" אמרה טל, וחיקה את עצמה. דאגי פשט את חולצתו ומשך את ראשו של דני. הוא היה נראה כמו צוענייה, המזמינה בחור לרקוד עימה. "תעזוב אותי" זעק דני מבין קצוות החולצה, והביט על גופו השרירי של דאגי. "דני, אל תיתמם. תמיד רצינו לנסות לרקוד את הריקוד הזה" אמר דאגי וחייך חיוך מטופש. הוא הניף את רגלו אל כתפו של דני, וגרם לו לפלוט קריאת התפעלות. לאחר מכן הוא הקפיץ את גופו, וחיבק את דני בחוזקה. "הצילו" פלט דני בשקט, וניסה לקלף מעליו את גופו של דאגי. לאחר מכן עשה דאגי סיבוב, ונפל על נריצפה, הוא התרומם במהירות. פתח את ידיו והחל לרוץ בחצר ולקרקר. לאחר מכן נצמד את דני, חיבק אותו, והרים את זרועו כלפי מעלה. "לשמיים" הוא קרא בשימחה דאגי נצמד עם רגליו את מותנו של דני, ועזב את ידיו באוויר כך שכול פלג גופו העליון התנופף באוויר. "מה אתה עושה?" שאל דני באומללות, והביט על דאגי. "הורה" צעק דאגי, ושם את ידיו על האדמה, הוא החל להוזיז את רגליו, שהיו מחוברות עדיין אל גופו של דני, מימין לשמאל. וגרם לדני לנוע במהירות מבלי רצונו. "פלמנקו" צעק דאגי,ונופף בידיו באוויר. "רעיון רע" העירה טל בשקט, וצחקה. דאגי חיבק את דני והניף אותו, כמו שמניפים אישה קלת משקל. הוא סובב אותו הנה והנה, ולבסוף עזב אותו, ותפס את ידו. "אני מרגיש לא כול כך טוב" אמר דני. לאחר מכן עזב אותו דאגי , וזרק את החולצה לפניו. הוא נעמד על הספסל וצעק בקולי קולות "הנפת חזיות". טל פרצה בצחוק ואמרה "אני חייבת לומר...דאגי מפתיע אותי כול פעם מחדש". היא הרימה את ראשה אל עבר דאגי שעמד על השולחן, וראתה אותו זורק את נעליו אל השמיים. ולאחר מכן מסיר את הגרביים שלו, ויוצר מהן כדור. "דני תיזהר," היא זעקה, כשראתה שדני היה עסוק בחיפוש אחר הנעליים. "הוא זורק את בגרביים". דני רץ אל עבר הגרביים המעופפות, שלח את זרועו כלפי מעלה, ותפס את כדור הגרביים. "בוא נרקוד" זעק דאגי, וקפץ על גבו של דני שהיה מופנה אליו. "לא בגב!" קרא דני בכאב, והחזיק את גבו כשדאגי יושב מעליו. דאגי קפץ ממנו ואמר בטון מתגרה "תרקוד איתי וואלס". "לא, רקדנו מספיק" אמר דני בשקט, והפנה את פניו אל עבר טל, שעמדה וצפתה בנעשה בבידור ודאגה. אבל דאגי כבר תפס את ידו, משך את ראשו ואמר "תתרכז".
יש המשך~~

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif!!!!

קטעים שאהבתי
"הצילו" פלט דני בשקט, וניסה לקלף מעליו את גופו של דאגי. חח איזה חמוד אני כל כך מדמיינת את זה שהוא אומר XD
מה אתה עושה?" שאל דני באומללות, והביט על דאגי. "הורה" צעק דאגי, ושם את ידיו על האדמה, הוא החל להוזיז את רגליו, שהיו מחוברות עדיין אל גופו של דני, מימין לשמאל. וגרם לדני לנוע במהירות מבלי רצונו. "פלמנקו" צעק דאגי,ונופף בידיו באוויר.
ענקקקק קטעים ששנאתי בגלל טל[
]:
טל חיזקה את חיבוקה בו, וכרכה את זרועותיה סביבו גם כן. היא הרגישה את חום גופו, לעומת גופה ספוג המים. תחושה של הגנה החלה להציף אותה מכול עבר, גורמת לה לאבד את ההרגשה ברגליים לזמן מה. "אני סולחת" אמרה טל בשקט, ונצמדה אל חזהו. אררררררר תעופי ממנו! XDDD בוט כל הקטעים נהדרים וממש יפים XD ובעיקר מצחיקים

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...XD מיק' אמרנו לך

מה לעשות..לדמיין "מיכל" במקום "טל"..ואז גם את תהניXDD
שמחה לשמוע שאהבת:]]]

m i c k e y 15

New member
אי אפשר לדמיין../images/Emo7.gif ותראי בהמשך התגובות שלי

מה אני אומרת על זה

McFly rullz

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

דאגי השיכור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא יודעת איך אני צוחקת פהההה
כפרעליו עם השטויות שלוXDDDDD ''להניף חזיות!"XDDDDDDD חחחח חאמודדדדדד
מסכנים טל ודניXD אהבתי

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

הוא בעט ברגלו של דני, וגרם לה לזוז צעד אחד אחורה. "אתה דורך עלי, יצור מעווט" סינן דני מבין שיניו. דאגי ניצמד אליו שנית, והניף את רגלו. טל מעולם לא שיערה שיש בדאגי את הכישרון הזה, להניף רגליים מעל ראשים של אנשים. "הוא גמיש" פלטה טל. דאגי בעט בישבנו של דני ואמר "אתה יבש היום". לאחר מכן החזיק את ידו, הסתובב כנגד גופו, ועצר כשהוא קרוב מאוד. "כשהוא שיכור" אמר דני, אך מיד נאלץ להתמודד עם ידיו של דאגי שנכרכו סביב צווארו. דאגי סובב אותו בפראות ואמר "יקירי אנחנו רק התחלנו". הוא שלח את ידו אל חזהו, ונתן לו מכה חזקה שגרמה לו ליפול אחורנית. לאחר מכן הוא קיפץ סביב דני, משך את רגלו ואמר "שובב אחד, אי אפשר לרקוד וואלס בשכיבה". דני עיקם את אפו ואמר "דאגי, די עם השטויות. אנחנו הולכים עכשיו הבי—". אבל דאגי כבר הספיק לקשור את רגלו של דני אל הספסל, בעזררת אחד השרוכים של נעליו. "יחי הערומים!" הוא צעק ורק סביבו כמו ליצן. "דאגי...טל, את יכולה לבוא לעזור לי?" שאל דני, ועיקם את זווית פיו. "כן" נענתה טל לאתגר, והתקרבה אל עבר דני. "לא, את באה לרקוד איתי" אמר דאגי, וחייך. טל חייכה אליו בחזרה ואמרה "אבל אני לא יודעת איך". "אני אראה לך" אמר דאגי, וחטף את זרועה אליו. טל הישירה מבט אל עבר דני, שסימן לה כי היא לוקחת סיכון גבוהה. דאגי שיכור והיא לא יכולה לדעת מה הוא מסוגל לעשות. אך עוד לפני שיכלה היא להתנגד או לומר משהו היא מצאה את עצמה מסתובבת. היא פלטה צעקה קטנה ואמרה "זה לא ריקוד". דאגי עצר במקום, הביט עליה במבט מטורף, שם את ידיו על מותנה ואמר "מתכופפים". הוא התכופף איתה באיטיות, בזמן שהרוח הקרירה מעיפה את שיער. ובמהירות, הוא קירב את פניו אל פניה, את שפתיו אל שפתיה. טל הסיטה את מבטה אל עבר דני שתלה בשנייהם מבטים עמוקים. "עזרה" סימנה לו טל בשקט, והחזירה את פניה אל עבר דאגי. אבל זה כבר קירב את שפתיו, והדביק לה נשיקה חמימה על לחיה גשדני יושב קשור אל הספסל וצופה בהם. "אוי לא" חשבה טל בליבה, ועצמה את עיניה. דאגי התנתק ממנה ואמר "פעם שלישית גלידה". אבל לטל נמאס, היא התנתקה מזרועותיו ואמרה "תראה התרנגולת ליד העץ". דאגי סובב את פניו, והלך לכיוון העץ. טל ניצלה את התיזמון המושלם והלכה אל עבר דני. היא הותירה את הקשר מרגליו, ולא הרימה את מבטה בכדי לראות את מבטו הכחול. "את בסדר?" הוא שאל לפתע, מתרומם מן האדמה, ונועץ מבטים בגבה. טל סובבה אליו את פניה ואמרה בשקט "אני חושבת שכן". היא שמעה את הנימה הצינית בדיבורו, ויכלה לראות זיק מיוחד שעבר בעיניו. הרגשת האשמה ריחפה מעליה, כמו הרוח שפגעה בהם. טל הרימה את מבטה אל עבר דאגי, בכדי לראות את מעשיו. "הוא מוריד את החגורה" זעקה טל והצביעה על דאגי. דאגי הוציא את חגורתו וצעק "יחי הערומים!". דני הרים את ראשו באותה השנייה, וסובב אותו כלפיו. באותו הרגע פגעה בו החגורה, כשהאבזם העבה פתוח לגמרי. דני שם את ידיו על ראשו, ופלט קריאת כאב. "אוי" קראה טל, והתקדמה לעברו כמה צעדים. לבינתיים דאגי המשיך לנטר בחצר, שותה עוד כמה לגימות מן הבירה שנשארה בבקבוק שאחז בידו, ומנסה להוריד את מכנסיו. היא שמה את ידה האחת על כתפו, ובשנייה ניסתה היא להסיט את ידיו שאחזו בראשו. "תן לי לראות" היא ציוותה עליו, והרימה את פניה. דני עזב את ידיו, והרים אליה את מבטו הכחול. טל החזיקה את ראשו בידה, והביטה את עבר מצחו. לפניה התגלה זיו של דם, אך לא היה נראה שזה מפריע לדני במיוחד. טל חיפשה משהו שתוכל לנגב בו את הדם, "יש לך נייר טואלט?" היא שאלה את דני. דני נראה חושב לרגע ומיד פלט בכאב "נראה לי שבכיס הימני בג'קט שעלייך, אבל זה בטח ספוג במים". "יותר טוב" פלטה טל, והחלה לפשפש בכיסים של הג'קט שהולבש עליה. "מצאתי" היא אמרה והוציאה גוש של טישו מתוך כיסה. היא פירקה אותו לרבדים, ושיטחה את חלקו. לאחר מכן קירבה אותו אל מצחו של דני ואמרה "זה ייכאב". דני עצם את עיניו בחוזקה, ואילו טל נשכה את שפתה התחתונה. היא לא רצתה לפשל, או להכאיב לו, ולכן הייתה צריכה לעשות את זה ביסודיות. טל שמה את הטישו על מצחו בנגיעה זעירה מעל מקור הדם. דני פלט מספר גידופים בקול ואמר "אני מת". "לא, אתה עדיין חי" אמרה טל וחייכה. "זה כואב" פלט דני, ועיקם את זווית פיו. שיערו התייבש לבינתיים, והחל להתעופף ברוח הקרירה. תלתל אחד גידגד את ידה של טל, וגרם לה לחייך עוד יותר. "זה יעבור מהר, בגלל הקור זה מתחיל להסגר" היא אמרה וכיווצה את שפתיה הורדרדות. היא הורידה את ידה מראשו והראתה לו את הטישו הספוג בדם. דני פלט קריאת התפעלות ואמר "זה כמו בסירטי האימה הללו". "כן" אמרה טל והורידה את ידיה מעליו. "שקט כאן טל, איפה דאגי?" שאל דני. טל סובבה את פניה אל עבר המקום האחרון בו ראתה את דאגי מתרוצץ. אך דאגי כבר לא היה שם. "הוא נעלם" קרא דני, והביט אל עבר טל. לפתע נפל משום מקום מכנסו של דאגי, וצנח על האדמה מול פניהם של טל ודני. טל מיהרה לאסוף את המכנס, והרימה את פניה אל מקור הנפילה. "יחי הערומים!" קרא דאגי בקול, ושם את ידיו על מותנו. הוא עמד על העץ מעליהם, לבוש רק בתחתוני הבוקסר שלו. "דאגי תרד משם" קראה טל בדאגה. דאגי רץ מענף לענף כמו תרנגולת מרוטת נוצות ומבוהלת. "אוי אלוהים" אמר דני והביט על טל בבושה. "דני הוא מנסה להוריד את החתונים שלו" קראה טל, והשמיטה את מבטה ממנו. "דני זה ממשיך לכאוב לך?" היא שאלה והסתובבה בכדי לא לראות את המראה המבייש של דאגי. "לא, צדקת, הקור עזר לזה להיסגר. זה סתם מרגיש עכשיו כמו גוש, לא נורא. מה שכן, מישהו חייב להלביש את המטורף הזה, קפוא כאן" אמר דני. "הוא התפשט כבר?" שאלה טל. "או לא, והוא הולך להפסיק עם השטויות שלו עכשיו" אמר דני והתקרב אל עבר העץ עליו עמד דאגי. דני ניסה לעלות על הספסל שבעזרתו עלה דאגי אל העץ, ותכנן לטפס עליו גם כן. "אתה עולה אחריו?" שאלה טל בחשש והרימה את עיניה כלפי השמיים. "לצערי הרב," אמר דני ותפס את אחד הענפים בכדי להיאחז בהם. "כן" הוא השלים את משפטו, כאשר היה כבר צמוד אליו.
יש המשך~~[><]

screamin pittas

New member
אוי!

אל תגרמי לי לשנוא את דאגי>< הוא מטורף!מה הוא מצליף בדני עם חגורה?XD אני מכורה

butbut

New member
את צודקת אבל!..דאגי=מטורף..גם במציאות..

הבן אדם הוא משוגע לא מאושפז:] XD
ואנחנו אוהבות אותו בגלל זה^^

m i c k e y 15

New member
וואייייייייי

דאגי בעט בישבנו של דני ואמר "אתה יבש היום".
דאגי כל כך שיכור יאווו "יחי הערומים!" הוא צעק ורק סביבו כמו ליצן.
יו בוט את הרגת אותי עם הקטעים של דאגי כשיכור XDDDD טל שמה את הטישו על מצחו בנגיעה זעירה מעל מקור הדם. דני פלט מספר גידופים בקול ואמר "אני מת". איזה חמודדדדדדד

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||-זה פרק מעייף..XD../images/Emo126.gif

"רק תיזהר" אמרה טל, ושפשפה את ידיה זו בזו בכדי לחמם אוץן קצת. "דם אתה דאגי" היא צעקה לעברו, ומיד ובבה את פניה אל עבר דלת הברזל של הכניסה אל החצר. הארי הופיע שם משום מקום, ונראה נרגש ביותר. "טל" הוא צעק, ורץ לעברה במהירות. "הארי, טוב שבאת" קראה טל ופתחה את ידיה בכדי לחבק אותו בחום. "זה דאגי," היא פלטה תוך כדי, "הוא ערום על העץ". הארי הרים את עיניו הכחולות אל מעל ראשה והביט על דני, שהיה על העץ גם כן. ועל דאגי שעמד על הענף האחרון, מתכוון להוריד את החלקיק האחרון שכיסה את גופו החשוף. "הוא מטורף...שיכור" מלמל הארי ורץ אל עבר העץ. "דני" הוא אמר וחיכה לתגובתו. "הארי!" צעק דני כשהרגיש שהוא לא היחיד שצריך לדאוג למופרע הצעיר. "זה דאגי...וואלס מוות...חגורה בראש...עבר לי...יחי הערומים...צועק" קרא דני בגמגום, והחזיק בענף בחוזקה. "אני לא מבין כלום" אמר הארי בהדגש של מבטאו והמשיך "מה קרה לו?" הוא הצביע על דאגי. "סיפור ארוך" השיב דני. "דאגי רד משם" קרא הארי, והרים את עיניו אל עבר הנער המתרוצץ על הענפים בתחתוניו בלבד. "יחי הערומים!" קרא דאגי ופרץ בצחוק. "מה?" אמר הארי והרים את גבותיו. "טל מנשקת מצויין, נה נה נה...פעם שלישית גלידה" התחיל דאגי לשיר ולקפץ מן הענף אל עבר הגדר. ליבה של טל ניתר יחד איתו עם כול קפיצה וקפיצה מסוכנת שעבר הוא בשלום. בומיוחד משום שירו שחשף את הסוד שניסתה היא להצפין מפני דני בלא ידיע למעשיה. טל הסתובבה בכדי לראות את תגובתם של דני והארי. אך הם היו עסוקים בלדאוג לשלומו של דאגי, מאשר להקשיב לקישקושיו. לפתע הוא קפץ מן הגדר החיה, ונחת עליה בחזרה. הוא קפץ ממנה והלאה ונעלם, לאחר כמה שניות הוא הוציא את ראשו מן השיח אל תוך החצר. "מצעד הערומים מתחיל" הוא קרא והוציא את פניו מן השיח. לאחר מספר רגעים סםורים הונפו תחתוניו אל מעל הגדר, ועצרו על העץ. דני העביר את מבטו ההמום מהארי לטל, ובחזרה את תחתוניו של דאגי. "אולי לא!" קראו שלושתם פה אחד. "הארי לך תשיג אותו, ושלא יברח ויעלם לך" קרא אליו דני. "כן" אמר הארי במהירות ורץ אל עבר דלת הכניסה. הוא עקף את טל ויצא מן החצר מבלי לומר מילה אחת נוספת. טל התקרבה אל העץ והרימה את עיניה כשהיא מביטה על דני בזמן שזה יורד מן הענף. "תזהר" אמרה טל בשקט וקירבה אל הגזע את הספסל. "נזהר" אמר דני וקפץ במהירות אל הספסל. הוא נחת על שתי רגליו, וניתר ממנו אל האדמה. "קדימה, בוא" אמרה טל ומשכה בידו. "חכי רגע" אמר דני ונעצר במקומו. הוא הביט בעיניה במבט עמוק ושאל "למה דאגי התכוון כשהוא אמר "פעם שלישית גלידה" מקודם? אני יודע שאולי זה לא העסק שלי, ובכול זאת...הוא הזכיר את זה לפחות פעמיים". טל הריגשה את הסומק מאיים להציף את לחיה על אף הקור. "זה—" התחילה טל לומר והביטה אל עבר תחתניו של דאגי שהתעופפו על העץ. "אני לא יודעת...אולי אני אסביר לך אחר כך?" היא שאלה בחונק, והרימה את מבטה אליו. "אוקי" אמר דני בספקנות, ועקף אותה. "חכה לי" קראה טל, וחייכה. דני הגיע אל הדלת, החזיק אותה בשבילה ואמר "אני בסך הכול ג'נטלמן". "מלוקק" אמרה טל בדאווה ויצה מן הפתח של הדלת אל עבר הבניין בריצה. דני עזב את הדלת ועקף את טל, "מי לימד אותך את המילה הזו?" הוא שאל. "ליאו" אמרה טל וחייכה. דני צחק ואמר "קדימה, אנחנו צריכים לחפש משוגע ערום ברחובות העיר". ***** "הלו? הארי?...היכן אתה?" שאל דני כאשר חיפש אחר דאגי יחד עם טל. היא חיבקה את עצמה ואמרה "תשאל אותו אם הוא מצא משהו". "בשדרת העצים דני, תגיע לשם. יש כאן מראה מלבב" השיב הארי. דני הביט אל עבר טל ופרץ בצחוק. "מה קרה?" היא שאלה בשקט. "הארי אמר שאיפה שהוא נמצא יש משהו מעניין" השיב דני, ופלט הבל של אדים מפיו. "ואיפה דאגי?" שאלה טל, וחיזקה את אחיזה בעצמה. "בואי נלך לראות" אמר דני. הוא לקח את ידה ושם אותה מתחת לבי השחי שלו, ושילב את זרועו בזרועה. "מה קרה?" שאלה טל בשקט, ונבהלה לרגע. דני חייך ואמר "קר לך, אז נתחמם ביחד". טל חייכה אליו ואמרה "תודה, קדימה הולכים". "הולכים" אישר דני. הם הלכו כך יד ביד, מחממים אחד את השני, צוחקים ונהינים. מרחוק היו נראים הם כמו זוג, זוג מאושר בריגעי השמחה שלהם. אבל שניהם ידעו שהם לא, אך לא הי אכפת להם. טל צחקה מכול בדיחותיו של דני, שניסה לגרום לה לשכוח מן הקור. משום שלחזור אל הדירה היה עסק מסובך יותר, בהתחשב בכך שהם עברו די הרבה בכדי להגיע למקום בו היו. היא הבינה והחליטה להפסיק לקטר. טל שמעה לפתע את מכשיר הפלאפון שלה מצלצל. היא הוציאה אותו מכיס מכנסיה, ולא עזבה את זרועו של דני. "הלו" היא קראה בשקט. "טל" נשמע קול מצוייץ מתוך העבר השני. "כן" היא ענתה השקט וניסתה לזהות את המתבקש מבלי להביט אל הצג הקטן בכדי לראות מי המתקשר. "זאת איימי" אמרה איימי בטון שקט. "למה את לוחשת?" שאלה טל, וחייכה לעצמה. היא שמעה אותה מתנשפת ושאלה "קרה משהו? איפה את? את עם כולם?". "התנשקתי" אמרה איימי בשקט. טל פלטה אוויר מראותיה ואמרה "גם אני, שקרנית, עם מי?". "ליאו" פלטה איימי בשקט. טל צחקה ואמרה "אבל אתם לא מאוהבים, כאילו...אלוהים, איך זה קרה?". "שיחקנו אמת או חובה בגלל רון. הוא החליט שמשעמם בסרט, ובאמצע פשוט ישבנו שם ושיחקנו" אמרה איימי ופלט צחוק מהיר.
יש המשך~~

yaelsee

New member
../images/Emo2.gif

לא הבנתי, הייתה נשיקה או לא? [אוף, אני יודעת שהייתה, אני סתם מכחישה כי לא רציתי שזה יקרה
] ו
הרגת אותי! XDDD '"אני רואה חזיות מעופפות" השיב דאגי ברצינות, והרים את ראשו מכתפה' XDDD *ממשיכה לקרוא*

למעלה