../images/Emo126.gifחלק

||[8!!] ../images/Emo126.gif
טל העיברה את מבטה אל נעליהם, ואמרה לפתע "ובקשר להיום". "אה, אמרת שתספרי לי על ה"פעם שלישית גלידה" שלך ושל דאגי" אמר דני בסקרנות. טל חייכה אל עצמה ואמרה "כן, זה סיפור ארוך". "יש לנו זמן," אמר דני והצביע אל האופק "אני לא מאמין שאנחנו הולכים את כול הדרך הזאת ברגל, אבל בדרך חזרה אני אצטרך לקרוא למונית, אחרת אני אקפא מקור". טל פלטה צחוק ונתנה לעצמה לחוש את הרוח הקרירה על פניה. "בוא נגיד, שכול מה שראית-- התחילה טל לומר, אך דני קטע אותה מיד. "מסתבר שיש בניכם משהו" הוא אמר בשקט. "לא, אתה לא מבין שהוא היה שיכור" אמרה טל, והנהנה עם ראשה לשלילה. "ואם זה לא היה מתוך שיכרות, מה היית אומרת?" שאל דני. טל הרגישה שהוא רוצה לדעת, הואמחכה להגיע לשאלה הגדולה מכולן. שאפילו היא לא ידעה את תשובתה האמיתית. היא פחדה להסביר לעצמה את המקרה ,ולנתח אותו לעומק. "אני לא יודעת" אמרה טל שקט, ובעטה באבן שהייתה על המדרכה. דני נשך את שתפתו ובעט גם כן הוא באבן שנתקלה בנעליו. "ובקשר לפעם שלישית גלידה," אמרה טל בשקט ובלעה את רוקה. "לפני שבאת" התחילה טל לומר והרימה את עיני אל פניו הרציניות. "ישבתי על יד דאגי, הוא ביקש ממני לא לעזוב כשהוא אמר שכואב לו הראש. אמרתי לו שאני עולה לקרוא לך, אבל הוא לא רצה שאני אלך" היא אמרה בשקט, וכמעט בלעה את לשונה מן הדיבור המהיר. היא אומנם ביטאה את המילים בצורה לא מוגדרת, אך האופן בו הצליחה היא כבר לשלוט בדקדוק הרשימו אף אותה עצמה. "ומה קרה אז?" שאל דני, והעביר את מבטו אל פניה. "הוא החזיק אותי, הוא לא רצה לעזוב אותי" אמרה טל ועצרה במקום. היא עמדה אל מול פניו של דני, והמשיכה "התחבקנו בכוח, יכולתי להרגיש אז שמשהו לא בסדר. הוא 'הידק' אותי אליו. וגרם לי—" "גרם לך למה?" שאל דני בחוסר סבלנות. "להיזכר במוכר הבלונים, והסבא. אני...פשוט הרגשי שהוא כמוהם, עד שהוא אמר משהו...זה לא חשוב עכשיו מה, חשוב מה קרה אחר כך" אמרה טל, ומחצה את אצבעותיה זו בזו. דני שם יד על כתפה ושאל "מה קרה?". "אני לא יודעת, כלומר...מאותו הרגע שמוכר הבלונים עלה למוחי, התחלתי...לפחד" אמרה טל, והשפילה את מבטה כלפי מטה. "אל תחשבי על זה, זה עבר. זה דבר שנגמר, ורק יהיה כתם בילדות שלך, זהו" אמר דני בשקט. "אחר כך," המשיכה טל, והביטה על האנשיםה עוברים על ידם. הם היו מעטים, ועברו רק פעם בכמה דקות. ובכול זאת קטעו את חוט המחשבה שלה, ורצף דיבורה. "הוא נישק אותי, ואני.." אמרה טל, והרימה את עיניה אליו. היא ראתה את עיניו הכחולות, בוהות בה בציפייה לשמוע את ההמשך. "לא הפסקתי אותו, אתה מבין?" היא המשיכה ושאלה אותו. "טל" אמר דני בשקט. "אני רציתי את זה גם, המשכתי איתו 'זרמתי', כמו שאתם אומרים" היא פלטה, והפנתה את מבטה אל עבר הגנים. "תני לי להבין לרגע," אמר דני והביט בפניה בריכוז. "בוא נתקדם לבינתיים" העירה טל, והתרוממה מן החומה עליה התיישבה מבלי לשים לב. "רעיון טוב" אמר דני, ונעמד על ידה. "אז, את מרגישה אליו משהו? או לא?" הוא שאל, ושם את ידה תחת ידו. "אני...לא יודעת" אמרה טל, והמשיכה ללכת יחד איתו. היא אהבה להרגיש את החום שלו, את הגוף שלו. היא אהבה להריח את ריח בשמו, לראות את סבך תלתליו שקפץ הנה והנה. "מצטער על השאלות, אני אל באמת מתכוון לחקור אותך" אמר דני במבטא מופרז וחייך מעט. "זה בסדר" אמרה טל בשקט. "הבית שלך קרוב לכאן, אני צודק?" הוא שאל לפתע. "אכן" ענתה טל, וחייכה מעט לעברו. הם עמדו מספר מטרים מול ביתה, ועצרו שם בכדי להיפרד. "שאלה אחרונה" אמר דני, וסובב את טל כך שתעמוד מולו, עם גבה אל הבית. "אוקי, אני מקשיבה" אמרה טל והניחה את תיקה על יד רגליה. היא שילבה את זרועותיה והרימה את ראשה אליו. הוא היה גבוהה ממנה בכמה סנטימטרים, מה שגרם לה להרים את ראשה בכול פעם שרצתה להתמקד באגמי עיניו העמוקים. "למה לא סיפרת לי על הנשיקה הראשונה שלך עם דאג?" הוא שאל, ושם את ידיו בכיסיו. טל נשכה את שפתה, הביטה שמאלה וימינה ולאחר מכן אמרה בשקט "לא יודעת, הרגשתי שאני לא צריכה לספר". "אם את מרגישה כלפיו משהו, אני לא איעלב. אני כבר הבנתי את זה מזמן" אמר דני וחייך חיוך מעודד. "אתה לא מבין כלום" אמרה טל בשקט, והפנתה את פניה מעיניו הגדולות. "מה אני צריך להבין? תסבירי את עצמך בבקשה" הוא אמר בשקט וסובב את פניה אליו. הרוח היכתבה בכול הדרה, היא גרמה לשיערה של טל לסמור בגופה, ולצמרמורת קלה לעבור דרך עמוד השידרה שלה ולטלטל אותו. היא עצמה את עיניה, וחיבקה את עצמה מרוב הקור הנוראי. דני שלח את ידו אלי ושאל "חיבוק יכול לעזור?". טל פתחה את עיניה, והרימה את ראשה אליו. היא הרגישה צמרמורת נוספת עוברת בגופה, והפעם לא משום הקור האיום. היא התקרבה אל ידיו הפתוחות, וכרכה את זרועותיה סביב מותנו. בחיקו היה לה מספיק חם, בכדי להמשיך בשטף דיבוריה. "אני לא מבינה בעצמי, מה אני רמגישה. אתם מבלבלים אותי, שניכם" היא אמרה בשקט, והרימה את פניה. מרגישה את זיפי סנטרו שהחלו לצמוח. "למה?" הוא שאל, והוריד את עיניו אל פניה. טל חיזקה את אחיזתה בו ואמרה "אני לא יודעת, אני חוסתמת את עצמי מהכול. כנראה". "תסתכלי אלי לרגע" אמר לה דני, וגרם לה להרים את פניה ולהביט אל תוך עיניו הכחולות. היא הרגישה שהיא טובעת בתוכן, ואין איש שיכול להציל אותה מזה. "אני מסתכלת" היא אמרה בשקט, והרגישה שהיא רוצה לברוח מן המקום מיד. להרגיש את האדמה תחתיה נפתחת ואוכלת את כול גופה בשלמותו. "כשנישקת את דאגי, הרגשת אליו משהו? על אף שלא עצרת בעדך מלנשק אותו?" שאל דני בשקט. טל העבירה את מבטה מן עיניו השמאלית אל הימנית, ומביטה על שאר איברי פניו. "דני, אני מבטיחה לך שאני לא יודעת" השיבה טל באומללות. דני השפיל את פניו ואמר "אני לא מבין אותך". טל הרגישה את הדמעות עולות במורד גרונה, אך היא לא התכוונה לבכות כאן לפניו. "אני כן מרגישה," אמרה לפתע טל, וגרמה למבטיו הכחולים לחזור אל פניה. "מרגישה מה? אל מי? אני כבר עובד עצות" אמר דני באומללות, וכיווץ את גבותיו. "אני מרגישה אל.." החלה טל לומר, והגישה את הרוח חוצצת בינה ובין דני. היא מיד חיבקה אותו עוד יותר חזק ואמרה "אני לא מסוגלת לדבר, מרוב קור". היא הרימה את פניה, והרגישה את זיפיו על לחייה. "אני," התחיל לומר גם כן דני, ועצר בעד עצמו. טל הרימה את פניה אליו, ויכלה לראות את פניו קרובים אליה כול כך.
יש המשך~~[אווווווווווווווווווווווווווווווו..]