../images/Emo126.gifחלק

||[כולכן חיות?]-אחרון!!!!../images/Emo126.gif
לחייה נגעו בלחייו החמות. מבטו הכחול עמוק הצטלב עם מבטה החום. הרוח בידרה את שיערה, אך לא הפריע להם מתעשוקם. "אתה מה?" שאלה טל, והרגישה את אחיזתו בה מתהדקת. הוא קירב את פיו אליה, ואילו היא רק חיכתה לשמוע את המשך דבריו. היא הרגישה צמרמורת נוספת, שבאה עם משב הרוח המסעיר. "זה היה בדיוק אותו הדבר" לחשה לפתע טל. "מה היה?" שאל דני בשקט. אך טל לא ענתה לו, היא הביטה על פניו המרגיעות, על עיניו הגדולות והכחולות. היא אינה פחדה ממנו, ההיפך מכךץ היא קיבלה אותו כמו שהוא, ורצתה להיות קרובה אליו ככול האפשר. היא הרגישה את הבל פיו על לחיה, ולא נזכרה באף כתם שחור מילדותה. אך האם מותר לה? האם היא יכולה?...זהו דני ג'ונס. היא לא יכלה פעמיים ביום לעשות זאת, היא הייתה מבולבלת מידי בכדי להכאיב לעצמה עוד יותר. "זה לא כמו זה בעצם," התחרטה טל "עם דאגי זה היה שונה" היא אמרה בשקט. "הוא פגע בך?" שאל לפתע דני, ועצר במרחק מה משפתיה. "אני..." החלה טל לומר והפסיקה. היא אהבה להרגיש את מגע עורו על לחיה הרים, ואת שפתיו חוקות אך לא רחוקות ממנה. היא נשכה את שפתה, והמשיכה להביט בעיניו, כאשר הרוח חוצצת דרכם, ומפלסת לה דרך בין מחשבתם. ************************************************************************************************************* אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.... אני לא נושמת בעצמי!! גאד>< XDD
כולן חיות? שרדתן את
9 החלקים של הפרק??!!?!
....>< זה הפרק ששבר את שיאי האורך בהיסטורית הפיק!!XD LOL
האם תהיה כאן עוד נשיקה?שלישית למען האמת..
האם טל תשטלת על עצמה ותעדיף את דאגי-כי היא אמרה שהיא הרגשיה אליו דבריו-בזמן שהיא נישקה אותו
האם טל תבין שהיא אוהבת את דני
מה קורה בין ליאו-ואיימי באמת
איך ירגיש דאגי בבוקר-והאם יזכור מאומה ממש שאירע אמש
כול זה ועוד-בפרק הבא![רוב הסיכויים שיהיו 2 אל דאגה
. אזז...הצלחתי לגרום לכן ל:
.. אני מקווה שכן-ובעיקר.. אתן מריחות את זה?..את הריח של ה
מתח.. גאש-אפילו אני במתח!! XD
אני מחכה לתגובות בונות-או לא בונות..
הכול מתקבל בחיוך ובהסבר
שאלות ומענות-תשרשרו לכאןXD
[אגב איך השירים שצירפתי
] אוהבת-תמידתמיד