יא-בייבי!פרק 23

screamin pittas

New member
לא-ולא! אל תטעי!

אני אוהבת את הקטעים שטל מדברת בכנות עם דני-לא את טל,זה לגמרי שונה! אני לא אוהבת את טל משום מה.. [ולא לא בגלל שהייתי רוצה להיות במקומה,כאילו אני רוצהXD אבל אני לא אוהבת אותה מסיבה שעדיין לא גיליתי><] ~תגובה ששוחזרה בגלל תפוזבל~

yaelsee

New member
ת'אמת שאני דווקא דיי אוהבת אותה D:

בניגוד לכל השאר... אני לא יודעת למה, אני אוהבת את הדמות שלה
ומקנאה בה

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||||[כולכן חיות?]-אחרון!!!!../images/Emo126.gif

לחייה נגעו בלחייו החמות. מבטו הכחול עמוק הצטלב עם מבטה החום. הרוח בידרה את שיערה, אך לא הפריע להם מתעשוקם. "אתה מה?" שאלה טל, והרגישה את אחיזתו בה מתהדקת. הוא קירב את פיו אליה, ואילו היא רק חיכתה לשמוע את המשך דבריו. היא הרגישה צמרמורת נוספת, שבאה עם משב הרוח המסעיר. "זה היה בדיוק אותו הדבר" לחשה לפתע טל. "מה היה?" שאל דני בשקט. אך טל לא ענתה לו, היא הביטה על פניו המרגיעות, על עיניו הגדולות והכחולות. היא אינה פחדה ממנו, ההיפך מכךץ היא קיבלה אותו כמו שהוא, ורצתה להיות קרובה אליו ככול האפשר. היא הרגישה את הבל פיו על לחיה, ולא נזכרה באף כתם שחור מילדותה. אך האם מותר לה? האם היא יכולה?...זהו דני ג'ונס. היא לא יכלה פעמיים ביום לעשות זאת, היא הייתה מבולבלת מידי בכדי להכאיב לעצמה עוד יותר. "זה לא כמו זה בעצם," התחרטה טל "עם דאגי זה היה שונה" היא אמרה בשקט. "הוא פגע בך?" שאל לפתע דני, ועצר במרחק מה משפתיה. "אני..." החלה טל לומר והפסיקה. היא אהבה להרגיש את מגע עורו על לחיה הרים, ואת שפתיו חוקות אך לא רחוקות ממנה. היא נשכה את שפתה, והמשיכה להביט בעיניו, כאשר הרוח חוצצת דרכם, ומפלסת לה דרך בין מחשבתם. ************************************************************************************************************* אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.... אני לא נושמת בעצמי!! גאד>< XDD
כולן חיות? שרדתן את 9 החלקים של הפרק??!!?!
....>< זה הפרק ששבר את שיאי האורך בהיסטורית הפיק!!XD LOL
האם תהיה כאן עוד נשיקה?שלישית למען האמת..
האם טל תשטלת על עצמה ותעדיף את דאגי-כי היא אמרה שהיא הרגשיה אליו דבריו-בזמן שהיא נישקה אותו
האם טל תבין שהיא אוהבת את דני
מה קורה בין ליאו-ואיימי באמת
איך ירגיש דאגי בבוקר-והאם יזכור מאומה ממש שאירע אמש
כול זה ועוד-בפרק הבא![רוב הסיכויים שיהיו 2 אל דאגה
. אזז...הצלחתי לגרום לכן ל:
.. אני מקווה שכן-ובעיקר.. אתן מריחות את זה?..את הריח של המתח.. גאש-אפילו אני במתח!! XD
אני מחכה לתגובות בונות-או לא בונות..
הכול מתקבל בחיוך ובהסבר
שאלות ומענות-תשרשרו לכאןXD
[אגב איך השירים שצירפתי
] אוהבת-תמידתמיד
בוט.

m i c k e y 15

New member
בוטטטטטטטטטטטט יאאאאאאאא

לא יודעת מה!! מה זה הקצר הזה והמתח הזה!! מה את משוגעת!! חצפניה הולך פה!! לא רוצההההההה
*שלאיתנשקושלאיתנשקו דנישלידנישלי*
XDDD

butbut

New member
קצר??...../images/Emo12.gifאת קוראת לפרק הזה קצר?..../images/Emo2.gif

הוא ארוך!! XDD 9 חלקים
..של תיאורים><...ופרטים..ארוכים..יואו זה הרג אותי@ XDDDDDDDDDDDDD אני מתה לגלות רק לך ספציפית את ההמשך של הפרק[כלומר את הפרק הבא]...XDD ><
לפחות נהנת לקרוא? LOL

m i c k e y 15

New member
התכוונתי לחלק הזה XDDDD

ומאוד מאוד נהנתי! אין לך מושג כמה! והרק של מחר בפיק שלי לא משתווה לזה בכלל!! והוא עדיין לא גמור

butbut

New member
אממ..אני אפרסם ספויילרים אחר כך..XD כשיהיו

לי מספיק דקות על המחשב הזהLOL

yaelsee

New member
אני... אני..?

תגידי את זה כבר
הווו היא כל כך חייבת להבין שהיא אוהבת את דני, כדי שהוא סוף סוף יוכל להגיד לה שהוא אוהב אותה ולנשק אותה[
] לא מתוך שיכרות כמו דאגי. וואי בוט, זה היה פרק... בין ההזויים
אבל אהבתי אותו ממש [חוץ מהנשיקה בין טל לדאגי
. זתומרת זה לא שלא אהבתי את זה, זה היה מתאור מ-עולה, אבל זה היה צריך להיות דני
] ובהחלט השארת אותי במתח
וגם גרמת לזה שאני אקפא מקור
^^ יש מצב ל
? ככל שירבו, יותר טוב לי

butbut

New member
../images/Emo24.gifספויילרים בקרוב אני אשים=] לבינתיים...

מתח>< XDD אוו כייף לשמוע שאהבת את התיאוריםםם=]]]
דני וטל..?...בקרוב מאוד נראה לאן זה יתפתח=] חח ולמה קפאת מקור?

yaelsee

New member
היה לי קר בגלל התיאורים שלך ><"

איפה דני שיחמם אותי, איפה? דני וטל
D:

butbut

New member
חחחחחח..אהההה בגלל כול הרוח הקפואה?

LOL גם לי>< כתבתי את זה כשהחלון היה פתוח-וזה בדיוק ליד האוזן שלי.. ורק בסוף נזכרתי לסגור ת'חלון.. אבל זה יוצא יותר משכנע כשאת מרגישה בעצמך את הקור וגם קוראתת..XDD

Charley XD

New member
><

אוקי הפרק הזה היה מדהים ! כל הפרק אני כזה "היא לא תעשה את זה ... היא עשתה את זה !" גאששששששששש אני לא יכולה ... מתח >< דאגי כל כך שיכור ... מה עובר עליו ?? זה היה הזויייייייייייייייי ודני
אחח דני ... טוב דני זה סיפור אחר ... ועוד פעם הטעויות הקטנות שלך גורמות לי לצחוק : "גידגד" XDDDDDDDDDDDDDD ואכן אני הייתי כל הפרצופים שעשית שם >< ובעיקר במתח !! איזה פרק יפה .. אני מחכה ליום שישי .. בוט
אממ אני צריכה לדבר איתך שאני חושבת על זה ..

butbut

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gifיש לי בעיה במסן-הוא החליט שלא בא לו

להיכנס.. אז אם זה חשוב אנחנו יכולותל לדבר במסרים כאן>< אני יודעת שזה חרא..אבל עד שאני יוריד גירסה אחרת של המסן...[כשאני אהיה על המחשב שלי כמובן]. LOL אממ...ואכן טל עשתה זאת. ובקשר לדאגי-זה אפשרי להיות שיכורים עד כדי כך-זה הוכך מדעיתXDD. זה פשוט תלוי המ שותין-והכול יוסבר בקשר לשתייה ההמונית הזאת שלו בקרוב:] XD הטעויות מקלדת שלי לפחות מבדרות-בני-אדם:]

Charley XD

New member
>< עם את אומרת ...

אני לא יודעת למה אבל זה מצחיק אותי כל פעם מחדש ! טעויות מקלדת XD ולא לא דחוף .. סתם לכיף
דאגי הזה לא מפסיק לשתות .. אחח מה יהיה איתך ילד ?

butbut

New member
תחכי לספויילרים ואז השאלה הזאת באמת

תהיה רלוונטיתXD

למעלה