יא-בייבי!פרק 23

McFly rullz

New member
../images/Emo124.gifכל מה שיש לי להגיד זה:

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעעעאאעעאעאאעאעאע!!!!!!!! אני במתח נוראיייייייייייייייייייייייייייייי זה לא טוב,טל רוקדת על שתי חתוונות! טוב,גם אם אני היתי במקרה שלה היתי רוקדת
רוקדת ושרה ומפזזת
אבל דאגי וטל יותר חמודיייייייייים
חחח טוב נו,מה שבוט תחילט!!
שוב זה היה תותחי!
הפיקים של כולן כאן נורא יפה,רק שלי מטומטם שהפסקתי לכתוב בכלל חחחחחחחח

butbut

New member
../images/Emo23.gifתודה נשמה אחת!! ולאא אל תפסיקי לכתוב!!

גם אני רציתי להפסיק לכתוב אחרי שקראתי את הפיק של אמנדה..ואת של עוד כמה בנות כאן.. אמרתי לעצמי שאני גם ככה כותבת מעפן-מי ירצה לקרוא את הקקי הזה? ולבסוף יש לי די הרבה קוראות! כמעט שליש מהפורום או יותר..:] תאמיני בעצמך|חיבקו|

McFly rullz

New member
אבל אין לי רעיונות להמשך!../images/Emo6.gif

אני לא יכולה לחפור בצורה כמו שאת
אני לא חפרנית כזאת
אני צריכה לשאול אנשים!!!!XD תנקס בת'

butbut

New member
אם את צריכה עזרה בקשר לרעיונות אני תמיד

כאן.. אין מצב שאין לי רעיון[ברוך השםXDD]. אממ..בכול אופן-אם את צריכה מישהו שיקרה את זה ויגיד לך את דעתו-אני פנויה
ווקשה

McFly rullz

New member
אוווו כן כןןן!!!D= אבל את צריכה קודם לקרוא

את הפרקים.... ואני צריכה להעלות למחשב את הפרקים האחרונים שכתבתי
כי אני כובתת במחברת בשיעורים שמשעמם><" קראו לי סתומה -זה נכוןXDD משעמם,באלי לראות קליפ מצחיקD=

פאק בוטיי אני אוהבת אותך ../images/Emo11.gif

דאגיי XDDD גם אני רוצה לעבור ברחוב ולצעוק יחי הערומים!! אם אני הייתי בסיטואציה הזאת אני הייתי מתפקעת מצחוקXDD סליחה
ודני וטלללללל
אני אוהבת אותם
ואותך
מחכה לפרק הבא:) ולספויילרים

butbut

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifדקליש!!

טנקס גמני אוהבת אותך!XDD^^ מקווה שהכינוי שהדבקתי לך נורמאלי.. למרות שהוא בטח שונה מכול הכינויים שנותנים לך בדרך כלל-____________- LOL
| זה יגיע..בקרוב>< XDD

את לא יודעת איזה כיוניים נותנים לי ><

דיק (תנחשי מזה ><) דיקי(עוד יותר גרוע) דקלית(פאק פאק פאק><) דקלה(למות וזהו) דקלוש(מוזר) קופיקו(אהא><) דקלישש זה סבבה:)

butbut

New member
"דיקי" זה נפוץ מידי..וחיפשתי שם שאני אזכורLOL

אז עלה לי דקלישש:]] XDD
. לי יש כינויים מוזרים גם.
שם מקורי: בת-אל
כינויים: בת' בוט[כמעט כולם] בוטבוט חציל סקסי[סיון החסילון הסקסי] בוטבוטינה פגר[פסיכו] באטל בותש בלי[נדיר!] בתואל[בת-דודה שלי..בקושי למדה לדבר..אבל להמציא כינויים היא יודעתXD] וזהו..ומזל שזהווXDD

just orr

New member
"יחי הערומים!" ../images/Emo6.gif

דאגי כל כך מצחיק שהוא שיכור XDDDDDDDDD וכל התיאורים האלה שלך.. ["אני רואה חזיות מעופפות" למיניהם] מאיפה הוצאת את הכל?!?! XDDDDDD והקטע עם הנשיקה עם דאגי.. היה כ"כ מהמםםםםם!!!!!!!!!!!!
ושוב אני אגיד, התיאורים האלה.. זה כזה מדהים
"דאגי עיקם את אפו, ומיד הידק את שפתיו את שפתיה ונשק לה במהירות. טל שיתפה איתו פעולה גם כן וחיברה את שפתיה בחוזקה. שניהם עצמו יחדיו את עיניהם, והרגישו את נשימתיו אחד של השניה. הגשם החל לרדת לפתע בחוזקה, מכה ושוטף את גופם כליל. הרוח התחזקה במהירות, וגרמה לשיערה של טל לעוף ולהדבק את צווארה וראשה." אעאעאעאעע ועוד בגשם
"תיראי טל, תרנגולת מעופפת!" צעק דאגי פתאום ונעמד על הספסל. מתתי
טוב אין לי כוח לבחור מה לצוטט ומה לא, כ-ל החלק שדאגי שיכור היה קורע! XDD וואי וואי וואי.. נשיקה עם דניייי?!?!? אני חושבת שהחלטתי. אני רוצה שהיא תהיה עם דני! עם כמה שדאגי מתוק [בטירוף
], כשהיא נישקה אותו היא פחדה... ועם דני זה לא ככה! ^^ בקיצור, אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי את הפרק הזה. אבל ממש. את סופר-מוכשרת בטירוף.

butbut

New member
../images/Emo2.gifעכשיו גם את מעדיפה טל+דני מאשר דאגי+טל../images/Emo35.gif

אוו.. איזה..מהפך! XDD פתאום כולן רוצות טל+דני.. חחח מאיפה כול התיאוריה והרעיונות ההזויים?.ממה שנקרה ראש>< איזה מוזר.. אני קוראת את זה[ת'פרק]..אחרי שאני כותבת כדי לראות אם זה יצא מצחיק או מבחיל..או מפחיד..או סתם מעפן.. ועוברת לי השאלה בראש.."אני אשכרה כתבתי את זה?".. >< הזוי.
אני אוהבת את החפירות שלך גם=]

just orr

New member
חחח באמת?

דווקא מרוב התגובות שראיתי, שמתי לב שהרוב מעדיפות את דאגי.. וזה לא מהפך, עד עכשיו לא היה לי משנה.. עכשיו כן. דנייי
XDDD תראי, הפרק שלך יכול לצאת מצחיק, יפה וכו', אבל הוא לא יכול לצאת מבחיל! אחרי הכל, אלה מקפליי.
חחח XDD

rox love BSM

New member
וואו../images/Emo70.gifפשוט וואו../images/Emo70.gif

אבל עכשיו אני מבולבלת
כי אני לא יודעת אם אני רוצה שדאגי יזכור או לא.... מצד אחד אני רוצה שהוא וטל יהיו ביחד כי דאגי חמוד
אבל מצד שני דני ממש מחבב את טל (ממה שהבנתי עד עכשיו) והוא יהיה פגוע אם היא תבחר בדאגי
לפי דעתי שתלך על הארי וזהו
ולא יודעת למה כל הקטע של דאגי שיכור,גרם לי לאהוב אותו יותר
בקיצור פרק מדהים

butbut

New member
Oh Really?...את הראשונה שאומרת שהקטע של

השיכרון הגביר את הערצה שלהם אליו.. ת'אמת הרבה גאן שונאות אותו בגלל זה!>< זה עצוב! XD
את צודקת..אי אפשר להחליט עם מי היא תהיה..כי היא בעצמה לא ילדה שפוגעת באנשים. היא תמימה יותר מכבשה שרק נולדה באחו ירוד ומלא דשא ופרחים>< LOL

rox love BSM

New member
lol כן שמתי לב שהרבה לא אהבו את

הקטע,אבל לא יודעת הוא נהיה חמוד יותר,ומצחיק יותק,ודאגי יותר...

lirazraz

New member
אני איתך!!!LOL

הקטע הזה גרם לי לאהוב אותו יותר
הוא כל כך אינפנטיל שזה חמודדדדדדדדדד^^ המשפט האחרון שכתבתי נשמע כל כך מטומטם><

butbut

New member
כן?ואיי ממש נחמד לשמוע את זה ממישהו-למען האמת

^^ תודה

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gif../images/Emo58.gifספויילרים-24-25../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

אממ..ספויילרים? הפעם אין כול כך הרבה מקום להרחיב-אז נעשה את זה בקצרה:]
פרק 24:
הפרק הזה יהיה בולט מהרבה בחינות-בעיקר משום ש..עולה לנו השאלה-האם טל ודני יתנשקו
... למעשה-אני יכולה לתת לכן ציטוט שקשור לחלק הזה
. אני לא יודעת עד כמה שזה יעזור-
אבל נו,טוב: "היא קירבה את ראשה אליו, מתחה את שריריה ועמדה על קצות אצבעותיה בכדי להגיע אל גובהו. גופה כבר היה הדוק אל גופו, ואדי נשימתם התערבבו יחדיו באמצע, ויצרו כמעין ענן לבן שנעלם בתוך מספר שניות והתחדש. היא העבירה את עיניה מן עינו השמאלית אל הימנית שוב ושוב, כאילו מחכה לראות שם דבר מה. הוא חיזק את אחיזתו בידיה, ובכול זאת התקרב ונעצר על פי הקצב שלה.".. אעאעאע...><
אני לא אומר עוד דבר..
לטל,יקירתינו, יקרה משהו בלתי צפוי
...: לפתע עברה משאית גדולה אל מול נגד עיניה, היא הרגישה את התנופה של ואת הרוח סוחפת אותה, ומעיפה את גובה הצנום. אבל המשיכה לעמוד במקום, ולצפות בהבזקים מחייה שעלו כנגד עיניה בזה אחר זה. ראשה החל להסתחרר, וגופה החל לאבד את תחושבתו.
למעשה-יש עוד כמה דברים שיקרו בפרק הזה..כמו משהו שיתן לטל הצצה,לעולמה של ילדה אחרת.בואו נגיד את זה ככה..
היא תחווה חוויה שונה, שלא שייכת לה.
כאילו יש מישהו[
] או משהו[
] שרודף אותה[ולא, זה לא הזויLOL
]. אבל אולי זה הכול בראש שלה?
ואולי זה לא אמיתי??
בנוסף רוני[אחותה של טל] ואימה יזכו להכיר את דני מקרוב. מאוד
.
ונגלה- מה קרה לדאגי
...שזה די העסיק אותנו במשך כול הפרק שעבר..
פרק 25: אני מעדיפה שלא להרחיב כאן בספויילרים
. מכיוון..שכול הפרק הזה הוא בעצם..חתיכת פרק
..מטורף
. כלומר כול המדי התחממות המצבים לגבי >>אחד מן הזוגות<< הולכים להישבר בפרק הזה
...או לפחות להיסדק
השאלה הגדולה אחרי הפרק הזה תהיה...האם טל בחרה כבר את מי היא אוהבת
. והתשובה גם די תגיע בקרוב
.
אולי בהמשך אני ישים כאן כמה ספויילרים ממנו
-למרות שעדיף שלא:] מקווה שאתן במתח פחות
:}
בוט.

l i t a l 369

New member
יופי עכשיו אני עוד יותר במתח : |

נשיקה?! תאונה?! ילדה אחרת?! מישהו\משהו רודף אותה?! משפחה-להכיר את דני מקרוב?! פרק 25 פרק מטורף?! עכשיו אני בהחלט הולכת לדפוק את הראש בקיר

למעלה