יא-בייבי!פרק 23

yaelsee

New member
זה מסביר כמה דברים ../images/Emo9.gif

כלשהם, שכרגע אני לא זוכרת אותם ^^ בוט, אני כל כך אוהבת את החפירות שלך
זה כל כך כיף לקרוא אותן
שתחליט כבר שהיא אוהבת את דני
הקשר שלהם יהיה כזה יפה

lirazraz

New member
אהההההההה

עכשיו הכול מובןD: [בקשר לנשיקה] אז זאת אומרת שאת הנשיקה השנייה דני ראה ? ואז אחר כל שהוא ליווה אותה הביתה שהיא סיפרה לו עלה נשיקה, מה הוא שאל אותה ? אני כבר לא זוכרת כל כך ><
נראה לי- "למה לא סיפרת לי על הנשיקה הראשונה עם דאגי?" היא סיפרה לו אבל!! באותו רגע שהוא שאל אותה... מתי הוא ציפה שהיא כבר תספר לו? ישר אחרי ה

butbut

New member
../images/Emo27.gifהנה תזכורתXDD

"שאלה אחרונה" אמר דני, וסובב את טל כך שתעמוד מולו, עם גבה אל הבית. "אוקי, אני מקשיבה" אמרה טל והניחה את תיקה על יד רגליה. היא שילבה את זרועותיה והרימה את ראשה אליו. הוא היה גבוהה ממנה בכמה סנטימטרים, מה שגרם לה להרים את ראשה בכול פעם שרצתה להתמקד באגמי עיניו העמוקים. "למה לא סיפרת לי על הנשיקה הראשונה שלך עם דאג?" הוא שאל, ושם את ידיו בכיסיו. טל נשכה את שפתה, הביטה שמאלה וימינה ולאחר מכן אמרה בשקט "לא יודעת, הרגשתי שאני לא צריכה לספר". "אם את מרגישה כלפיו משהו, אני לא איעלב. אני כבר הבנתי את זה מזמן" אמר דני וחייך חיוך מעודד. "אתה לא מבין כלום" אמרה טל בשקט, והפנתה את פניה מעיניו הגדולות. "מה אני צריך להבין? תסבירי את עצמך בבקשה" הוא אמר בשקט וסובב את פניה אליו. LOL ואיי ואיי טל מבולבלת..XDD
הוא לא ציפה כי הוא לא ידע..אבל לפי הרמזים של דאגי וההתנהגות של טל האו ידע שקרה משהו=]

lirazraz

New member
כן אבל...

הנשיקה הראשונה זו הייתה הנשיקה שהתחיל לרדת גשם נכון?! הנשיקה שהייתה בתחילת הפרק.. ואז דני שאל אותה למה הוא לא סיםר לה על הנשיקה... עוד לא עבר יום, מתי היא הייתה מספיקה לספר לו?

butbut

New member
כן-ראשונה עם הגשם..:]../images/Emo99.gifואמ..

היא יכלה לספר לו כשהוא רק הגיע והביא לה את הז'קט..או כשדאגי היה על העץ... היו להם המון זמנים פנויים..בערך.

ענבר85

New member
בחיים שלי לא התמכרתי לפיק כמו לשלך..

זהירות0- זה ממכר! אה ו.. מתי את מפרסמת את הפרק הבא? ~לאיכולהלחכות~ ~כוססתציפורנייםבליהפסקה~ ~נגמרוליהציפורייםאזאניאוכלתאתהמפרטשלי~

butbut

New member
כנראה שמחר ב12 בלילה..כאילו 12 וחצי ככה..

ואם לא אז ביום שישי בצהריים:] אני שמחה לשמוע:]]

butbut

New member
שמחה לשמוע..אגב החלפת את המאומץ

שלך מהארנב לגרב הזאת? כי בקרוב היא תעלם. יהא לא מן הדברים הקבועים כאן:]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif בתאל. בתאל. ב-ת-א-ל ../images/Emo70.gif

נכון שחיכית לתגובה שלי? נכון שחשבת לעצמך: "אוקיי. כן. בלה בלה. עניתי לה. מה היא רוצה? נו! איפה התגובה של רוני פור דאגס סייק?!?!"
אוקיי. דאגי כלכך טיפש. "יחי הערומים" גאד הוא אידיוט. הוא כלכך דביל. אעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעאעאאא הוא כלכך חמודדדדדדדדדדדדדד
ו..ו..החלטתי
אני רוצה נשיקה עם דני
נכון שאני לא החלטית?
טוב הרגע הזה פשוט דורש ברמות. שניהם ממלמלים דברים בלי סוף [
] וכל אחד מסתכל לעין של השני [
] וזה פשוט דורש ברמות מטורפות לא מהחיים!!!!!!!! כאילו דא.
אני מטומטמת.

butbut

New member
מהההההההההה?!?!??!אלוהים ישמור!!!!!!!!!!!!!!

אתתתתת=מעדיפההההההההה=אתתתתתתתתתתתת=טללללללללללל=מתנשקתתתתתתתתת=עםםםםםםםםםםם=דני=מאשרררררררררר=עםםםםםם=דאגי=???????????????????????.... אואו...
... XDDD...בהחלט דורש.. ההמשך יהיה מפתיע:}
אני מעדיפה אותך מטומטמת כמו שאת..|חיבק|

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif נמנמ ../images/Emo9.gif

החלטתי שאת דאגי אני שומרת לעצמי

Decay Dance

New member
אבויי../images/Emo4.gif איזה פרק

אזהרה - חפירה בדרך
דאגי קירב את שפתיו הורדרדות אל שפתיה, והביט בה במבט מפוחד. "אני לא יודע מה אני עושה" הוא אמר בשקט, ונגע לא-נגע בשפתיה החמימות. טל העבירה את מבטה אל פיו, וראתה אותו מוכן ומזומן להתקרב אליה בכול עת.
אני לא אוהבת את דאגי השיכור, הוא מתנהג יותר גרוע מבדרך כלל וגרמת לי לא לאהוב אותו בפרק הזה...|האמרומזתשהואצריךלהיותשליהאמ|
"אני רואה חזיות מעופפות" השיב דאגי ברצינות, והרים את ראשו מכתפה.
חחח זה היה מצחיק...השאלה האמיתית מה גודל החזייה שעפה אם היא ממש גדולה זה ממש ממש מפחיד
"תיראי טל, תרנגולת מעופפת!" צעק דאגי פתאום ונעמד על הספסל. טל סובבה אליו את פניה ושאלה במהירות "איפה? דאגי...אני חושבת שאתה מדמיין". "היא מתקרבת" זעק דאגי ונעמד על יד טל, שם את ידיו על כתפיה ומצביע אל עבר הדשא.
הוא בטוח צריך אישפוז אחרי דבר כזה...
אני שוקלת אפילו לתת לו סמים שאולי יוכלו לסדר לו את המערכת התפקודית במוח.
"אני יוצא במצעד בשביל האנשים שרוצים ללכת ערומים בעולם הזה". דני עיקם את פניו ואמר "לא, לא, לא, זה באמת רעיון רע דאגי. אני חושב שהם ייצאו למצעד בשביל עצמם, הם לא מריכים אותך בשביל זה". הוא הרים את ידיו בכדי לתפוס את דאגי, אך זה כבר הספיק לנתר מן הספסל. הוא נחת על יד טל ואמר "שלום יפיפייה,זאת שיודעת איך לנשק. רוצה להניף חזיות?".
אני בעד המצעד הזה... אני אומרת לך אם חווה לא הייתה דופקת לנו את הכל ואוכלת מהתפוח אולי היינו יושבים עכשיו עירומים... זה היה יכול להיות כיףףףףף
הוא הניף את רגלו אל כתפו של דני, וגרם לו לפלוט קריאת התפעלות. לאחר מכן הוא הקפיץ את גופו, וחיבק את דני בחוזקה. "הצילו" פלט דני בשקט, וניסה לקלף מעליו את גופו של דאגי. לאחר מכן עשה דאגי סיבוב, ונפל על נריצפה, הוא התרומם במהירות. פתח את ידיו והחל לרוץ בחצר ולקרקר. לאחר מכן נצמד את דני, חיבק אותו, והרים את זרועו כלפי מעלה. "לשמיים" הוא קרא בשימחה דאגי נצמד עם רגליו את מותנו של דני, ועזב את ידיו באוויר כך שכול פלג גופו העליון התנופף באוויר. "מה אתה עושה?" שאל דני באומללות, והביט על דאגי. "הורה" צעק דאגי, ושם את ידיו על האדמה, הוא החל להוזיז את רגליו, שהיו מחוברות עדיין אל גופו של דני, מימין לשמאל. וגרם לדני לנוע במהירות מבלי רצונו. "פלמנקו" צעק דאגי,ונופף בידיו באוויר.
אני גם מתפעלת, לא ידעתי שדאגי יכול להיות כל כך גמיש... כל הכבוד דאגי אתה תראה שהכל לטובה כשתהיה במיטה ותעשה מעשים מגונים.
"יחי הערומים!" צעק דאגי לפתע.
אמןןןןןןן
אך לפתע עמדה מולו טל, והעיפה לו סטירה על הלחי. הוא שתק והביט בה במבט מוזר. הארי ודני פרצו בצחוק מתגלגל, והביטו על פניו של דאגי. "הוא היה חייב להירגע" אמרה טל כהסבר למעשה, ומיד העבירה את עיניה על פניו ההמומות של דאגי. הוא כיווץ את פיו ונגע במקום בו פגעה הסטירה שלה. טל הביטה עליו בעצב ואמרה "מצטערת, אבל הצלתי אותך". דאגי הרים את מבטו הכחול אליה וזעק לפתע "עוד פעם!".
חחח הילד פשוט מזוכיסט...
הוא יכול ללכת לסאדו זה יכול בהחלט להתאים לו.
טל חיזקה את אחיזתה בו ואמרה "אני לא יודעת, אני חוסתמת את עצמי מהכול. כנראה". "תסתכלי אלי לרגע" אמר לה דני, וגרם לה להרים את פניה ולהביט אל תוך עיניו הכחולות. היא הרגישה שהיא טובעת בתוכן, ואין איש שיכול להציל אותה מזה. "אני מסתכלת" היא אמרה בשקט, והרגישה שהיא רוצה לברוח מן המקום מיד. להרגיש את האדמה תחתיה נפתחת ואוכלת את כול גופה בשלמותו. "כשנישקת את דאגי, הרגשת אליו משהו? על אף שלא עצרת בעדך מלנשק אותו?" שאל דני בשקט. טל העבירה את מבטה מן עיניו השמאלית אל הימנית, ומביטה על שאר איברי פניו.
אך אם הוא היה מדבר אלייך ככה באותו רגע לא הייתי מסתכלת עליו אלא ישר מדביקה לו איזה צרפתייה...שאפילו בחלומות הכי רטובים שלו הוא לא קיבל חחח
יאללה טל מה עובר עלייך
דני ג'ונס האגדי עומד מולך ואת מסתכלת עליו תזיזי את התחת שלך!!!!

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

התגובה שלך גרמה לי לצחוק!!! XDDDDDDDDDD מילה אחת..בעצם שתיים...שיסבירו את כול מה שיש לי לומר! פשוטו כמשמעו: תודה לך

Decay Dance

New member
חחח שמחה שנהנית מתגובתי החפרנית../images/Emo13.gif

אין בעד מה... אבל אני זאת שצריכה להודות לך - העברת לי בערך שעה עם הפיק שלך מהחיים המשעממים שלי וחייתי בפנטזיה שאני עם דאגי והוא מנשק אותי עכשיו כשהוא שיכור וצריך אישפז ושמחר הוא בכלל כבר לא יזכור אותי. אבל טוב התנשקתי עם דאגי... וויפיייי

butbut

New member
חחח ואיי את הצלחת לשים את השם שלך במקום "טל"?

איזה מדהים זה. כאילו רציני..כשאני ניסיתי לשים "בת-אל"..פשוט התחרבש לי הכול בראש..XDDDD אני תמיד שמחה להעביר לך שעה..פעמיים בשבוע..LOL

Decay Dance

New member
חחח אני כישרונית

זה ידוע הרי שבני מזל שור אוהבים לדמיין ולחלום...אני נולדתי עם הכישרון הזה...אני כישרונית מלידה! באמת לא כולם מצליחים אבל אני יכולה לדמיין את עצמי בכל סיטואציה... האמת שלפעמים זה קצת מפחיד אותי.
חחח את בהחלט תורמת הרבה זמן להנעמת זמני הפנוי והמשעמם.

butbut

New member
זה ממש טוב אבל! את יכולה לפתח את זה...

נכון שזה מפחיד-ובכול זאת.. אני גם מנסה לדמיין את הדמויות שלי בכול סיטואציה שיש..כי אותי זה קצת בעיה..וככה אני מצליחה לכתוב טוב.
אבל לפעמים זה נחדמ לדמיין את עצמך בכולסיטואציה:]

למעלה