אבויי../images/Emo4.gif איזה פרק
אזהרה -
חפירה בדרך
דאגי קירב את שפתיו הורדרדות אל שפתיה, והביט בה במבט מפוחד. "אני לא יודע מה אני עושה" הוא אמר בשקט, ונגע לא-נגע בשפתיה החמימות. טל העבירה את מבטה אל פיו, וראתה אותו מוכן ומזומן להתקרב אליה בכול עת.
אני לא אוהבת את דאגי השיכור, הוא מתנהג יותר גרוע מבדרך כלל וגרמת לי לא לאהוב אותו בפרק הזה...|
האמרומזתשהואצריךלהיותשלי
האמ|
"אני רואה חזיות מעופפות" השיב דאגי ברצינות, והרים את ראשו מכתפה.
חחח זה היה מצחיק...השאלה האמיתית מה גודל החזייה שעפה אם היא ממש גדולה זה ממש ממש מפחיד
"תיראי טל, תרנגולת מעופפת!" צעק דאגי פתאום ונעמד על הספסל. טל סובבה אליו את פניה ושאלה במהירות "איפה? דאגי...אני חושבת שאתה מדמיין". "היא מתקרבת" זעק דאגי ונעמד על יד טל, שם את ידיו על כתפיה ומצביע אל עבר הדשא.
הוא בטוח צריך אישפוז אחרי דבר כזה...
אני שוקלת אפילו לתת לו סמים שאולי יוכלו לסדר לו את המערכת התפקודית במוח.
"אני יוצא במצעד בשביל האנשים שרוצים ללכת ערומים בעולם הזה". דני עיקם את פניו ואמר "לא, לא, לא, זה באמת רעיון רע דאגי. אני חושב שהם ייצאו למצעד בשביל עצמם, הם לא מריכים אותך בשביל זה". הוא הרים את ידיו בכדי לתפוס את דאגי, אך זה כבר הספיק לנתר מן הספסל. הוא נחת על יד טל ואמר "שלום יפיפייה,זאת שיודעת איך לנשק. רוצה להניף חזיות?".
אני בעד המצעד הזה... אני אומרת לך אם חווה לא הייתה דופקת לנו את הכל ואוכלת מהתפוח אולי היינו יושבים עכשיו עירומים... זה היה יכול להיות כיףףףףף
הוא הניף את רגלו אל כתפו של דני, וגרם לו לפלוט קריאת התפעלות. לאחר מכן הוא הקפיץ את גופו, וחיבק את דני בחוזקה. "הצילו" פלט דני בשקט, וניסה לקלף מעליו את גופו של דאגי. לאחר מכן עשה דאגי סיבוב, ונפל על נריצפה, הוא התרומם במהירות. פתח את ידיו והחל לרוץ בחצר ולקרקר. לאחר מכן נצמד את דני, חיבק אותו, והרים את זרועו כלפי מעלה. "לשמיים" הוא קרא בשימחה דאגי נצמד עם רגליו את מותנו של דני, ועזב את ידיו באוויר כך שכול פלג גופו העליון התנופף באוויר. "מה אתה עושה?" שאל דני באומללות, והביט על דאגי. "הורה" צעק דאגי, ושם את ידיו על האדמה, הוא החל להוזיז את רגליו, שהיו מחוברות עדיין אל גופו של דני, מימין לשמאל. וגרם לדני לנוע במהירות מבלי רצונו. "פלמנקו" צעק דאגי,ונופף בידיו באוויר.
אני גם מתפעלת, לא ידעתי שדאגי יכול להיות כל כך גמיש... כל הכבוד דאגי אתה תראה שהכל לטובה כשתהיה במיטה ותעשה מעשים מגונים.
"יחי הערומים!" צעק דאגי לפתע.
אמןןןןןןן
אך לפתע עמדה מולו טל, והעיפה לו סטירה על הלחי. הוא שתק והביט בה במבט מוזר. הארי ודני פרצו בצחוק מתגלגל, והביטו על פניו של דאגי. "הוא היה חייב להירגע" אמרה טל כהסבר למעשה, ומיד העבירה את עיניה על פניו ההמומות של דאגי. הוא כיווץ את פיו ונגע במקום בו פגעה הסטירה שלה. טל הביטה עליו בעצב ואמרה "מצטערת, אבל הצלתי אותך". דאגי הרים את מבטו הכחול אליה וזעק לפתע "עוד פעם!".
חחח הילד פשוט מזוכיסט...
הוא יכול ללכת לסאדו זה יכול בהחלט להתאים לו.
טל חיזקה את אחיזתה בו ואמרה "אני לא יודעת, אני חוסתמת את עצמי מהכול. כנראה". "תסתכלי אלי לרגע" אמר לה דני, וגרם לה להרים את פניה ולהביט אל תוך עיניו הכחולות. היא הרגישה שהיא טובעת בתוכן, ואין איש שיכול להציל אותה מזה. "אני מסתכלת" היא אמרה בשקט, והרגישה שהיא רוצה לברוח מן המקום מיד. להרגיש את האדמה תחתיה נפתחת ואוכלת את כול גופה בשלמותו. "כשנישקת את דאגי, הרגשת אליו משהו? על אף שלא עצרת בעדך מלנשק אותו?" שאל דני בשקט. טל העבירה את מבטה מן עיניו השמאלית אל הימנית, ומביטה על שאר איברי פניו.
אך אם הוא היה מדבר אלייך ככה באותו רגע לא הייתי מסתכלת עליו אלא ישר מדביקה לו איזה צרפתייה...שאפילו בחלומות הכי רטובים שלו הוא לא קיבל חחח
יאללה טל מה עובר עלייך
דני ג'ונס האגדי עומד מולך ואת מסתכלת עליו תזיזי את התחת שלך!!!!