Charley XD
New member
בוט <<-----
איזה מעצבן ! את לא יודעת כמה חפרתי לך ! וזה היה רק חצי !!!!!!!!!!!! הכל נמחק לי
אוף הכל מהתחלה ...
טוב אז הפרק היה מדהים ה - 2 שהכי אהבתי (אין על הפרק הקודם) הוא היה כל כך יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפה מרוב שנשכתי את השפה שלי עוד שנייה היה מתחיל לרדת לי דם ><" סוףסוף הפרק שכולנו חיכינו לו ! דני וטל היו ממש חמודים !
ההבנה, הנשיקה ודני החמדמד שאומר "אני אוהב אותך" אוי כולי ההייתי בהתרגשויות ! זה היה ממש טוב ואממ הפרק לא היה קיצ' כל כך כמו שאת חושבת... כמה שבדרך כלל זה מפריע לי ... למרות שבכלל אין לי זכות דיבור כי הפיק שלי מלאה בזה... זה לא היה קיצ' התיאורים שלך לא היו מוגזמים מדי ... הם היו בול במידה, בצורה כזאת שמצליחה להעביר את הכל ולתאר אבל לא להפליג עם זה לארץ לעולם לא מה שגרם לי להעריך אותך מאוד, לדעת מתי להפסיק, שלא לדבר על להוסיף. אוה אני ראיתי הכל מול העיניים שלי, לא קשה להכניס אותי לסיפור, אבל לסיפור שאני רואה מולי זה משהו אחר .. כל הכבוד ! והכתיבה, היכולת להוסיף ולשלב מילים גבוהות בפיק של החיים וצורת דיבור לא רשמית ... טוב אני חייבת ל להדגיש זה ממש טוב, וגם אני רוצה ! D: ועכשיו למלל XD וויל ! וואי איזה חמוד הוא ! הוא עשה בשבילה קרחת ... כולי הייתי בהתרגשות בגלל זה ... איזה חמוד איך הוא אוהב את שרלוט ... שרלוט.. טוב, שרלוט זאת שרלוט, אני אוהבת את הדמות הזאת המוןהמון ! היא מוסיפה כל כך הרבה לסיפור, מעצימה אותו, היא חשובה וחמודה, משקפת אפילו קצת את טל. ולכן כמה שהמחשבות שלי ממש מגעילות בנוגע לזה ... (אין לי מושג למה אני בכלל חושבת שזה צריך לקרואת) אבל רק שתדעי שאני ממש אוהבת אותה, ושזה לא אישי ! סנדי ודאגי ! אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את משוגעת ? אני בחיים לא הייתי יכולה להיות כזאת אדישה ! אני חושבת שאין דבר שיותר מעצבן אותי מאשר אנשים כאלו ><" ובמיוחד שזה בא מפה של אנשים שיש לי סטיגמות לא טובות בכלל לגביהם, אני הייתי עושה הרבה יותר חוץ מהסטירה ><" ודאגי הזה ! לא עושה כלום ... בסדר אז אתה אוהב את הבחורה הזונה .. ועם אתה רוצה לשמוע מה שהיא אומרת לא לפני טל ! תעצור אותה או משהו ... גועל כל כך עיצבן אותי XD ממש נכנסתי לזה ><" איזה חצוף דאגי ... עם העיתונים והכל .. ככה ?! אוך כל הקטע הזה היה ממש מעצבן .. אני מחקה להסבר ! וכדי שיהיה טוב XD ועכשיו לדני וטל, החלק הרגוע יותר
איזה חמודים... סוףסוף שיחה אמיתית ! גם עם היה שם דת זה לא נכנס עמוק מדי .. פרוט להמשך אני מנחשת ... (אם הוא יהיה פה) והנשיקה
את יודעת מה ? אני חושבת שקראתי את זה כמה פעמיים רק כדי להאמין למה שאני קוראת XD זה היה כל כך חמוד גו טל ! סוףסוף... שיחה אמיתי, שהסתימה ברגשות אמיתיים ! בדני שהיה בא לי לאכול אותו ... איך שהוא אמר "אני אוהב אותך" אחח איזה חמוד ! אהבתי .. ועכשיו לחלק האהוב עלי .. ציטוטים וטעויות XD "מקסימה אחת, אל תתאמצי...העיקר שתרגישי טוב" אמרה טל בשקט. "כואב לי" לחשה טל בקולי רפוי ובגמגום קל. אממ פיצול קל ? סתםסתם אני יודעת למה התכוונת "גם את הכתבה השנייה, עם "תלתלים", גם בזו אני פלטתי מספר דברים. אבל זה לא היה בכוונה!...לא ידעתי שסנדי כתבת שם, אני נשמע!" קרא דאגי בחוסר אונים. XDDDDD כל כך הצחיק אותי ... במיוחד שהבטתי את המילה בהתחלה לגמרי לנשמה XD ! אני כזה : "אני יודעת שדאגי נשמה אבל ממתי הוא הפך..?" XD LOL כמה צחקתי.. "היא בטרה לי" חזרה סנדי על דבריה. >< זה לא הדבר היחידי שהיא הייתה צריכה לעשות לך ! "את יודעת כמה מעות יש בחוץ? מתחת לאפס!" קרא דני. אוי דני אתה כל כך דואג ומתחשב .. טל עיוותה את פניה לכדי גועל ופלטה "אלוהים ישמור ויציל, מה-פתאום! שאני אגע בדבר הזה? גם עם כפפות לניקוי אסלות לא הייתי מעזה לגעת בו בצורה...שכזאת!". אוקי הרגת אותי XDDDDDDDD איזה תאור LOL "כפפות לניקוי אסלות" אימצתי XD "את משגעת אותי, את משגעת את הגוף שלי, את הלב שלי...כול דבר שקשור אלי, בחיים שלי לא נתקלתי בבחורה כמוך!" אמר דני. אוחחחחח רואים שלא פגשת אותי .. XD כה בטח ... טוב ונעים לי לחיות בארץ לעולם לא עם פיטר .. השתפרת עם הטעויות D: בוט אחרי חפירה כזאת ... אני חושבת שהבנת את המסר שהוא בקצרה
איזה מעצבן ! את לא יודעת כמה חפרתי לך ! וזה היה רק חצי !!!!!!!!!!!! הכל נמחק לי