יא-בייבי! פרק 44!

white in Angel

New member
אוף... אני חייבת להגיב אבל בקצרה..

בוט אחלה פרק אני מתה להמשיך לקרוא את החלקים של אחרי חלק 8 מבאס... יש לי מחר טיול שנתי בעצם היום כבר ואני עוד לא הלכתי לישון וההורים שלי רוצים לרצוח אותי.. אבל אני לא מסוגלת אני חייבת לקרוא אז אני אמשיך לקרוא בתקווה שהתפוזבל הזה יתן כבר לקרוא את כול הפרקים...
דאגי... למה?? למה??? אני הייתי סוטרת לו כמה פעמים (זה לא בכוונה שדאגי לא יקח אותי מברצינות)
אבל עדיין אני הייתי סוטרת לו איזה כלבה האנטשמית הזאת סנדי הייתי רוצחת אותה... למרות שיש לה שם של כלב.. חחח...

yaelsee

New member
פחחחח נכון ../images/Emo6.gif

לחברה שלי יש כלבה שקוראים לה סנדי
תהני בטיול

white in Angel

New member
כן אני מקווה שאני יהנה..

אוףףף.... נוווו אני נלחצצת יש לי קוצים בתחת רק בגלל הפיק הממקר הזה...

mclola

New member
מגיבה באיחור?!../images/Emo9.gif

אאאאאאאאאאעעעעעעעעע!,,בוט!!!!
חיכיתי לפרק הזה
אוקיי קודם כל::הפיק הזה יותר טוב מכל דבר שקראתי עד היום..[ואני קוראת הרבה
xd]!! אז באמת,,אין מילים
את כותבת מדהים. ובקשר לפרק: OMFG
*מנסה לנשום* דני וטל..<>כאלה חמודים..
<<זה הורג אותי שמצד אחד הם כאלה תמימים...ומצד שני כאלה לא...
התיאורים של הנשיקה הזאת הרסו אותי
טל הזאת...אררגג<--->אני מקנאת בה.. ביץ' לאקי גירל
[XDD.] אבל אני גם ממש שמחה שהוא סוף סוףף אמר לה שהוא אוהב אותה!!!הגיע הזמן
! נראלי בקרוב יהיה הפי אבר אפטר?!!
ודאגי הזה....
מה נסגר איתו??!! הביא את סנדי הזאת פחח .<>..אני הייתי נותנת לה אגרוף לא סטירה[[BFH]]
. אגב::השירים?!
חח..בקייצור פרק יפה..מחכה להמשךך
יעל.

butbut

New member
חחחחח../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תודה רבה
אני ממש שמחה לשמוע שהפיק הזה טוב
LMAO דני וטל בהחלט חמודים...ומוזריםXD אכן הגיע הזמן שהם ידברו
XD סנדי....|מקיאהמוןהמון| XDD
תודה
בוט.

Dirty wings2

New member
אאאאאאאאאאע >< ../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

חפירהחפירה
שארלוט
-כמו כולן כאן,שתחיה!לא מגיע לה למות :( היא ממש מתוקה,למה?! ): ווילי כזהה חמודדד! סנדייייייייי
-כלבה אנטשימית !! מי את בכל שתרדי על יהודים?! ודאגי היה כזה אדיששש ! אם הייתי בן וחברה שלי הייתה מדברת ככה,מזמן הייתי מעיפה אותי לקיבנימאט >< יאו הוא כזה מפגר ואדיש XD דאגי,בע עליך XDDD דני וטל-כאלה חמודים! אבל טל עושה לי בלבלות :S כיאלו,הבנאדם פאקינג אומר לך איזה 10000000000000000 פעם שהוא אוהב אותך,ואת אומרת לו:"אתה באמת אוהב אותי?" כיאלו מה נראלך!? ואת כמו פוסטמה לא אומרת לו שגם את אותו :D פרק הבא,אני רוצה נשיקה צרפתית
יאו התחרפנתי לגמרי O_O

butbut

New member
קורלי../images/Emo9.gifXDD יש לך שם יפה כמו לחברה שלי

. אממ.. שרלוט- יש דברים שגם אנחנו לא שולטים בהם..אחד מהם זה מוות..זה רק שהחיים הם לא הדבר הכי "טוב" אבל גם לא הדבר הכי "רע". סנדי-XDDDDDDD...למה כולם קוראים לה כלבה אנטישמית?...LOL כלבה... טוב בסדר.. צירוף יפה
LOL דני+טל-נו קשה לה לקלוט. זה קצת מעבר לראיה שלה שהיא -טל אביב, ישראלית מישראל, יהודייה, מי שפעם הייתה מעריהצ שלו- תהיה נאהבה ע"י דני ג'ונס. זה בילתי נתפס. XD

Dirty wings2

New member
בוטD:../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אני ואת צריכות לדבר יותר במסן,את לא מתחברת :( אני ממש שונאת את השם שליXD,הוא כזה מעצבן! חח הוא גם שם לא יהודי בכלל..חח,האמת שהייתי רוצה להחליף את השם למשהו יותר מיוחד,כמו ריין[*-*],או מאי,או מאיה חח,אני פשוט לא סובלת את השם הזה. אעעעע היא באמת כלבה,חיחיחי D: ואת צודקת לגבי דני וטל
,אבלאבל,שתינו הרי אוהבות הכי את דני ג'ונס,אם הוא היה אומר לך דבר כזה,לא היית מתה על המקום?XDD

butbut

New member
אווו כתבתי לך תגובה וזה נמחק../images/Emo70.gif../images/Emo93.gif

><" אממ...כעע אני כמעט ולא מחוברת><... חרא המסן הזה שלא פועל..
אממ...השם שלך הוא ם מקסים לפי דעתי
זה אחד ה-שמות בארץ שלנו.
ראת אמורה להתגאות בשם שלך. ונכון...אם דני היה אומר לי דברים כאלה הייתה כבר #$#@$
. אבל הקטע הוא שטל היא ילדה מיוחדת. מאוד מיוחדת. ורק דני מבין אותה.

black rock star

New member
בוט!../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif

ינעל ראבק היא כ"כ אטומה?! יעני את לא מבינה שאת INLOVE בו?! עד כמה סתומה אפשר להיות?
גאאאאאד ואיפה רוני?
ודאגיייי
מה לעזאזל עבר לו בראש לטיפש הזה הא?! להעיף עליו סנדל טיולי טבע! וסנדי האנטישמית המסריחה הזאת שצריכה מריטת שיער פאות לחיים! בלונדינית מטומטמת.
"תשתקי כבר ילדונת מטומטמת, בחיי שכבר הצלחת להוציא אותי מדעתי. מאותו הרגע שדיברת הבנתי ששכל זה לא הצד החזק שלך" אמר דני.
דני
גאש הוא כזה חמוד
אם לא אהבתי אותו עד עכשיו [אהמאהמאיןמצבכזהאהמאהמ] אני עכשיו אוהבת אותו עוד יותר
למרות שלכי תדעי אם זה אשכרה ככה במציאות
לפעמים אני מדמיינת את אוליביה במקום טל. אם נגיד הוא אומר את כל הדברים האלה לאוליביה. ואז אני מרביצה למחשב.
בקיצור:
דאגי אידיוט
סנדי אהבלה מטומטמת
דני חמוד [הו גאש אני שומעת עכשיו דני מכור לבמבה
וזה מזכיר לי שדני אהב את הבמבה שטל הביאה לו!!!
הו גאד אני לא נושמת!]
וויל כזה פשושששש חמווד
האחות המטומטמת הזאת
טל אשכרה ישנה בעמידה.את פאקינג אוהבת אותו!!!!!11אחדאחדאחדשתיים *מחכה לשישי*

butbut

New member
היא תבין...בפרקים הבאים...מה לעשות שכשאת

חיה במציאות של "טל אביב"...את מבינה דברים אחרת. תץחשבו שהלב שלה פגוע מפוללללללללללללללללללללללל דברים. היא לא מנסה לפגוע בו עוד יותר. היא בסך הכול רוצה לחיות בשקט. אממ.. אהא...סנדי *ררר...* XDDD באמת דני אוהב במבה? זה יהיה נחמד דווקא שאם מישההיא הולכת להופעה, שתיזרוק לו במבה לבמה ^^ XDDD
הכול יהיה בסדר

black rock star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מתנדבת!../images/Emo103.gif

תשלמי על כרטיס טיסה ועל כרטיס להופעה ואני אדאג לבמבה
ואני אכתוב שלט ענק!! בעברית: דני מכור לבמבה ובאנגלית Danny is addicted to Bamba LOL ואם תיהיה אפשרות אני אזרוק עשרות שקיות במבה לבמה

butbut

New member
XDDDDDDDD קודם שאני יממן לעצמי><"

LOL דני ובמבה. איזה שילוב.. XD

Dirty wings2

New member
לדאגי מתאים תפוצ'יפסXDD../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

כיאלו התפוצ'יפס צהוב,וגם דאגיD: ולטום מתאים מרשמלו XD ולהארי מתאים דובונים O_O WTF XDDDDD

butbut

New member
להארי מתאים בייגלה../images/Emo70.gifXDDDD

ולטום באמת מתאים מרשמלו-או דובונים! XDD לדני מתאים במבה:] LOL

למעלה